رونمایی از اولین تبلت ایرانی ؛ عکس

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: رونمایی از اولین تبلت ایرانی ؛ عکس

پست توسط Present »

, با بعضی از حرفات موافقم ولی نه همش و کلا این که اگر با تمسخر کردن دیگران همرته نباشه بهتره به هر حال به زودی با حال و هوای این انجمن بیشتر آشنا خواهی شد .
و در مورد اون شعار هم اینو بگم شما از زمان عقبید پس . مدتهاست اون شعار تغییر کرده و شده ایرانی لایق آشغال ترین هاست.

مهدی جان ، خوب بیشتر کاربرهایی که تو ایران هستند کاربرهای ساده هستند تعداد کمی پیدا می کنید که تخصصی کار کنند
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اول اينکه بايد ديد اين امار رو از کجا اورديد که اين ميزان خرابي و ...
هر چند به نظر من براي شروع 4% خرابي چندان هم بالا نيست، البته اگر چنين چيزي باشه قابل دفاع هم نيست و بايد بهتر عمل ميکرد اين شرکت در اين زمينه ...
در مورد پشتيباني هم مخصوصا در زمينه‌ي نرم افزاري اين شرکت خوب عمل نکرده بود و من مجبور شدم رام اين گوشي رو دامپ کنم تا در صورتي که مشکلي پيش اومد بتونم دوباره رام رو فلش کنم، اما به هر حال ابتداي کار و اولين تجربه‌ي اين شرکت بود و ميشه اون رو توجيه کرد، اما به هر حال اين موضوع قابل دفاع نيست
من باز به شما توصيه ميکنم ابتدا پست‌ها رو درست بخونيد و بعد دوباره چيزي که جواب داده شده رو بيان بفرماييد، من حداقل دو بار در همين تاپيک نام IVIO رو بردم و باز شما با اين لحن ناهنجار اون رو اعلام کرده و اون رو به تمسخر ميگيريد، در صورتي که اين مورد رو اصلاح نفرماييد قطعا اين موضوع به عنوان عمد و با قصد انحراف تاپيک قلمداد شده و با شما به شکل مناسب‌تري رفتار خواهد شد

براي ديدن مشخصات کامل گوشي هم کافيه برنامه‌ي AnTuTu Benchmark 2.8.2 رو نصب کرده و در تب info قسمت System Info کل اطلاعات گوشي رو ببينيد، از جمله نوع CPU,GPU,LCD،RAM,OS,Kernel , ....
اين برنامه مجاني بوده و به راحتي از مارکتها و سايتهاي دانلود قابل دانلود هست

موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

پست توسط TARALIUS »

اتفاقا نرم افزاری که فرمودید رو دارم روش /

جای gpu علامت سوال میزنه.

ضمن اینکه گوشی روت هم نمیشه به هیچ عنوان . به نظر شما گوشی که پردازنده 600 و gpu داشته باشه رو انگری برد لگ میزنه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر آخرين نسخه‌ي نرم افزار يعني 2.8.2 نبايد مشکلي داشته باشيد، من اين مدل رو با همين برنامه در آوردم، البته گوشي رو روت کرده بودم (بدون روت هم نبايد مشکلي داشته باشه، اما شخصا تست نکردم، چون اولين کاري که براي يک گوشي آندرويد ميکنم روت کردن اون هست)
و در مورد سوال شما در مورد لگ زدن در Angry Birds جواب شما بله هست، وقتي رم کافي براي اجراي برنامه‌ها وجود نداشته باشه، حتي در لانچر گوشي که يک پردازنده‌ي 216mhz براي اون کافي هست هم ممکنه لگ داشته باشيد، اين لگ به خاطر نبود منابع پردازشي نيست، بلکه به دليل کمبود رم هست، براي روت کردن هم آخرين نسخه‌ي SuperOneClick رو استفاده کنيد به راحتي قادر به روت کردن اين گوشي خواهيد يود، البته نياز به درايور MediaTek هم داريد که چيپست اين گوشي هست

مجددا درخواست ميکنم تاپيکي در بخش متفرقه موبايل ايجاد بفرماييد تا بحث‌هاي فني اين حوزه در اون تاپيک صورت بگيره، نه اينجا که نه بخش موبايل هست و نه تاپيک ربطي به GLX داره
موفق باشيد  

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

پست توسط TARALIUS »

من کاملا قانع شدم .

الان گوشی رو نگاه میکنم بنظرم از اچ تی سیم قشنگتره.

