صندلی داغ با حضور DJ Dani

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

Re: صندلی داغ با حضور DJ Dani

پست توسط A3eman »

سلام،خوبی؟
1-به سوالات زیر جواب بده:

1-به قسمت اعتقاد داري؟

2-یه اسم پسر مورد علاقه؟یه اسم دختر مورد علاقه؟(مثلا واسه بچه هات انتخاب کنی)

تصویر

3-ارزويي داري كه هيچ وقت برآورده نشده ؟

4-درس خوندن سخت تره يا كار خونه كردن ؟

تصویر

5-وقتي كسی خيلي پرحرفي ميكنه حوصلشو نداري چه طوري طرفو دكش ميكني ؟

تصویر 

[COLOR=#000000]6.بهترین اس ام اسی که دریافت کردی؟

7-چرا این یوزر؟(چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟معنی و فلسفش چی)

8-وضع مالیتون چطوره؟(راستشو بگو بدک نیست جواب نمیشه!!!)

9-یک عکس از دسکتاپت بگیر بزار این جا.

تصویر

10-دوست داشتي خدا بهت پول ميداد ولي عقل نميداد !؟!

2.خوب حالا برای هر کدوم یه مارک بگو:

مارک براي لباس
2-يه مارک براي عينک
3-براي خودکار
4-عطر
5-براي موبايل
6-براي لپ تاپ
7-براي پاک کن
8-براي کيبورد
9-ساعت
10-براي بستني
11-براي پفک
12.سی دی
13-براي آدامس
14-براي شکلات
15-براي دلستر
16-براي چيپس
17-براي دوغ  

3.بعد از کلمه هایی که میگم اولین چیزی که به ذهنت میاد بگو"

1-آبگوشت

2- تیم ملی(ایران)

3-سربازی

4- خدا

5-سنترال تصویر

6- پول

7- خودت تصویر

4.جلوی هر کدوم اسم یکی از کاربرا رو بزار:

با ادب ترین:

باحال ترین:

دروغ گو ترین:

دو رو ترین:

با سواد ترین:

بی حوصله ترین:

پر رو ترین:

بی معرفت ترین:

دعوا درست کن ترین:

5.و حالا یه جمله در مورد سنترال بگو:

6.نظرت در مورد من چیه؟(حداقل یه خط بنویس)

7.من تو خرمشهر زندگی میکنم،دوست دارم بدونم نظرت راجع به خرمشهر چیه؟

فیلااینا رو داشته باش تا بعد.

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

رونین نوشته شده:

سلام و ادب خدمت دوست گرامی و بزرگوار، کاربر محترم DJ Dani
تصویر تصویر تصویر

امیدوارم از کم بودن تعداد سوالات بنده ناراحت نشوید، هدف ما عرض ادب و احترام است خدمت شما دوست عزیز، به دلیل حضور شما در این انجمن(صندلی داغ) میباشد.امیدوارم قبول زحمت کنید

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر  سلام به سید میثم عزیز ، آقا منت گذاشتید ، اختیار دارید ، وظیفه هست که جواب بدم. 

1- نظر شما در رابطه با کشاورزی و نقش ان در اقتصاد و بحث نظامی چیست؟
سوال کلی رو پرسیدید ، برای این موضوع خیلی جواب ها میشه داشت ، اما خوب من در حد دانشم میگم.
در ایدئولوژی کشورها ، خودکفایی در تامین خوراک مردم نقش بسیار اساسی رو داره ، اگه کشوری نتونه این مهم رو به انجام برسونه خیلی به مشکل میخوره.
از سمتی احیای کشاورزی یعنی خودکفایی در یکی از بزرگترین نیازهای کشور،تامین غذا اهمیت زیادی داره و مردمی که از نظر خوراک و افزایش قیمت اون تحت فشار قرار بگیرند دیگه هیچی جلودارشون نیست و از طرفی با تامین غذا و کشاورزی اقتصاد به واسطه صادرات اون رونق پیدا میکنه.
حالا این در شرایط صلح است ، به هنگام جنگ کشورهای درگیر سعی در نابودی امکانات حساس طرف مقابل از جمله همین موارد رو دارند و کشوری که گرسنه باشه جنگ رو از دست خواهد داد.
شما زمان جنگ رو در نظر بگیرید ، با یک مدیریت صحیح و بازگذاشتن گذرگاه های ورودی تامین کالا از جمله آذوقه به هر قیمت ممکن شرایط بسیار تغییر کرد.
اما خوب بحث کشاورزی و مواد تولیدی اون به لجستیک هم ربط داره ، اگه کسی نتونه موارد غذایی رو به نیروهاش برسونه شرایط چیزی شبیه جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل میشه که چقدر از سربازان مصری به دلیل گرسنگی و تشنگی مردند.
فارغ از بحث جنگ ، متاسفانه در حال حاضر کشورهای ابرقدرت با فشار غذایی به کشورهای ضعیف سعی در تحت سلطه نگاه داشتن اونها دارند و خوب نمونه اون رو میتونید در کشور کومونیستی کره شمالی ببینید که به دلیل نبود غذا و امکاناتش حاضر میشه بخشی از فعالیت های هسته خودش رو در قبال غذا کنار بگذاره.
در شرایطی که از غذا به عنوان اهرم زور بر سر کشورهای ضعیف استفاده می کنند ، اون کشور محکوم به نابودی هست.
پس به هر قیمتی باید کشاورزی را در راس توانایی ها کشور قرار داد چون برگ برنده ایست در شرایط حساس.
ما نمی تونیم خودمون رو گول بزنیم که دیگران به ما کمک می کنند ، پس در یک جمله می شود گفت که کشاورزی امروز به سلاحی در دستان کشورهای ابرقدرت و سپری جهت دفاع در کشورهای درحال توسعه تلقی می شود که کوچکترین رویکرد اشتباهی در حل این معادلات به قیمت جان همه افراد آن جامعه تمام خواهد شد.

2- نظر شما در مورد وضعیت کنونی کشاورزی در کشور چیست؟
بسیار وخیم ، اینطوری که خودشون میگن با واردات بی رویه علاوه بر اینکه کشاورز از کار خودش زده میشه ، موقعیت های شغلی از دست میره ، استقلال کشور در این زمینه آسیب میبینه و آخرش محصولاتی وارد میشه که نه ارزش غذایی دارند و نه قیمتی که قابل خرید باشند.
حیف هست برای کشوری که چهارفصل هست و همه میوه ها رو در دل خودش پرورش میده ، اما در بخش سبزیجات شرایط کمی بهتر است.

3- نظر شما در مورد وضعیت انجمن کشاورزی در سایت چیست؟ به نظر شما چقدر توانستم در شناسایی و بهبود این انجمن مفید باشم؟
انجمن کشاورزی در سایت حرکت روبه جلویی بوده و کار جالبی هست.
من خودم علاقه خیلی خاصی به دانش های مرتبط به گیاهان دارم و خوب بحث کشاورزی می تونه کلیه موارد قابل کاشت رو شامل بشه و یا در سطح وسیعتر کلیه گیاهان و مواد غذایی رو ، شما در زمینه شناساندن کشاورزی زحمات زیادی رو کشیدید اما متاسفانه به دلیل جو یک قطبی سنترال در مسائل نظامی افراد زیادی فعالیت نمی کنند و خوب همین موضوع نتیجه اش میشه که آنچنان به رونق نمی رسه.
باید پذیرفت که شما به تنهایی توانایی بررسی همه چیز را ندارید ولی شجاعتی که به خرج میدید و بازهم در این مسیر قدم می گذارید قابل ستایش هست.

