انتشار اسپم و نرم‌افزارهاي جاسوسي سالانه يك‌صد درصد افزايش مي‌يابد

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2597
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۱۲:۲۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

انتشار اسپم و نرم‌افزارهاي جاسوسي سالانه يك‌صد درصد افزايش مي‌يابد

پست توسط Kingman_62 »

يك شركت امنيت رايانه‌ در گزارشي اعلام كرد: انتشار ايميل‌هاي اسپم و پيام‌هاي هرزه در سطح جهاني با سرعت خيره‌كننده‌اي در حال افزايش است.

 تصویر 

97 درصد از كاربران اينترنت در جهان قادر نيستند سايت‌هاي مخرب را از سايت‌هاي سالم تشخيص دهند؛ به همين دليل كاربران پس از آن كه به اشتباه وارد سايت‌هاي مخرب ‌شوند، برنامه‌هايي بر روي رايانه‌هاي آن‌ها نصب مي‌شود كه اقدام به جمع‌آوري اطلاعات بازاريابي و ارسال تبليغات ناخواسته مي‌كند.

براساس گزارش شركت امنيت رايانه‌ي‌ McAfee، ميزان انتشار پيام‌هاي هرزه و نرم‌افزارهاي جاسوسي سالانه 100 درصد افزايش مي‌يابد، از همين رو مي‌توان آن را سريع‌ترين تهديد رو به رشد در دنياي اينترنت ناميد.

اين گزارش همچنين نشان مي‌هد، از سال 2003 تاكنون، ميزان تكثير و انتشار پيام‌هاي هرزه و اسپم 448 درصد افزايش يافته است.
 تصویر

تصویر
 
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”