تانک ها در جنگ !!!!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

کدامیک از تانک ها موفق تر عمل میکند

1- چلنجر 2
33
13%
2-لکلرک
20
8%
3-آبرامز
64
25%
4- لئوپارد
54
21%
5- مرکاوا
29
11%
6- تی 72
19
7%
7-مبارز
12
5%
8- صبرا
3
1%
9- تی 72 زد (شبدیز )
23
9%
10- ام 60
1
0%
11 -ام 48
1
0%

مجموع رای گیری: 259

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

Re: تانک ها در جنگ !!!!!!

پست توسط Goebbels »

اگه صفحات قبلی این تاپیک برید بنده هم گفته ام که تانک های تی 72 قرار نیست تنهایی برن و همیشه توسط خودرو های صیاد و بی ام پی های مسلح به موشک ضد تانک طوفان و.... همراهی میشند
اما چون ارتفاع تانک های ما کمتر از ارتفاع تانک های اونها است و زمین هم مال ما است و تانک تی 72 هم برای شلیک موشک نیاز نداره تا کامل از پشت موانع بیاد بیرون و به هزارو یک دلیل دیگه ........ کار به گلوله های ته جعبه مهمات هم میرسه و تانک های اونها و تانک های ما باید به طور بهینه از مهمات استفاده کنند تا دچار کمبود نشند

دوست عزیز مبنای بحث نبرد زرهی بود و نه ضد زره و ..................

این رو میپذریم که ما چون در جایگاه مدافع هستیم یک پله بالاتر قرار میگیریم اما متاسفانه تجهیزات زرهی ما برای دفاع از سیستم های یکپارچه سازی نبرد برخوردار نیستند در حالی که تانک آبرامز با برادلی و احیانا استرایکر از این توانایی بسیار مهم برخوردارند.

اما در مقایسه برادلی با بی ام پی 1 و2 های ما به این لینک سری بزنید بد نیست البته مقایسه برادلی با بی ام پی 3 است و نه آن بی ام پی هایی که ما داریم .صرفا منظورم اصلاع از توانایی های برادلی است و برتری آن به مدل های قدیمی بی ام پی که ما داریم

[External Link Removed for Guests]

اما یک بحث رو هم فراموش نکنید در جنگ های آمریکا حرف اول با نیروی هوایی و پشتیبانی نزدیک هوایی آن هم با هواپیمایی نظیر آ10 تاندربولت است . البته آپاچی و کبرا رو هم اضافه کنید . اگر بحثی خارج از نبرد زرهی صرف باشد پس باید سایر نیرو ها و عوامل رو در نظر گرفت که از حوصله این تاپیک خارجه!

بنده هم تا حالا عرض نکردم که تانک های تی 72 زد قراره با آبرامز ها بجنگند
بی ام پی های مسلح به توپ هلی 76 م م و یا تی زد های مسلح به توپ 76 م م اصلاح شده هم که تصاویرشون در این تایپیک موجود است بیکار نمیشینند تا خرابکاری بوشمستر هارو نگاه کنند

در مورد تانک تی 72 زد با توپ 76 میلیمتری باید خدمت شما عرض کنم که چنین تانکی وجود خارجی ندارد و اون عکس صرفا یک مدل است برای فریب دشمن و نه چیز دیگری . ( در مورد عکس مورد اشاره شما در سایت میلیتاری قبلا بحث شده و به نتیجه هم رسیده ایم)

در این مورد حق با شماست و بنده اشتباه کردم
منظور بنده کلی بود تانک های لئوپارد سی 2 کانادایی و مگایچ های اسراییلی و ...... به نظر شما آشغال هستند و به در نمی خورند

از جانب بنده صحبت نکنید لطفا دوست گرامی! بنده چه زمانی از کلمه آشغال استفاده کردم؟؟!! تانک هایی که شما مثال زدید صرفا برای پشتیبانی آتش سبک و نه سنگین از نیروی های پیاده مورد استفاده قرار میگیرند و به مراتب از تانکی مثل تی 72 زد ما بهتر هستند!

پریسکوپ فرمانده تانک تی 72 در واقع در نظر نمی گیره و میتونه بر روی هدف هم قفل بشه (البته تا حدودی ) بعد از شلیک به سمت هدف اول فرمانده میتونه با فشردن یک کلید به صورت اتوماتیک و سریع برجک رو به سمت هدف دوم ببچرخونه و نشانه گیری کنه

دوست عزیز بنده قبلا خدمت شما عرض کردم که سیستم کنترل آتش و سیستم نظارتی تی 72 ما چنین قابلیتی رو ندارند! و این قابلیت صرفا در تانک های شرقی پیشرفته مثل تی 90 و تانک های غربی نظیر ابرامز و لئوپارد وجود دارد!!!