4- برای بهبود وضعیت انجمن کشاورزی چه پیشنهادی داری؟

باید کاری کرد که فعالیت بین انجمن های مختلف تقسیم بشه ، افراد رو با یک سری کارهای ساده به فعالیت ترغیب کرد ، مثلا یک نظرسنجی در مورد یک گیاه گذاشته شود یا نظر کاربران در مورد پرورش گیاهان خوراکی پرسیده شود که در حیطه دانش همه هست.
به بیان واضح تر مثلا من علاقه خیلی خاصی به بازی دارم اما اگر کاملا تخصصصی بحث کنم کسی حضور در صحبت ها نخواهد داشت به دلیل ترس از آنکه چیزی را اشتباه بیان کند البته شما در این زمینه مدت ها پیش به سمت جلو رفتی و این موضوع که بحث ها فقط تخصصی هست ، در ارتباط با شما نیست ، منظورم این هست که با یک سری تاپیک ها به بیان ساده افراد ترغیب شوند.
کاملا واضح است که اگر یکبار تشویق شوند کار خود را ادامه خواهند داد و دقیقا مثل شرایط فعلی بخش های نظامی خواهد شد.

5- یک دوبیتی که از خواندن ان لذت میری برای من بیان کن

سالها پرسیدم از خود ، کیستم
آتشم ، شورم ، شرارم ، چیستم
دیدمش امروز ، دانستم کنون
من به جز او ، او به جز من نیستم

6- به نظر شما درختان نماد چه چیزی میتوانند باشند؟

سنبل طراوت ، شادابی ، نماد قدرت خداوند در خلق موجودی که از یک تخم کوچک به وجود میاد ، رشد میکنه ، به بار میشینه و آخرش به خواب ابدی میره تا دوباره بیدار بشه.
نمادی از زندگانی ما انسان ها.
داخل پرانتز بگم اتاق من به سمت حیاط هست و من هر روز صبح که از خواب بلند میشم روی تختم میشنیم و به حیاط سرسبز نگاه می کنم ، هوایی رو بر روی صورتم حس می کنم و اون وقت که شاداب شدم به دنبال کارهایم می روم.
درختان زیبا هستند ، مخلوقات بی نظیر بر روی این کره خاکی که سابقه آنها از انسان بسیار بسیار بیشتره و نماد زندگی برای ما هستند.
همچنین اوج فداکاری محسوب میشن ، چه پاکیزه نگاه داشتن هوا ، چه محصولاتشان و حتی تنه بی جانی که با بی رحمی ما در آتش می افتد.

7- در کل ادامه فعالیت انجمن کشاورزی رو برای سایت مفید میدونی یا نه؟
بله...
حتما ادامه بدید ، انشاالله سایر کاربران هم شما رو یاری میکنند.

پیشاپیش از شما برای پاسخ گویی به سوالات تشکر میکنم ، برای شما و خانواده محترمتان آرزوی سلامتی و تندرستی دارم   ممنون دوست عزیزم ، بنده هم آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتان دارم.  بابت عکس بسیار زیبای بن سای هم که گذاشتید ممنون  بن سای من برگ های سبز داره اما این یکی خیلی خیلی خوشگله.  درختچه های مینیاتوری روح آدم روی در خانه تازه میکنه.  تصویر 
 تصویر 

با اجازه شما خواستم از دوست و کاربر گرامی   هم تشکر نماییم و عرض کنم دوست خوبم بنده با کمال افتخار جمله زیبای شما را مقدمه مقاله علمی که در مورد سویا برای کشور آلمان ارسال کرده ام با نام کوچک شما قرار دادم  

به نقل از احسان عزیز  اگر در صحنه جهاني غذا و آب اهرم فشار سياسي و فرهنگي باشد مهندسين کشاورزي سربازان خط مقدم جبهه‌اي خواهند شد که در آن دانه‌هاي گندم و قطرات آب نقش گلوله را بازي مي‌کنند. امروز تحصيل در اين رشته افتخاري   بزرگ است.        من هم از احسان عزیز بابت سخنان بسیار زیبایش تشکر میکنم.  تصویر 

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

typhoon نوشته شده:دوباره سلام
کامچاتکا محلی است برای تست موشکهای توپول ام روسیه!!!!
البته خودم هم دوست دارم برم فلوریدا!!!! :grin: :grin: :grin:

البته دیشب فکر کردم دیدم بد نیست یک سرم برم اونجا ، ولی موشک توپول شلیک می کنند این بار من میشم شیء نورانی!!!

نظرت درباره این ها چیه:

سربازی
دو سال تلف کردن وقت بدون لحظه ای یادگیری ، فقط به دنبال پیچوندن و کلا بی ارزش
پسرا از این نظر خیلی بدبختن ، تازه وقتی میان بیرون دیگه نه میشه درسی خوند ، یعنی حسش نیست نه دیگه کاری مونده چون دخترا همرو گرفتند و نه شخصیت و غروری.
ای کاش دخترا هم میرفتن ، با اینکه به نوعی مخالف اذیت کردن دخترا هستم اما این یکی لازمه!
تصویر
البته نه فکر می کنم میبینم گناه دارن...
تصویر

قدرت هوایی
لازمه اصلی پیروزی در نبردها ، در هم کوبنده عقبه و امکانات استراتژیک دشمن و ایمن سازی آسمان کشور ، پشتیبان در تمام شرایط اعم از حمل نیرو ، تسلیحات ، سوخت ، تصویر برداری ، بمباران اهداف زمینی ودریایی و رهگیری هوایی.
یک کشور بدون نیروی هوایی در جنگ شانسی نداره ، اونهم در شرایطی که همه دشمنانش در اوج توان هوایی هستند.
به طور مثال عرض کنم در همین جنگ هشت ساله عملیاتی نبود که توسط نیروی هوایی ، هوانیروز یا هوادریا پشتیبانی نشه ، چه زمینی و چه دریایی.
خوب مثلا همون ماه های آغازین جنگ که نیروی هوایی از نیروی دفاع کننده به نیروی عمل کننده تبدیل شده بود ، اگه نبود عراق ایران رو قیچی می کرد ، متاسفانه در سالهای اخیر توجه چندانی به توان هوایی نمیشه ، البته نه که نخوان ، دیگه هواپیما نمیدن ، اما نیروی هوایی ما نیاز به هواپیمای جدید داره ، مدرن ، نمیشه تا ده سال دیگه صبر کرد و آخرش یک دم روی یک جنگنده دید که اضافه شده ، یا مثلا همش تسلیحات موشکی ، همین موشک ها اگر یکیش به خطا بره میدونید چه داستانی درست میشه؟
خوب کی عملیات پوششی دقیق رو چی انجام میده ؟
یک انسان با وسیلش.
ما باید بتونیم نقاط استراتژیک دشمن رو نابود کنیم همون کاری که زمان جنگ انجام گرفت و تا سال 61 عراق رو به زانو در آورد ، بعد دفاع عالی هوایی رو افزایش بدیم ، حلقه رادار ها ، سامانه های جدید موشکی برد کوتاه و بلند ، رینگ های ضدهوایی و آواکس تا حالتی شبیه عملیات فتح فاو بشه.
خیلی ساده هست ، اوایل جنگ که توان هوایی برابری با عراق داشتیم برتری هوایی مطلقا با ما بود اما بعدش چی شد؟
کار به جایی رسید که موقع درگیری با آمریکا ناو جاویدان سهند یکه و تنها بین چند ناو آمریکایی و دنیایی جنگنده بود!
خوب آدم انتظار رویارویی با چنین قدرتی رو نداره اما نیاز به تسلیحات جدید هست نه که ما همش بگیم نیروی ایمان نیروی ایمان...
ما در جنگ لازمه انتقال و لجستیک رو داریم ، نیروی هوایی هست که میتونه در سریعترین زمان ممکن وارد عمل بشه.
انشاالله روزی نیروی هوایی مثل سابق بشه ، هرچند هنوزم که هنوزه خیلی بیش از توانایی کشورهایی که هیچ محدودیتی در تامین سلاح ندارند عمل می کنه.
این نیروی هوایی همونی بود که حمله به اچ 3 رو انجام داد ، همونی که یک شبانه روز عراقی هارو اطراف آبادان کوبید تا محاصره شکسته بشه ، همونی که اولین عملیات حمله به تاسیسات اتمی رو خلق کرد ، همونی که پشتیبانی از سلطان عمان رو انجام داد ، همونی که آکروجت داشت ، همون که در عرض یک شب 6000 نیرو رو از مشهد به امیدیه آورد و ... این نیرو همونه اما توجه میخواد...
هوانیروز و هوادریا هم با توجه به ماهیت عملیاتی خودشون اهمیت دارند ، چقدر از لشگر های مکانیزه عراق توسط هوانیروز شکار شد یا عملیات اسکورت نقت کش ها رو کی انجام داد ؟
هوادریا و هوانیروز در کنار نیروی هوایی.
صحبت زیاده مجتبی جان ، همین حد کافیه که بگم نبود نیروی هوایی یعنی آسیب شدید ساختاری در تمام ارکان آن جامعه.
وسلام.
نیروی دریایی راهبردی
حرکت رو به جلو و شجاعانه ای بود.
اما تسلیحاتی بیش از یک ناوچه 1500 تنی یا یک زیردریایی 3000 تنی میخواد.
این نیرو تسلیحات محوره.

