[COLOR=#ffffff] . [FONT=Times New Roman] اکنون انچه بحول و قوه ی خداوند عالمیان شما را از ناراحتی معده خلاص خواهد کرد داستان این کشف کمی عجیب و غیر عادیست اما جهت توضیح خدمت شما دوستان مجبورم تعریف کنم مدتها بود به ناراحتی معده دچار بودم هرچه می خوردم هضم نمی شد و معده ام می شد عین توپ فوتبال به دکترهای مختلفی مراجه کردم و انواع داروهای معدوی را برایم تجویز کردند صبح تا صبح کپسول امپرازول روزها چندین کلدینیوم c رانتادین فاموتادین شربت و قرص انتی اسید و غیره و غیره اما اثر درمان انچنان نبود طوری احساس ناراحتی داشتم که از خانه بیرون می امدم و همینطور در خیابان راه می رفتم و باز بر می گشتم اخر الامر پیش یک دکتر فوق تخصص دستگاه گوارش رفتم ایشان هم داروهایی را نوشت و یک ازمایش و عکس برداری رنگی با کمک باریم البته گفت اول داروها را مصرف کنم و بعد برای ازمایش و عکس برداری اقدام کنم من مدتی داروها را خوردم و کمی که بهتر شدم به بیمارستان رفتم انجا چند لیوان پودر باریم به خورد من دادند و از جهات مختلف از معده و روده من عکس برداری کردند ازمایش ها را هم انجام دادم ولی ناراحتی بحدی سخت بود که هنوز هم بهبودی کامل برایم حاصل نشده بود پیاده روی را کنار نگذاشتم اما بازهم انطور که انتظار داشتم بهتر نشدم یکشب تلوزیون راز بقاء داشت و من به شیرها نگاه می کردم که لپ لپ گوشت می خوردند انهم گوشت خام پیش خودم فکر کردم این ها چطور می توانند گوشتی به این سنگینی و ثقیلی را هضم کنند ( بحول خدا من همیشه راجع به موضوعات مثبت و پیدا کردن جواب معماهای طبیعت و صنعت فکر می کنم ) با خودم گفتم لابد انزیم های خاصی در بدن انها وجود دارد که به هضم ان گوشت که اسیاب هم نشده کمک می کنند کمی توجهم بیشتر جلب شد موقعی که انها راه می رفتند و ارام می دویدند به شکمشان نگاه کردم دیدم با وجودیکه موجودات قوی هستند اما شکمشان موقع حرکت کاملا رها و سست است و حرکت زیادی دارد مسلم بود که ترشحات معده انها بسیار قویتر از انسان است اما ان حرکت خاص شکم را در هضم غذا یشان خیلی موثر دانستم پیش خود گفتم ایا می شود این روش را تقلید کرد (البته نه مثل شیرها) بعد به فکر سوارکارها افتادم گفتم موقعیت انها هنگام اسب سواری خیلی شبیه روش حرکت شیرهاست گفتم ایا امکان دارد بشود حرکت انها را تقلید کرد بقیه فیلم را رها کردم برخاستم به حیاط خانه رفتم ...و تمرین از همانجا اغاز شد که توضیح ان بدین شرح است :
در حالیکه روی پاهایم ایستاده بودم ابتدا شروع کردم به حرکت های ارام درست مثل سوارکاری که بر روی اسب در حال حرکت است طوریکه تمامی اعضای معده و روده بحرکت وادار شود کم کم حرکت ها را سریع تر کردم( مثل طناب بازی اما نیازی نبود پا ها از زمین جدا شود بلکه فقط روی لولای زانو حرکت را انجام می دادم ) و برای انکه بتوانم با نظم خاصی ان حرکت را انجام دهم با انگشتان دستم 50 تا 50 تا می شمردم و در ذهنم جمع می زدم خاطرم می اید در طی فقط ده دقیقه ان حرکت راحت و اسان را انجام دادم تا به عدد 1500 رسیدم حرکت را خاتمه داده و کمی دقت کردم ببینم ایا به نفخ و عدم هضم غذا کمکی شده یانه با تعجب احساس کردم بهترم به اتاق برگشتم و گفتم