اطلاعات شما کاملا درست
اما خیلی وقت ها دستگاه ها بیشتر از نوشته ها به درد میخورند و در موارد زیادی هم نوشته ها بیشتر از دست گاهها و از اونجایی هم که شرق اهل تبلیغ نیست به طبع دستگاههاش بیشتر از نوشته به درد میخورند
منظور بنده از گفتن فاصله و ....... این نبود که تی زد میتونه تا اون فاصله رو بزنه منظورم این بود که سیستم های پیشرفته ای نسبت به تی 72 اس داره. اما خوب در حالت منحی توپ تی 72 زد بردش بیشتر از توپ تی 72 اس هست و میشه به عنوان یه توپخانه ی متحرک کوچیک هم ازش استفاده کرد مثل تانک چفتین در جنگ تحمیلی تصویر

خوب به سلامتی از نبرد تانک با تانک رسیدیم به استفاده از تانک به عنوان هویتزر!!

از گفتگو با شما خوشحال شدم دوست گرامی ، موفق باشید
آخرین ويرايش توسط 2 on Goebbels, ويرايش شده در 0.
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

sroasha نوشته شده:فقط توی یه پرانتز ...
امیدوارم در این مورد با من موافق باشید که نیروی زرهی بدون پشتیبانی‌ هوایی توی قرن ۲۱ بیشتر به یه شوخی شبیه تا یک اهرم !...
بد نیست بعضی‌ دوستان یادشون نره که نیروی زرهی آمریکا در نبرد تنها نیست !...
و با وجود ماهواره‌های پایش میدان نبرد و هواپیما‌های E-8 Jointstar یا حتا حالت هوا به زمین هواپیما‌های F-16C/D ، F-15E ، F/A-18C/D/E/F یا رادر Longbow بالگرد Ah-64D ...
نمی‌شه حساب چندانی روی مخفی‌ شدن تانک همون در خندق‌هاشون باز کرد !...
فکر نمیکنم آمریکایی‌ها هم دلیلی‌ برای بیهوده خطر کردن داشته باشن ...
اصولا جنگ افزار هایی چون MGM-164 ATacMS Block II ، JDAM-LJDAM ، SDB ، MGM-114 Hellfire مجهز به ریز بمب BAT هم برای همین منظور گسترش یافتن !...

تصویر

13 ریز بمب BAT در مرحلهٔ رهاسازی از موشک MGM-140C ATACMS Block II ...
هر یک از این بمب‌ها میتونن راهی‌ هدف مستقلی بشن که هواپیمای E-8 براشون تعیین کرده ... 

این فیلم رو ببین به سوالات در مورد ماهواره و .... پنهان شدن میرسی
دوستانی هم که دنبال اطلاعات در مورد زره هستند و دوستانی ادعا دارند تانک های غربی از سیستم ضد موشک استفاده می کنند هم فیلم رو ببینند و نگاه کنند که شوروی روی چه تانک هایی چه نوع ضد موشک هایی رو آزمایش کرده
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

اما خوب در حالت منحی توپ تی 72 زد بردش بیشتر از توپ تی 72 اس هست و میشه به عنوان یه توپخانه ی متحرک کوچیک هم ازش استفاده کرد مثل تانک چفتین در جنگ تحمیلی :-O :-O :-O

ناسلامتی ما یه دوره کد توپخانه دو ماهه دیدیم، این دیگه از اون جملاتی بود که واقعا نمی دونم از کجا اومده.

اما در مورد نیروی زرهی و قوای هوایی. تجریه تمام جنگها نشون داده که قوای زرهی هیچ گاه در برابر قدرت هوایی شانسی نداشته. چه شرقی و چه غربی!!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1389 بار
سپاس‌های دریافتی: 266 بار
تماس:

پست توسط sroasha »

mojtabba نوشته شده:
sroasha نوشته شده:فقط توی یه پرانتز ...
امیدوارم در این مورد با من موافق باشید که نیروی زرهی بدون پشتیبانی‌ هوایی توی قرن ۲۱ بیشتر به یه شوخی شبیه تا یک اهرم !...
بد نیست بعضی‌ دوستان یادشون نره که نیروی زرهی آمریکا در نبرد تنها نیست !...
و با وجود ماهواره‌های پایش میدان نبرد و هواپیما‌های E-8 Jointstar یا حتا حالت هوا به زمین هواپیما‌های F-16C/D ، F-15E ، F/A-18C/D/E/F یا رادر Longbow بالگرد Ah-64D ...
نمی‌شه حساب چندانی روی مخفی‌ شدن تانک همون در خندق‌هاشون باز کرد !...
فکر نمیکنم آمریکایی‌ها هم دلیلی‌ برای بیهوده خطر کردن داشته باشن ...
اصولا جنگ افزار هایی چون MGM-164 ATacMS Block II ، JDAM-LJDAM ، SDB ، MGM-114 Hellfire مجهز به ریز بمب BAT هم برای همین منظور گسترش یافتن !...

تصویر

13 ریز بمب BAT در مرحلهٔ رهاسازی از موشک MGM-140C ATACMS Block II ...
هر یک از این بمب‌ها میتونن راهی‌ هدف مستقلی بشن که هواپیمای E-8 براشون تعیین کرده ... 

این فیلم رو ببین به سوالات در مورد ماهواره و .... پنهان شدن میرسی
دوستانی هم که دنبال اطلاعات در مورد زره هستند و دوستانی ادعا دارند تانک های غربی از سیستم ضد موشک استفاده می کنند هم فیلم رو ببینند و نگاه کنند که شوروی روی چه تانک هایی چه نوع ضد موشک هایی رو آزمایش کرده

بدبختانه من با زبان روسی آشنایی‌ای ندارم ...
اما آنچه که تصاویر نشون میداد اشاره‌ای بود به ...
شیوه‌ای برای گمراه کردن سامانه‌های شناسایی احتمالا ...
و البته شیوه‌های سنتی‌ استتار مثل تور ...

خوب حالا اگه از این بگذریم که ...
بنده خودم نمیدونم این سوالاتی که شما فرمودید دارم چین ...
این تصاویر چه پاسخی رو میتونن به سوالات من بدن ؟...

آیا جز اینه که گسترش روش هایی برای گمراه کردن سامانه‌های شناسایی ...
خودشون دلیلین برای کارآمدی این سامانه‌ها و ناکارامدی شیوه‌های جنگ جنگ جهانی‌ دوم برای اختفا ؟!...
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام.
جناب sroasha.
1.(لطفا کمتر از ... استفاده نمایید و حرفتان را کامل بزنید.تمام جمله هایتان ... دارند.یا اگر حرفتان را کامل میزنید ... نگذارید.)
2.همین سامانه هاییکه توی کلیپ دیدید یک نوع استتار هست که رادار ها هم نمیتونن پیداش کنند.این یعنی تا حد چشمگیر و قابل توجهی کارآیی رادار ها پایین میاد.توری هم که دیدید فقط یه تور معمولی و ساده نیست.به کلیپ بیشتر نگاه کنید.
3.در مورد جت های پشتیبان تانک های آمریکایی.قرار نیست آمریکایی ها جت بیارن ما بشینیم نگاه کنیم دونه دونه تانک هامونو بزنند.چون ما دفاع کننده هستیم خیلی گزینه ها برای در امان ماندن از این جت ها داریم.
یکیش چیه؟پدافند موشکی و... .اگه حمله کننده بودیم کار خیلی سخت تر میشد.نه میشد از استتار استفاده کرد نه پدافند موشکی نه هیچ چیز دیگه.ولی الان دفاع کننده هستیم.دفاع کننده.
4.در مورد موشک ها و جنگ افزار هایی مانند hellfire حق با مشاست.ولی در صورتی میشه از این موشک ها استفاده کرد که تانک دشمن دیده بشه یا هواپیمایی که موشک هارو با خودش داره مورد اثابت موشک های ما قرار نگیره.
بهتره نیروهای مارو با تاکتیک های جنگ جهانی دوم فرض نکنید.در همین دفاع مقدس نیروها و فرماندهان تازه وارد ما چنان عملیاتی انجام میدادند که دهن غربی ها باز میموند.
تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1389 بار
سپاس‌های دریافتی: 266 بار
تماس:

پست توسط sroasha »