موشک شهاب 3
پشت کشورهای متخاصم مارو میلرزونه و اسمش حس خاصی به آدم میده ، اما تک و تنها نمیشه ، لازمه پوشش هوایی و حملات متقابل هوایی رو هم در کنار خودش می بینه.

بالگرد کبری
ستون فقرا هوانیروز کشورمان که قاتل تانک های متجاوز عرب بود ، همین T-72 که خیلی ها ازش تعریف می کنند با نوع ابتدایی موشک تاو یا BGM-71A پشت سر هم شکار میشد.
هنوز که هنوزه شاهکاره و انشاالله یک روزی نمونه داخلی اون ساخته بشه نه اینکه با چهارتا ارتقا بگیم ساختیم!

دانیال و سربازی
خدا قسمت نکنه.
تصویر

دانیال و رفقا
نمیگم رفیق باز هستم اما هرچی از دستم بربیاد انجام میدم و وقتی بگم دوست دارم ، از ته دلم میگم.
تصویر

دانیال و بحثهای سنترال
یک زمانی چهارتا اطلاعات ناقصی رو که داشتیم با دوستان به اشتراک می گذاشتیم و از توی این آش یک چیزی در میومد ، اما الآن همش درگیرم!
با خودم هم درگیرم!
تصویر

حالا فعلا این ها رو داشته باش تا بعد. راستی خبری از رامین نیست؟ کجایی مرد؟ نکنه A380 رامین به روغن سوزی افتاده :::P :::P :::P دانیال کار خودته باید یه سرویس بکنی موتورهاش رو :???: :???: :???: :???: :???: :???:

میاد انشاالله ، موتوری که من بخوام سرویس کنم ، فاتحه اش خوندس!
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

A3eman نوشته شده:  سلام،خوبی؟  
 سلام دوست عزیز ، ممنونم شما خوب هستی؟ 
   تصویر
1-به سوالات زیر جواب بده:

قسمت اعتقاد داري؟  

[COLOR=#548dd4] یک مقدار کمی ، بیشتر نظرم اینه که بستگی به خودم ، رفتارم و کارهایی که انجام می دم داره نه قسمت ، چون خداوند به انسان عقل داده و اون رو آزاد آفریده تا راه درست زندگی رو انتخاب کنه ، خواه به سعادت برسه و خواه به تباهی.

قوه اختیار خلاف قسمت رو بیان می کنه هرچند در برخی موارد دیگه چیزی جزء تقدیر تصمیم نمیگره و اون ها بحثشون جداست.

2-یه اسم پسر مورد علاقه؟یه اسم دختر مورد علاقه؟(مثلا واسه بچه هات انتخاب کنی)
    تصویر

سورنا و ستاره ، خیلی این دوتا اسم رو دوست دارم ، البته اگه به اون روز رسیدم یک بچه کافیه.

تصویر

3-ارزويي داري كه هيچ وقت برآورده نشده ؟ 
   [COLOR=#548dd4]خوب معلومه ، انسان آرزوهای محال همیشه داره ، اما به همین امید و آرزو زنده هست ، حالا بخری اوقات میشه واهی ، برخی اوقات هم به حقیقت می پیونده.

4-درس خوندن سخت تره يا كار خونه كردن ؟ 
تصویر  
 درس خوندن سخت ترین کار دنیا هست. 
 خیلی سخته... 
   کار تو خونه هم سخته اما خوب بنده خدا مادر گناه داره ، باید بعضی اوقات کمکش کنی تا یکمی استراحت کنه ، من هر کاری لازم باشه انجام میدم که خوشحال بشه و میدونم نمی تونم هیچی از زحماتش رو جبران کنم.

5-وقتي كسی خيلي پرحرفي ميكنه حوصلشو نداري چه طوري طرفو دكش ميكني ؟  
 باشه ، کاری نداری؟! 
   [COLOR=#548dd4]خداحافظ!

تصویر  
[COLOR=#000000]6.بهترین اس ام اسی که دریافت کردی؟    
   [COLOR=#548dd4]SMS هایی که از عزیزم بود...

این یوزر؟(چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟معنی و فلسفش چی)  

[COLOR=#548dd4]توی پست اولم در جواب اشکان گفتم.

8-وضع مالیتون چطوره؟(راستشو بگو بدک نیست جواب نمیشه!!!)
 خوب بود اما الآن چندان جالب نیست ، خدا هرچه زودتر شرایط رو به روز اول برگردونه!

تصویر

عکس از دسکتاپت بگیر بزار این جا.

تصویر

صفحه قبل گذاشتم اما دقیقا اون چیزی نیست که الآن هست.

10-دوست داشتي خدا بهت پول ميداد ولي عقل نميداد !؟!
  [COLOR=#548dd4]هر دوتای اینها باهم قابل استفاده هست ، بدون عقل که نه می فهمیدم پول چیه و نه چه کاربردی داره!

2.خوب حالا برای هر کدوم یه مارک بگو:

1-يه مارک براي لباس
  لاکوست
2-يه مارک براي عينک

ری بن
3-براي خودکار

فابر کستل
4-عطر

ادکلنی که الآن بیشتر از همه می زنم 212 هست اما AQUA و World Sovereign هم هست ، البته من ادکلن زیاد دارم!
-براي موبايل

نوکیا
6-براي لپ تاپ

دل
7-براي پاک کن

چیزی که خوب پا کنه ، اون قدیمی دو رنگا که آبی و قرمز داشت یک طرفش برای مداد بود و یک طرف خودکار خوب بود.
8-براي کيبورد

جنرال
9-ساعت

رادو
10-براي بستني
خارجی : بستنی ایتالیایی ، ایرانی : میهن سالار و مگنوم
11-براي پفک
نمکی
12.سی دی
T-Gate ، حالا DVD و Blu-Ray هم هست
13-براي آدامس
اوربیت رو خیلی دوست دارم
14-براي شکلات
مرسی و ایرانی فرمند
مغزدار فندقی هم هرچی باشه دوست دارم ، شکلات های ولینتاین هم خوشمزه هست...