مدتی منتظر می مانم ببینم نتیجه ی بهتری حاصل می شود یا خیر درست نیم ساعت بعد دیدم نفخ کاملا بر طرف شده و انگار معده کاملا خالی شده باشد من که قبلا اشتهای چندانی نداشتم احساس گرسنگی می کردم رفتم سراغ یخچال یک سیب سرخ بزرگ که قبلا حتی از فکر کردن به انهم نگران بودم بر داشتم و با احساس گرسنگی تمام یک گاز به ان زدم ( من عادت ندارم میوه را پوست بگیرم ) و بعد گازهای دیگر و حتی قسمت وسط سیب و دانه های ان را هم خوردم و فقط ساقه ان ماند.....حالت خوشحالی من توصیف نشدنی بود بعد از خوردن سیب و کمی انتظار مجدد 500 مرتبه دیگر حرکت را انجام دادم یکساعت بعد سفره انداخته شد و با کمال اشتها شروع به خوردن یک بشقاپ پر چلو خورشت کردم اهل خانه تعجب کرده بودند که چطور من که جهت پرهیز یکی چند قاشق بیشتر غذا نمی خوردم حالا یک بشقاب پر از برنج و خورشت انهم با ان اشتها می خورم نوشابه هم خواستم گفتند برای شما خوب نیست با خنده گفتم اذیت نکنید نوشابه برام بریزید انها هم باز با تعجب لیوان نوشابه را پر کرده به من دادند در حالیکه تا اخر غذاگاهی با تعجب مرا می نگریستند ان شب شام را تمام خوردم و حالا دیگر هیچ غصه ای نداشتم ناراحتی معده تمام شده بود و من هر چیزی که دلم می کشید می توانستم بخورم .....بله دوستان روزهای دیگر هم به ان ورزش معده ادامه دادم و بحول و قوت خدا چنان معده ام قوی شد که هر غذایی حتی همبرگر و کباب چرب و کالباس و سوسیس (امروزی) و روزی چند نوشابه میوه سبزی وشیرینی و خامه و هرچیز دیگری که دوست داشتم می توانستم بخورم.......بعد از مدتی که خوب شدم حتی ان ورزش معده را هم کنار گذاشتم و فقط بعد از چند ماهی که حس می کردم کمی معده ام رو به ضعف است فقط چند روزی انهم فقط روزی 700 بار ان را تکرار می کردم و دوباره تا چند ماه نیازی به ان ورزش خاص و اسان نبود
بله دوستان تمام راز و کشف ان همین نکاتی بود که عرض کردم و بهبودی کامل حاصل شد طوری که هرگز برای وصول ان عکس های رنگی به بیمارستن مراجعه نکردم که بعد از ان چند سال یا ان را دور ریخته اند و یا همانجا بین بایگانی ها مانده است و خدا را بر این هدایت و نعمت عالی سپاسگزارم
اما دوستان ارجمند از جمله اقای فرهاد که از ناراحتی زیاد معده شکایت داشتند امیدوارم متوجه نحوه حرکت ورزش معده شده باشند روی پاها بایستید و روی زانوها تمام کل دستگاه گوارش را بحرکت وادارید بهتر است در ابتدای امر حرکت کمی ارامتر باشد اما به مرور تشدید شود این حرکت دقیقا مثل طناب بازی است با این تفاوت که نه نیاز به طناب است و نه پریدن و جدا شدن از زمین و خیلی راحت و اسان است در ضمن اگر فعلا دارو مصرف می کنید همراه با این ورزش به خوردن انها ادامه دهید ( مخصوصا انتی اسیدها) اما انشاا... بزودی خواهید فهمید که نیاز به هیچگونه دارویی نخواهد بود....و همه از خداوند مهربا مسئلت داریم بیماران اسلام را شفای کامل مرحمت فرماید
در پایان از تمام دوستانی که با این روش یا خودشان یا اشنایانشان به لطف خدا بهبودی یافتند تقاضا دارم در همین تاپیک اعلان کنند و نظرشان را بنویسند و در ضمن با بازیافت سلامتی هرگاه بیاد خدمت اینجانب افتادند مرا از دعای خیر محروم نفرمایند
والسلام
.