1393 نوشته شده:سلام.
جناب sroasha.
1.(لطفا کمتر از ... استفاده نمایید و حرفتان را کامل بزنید.تمام جمله هایتان ... دارند.یا اگر حرفتان را کامل میزنید ... نگذارید.)
2.همین سامانه هاییکه توی کلیپ دیدید یک نوع استتار هست که رادار ها هم نمیتونن پیداش کنند.این یعنی تا حد چشمگیر و قابل توجهی کارآیی رادار ها پایین میاد.توری هم که دیدید فقط یه تور معمولی و ساده نیست.به کلیپ بیشتر نگاه کنید.
3.در مورد جت های پشتیبان تانک های آمریکایی.قرار نیست آمریکایی ها جت بیارن ما بشینیم نگاه کنیم دونه دونه تانک هامونو بزنند.چون ما دفاع کننده هستیم خیلی گزینه ها برای در امان ماندن از این جت ها داریم.
یکیش چیه؟پدافند موشکی و... .اگه حمله کننده بودیم کار خیلی سخت تر میشد.نه میشد از استتار استفاده کرد نه پدافند موشکی نه هیچ چیز دیگه.ولی الان دفاع کننده هستیم.دفاع کننده.
4.در مورد موشک ها و جنگ افزار هایی مانند hellfire حق با مشاست.ولی در صورتی میشه از این موشک ها استفاده کرد که تانک دشمن دیده بشه یا هواپیمایی که موشک هارو با خودش داره مورد اثابت موشک های ما قرار نگیره.
بهتره نیروهای مارو با تاکتیک های جنگ جهانی دوم فرض نکنید.در همین دفاع مقدس نیروها و فرماندهان تازه وارد ما چنان عملیاتی انجام میدادند که دهن غربی ها باز میموند.

۱.امیدوارم این مورد رو بر من ببخشید ... تصویر
این ۳نقطه‌ها کمابیش امضای نوشتار منن ...
و باور کنید یا نه , نمیتونم به کار نبرمشون هنگام نوشتن ...
با اینکه گهگاه مایه‌ دردسر میشن ...

۱.۲ اونطور که به نظر من رسید اون سازه با اون فرم خاص نقش هدف کاذب بازی‌ میکرد ،نه پاک کنندهٔ نشانه‌های راداری رو ...
.۲ راستش من که متوجه ویژگی خاصی‌ در مورد اون تور نشدم ،اما می‌شه شما توضیح بدید اگه آگاهی‌ بیشتری دارید از ویژگی‌ هاش ؟...

۳.توان ما در دفاع هوایی در ارتفاع‌های مختلف در برابر تهدیداتی چون هواگرد‌ها و کلا سامانه‌های هوایی آمریکا ...
خودش بحث بلند دیگریست که احتمالا از حوصلهٔ بحث در این تاپیک خارجه و البته قبلان هم بهش پرداخت شده و در آینده باز هم پیرامونش سخن خواهد رفت ....
اما اگه بخوام تنها یک جمله در پاسخ گفته باشم ...
بر خلاف نظر شما من فکر نمیکنم که ما شانسی در برابر یک حملهٔ گسترده هوایی داشته باشیم ...
یا بهتره اینطور بگم که من فکر می‌کنم با وجود تمام کاستی هایی که ما در زمین باهاش رو برو هستیم ...
در زمین به مراتب توان بیشتری داریم برای دفع تهدید‌ها تا آسمان ...

۱.۴ اشاره من به جنگ جهانی‌ دوم پیش از هرچیز برمیگرد به بخشی از همون ویدئویی که خودتون گذاشتید ...
.۲ بدبختانه اینجا هم رای نیستیم ،و من برخلاف شما بر این گمان و باور دارم که بهترین و موفق‌ترین عملیات‌های ایران در طول جنگ تحمیلی همون هایی بودند که توسط خبره‌ترین افسران آموزش دیدهٔ ارتش طراحی شده بودند ...
مثل طریق القدس یا فتح المبین و البته فکر می‌کنم که عکسش‌ هم صادق بوده مثل عملیات رمضان مقدماتی ...
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر

پست توسط mojtabba »

typhoon نوشته شده:اما خوب در حالت منحی توپ تی 72 زد بردش بیشتر از توپ تی 72 اس هست و میشه به عنوان یه توپخانه ی متحرک کوچیک هم ازش استفاده کرد مثل تانک چفتین در جنگ تحمیلی :-O :-O :-O

ناسلامتی ما یه دوره کد توپخانه دو ماهه دیدیم، این دیگه از اون جملاتی بود که واقعا نمی دونم از کجا اومده.

اما در مورد نیروی زرهی و قوای هوایی. تجریه تمام جنگها نشون داده که قوای زرهی هیچ گاه در برابر قدرت هوایی شانسی نداشته. چه شرقی و چه غربی!!!!!