تصویر
15-براي دلستر

100% ایستک
16-براي چيپس
چیپس ست خارجی و مزمز ایرانی ، البته اسنک یامی رو هم دوست دارم
17-براي دوغ
آبعلی

3.بعد از کلمه هایی که میگم اولین چیزی که به ذهنت میاد بگو"

1-آبگوشت  

وای تصویر

2- تیم ملی(ایران)

میتونه بهتر باشه

3-سربازی

نههههههههههههههههههههههههه
  تصویر

4- خدا

عشق اول
  تصویر

5-سنترال تصویر

دوست داشتنی

6- پول

خوبه در حدی که محتاج نباشی ، البته بیشترش هم بد نیست ، به شرطی که بلد باشی استفاده کنی ، من پول رو یکی از ملاک های خوشبختی میدونم
  تصویر

7- خودت تصویر

یک موجود کوچک در عالمی بی انتها

4.جلوی هر کدوم اسم یکی از کاربرا رو بزار:
با احترام به شما دوست خوبم این سوال رو جواب ندم بهتره ، اون بخش خوبش که همه دوستانم هستند و صحیح نیست یک نام ببرم و اون بخش...هم نگم بهتره.
تصویر
  همین که با کسی مشکل نداشته باشی کافیه.

با ادب ترین:

باحال ترین:

دروغ گو ترین:

دو رو ترین:

با سواد ترین:

بی حوصله ترین:

پر رو ترین:

بی معرفت ترین:

دعوا درست کن ترین:

5.و حالا یه جمله در مورد سنترال بگو:

خوبه ، اما نیاز به ترمیم کاربری داره...
  تصویر

6.نظرت در مورد من چیه؟(حداقل یه خط بنویس)

شما رو فقط در برخی پست ها باهاتون برخورد داشتم ، مورد بدی ازتون ندیدم و خوب وطن پرستی در وجودتون بیداد می کنه...
  تصویر

7.من تو خرمشهر زندگی میکنم،دوست دارم بدونم نظرت راجع به خرمشهر چیه؟

خرمشهر...
چرا اینقدر غریبه؟
این همه از جنگ گذشته چرا هنوز تغییر خاصی نکرده؟
از پول نفت خود استان به خودش روا نمی دونیم ، همه کشور رو تغذیه می کنه و خودش نیازمند یاری هست...
حیف مردمش و حیف شهرش که یک تنه جلوی مردمانی خونخوار ایستاد ، شما خرمشهری ها به گردن همه مردم ایران حق دارید و ای کاش وضعیت شهرتون بهتر بشه ، خیلی دوست دارم که یک روز بیام ببینمش.
متر به متر زمین های اون شهر تکه ای از بهشته ، خیلی ارزشمند هست و میراث فرهنگی برای کشورمان تا ابد.
  خون کم افرادی در اون شهر به زمین ریخته نشده و در کل بگم در نظرم شدیدا با ارزشه.

فیلااینا رو داشته باش تا بعد.

ممنون دوست خوبم.
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

خب خب خب...من باز اومدمتصویر
میگم اول از همه یه شکایت دارم از این سرویس دهنده های اینترنتی،من نشستم 2 صفحه ی ورد سوال نوشتم تا بعد کپی کردم تو نت پد و بعد مجبور شدم یه چیز دیگه کپی کنم،اون از تو کلیپبورد پاک شد،بعد اینجا ارسال رو که زدم،10 دقیقه صبر کردم که بره،آخرشم ارور داد و تا بازگشت رو زدم دیدم همش پاک شد!تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
الان دوباره نوشتمتصویر
خب...
نظرت در رابطه با حجاب چیه؟اصلا قبل از اینکه جواب بدی،معنی لغوی حجاب و بعد مفهوم حجاب رو تعریف کن،بعد نظرت رو بگو.
.....
مارک کیبوردت چیه؟
مارک کارت گرافیک/رم/هارد اینترال/هارد اکسترنال:

راستی نظرت در رابطه با ازادی بیان چیه؟اینم اول مفهومش رو تعریف کن،بعد جواب بده.

اینا رو جلوش هر چی به ذهنت میرسه بگو...خواهش میکنم اگه از موضوعات نظامی و اوییشنی به ذهنت میرسه یکی دیگه بگو.لطفاتصویر
من خوشحالم از..............
من میترسم از................
من گریه میکنم از..................
من نگرانم از.....................
من دوست دارم..............
من میخواهم......................
من میمیرم اگر...............
من حواسم نبود به...............
چرا........................
------------------
بین من و تو و نشنال جئوگرافیک فارسی:
بین شبکه 3 و 1:
بین شبکه 4 و 7:
بین شبکه جام جم و آی فیلم:
راستی سیمرغ رو از آی فیلم میبینی؟
-----------------
خب،تا حال چندبار پرواز قب قب دار نیرو رو دیدی؟
-----------------
اگه الان 500 تومن داشتی و هم باید کرایه تاکسی میدادی و هم یه فقیر بود که ازت پول میخواست،سوار تاکسی میشدی و به فقیره پول نمیدادی یا اینکه به فقیره پول میدادی و پیاده میرفتی؟
نظرت راجع به چهارشنبه سوری امروزی چیه؟دیروزی؟
فکر کن که بعد از جنگ از همه طرف تحریم بودیم و تنها کشوری که بهمون تجهیزات نظامی میفروخت چین بود و ما فقط ایرگارد ازش میخریدیم،الان وضع نیروی هوایی چطور بود؟
اگه یه شب خواب ببینی خلبانی و صبح پچ خلبانی اف 7 با اسم خودت باشه،آیا حاضری خلبان اف 7 بشی یا همین رشته ی الانت خوبه؟
-----------------
ده روز مهر گردون،افسانه است و افسون***نیکی به جای یاران،فرصت شمار یارا
-----------------
محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت***مست گفت ای دوست،این پیراهن است،افسار نیست
-----------------
نظرت راجع به مزخرف ترین شبکه های سال،فارسی 1 و زمزمه چیه؟

خب...حقیقتا خسته شدم دو بار نوشتم،انشاءالله سری بعد بیشتر مینویسم،
فعلا بای بایتصویرتصویر
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهر کارون
سپاس‌های ارسالی: 3378 بار
سپاس‌های دریافتی: 3412 بار
تماس:

پست توسط shapooor »

سلام خدمت دوست عزیز

1) نظرت در مورد بی پولی چیه؟ وقتی همه ته جیبت هزار تو من هم پیدا نشه چه حسی داری؟

2) وقتی یه نفر بهت گیر میده میخواد بهات بحث کنه چکار میکنی؟

3) بهترین راه فرار از مشکلات غم و ناراحتیه چیه ؟

4) وقتی یه کار بزرگ انجام میدی ولی هیچ کس بهت اهمیت نمیده حتی و قتی از جونت مایه میزاری یا میفتی گوشه خونه هیچ کی بهت اهمیت نمیده بازم کارت رو ادامه میدی؟

5) اگه یه روز تو میدون مین گیر کنی چکار میکنی؟
  را از من بگیر ولی کارون را نه

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Ph.Sepehr نوشته شده:خب خب خب...من باز اومدمتصویر
میگم اول از همه یه شکایت دارم از این سرویس دهنده های اینترنتی،من نشستم 2 صفحه ی ورد سوال نوشتم تا بعد کپی کردم تو نت پد و بعد مجبور شدم یه چیز دیگه کپی کنم،اون از تو کلیپبورد پاک شد،بعد اینجا ارسال رو که زدم،10 دقیقه صبر کردم که بره،آخرشم ارور داد و تا بازگشت رو زدم دیدم همش پاک شد!تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

