صندلی داغ با حضور HORLIKAN

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور HORLIKAN

پست توسط HORLIKAN »

سلام

سلاممممم جناب اقاي عشقه رامني

البته من باHORLIKAN درپیام خصوصی باهم مذاکراتی که منجربه شکست شدداشته ایم.تصویر( بانام مخفف کاربری:M_R)

شكست از جانب شما بودوگرنه من آماده پاسخ گوي در تمام مراحل روداشتم
شمادرآن مذاکرات بارها ازواژه ی "امپریالیسم" استفاده کردید.لطفادرموردمعنای این واژه درزمان حال، که مفاهیمی چون دموکراسی و... مطرح است بیشترتوضیح دهید.

امپرياليسم اگر بخوام زيره ديپلم توضيح بدم اون طور كه خودمم بفهمم يعني:

زماني كه ادامه ي حيات يك كشور فقط و فقط از چپاول و جنگ و غارت بر عليه كشور هاي ضعيف تر امكان پذير باشد
مثال : آمريكا. روسيه. انگلستان. و خيلياي ديگه كه نميشه همشونو نام برد
من میخوام گواهینامه موتوربگیرم، اماتاحالا اصلا سوارموتورنشدم.چه طوریه سخته؟! بایدزیادتمرین کنم؟

اگر گواهي پايه دو داشته باشين احتياجي به امتحان آيين نامه نداريد. امتحانش هم طوريه كه كله قندي هايي به فاصله 90 سانت از هم قرار ميدن و شما بايد با موتور از لاي اين كله قندي هارد بشي 5 يا 6 تاس فك كنم. خيلي سادس هرچي موتور بلند تر باشه بهتر. با يك نيم كلاچ ساده ميشه همرو به راحتي رد كرد.

شنیدم که پلیس اجازه نمیده برای سفرهای بین شهری ازموتوراستفاده کنیم،صحت داره؟اگرنه، بهترین موتوربرای این گونه سفرهاچیه؟

بعضي از روز ها كه طرح باشه بله . ولي نه هميشه. و در بعضي از محور ها نه همه جا .دوما: كسي كه موتور دسته افسر بده كه موتور سوار نيست همون ماشين سوار بشه بهتره. . . الان موتور خوب كم نداريم شما بايد نيگاه به بودجه ت بكني. هرچقد پول بدي همون قدر آش ميخوري . اگه ميدونستم چه رنج قيمتي ميخاين ميتونستم كمك كنم.

حس شمادرباره این تصویر:

[External Link Removed for Guests]

يه پيرمرديه كه رو به موت هست و.به زور اسلحه دستش گرفته ولي با اين حال بازهم داره مقاومت ميكنه

باآرزوی لحظاتی خوش برای شما دوست عزیز...
تصویر
همچنين شما . انشالله كه به جبهه نور حقيقت بپيونديد و درك كنيد كشور هاي غربي و يا شرقي(فرق نميكنه) دلشون براي نه ايران بلكه هيچ كشوره ديگه اي نسخوته . وتنها منافعشون رو جلو چشمشون ميبينند.
ولي وعده الاهي به ما داده شده كه عاقبت ميت رامني ها و امثالهم كجاست
lموفق وموايد باشيد
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”