از خداوند و پس از آن دوستان سپاسگذارم که دید بنده رو به حقیقت باز کردند.

ماشینم میفروشم اولین فرصت پراید میخرم. برا حمایت از تولید ملی. :razz:

ولی هنوز یک سوال بی پاسخ مونده کالای تولید ایران ( ساخت ایران ) یعنی چه؟

آیا منطق حمایت از خودرو داخلی بعد از 30 سال پاسخ داده که باز هم حمایت بشه؟

انگار این سوال پاسخی نداره.

پیروز باشید.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
به اين دو سوال هم پاسخ دادم که احتمالا شما نديديد
به هر حال به نظر من کالايي که با مالکيت معنوي و لايسنس ايراني، طراحي ايراني در ايران براي متخصصين و کارگران ايراني شغل ايجاد کنه و با قيمت مناسبي بتونه کالاي با کيفيت مناسب رو ارائه کنه کالاي ايراني خواهد بود، اما اين حالت ايده‌ال هست، براي شروع يک شرکت که صرفا براي کارگران و متخصصين ايران کار ايجاد کنه و مالکيت معنوي اون هم متعلق به ايران باشه و کيفيت و قيمت مناسبي داشته باشه هم ميتونه ايراني قلمداد بشه، حتي اگر طراحي کامل اون در ايران صورت نگرفته باشه، اما بايد سعي بشه با بهره گيري از دانش فني که در اين راه وارد ميشود طراحي جديد و کامل رو در ايران انجام داد و در فاز بعد سعي کرد قطعاتي که طبق اصول مهندسي سيستم شرايط و توجيه کافي براي توليد آن در داخل رو داشته باشه در ايران توليد شود، قطعاتي مانند تاچ گوشي‌ها با توجه به برخورداري ايران از با کيفيت ترين مس جهان در صورتي که سرمايه گذاري و برنامه ريزي درستي انجام بشه ميتونه توجيه و صرفه‌ي اقتصادي داشته باشه، چرا که همين الان هم اغلب مس مورد نياز براي صفحات لمسي موبايل، تبلت و ... از مس سرچشمه ايران استفاده ميشه، چرا که کيفيت و خلوص مس در سرعت پاسخگويي اين صفحات اهميت اساسي داره

مشکل صنعت خودرو هم دقيقا حمايت نادرست هست، نه چيزي جز اين، به طور واضح‌تر (اين مورد هم در اولين پست ذکر کردم) يکي از اصول اساسي توسعه هر صنعتي رقابت در کنار حمايت هست، چيزي که در صنعت خودرو يکي فداي ديگري شد، يعني به جاي حمايت مالي و قانوني از شرکت و در کنار اون باز گذاشتن بازار براي کالاهاي مشابه خارجي با تعرفه اي که قابليت رقابت رو از بين نبره، راه را عملا براي واردات و رقابت با کالاهاي خارجي بستند و به اين شکل باعث دهها سال درجا زدن و شايد بس‌رفت اين صنعت شدند (زماني خودروهاي مونتاژ ما به کره صادر ميشد، اما امروز ...)
پس اگر حمايت به شکلي که در صنعت خودرو به نام و بهانه‌ي حمايت انجام شد، صورت بگيره احتمالا اينده‌اي براي صنايع الکترونيکي و ديجيتالي نيز وجود نخواهد داشت، البته شدت اين موضوع بسيار کمتر از خودروسازي خواهد بود، چرا که براي خودرو يک بازار کاملا بسته هست و به هيچ عنوان راهي براي واردات قاچاق وجود نداره، اما در بازار کالاهاي ديجيتالي نميشه به اين شدت جلو واردات رو گرفت و به صورت قاچاق وارد خواهد شد، اما متاسفانه بايد بگم اگر چنين تصميمي گرفته بشه تا رسما جلو واردات گرفته بشه، قاچاق به نظر من بسيار مفيد خواهد شد تا اثرات فاجعه بار اين قانون ناهنجار رو کاهش بده ...

موفق باشيد

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

باید از قطعه سازی شروع کرد نه ساخت محصول.......چقدر خوب بود بجای ساخت موبایل چند قطعه اون مثلا باتری لیتیومی آنتن برد و حتی حافظه های جامد و میکروچیپ های پردازشگر اون در داخل ساخته میشد

شاید محصول نهایی 1/5 توان بک موبایل 8 مگاپیکسلی با پردازنده چند هسته ای و ده ها گیگ حافظه رو نداشت.......