مثل سامان که زنگ زده بود از مشکل سرعتش گله داشت ، می گفتن چون سرعتتون پایینه اینجوری شده ، خلاصه چشم بسته غیب گفتند.
الان دوباره نوشتمتصویر
خب...
نظرت در رابطه با حجاب چیه؟اصلا قبل از اینکه جواب بدی،معنی لغوی حجاب و بعد مفهوم حجاب رو تعریف کن،بعد نظرت رو بگو.
بازهم مسئله حجاب...
من نمی دونم این اواخر چه گیری روی این مسئله هست ، کلمه حجاب از ح ج ب می آید که تو فارسی خودمون هم هست ، یک نوعی معنی حجب و حیا رو میده.
این از نظر لغوی البته در حد دانش خودم گفتم ، اما حجاب چی هست؟
دین اسلام یک سری محدودیت ها رو برای مردان و زنان داره از جمله اینکه زن باید دستش تا مچ پوشیده باشه و خلاصه مواردی که همه شما میدونید و از نظر دینی به نوعی ملزم به رعایتش شدیم.
خوب فلسفه حجاب در تمام ادیان الهی این هست که شما حریم وجودی خودت رو از ناپاکی حفظ کنی ، بازهم جنسیت معنی نداره.
خوب تا اینجای مطلب همه چیز درست هست و صحیح اما یک مسئله ای پیش میاد و اینکه بخواهی به زور حجاب رو به کسی بفهمونی ، با جبر ، گشت ارشاد و ...
خوب اینجا دیگه نمیشه گفت که این حجاب از دل فرد هست ، فقط یک کاری هست سرهم بندی که خیلی زیاد نمونه اش رو میبیند.
هیچ جای قرآن و آیات خدا گفته نشده که به زور کسی رو به کاری وادار کنید ، طریقت حق گفته شده ، حال هر کسی سعادت رو خواست که برگزینه و هر کس هم نخواست تباهی ، من کلی عرض می کنم فردا نه من رو جای کسی توی یک وجب جا می خوابونند و نه اونو جای من ، پس من مواظب اعمال خودم باشم بهتره ، درصدر اسلام هم این مسئله بود ، اون موقع نمی شد با زور کاری رو انجام داد یا همین الآن کشورهای عربی ، جزء یک سری شهرهای خاصشون بقیه جاها طرف رو تا حدی آزاد می گذارن ، اما وقتی شخصیت طرف رو خرد کنی ، با بی احترامی باهاش رفتار کنی و خیلی چیزهای دیگه ، نه تنها کار درست نمیشه بلکه خلاف چیزی که می خواهی عمل می کنه و دیدگاهش به کل بد میشه ، چون ما آدم ها جهان بینیمون تا نوک بینیمون هست و خدا نکنه یک چیز بد ببینیم!
دیگه تمومه ، پس در یک جمله اینکه من با این سبک حجاب اجباری مخالفم چون دینی که از دل نباشد و فقط ظاهر سازی بشه همون بهتر نباشه ، مثل بعضی ها که میگن ما با دیدن این افراد از راه دین خارج میشیم ، خوب اون دین به درد خودت میخوره و در کل در نظر خودم ، طرفم حجاب داشته باشه یا نداشته باشه فرقی برام نداره و بازهم میگم مهم اینه ذاتش پاک باشه نه ظاهرش!
حالا من برم بالا بیام پایین بگم نه ، چون حجاب نداری ، پس پاک نیستی ، قطعا راه رو در این صورت اشتباه رفتم ، هروقت باطن ما محجوب شد ، اون موقع می تونیم ادعا کنیم که راه رو درست رفتیم نه فقط ظاهرسازی کنیم ، همین.
هرچند بگم توی کشور ما اول فرهنگ سازی خیلی چیزها لازم هست بد ارائه اون ، این رو هم باید در نظر گرفت.
تصویر

.....
مارک کیبوردت چیه؟
جنرال
مارک کارت گرافیک/رم/هارد اینترال/هارد اکسترنال:
Nvidia / Kingstone / Maxtor / Maxtor / Intel از چپ به راست هست آخری هم CPU هست!

راستی نظرت در رابطه با ازادی بیان چیه؟اینم اول مفهومش رو تعریف کن،بعد جواب بده.
آزادی بیان حقیقی یعنی شما اجازه داشته باشی که هم تمجید کنی و هم انتقاد ، در تمام شرایط بدون محدودیت و البته با رعایت احترام.
دیگه بازش نمی کنم ، همین کافیه ، ما ایرانی هام چندان ازش بهره نبردیم!

اینا رو جلوش هر چی به ذهنت میرسه بگو...خواهش میکنم اگه از موضوعات نظامی و اوییشنی به ذهنت میرسه یکی دیگه بگو.لطفاتصویر
من خوشحالم از.............. اینکه هنوز 1% امید برام باقی مونده.
من میترسم از................ اینکه به اون چیزایی که توی ذهنم هست نرسم.
من گریه میکنم از.................. تنهایی و بی کسی ، نه تنهایی فردی ، بلکه وجودم و هستی که توی یک چاله سیاه بی پایان در حال سقوطه
من نگرانم از.....................آینده ام و اینکه به اون چیزهایی که می خوام برسم
من دوست دارم.............. اهدافم رو به ثمر رسیده ببینم
من میخواهم...................... کمی آروم و راحت زندگی کنم ، همین
من میمیرم اگر............... که انشاالله بمیری راحت شی...ته دلم اینو به خودم گفت!!! تصویر
من حواسم نبود به............... زمانی که در تصمیم گیری کمی به خطا رفتم ، اشتباهی عظیم!
چرا........................ دنیا به همه بدهکاره و از من طلبکار؟؟؟
------------------
[COLOR=#000000]بین من و تو و نشنال جئوگرافیک فارسی: من و تو ، نشنال جئوگرافیک هم خوبه اما من به من و تو عادت کردم ، جزء یک سری برنامه های مسخره و خبرهاش ، مستند هاش رو ، مسابقات ، سایر برنامه ها و حتی اون چرا که نه رو که این هفته رفت روح یابی رو دوست دارم ، حس می کنم همون کانالی هست که می خوام. 
حوصلم هم سر بره میزنم Persian Toon تام و جری می بینم یا آهنگ گوش میدم و نهایتش یک فیلمی باشه که ببینم.
بین شبکه 3 و 1:
بین شبکه 4 و 7:
کلا صدا و سیمای خودمون رو نمی بینم مگه چیزی مثل طنز ساختمان پزشکان یا برنامه حماسه یا فوتبالی باشه...بقیش رو وقت تلف کردن می دونم.
خصوصا خبر رو دوست دارم اما اینقدر هر کانالی چه اینوری و چه اونوری ضد ونقیض میگه ترجیح میدم بیشتر مطلع نباشم!
بین شبکه جام جم و آی فیلم:
آی فیلم بد نیست ، فیلم هاشو بعضی وقتا می بینم ، البته اگه بگذارن که ببینم و تلویزیون قبضه نباشه!
[COLOR=#000000]راستی سیمرغ رو از آی فیلم میبینی؟

