... بعدش اونا ( عربا ) میرن میخرن
...مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

... بعدش اونا ( عربا ) میرن میخرن
...

Sami 1993 نوشته شده:ایران در امر ساخت راکتور هسته ای ، در حال کار بر روی راکتور آب سنگین اراک است که بر طبق برنامه ریزی ها سال 2013 راه اندازی آن مشابه چیزی که در بوشهر دیدیم ، آغاز خواهد شد .
قابل ذکر است که به تازگی صفحات سوخت مجازی این راکتور به تولید رسیده است .

typhoon نوشته شده:سامان عزیز
این راکتور برای موارد تحقیقاتی، تولید آب سنگین،رادیو داروها و همچنین پولوتونیوم به کار می رود. برای زیردریایی ها از راکتورهای آب سبک فشرده استفاده می شود. قدرت معمول هر کدام از آن راکتورها بیش از 100 مگاوات است. قدرت اراک در حدود 40 مگاوات و در ضمن نیروگاه اراک آب سنگین حرارتی است و نه آب سبک، چون به طور کلی برای مقاصدی به غیر از تولید انرژی به کار می رود و اگر دقت کرده باشید از جمله بخش هایی از برنامه اتمی ایران که خیلی در موردش بحث است همین راکتور اراک است.
[External Link Removed for Guests]
ایران نیازی نداره و توانی هم نداره برای این کار، حتی اگر هم داشته باشه به صلاحش نیست که این کار رو بکنه. ظاهرا دوباره یک فرماندهی یک خبرنگار دیده و.......

typhoon نوشته شده:http://www.naval-technology.com/projects/barracuda/
بنده به کسی توهین نکردم. وقتی کسی به شعور هموطنانم توهین می کنه ، من سعی می کنم با ارائه اطلاعات صحیح و نشان دادن یک سری حقایق مشخص تا جایی که می تونم حقیقت رو به کاربران این انجمن نشون بدم. همین و بس.
شما اگر دلایلی در رد صحبتهای من دارید به صورت علمی و با مدرک بسم الله.................

typhoon نوشته شده:شکر خدا که در این انجمن مدیران با سواد زیاد هستند و نمی گذارند که کاربر یا کاربرانی به هر دلیلی اطلاعات غلط منتشر کنند.
بحث از آن جایی شروع شد که جناب سامان گفتن ما در حال کار بر روی راکتور اراک هستیم و بنده هم گفتم که این راکتور از نوع آب سنگین است و مصارفی دیگر دارد و ارتباطی با بحث راکتور های آب سبک نیروگاهی که مدل کوچکتر آن در زیردریایی کار می کند ندارد.
لینکهای بعدی هم چند نمونه از زیردریایی های اتمی شناخته شده در دنیا بودند که در سیستم پیشران خودشون از راکتور آب سبک کوچک استفاده می کنند و نه از راکتور آب سنگین!!! دلیل دادن او لینکها نشان دادن مدل مورد استفاده در زیردریایی بود و لاغیر!!!
در مورد ایران هم می تونید یک جستجوی فارسی انجام بدید و ببینید این نظر نابخردانه چه جوی رو آغاز کرده و از همین الان می تونم صدای بشکن زدن کارتل های اسلحه سازی غربی رو بشنوم که چطور دارند برای تیغ زدن شیوخ خلیج فارس آماده میشن
در مورد ایران هم می تونید یک جستجوی فارسی انجام بدید و ببینید این نظر نابخردانه چه جوی رو آغاز کرده و از همین الان می تونم صدای بشکن زدن کارتل های اسلحه سازی غربی رو بشنوم که چطور دارند برای تیغ زدن شیوخ خلیج فارس آماده میشن