ولی قطعا قیمت آن 1/6 نمونه مشابه خارجی بود.....و با مجبور کردن نهادها و ارگان های دولتی به استفاده از محصولات داخلی.....حداقل بازار دولتی را از انحصار محصولات کره ای و چینی خارج می شد......
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

قطعه سازي در کوتاه مدت درامدي براي شرکتها فراهم نميکنه که بتونند خودشون رو توسعه بدهند، اما ساخت محصول سودآور هست، نياز جامعه رو رفع ميکنه، برند سازي ميشه و در نتيجه شرکت قدرت ميگيره که وقتي بازار و اعتبار قابل قبول رو به دست آورد شروع به ساخت قطعاتي کنه که توجيه داشته باشند، توليد کور هر چيزي باعث پيشرفت نميشه، بايد براي هر قدمي تمام جوانب کار رو سنجيد، من هم مانند شما دوست دارم روزي در ايران هم مانند چين تمام اجزاي مورد نياز صنايع ديجيتالي توليد بشه، اما اينها زمان بر هست و اين زمان موقعيت ها رو از بين ميبره، پس بايد از مونتاژ شروع کرد، وارد کردن دانش در مرحله ي بعدي هست، بعد از اون طراحي داخلي و در نهايي هم حرکت به سمت ساخت قطعات داخلي (با شرط داشتن توجيه اقتصادي و قيمت و کيفيت تمام شده مناسب و نه به صورت کور)

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

Mahdi1944 نوشته شده:قطعه سازي در کوتاه مدت درامدي براي شرکتها فراهم نميکنه که بتونند خودشون رو توسعه بدهند، اما ساخت محصول سودآور هست، نياز جامعه رو رفع ميکنه، برند سازي ميشه و در نتيجه شرکت قدرت ميگيره که وقتي بازار و اعتبار قابل قبول رو به دست آورد شروع به ساخت قطعاتي کنه که توجيه داشته باشند، توليد کور هر چيزي باعث پيشرفت نميشه، بايد براي هر قدمي تمام جوانب کار رو سنجيد، من هم مانند شما دوست دارم روزي در ايران هم مانند چين تمام اجزاي مورد نياز صنايع ديجيتالي توليد بشه، اما اينها زمان بر هست و اين زمان موقعيت ها رو از بين ميبره، پس بايد از مونتاژ شروع کرد، وارد کردن دانش در مرحله ي بعدي هست، بعد از اون طراحي داخلي و در نهايي هم حرکت به سمت ساخت قطعات داخلي (با شرط داشتن توجيه اقتصادي و قيمت و کيفيت تمام شده مناسب و نه به صورت کور)

این اشتباه رو در صنایع خودرو سازی هم کردیم و الان بخاطر سرمایه گذاری نکردن در بخش تحقیق و توسعه فقط در بخش الکترونیک خودرو به دلیل افزایش سال به سال ارزش افزوده محصولات الکترونیکی در خودرو سود خالص شرکت های خودرو سازی ایران داره کمتر میشه

این درحالی هست که پیش بینی میشه شاید تا 20 سال دیگه 80 درصد ارزش افزوده تمام شده یک خودرو رو متعلق به شرکت های سازنده قطعات الکترونیکی اون باشه...... و حساب کنید چه فاجعه ای در راه هست!!!

البته با تولید حتی در سطح مونتاژ حداقل برای شکستن قیمت در بخشی که عده ای وارد کننده انحصار بازار رو بدست گرفتن و مثلآ یک کارت گرافیک 250 دلاری رو 1 میلیون تومن دارن می فروشن .....موافقم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

من اگر مدیر بودم به کاربران زیر بابت انحراف مبحث و گفتگو در مورد موبایل در انجمن رایانه اخطار میدادم

, Mahdi1944,   , :-? این مدیران انجمن کامپیوتر کجا هستند!

بحث تبلت ها بود، بزارید با طرح یک سوال به اصل موضوع بازگشت داشته باشیم. هیچ کس از آدرس نمایندگی های این شرکت یا اصلا خبر و آگهی در مورد اخذ نمایندگی این شرکت اطلاعاتی ندارد؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

درود بر شما

میلاد عزیز به نظر اشتباهاً نام مدیر سایت را در لیست آوردید. این اشتباه از دید کاربران تازه وارد تعبیر خوبی ندارد

در ضمن بحث بسیار مهمی بود و مهدی عزیز با اطلاعات بالاشون کاربران رو روشن کردند از ایشون سپاسگزاریم

موضوعات مورد نظر به صلاحدید مدیران انتقال خواهند یافت.

با سپاس
شاد زی مهر افزون ...
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

تصویر
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...