نه ، یک قسمت رو دیدم فقط!
-----------------
خب،تا حال چندبار پرواز قب قب دار نیرو رو دیدی؟
زیییییییییییییاد ، یاد اون عدنان بخیر ، حتی این خالخالی سبز هارو هم دیدم!
-----------------
اگه الان 500 تومن داشتی و هم باید کرایه تاکسی میدادی و هم یه فقیر بود که ازت پول میخواست،سوار تاکسی میشدی و به فقیره پول نمیدادی یا اینکه به فقیره پول میدادی و پیاده میرفتی؟
والا الآن برخی از این افراد متکدی از کل خانواده من هم وضعشون بهتره ، سعی می کنم بفهمم که واقعا نیاز داره یا نه ، مثلا اگر سربازی چیزی باشه یا مثلا یه خانم یا فردی که خوب مشخص باشه ، چرا ندم ، پول رو میدم ، اما خوب به مسافت هم نگاه می کنم ، شاید تا خونه راه زیاد باشه ، وضعیت جسمی من خوب نیست ، البته بگم که با 500 تومن تا سر چهارراه بیشتر نمیشه رفت ، پس پیاده میرم!
موندم اون بنده خدا با 500 تومن میخواد چی کار کنه؟
تصویر
نظرت راجع به چهارشنبه سوری امروزی چیه؟دیروزی؟
دیروز که ما نبودیم ، پدر و مادرم تعریف میکنن خیلی جالب بوده ، همه دور هم جمع میشدن ، چهارتا چیز کوچیک منفجر می شده ، از روی آتیش می پریدن ، قاشق زنی و خلاصه سنت واقعی اجرا میشده...
اما الآن چی؟
جوون باید تفریح کنه اما نه به قیمت بازی کردن با اعصاب و جان مردم...
به والله دو سال پیش یک چیزی دیدم شبیه توپ 105 م م ، گفتم یا خدا این دیگه چیه...طرف ترانس برق منفجر می کرد که رعد و برق بزنه یا مخزن بنزین رو مینداخت تو آتیش...خوب این کارا رو آدم عاقل انجام نمیده ، جهنم هر بلایی میخواهی سر خودت بیار اما به یک بچه کوچولو که چندتا سیگارت واسه خودش می ترکونه آسیب نزن.
ای کاش جشن های ما ، جشن های تاریخیمون مثل همین چهارشنبه سوری (که واقعا کفرم بالا میاد میگن چهارشنبه آخرسال) ، جشن سده ، سپندارمزگان و ... توی تقویم ثبت می شد که همه احترامشون رو نگه می داشتن ، کسی نمی رفت بمب بترکونه یا ولینتاین کادو بگیره تصویر همه چیز سر جاش بود.
خیلی بحث منحرف شد...اما بازهم در یک کلام ، جوون چه پسر و چه دختر نیاز به تفریح داره ، وقتی تفریح سالم نباشه اینجوری مخرب میشه ، این مسئله و محدودیت هایی که سر تفریحات هم هست درنظر بگیرید!
تصویر
فکر کن که بعد از جنگ از همه طرف تحریم بودیم و تنها کشوری که بهمون تجهیزات نظامی میفروخت چین بود و ما فقط ایرگارد ازش میخریدیم،الان وضع نیروی هوایی چطور بود؟
هیچی ، n تا اف-7 می خریدیم ، اما انصافا اگه سوخو 24 و میگ 29 با اینکه کم هستن خریداری نمی شد دیگه چی کار می خواستیم بکنیم؟
در مورد میگ قبلا گفتم اما سوخو 24 وزنه ای هست برای خودش و هنوز چشم امید نهاجا ، در کنار دوستان قوی هیکلش فانتوم و تامکت.
اگه یه شب خواب ببینی خلبانی و صبح پچ خلبانی اف 7 با اسم خودت باشه،آیا حاضری خلبان اف 7 بشی یا همین رشته ی الانت خوبه؟
100% اف-7 ، پرواز با جنگنده آرزوی من هست...
تصویر
-----------------
ده روز مهر گردون،افسانه است و افسون***نیکی به جای یاران،فرصت شمار یارا
بعضی ها گوش بدن که فقط به فکر درگیری و قهر هستند ، تا چشم به هم بگذاری تک و تنها شدی ، اینقدر مغرور نباش!
-----------------
محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت***مست گفت ای دوست،این پیراهن است،افسار نیست
چه عرض کنم ؟
دیگه نیاز به توضیح نداره! (نگی پیش خودت نفهیمدماااااااااا)
-----------------
نظرت راجع به مزخرف ترین شبکه های سال،فارسی 1 و زمزمه چیه؟
واقعا ، اون اوایل اوایلش چندتا سریال کره ای رو میدیدم اما بعدش دیدم نه ، علنا کمر به نابودی فرهنگ ما بسته و میخواد قبح خیلی کارها رو از بین ببره ، واقعا حالم بهم میخوره ازش و متاسفانه هرجا میرم چشمم به تصویر نحسش می افته.
خدا بگم نابود کنه تمام هستی و نیستی اون کانال ها رو...
اگر صدا و سیما یک کانالی داشت که توانایی رقابت با امثال این مزخرفات رو داشت ، الآن مردم خودکشی نمی کردن که فارسی 1 ببیند ، حالا n بار بیا ماهواره رو جمع کن , n+1 بار نصاب میارن دوباره بگذاره!
تصویر

خب...حقیقتا خسته شدم دو بار نوشتم،انشاءالله سری بعد بیشتر مینویسم،
فعلا بای بایتصویرتصویر

خسته نباشی...
فعلا...
آخرین ويرايش توسط 3 on DJ Dani, ويرايش شده در 0.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

shapooor نوشته شده:سلام خدمت دوست عزیز
سلام به دوست عزیز...
خسته نباشی برادر...
تصویر

1) نظرت در مورد بی پولی چیه؟ وقتی همه ته جیبت هزار تو من هم پیدا نشه چه حسی داری؟
وای نگو که اصن میشه یه وضی!!!
یکی از جملات فیس بوکی اما جدا از این موارد خدا نکنه به این شرایط برسی و خصوصا مجبور بشی دستت روی جلوی کسی دراز کنی ، من حاضرم مفلس بمونم و به این مراحل نرسم ، البته یک موقعی هم می بینی کمک از جانب خدا رسید ، دیگه اون موقع نباید دست رد به سینش بزنی.
خلاصه هروقت بی پول میشی ، یک شرایطی پیش میاد که همه کارات فقط با پول حل میشه ، هرچند قبلش هم همینه و بازم پول حرف رو میزنه ، حیف و 100 حیف...
تصویر
2) وقتی یه نفر بهت گیر میده میخواد بهات بحث کنه چکار میکنی؟
اولش سعی می کنم با صحبت مسئله رو حل کنم ، بعد اگه نشد یک مقداری فیتیله رو می برم بالا ، اگه باز هم به حماقتش ادامه بده دیگه هرکاری از دستم بر بیاد انجام میدم تا حسابش رو بزارم کف دستش ، کلا حرف زور رو نمی تونم بپذیرم هرچند اهل درگیری هم نیستم.

3) بهترین راه فرار از مشکلات غم و ناراحتیه چیه ؟
والا هنوز نتونستم راه قاطعی پیدا کنم ، اما صحبت با خدا و کسانی که دوستشون دارم ، به یک شکلی آرومم می کنه.
بعدش هم به سختی های بعضی ها فکر می کنم و اینجوری بازهم آروم میشم.
نشد میرم یک آهنگی گوش میدم فیلمی می بینم ، میخوابم یا کلا حواسم پرت شه دیگه تهش زاااااااااااااااار می زنم ، البته این آخری دیگه خیلی خیلی استثنائی اتفاق می افته اونهم تنهای تنها!

4) وقتی یه کار بزرگ انجام میدی ولی هیچ کس بهت اهمیت نمیده حتی و قتی از جونت مایه میزاری یا میفتی گوشه خونه هیچ کی بهت اهمیت نمیده بازم کارت رو ادامه میدی؟
ببنید اگه برای دیگران باشه خوب دلسرد میشم و دیگه ادامه نمیدم ، حداقل انتظار دارم که یکی بیاد و ازم احوالی بپرسه.
حالا یک موقع می بینی که کارم برای هدفی بالاتر هست ، نمی دونم چندان توی شرایطش نبودم اما فکر کنم در اون حالت دیگه دیدم به چند نفر نیست ، به خیلی هاست که به نوعی زندگیشون به هدف من گره خورده و خوب از وجودم هم با خبر نیستند ، دیگه اون موقع خرده نمی گیرم.
اگه کاری هم باشه که خودم بخوام انجام بدم نهایت سعی خودم رو می کنم که به آخرش برسم.