بهتره ماه نامه ی صف رو خوب دنبال کنید چون که نوشته های خوبی داره
در خاطرات یکی از درجه داران ارتش در این ماه نامه اومده که ایشون در تانک چفتین فرمانده بودند در دوران جنگ و برای پوشش نیرو های پیاده وارد میدان شدند و با چند دستگاه تانک عراقی به صورت گروهی وارد عمل شدند و تا شب 4 دستگاه از تانک های خودی منهدم شددند و ایشون در تانک ی که حضور داشتند تونستند 3 تانک فکرکنم بزنند و یک بالگرد رو هم در موقع عصر با تانک چفتین شکار کردند و از فرمانده گردان خودشون هم تشویقی رو دریافت کردند و ایشون میگفتند که با تانک چفتین به صورت منهنی پشتیبانی آش رو برای نیرو های پیاده اجرا میکردیم
البته اگه این ماه نامه رو تو آرشیوم پیدا کنم آپ میکنم براتون تصویر

و پ س
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
هر پرتابه ای مثل یک گلوله یا حتی یک سنگ پس از پرتاب به طرف بالا به شکل زاویه دار پایین می یاد. یعنی اگر زاویه لوله را افزایش بدیم و شلیک کنیم قاعدتا پس از مدتی پرتابه مورد نظر به صورت زاویه دار پایین میاد. در مورد زدن بالگرد هم که باید شلیک مستقیم را انجام داد. بحث بنده و سایر دوستان یک قاعده کلی در مورد تفاوت تانک و توپهای خودکششی است.
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر

پست توسط mojtabba »

typhoon نوشته شده:سلام
هر پرتابه ای مثل یک گلوله یا حتی یک سنگ پس از پرتاب به طرف بالا به شکل زاویه دار پایین می یاد. یعنی اگر زاویه لوله را افزایش بدیم و شلیک کنیم قاعدتا پس از مدتی پرتابه مورد نظر به صورت زاویه دار پایین میاد. در مورد زدن بالگرد هم که باید شلیک مستقیم را انجام داد. بحث بنده و سایر دوستان یک قاعده کلی در مورد تفاوت تانک و توپهای خودکششی است.

بنده هم نگفتم که بالگرد رو در شلیک منحنی زده بنده فقط گفتم که توپ تانک به صورت یک توپ منحنی زن میتونه پشتیبانی آتش بده

و پ س
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
بنده متاسفم از این که در این چند روز اخیر نبودم تا به یک سری از صحبتها در تاپیک درد و دلی با مدیران پاسخ شایسته رو بدم ، اما به هر حال چند نکته در مورد تاپیک:

اول این که تانکهای موجود در این نظر سنجی چند مشکل دارند:

اسراییل ها به دلیل مسافتی که با ما دارند و بحثهای مربوط لجستیک و پشتیبانی هیچ گاه نیروی زرهی خود را به فاصله 2000 کیلومتر حرکت نمی دهند تا در مرزهای ما با ما درگیر شوند. پس لااقل من فکر می کنم حضور اون دو تانک اسراییلی در این نظر سنجی اشتباه است.

تانک لئوپارد هم به تعداد محدودی در افغانستان حضور داره و احتمالا درگیر شدن با اون هم بسیار اندک است. اما در مورد آبرامز:

از سال 1995 به این سو این تانک دیگه تولید نمیشه و نمونه های قبلی ارتقاء داده میشه، در این مستند می تونید با این تانک و تجهیزات اون آشنا بشید. فکر کنم این مستند پاسخ خوبی در مورد سوالات بسیاری از دوستان باشه.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

پست توسط m-sajedy »

بعد از آبرامز چه تانکی قراره تولید بشه
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

اسراییل ها به دلیل مسافتی که با ما دارند و بحثهای مربوط لجستیک و پشتیبانی هیچ گاه نیروی زرهی خود را به فاصله 2000 کیلومتر حرکت نمی دهند تا در مرزهای ما با ما درگیر شوند. پس لااقل من فکر می کنم حضور اون دو تانک اسراییلی در این نظر سنجی اشتباه است.

بنظر من نباید از بحث ترابری تاکتیکی هوایی در این رابطه غافل شد،چون دشمن به راحتی میتونه از طریق ترابری تاکتیکی و بوسیله ی پرتاب در سطح منطقه ی رزم تانک پیاده کنه.
گرچه از این راه هم دشمن میتونه آسیب پذیر باشه،ولی خوب ترابری هوایی هم بعنوان یک گزینه برای جابجایی تانکها همیشه مطرحه.

تصویر  
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”