من خودم بارهااحظار روح کردم باهمین تخته ویاوبه جان مادرم که عزیزترین هست برام (راسته وخطرناکه وآدمومریض میکنه) ازاینابازم بگذریم اونا ارواح نیستن که توهمه سایتهامینویسن شنیدن کی بود ماننددیدن آدم نباید دروغ بنویسه البته منظورم بابچه های انجمن شمانبود موجوداتی که پشت این قضیه ان اجنه هستن وغیر از اون هیچی دیگه نیست خداوندبه ارواح مردگان قدرت نداده واجازه نداده که ظاهربشن جز درخواب اقوام ونزدیکان من خودم از کاغذاستفاده میکنم یه کاغذA4 ویک سکه روی کاغذ حروف الفباروخوانامینویسیم وبله وخیر وسلام وخداحافظ واعداد رو از0تا10مینویسیم بعد هم بایدبسم الله بگیدو سوره بخونیدکه اذیت نشید دستتون به آرامی روی سکه نگه میدارید وبعدسکه میره روی حروف وقتی کامل روی حروف قرارگرفت اونوقت روی کاغذدیگه هرحرفی رومیگه بایدبنویسیدوهرسوالی کنیدجواب میده اگرازدسته خوب باشن که به سوالاتی که درمورد آینده میپرسیدجواب نمیدنچون جواب دادن به سوالات درموردآینده لازمه که استراق سمع کنن وچون خداوند توقران گفته که اجازه ندارن استراق سمع کنن چون باتیرهایی ازشهاب سنگ رانده میشن ولی اگربدباشن اینکاروانجام میدن حتی باوجودشهاب سنگها.
اگرزیاداین کارو انجام بدیدامکان داره هر روز وسایلتون گم بشه یاهر روز صداهایی بشنویدکه یکی بااسم شمارو صدامیکنه بعد ازیه مدت فکرمیکنید دیوانه شدید واگرهم به کسی بگیدبقیه فکرمیکنن شما دیوانه ایدالبته اگراعتقاداتتون کم وضعیف باشه امکان گمراهی وازدین خارج کردنتون هست ویا اینکه بیشترشما رو بترسونن یا اذیت کنهرسوالی دراین زمینه هاداشتیدجواب میدم