5) اگه یه روز تو میدون مین گیر کنی چکار میکنی؟
مثل سایر دوستان با شما تماس میگیرم ، اگه نشد اینقدر میشینم تا یکی بیاد ، خلاصه به جای اینکه خودم رو منفجر کنم چون دانشی ندارم حداقل یا جسم سالمم می رسه دست کسی یا جنازه سالمم!
تصویر
من یکبار ، یه مین گوجه ای خنثی شده رو دستم گرفته بودم ، داشتم از ترس سکته می کردم ، واقعا دلیلش رو نمی دونم چون خاطرات جالبی رو از این موضوعات ندیدم ، همش شهادت عزیزانی گمنام بوده.
یادم میاد سال دوم دبیرستان که رفتیم میدون تیر ، قبلش یک فیلم نشون دادند که مربوط به خنثی سازی مین بود ، تنها چند لحظه قبلش طرف سالم می خندید و بعدش تکه تکه شد ، واقعا هستی و نیستی یک خانواده بر باد رفت ، به این خاطر هست که همیشه سعی می کنم این دوستان رو دعا کنم ، البته اگه خدا قابل بدونه چون کاری جزء این نمی تونم انجام بدم.
خوش باشید.
تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

به نام خدا

دیدم کسی نیست گفتم یه سلام علیکی با DJ Dani داشته باشیم
بریم سر سوالات...
کیف احواللک(همون اهلا و سهلا)؟
2-چرا ما باید عربی بخونیم ؟
3-به نظرت سخت نیست آدم خودش آذری حرف بزنه فارسی یاد بگیرد انگلیسی یاد بگیره عربی یاد بگیره ؟آدم قاطی نمیکنه؟
4-به نظرت چگونه میشه انگلیسی خوب یاد بگیرد(یه راه بگو)
5-آه...........
6-نه شرقی نه غربی فقط جمهوری اسلامی...
سوالات یورور2012
قهرمان ...
نایب قهرمان ...
بزرگترین ناکام...
انگلیس...
اسپانیا...
آلمان ...
فرانسه...
رونالدور...
سری سوم سوالات...
فکرمی کنی واقعا انرژی هسته ای حق مسلم ماست ؟
ایا انرژی هسته ای ارزش این همه تحریم را دارد ؟
تحریم تا کجا؟
اگه ایران غنی سازی را تعطیل کند تحریم ها برداشته می شود؟
چرا اونا قطعات یدکی هواپیمای مسافر بری تحریم کردن ؟
مذاکرات مسکو و اینده اش ...
اشتون و نفس حق دکتر جلیلی :::P ...
اوباما و احمدی نژاد دریک مناظره ....کدام برنده می شوند؟
اتحاد دوباره ایران و امریکا...
و اخرین سوال...
فکر کن نیروی هوایی اسرائیل به سایت های هسته ایران حمله کرد پاسخ نیروی هوایی ما چگونه خواهد بود؟
امیدوارم درتمامی مراحل زندگی تان موفق و پیروز و سلامت باشید ...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

سلام،باز که من اومدم!تصویرتصویر
خب آقا...تصویر
راستی رنگ مورد علاقه ات چیه؟و به چه علت تصویر؟
تیم فوتبال مورد علاقه ات؟
ورزش مورد علاقه ات؟
بازیهای مورد علاقه ات+کنسولی که باهاش بازی میکنی؟
راستی چندتا خاطره از این گانری ها و رژه ها و ایرشوها بگو واسمون(شرعا کمتر از 5 تا از هر کدوم حرام است! تصویر):
بعد اینکه....
آهان!مارک شلوار چی دوست داری؟کفش؟کیف؟کمربند؟
دیگه....
آهان!مارک لوازم بهداشتی؟مثل شامپو و صابون؟
مجله میخونی؟اگه آره غیر از جنگ افزار چی؟
بهترین سایت از نظر حضرتعالی،مولانا شیخ دانیال بهمنش چیه؟!
دوس داری بری جاهای دیگه رو هم ببینی؟منظورم مکان های تاریخی یا جاهایی که تا حالا ندیدی؟یا مثلا برج میلاد؟
شهر بازی میری؟تصویر:
راستی اگه بخوان رای گیری کنن(ریاست جمهوری،مجلس،مجلس خبرگان و انواع و اقسام مجلس ها!تصویر)میری رای بدی؟
اکو پاپا!
EP-IAH:
EP-TFA:
EP-TFI:
EP-MHJ:
EP-MHA:
EP-SHV:
EP-ASD:
EP-IAB:
EP-ATX:
EP-ATH:
EP-APA:
نظرتم راجع به این کشور ها بگو:
ژاپن:
تایوان:
تایلند:
کره شمالی:
جنوبی:
چین:
مالزی:
اندونزی:
روسیه:
مجارستان:
بلغارستان:
صربستان:
امریکا:
سوئد:
سوئیس:
بوسنی هرزگوین:
آذربایجان:
ارمنستان:
خب،تا همینجا داشته باش،بعدا به خدمتت میرسم!تصویر

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

سلام‏ ‏من‏ ‏سئوال‏ ‏قبلی‏ ‏ها‏ ‏را‏ ‏تا‏ ‏حالا‏ ‏نخوندم پس ببخشید ۱نظرت درباره تبلت ایرانیه چیه (کامل بگو) ۲ نظرت درباره میراث فرهنگی ۳ نظراتت درباره واردات مدیر از ژاپن و سوئیس چیه ۴ به نظر من ۷۰٪ مشکلات این جامعه به علت سوء مدیریت و بی قانونی است منظورم اینه که تو اکثر پست ها از مهدکودک تا ذوب اهن اصفهان اکثرا مدیریت نالایق و بی قانونی و یا عدم اجرا درست نظارت برقانون حکم فرماست نظرت درباره نظرم چیه ۵ و مهمترین سئوال شخصیم که خیلی بهش علاقه دارم دیروز و امروز و دو روز قبل صبحانه ناهار و شام چی خوردی با تشکر
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

anga2009 نوشته شده:به نام خدا

دیدم کسی نیست گفتم یه سلام علیکی با DJ Dani داشته باشیم
سلام دوست عزیز ، لطف کردید ، سایر دوستان یکم سرشون شلوغه و بنده رو مورد لطف خودشون قرار نمیدن!
تصویر
بریم سر سوالات...
کیف احواللک(همون اهلا و سهلا)؟
بد نیست ، میگذره.
2-چرا ما باید عربی بخونیم ؟
عربی زبان قرآن ، کتاب آسمانی ما هست ، خوب برای یادگیری و خواندن این کتاب نیاز به زبان عربی داریم.
اما اینکه این درس رو در سطح خیلی بالا به دانش آموزان یاد بدیم زیاد مطابق میل و صحیح نیست ، به نظر من اگه زبان عربی رو در کناب دروس دین و زندگی یا یک کتاب که قرآن بود آموزش می دادند تا کاربرد اساسی آن رو ببینیم بهتر بود.
به هر حال ما نمی تونیم بگیم که نمی خواهیم عربی یاد بگیریم ، هرچند باید پذیرفت که این زبان در حال حاضر جزء یادگیری کتاب خداوند و امور مربوط به دین (برای افرادی کع انجامش میدن البته نه کسی که براش هیچی مهم نیست) استفاده دیگه ای نداره و این شکل یادگیری صرف فعل و ... تنها گرفتن وقت مفیدی هست که میشه بر روی یادگیری کتب دیگه و زبانی مثل انگلیسی گذاشت.
من زمان دبیرستان همیشه با خودم فکر می کردم چرا کتاب های عربی اینقدر ضخیم هستند و زبان انگلیسی نازک ، خوب همین میشه که چیزی یاد نمیگیریم!
باید پایه اصلی رو بر روی زبان انگلیسی گذاشت و کتبش رو از اون حالت بی روح در آورد.
در مورد عربی مثل سایر کتب آسمانی و اینکه پیرو هر دینی باشیم باید زبان اون رو یاد بگیریم.
مسیحی بودیم زبان های ارامنه.
یهودی بودیم , عبری ؛ در کل برای بهره گیر از این کتاب ها مجبوریم زبانش رو هم یادبگیریم اما دیگه گسترده شدنش بی معنی هست البته از نظر من.
3-به نظرت سخت نیست آدم خودش آذری حرف بزنه فارسی یاد بگیرد انگلیسی یاد بگیره عربی یاد بگیره ؟آدم قاطی نمیکنه؟
نه،چرا قاطی کنه ؟
من که ترکی بلد نیستم و تنها زبون هایی که میدونم فارسی و انگلیسی هست تصویر
اما خیلی ها هستند که بیش از این موارد تا حد چندین زبان بلد هستند ، شما اگه اصول یادگیری یک زبان خارجی رو فرا بگیری برای بقیه راهت هموارتر میشه ، دربین زبان هایی که گفتی فارسی و عربی از نظر قواعدی تا حدی نزدیک هستند و سخت ترین زبان ، انگلیسی رو هم میشه یاد گرفت!
4-به نظرت چگونه میشه انگلیسی خوب یاد بگیرد(یه راه بگو)
آره میشه.
اگه خودت میخواهی یاد بگیری سه راه پیش میاد.
یک موقع برای درس و دانشگاهت هست مجبور میشی یاد بگیری مثل رشته من که همش زبان بود ، خوب خود به خود پیشرفت میکنی حتی اگه نخواهی اما باید بدونی روش یادگیری در کلاس های ما چه دبیرستان و چه دانشگاه بر مبنای گرامر هست و نه مکالمه ، شما تا زمانی که اجازه فارسی حرف زدن توی کلاس رو داشته باشی هیچی یاد نمیگیری ، مثل کلاس دانشگاه که اولش اینجوری بود ، وقتی استاد به تهدید نمره گفت باید انگلیسی حرف بزنید همه دست و پا شکسته شروع کردند!
را دوم اینه که خودت بخونی ، البته یک پایه کوچیک لازم داری ، می تونی کتاب هایی مثل اینترچنج رو بگیری که خوب تالیف شده و بر مبنای انگلیسی آمریکایی هست ، چیزی که یادگیری ساده تری داره ، بعد مطالب رو بخونی ، دامنه لغاتت رو زیاد کنی ، نه لغت حفظ کنی ، بلکه توی جمله کاربردش رو ببینی ، هی با خودت ، با دیوار تصویر یا اگه کسی هست صحبت کنی ، فیلم های انگلیسی ، خبرها رو ببینی شاید اولش نفهمی اما بزار گوشت باهاش آشنا شه ، سخته اما بعدش می فهمی که کم کم منظور رو درک می کنی!
خلاصه فقط یادگیری لغت در قالب جمله ، گوش دادن به آهنگ ، خبر و...انگلیسی و تمرین مداوم با اندکی یادگیری گرامر جهت جمله بندی و نوشتار.

راه سوم که به نظرم از همه موثرتر هست کلاسه ، شما طی کلاس همه مراحل دوم رو به انضممام کارهای گروهی و تحقیقی انجام میدی اما یک مسئله مهم هس ، شما کسی رو داری که باهاش صحبت کنی ، حالا بازهم به نظر من کلاس هایی که هم پسر و هم دختر هست بهتره ، چون سر کلاس های تک جنسی همش به مسخره بازی ممکنه بگذره اما در مقابل جنس مخالفت برای اینکه به نوعی خودت رو نشون بدی و یا به قول بعضی ها کنف نشی چون عامل مهم رقابت وجود داره ، سعی می کنی یاد بگیری تا جواب بدی ، اینجور کلاس ها جای شوخی و ... هم ندارن و اکثرش کار درسی هست و شما فقط باید به فکر رقابت باشی تا کم نیاری!
تصویر
5-آه...........
جمله ای که هر روز از نهادمون بر میاد...
6-نه شرقی نه غربی فقط جمهوری اسلامی...
شعاری که متاسفانه بخش شرقیش فراموش شده.
سوالات یورور2012
قهرمان ... آلمان
نایب قهرمان ... اسپانیا
بزرگترین ناکام... انگلیس
انگلیس... داغون شده ، شاید مرحله گروهی حذف شه
اسپانیا... بد کار نکرده ، شاید نایب قهرمان بشه
آلمان ... کارش درسته ، یک دفعه نزنه تو خاکی که نمیزنه قهرمانه
فرانسه... اونهم شاید سوم یا چهارم
رونالدو... دوسش ندارم ، یک جورایی عقده ای میزنه...تصویر
فقط یکی مثل ماها می تونه ظرف چند ثانیه هیلکل طرف رو ببره زیر علامت سوال...
تصویر
سری سوم سوالات...
فکرمی کنی واقعا انرژی هسته ای حق مسلم ماست ؟
مطمئنا ، حتی به نظر من هر دو بخش نظامی و غیر نظامیش حق ماست اونهم برای دفاع از تمامیت ارضی کشور و استقلال در خیلی چیزها اما به شرطی و شروطی که پایین میگم و البته نظر منه.
ایا انرژی هسته ای ارزش این همه تحریم را دارد ؟
والا به نظر من با این وضعیت خیر ، چون اگه 10 تا نیروگاه اتمی حداقل داشتیم باز یک چیزی میگفتیم اما دیگه با این یکی که هنوز توی مرحله آزمایش هست اونهم بد 20 سال نمیشه گفت همش ارزش داره ، البته رسیدن به سایر مراحل غنی سازه خودش کار بزرگی هست و اینکه همین موضوع بعدا می تونه اهرم قدرت بالایی خصوصا تجارت برای ما بشه ، به همین دلیل ازش میترسن ، به هر حال نیاز به یک مدیریت صحیح داره که نه سیخ بسوزه و نه کباب.
تحریم تا کجا؟
والا دیگه چیزی مونده تحریم نکنن؟
دیگه تقریبا به تهش رسیدن ، البته نمی تونیم بگیم که تحریم ها اثری نداشته و مطمئنا دچار مشکلات زیادی هم در کنارش شدیم ، نمونه هاشو الآن میشه حس کرد.
اگه ایران غنی سازی را تعطیل کند تحریم ها برداشته می شود؟
100% نه ، شاید یک تعدادی از اونها برداشته بشه اما همش نه ، تو بحث نظامی که اصلا و ابدا...اینها با اصل مسئله مشکل دارن نه بحث هسته ای.
مگه خود لیبی نبود؟
کل تجهیزات هسته ای خودش رو بار کشتی کرد فرستاد آمریکا ، به کجا رسید؟
شاید شرایط بهتر بشه اما این به نوعی مقطعی هست و بعدش آش همون آش و کاسه همون کاسه.
چرا اونا قطعات یدکی هواپیمای مسافر بری تحریم کردن ؟
برای فشار به ملت ، اونها میخوان با این روش و فشار روی مردم صدای خیلی ها رو در بیارن ، تنها دلیلشون اینه و به نظر من هیچ چیز دیگه ای نیست.
مذاکرات مسکو و اینده اش ...
خوب.
ببینید من اولش میگم که دانش سیاسی ندارم ، در حد دانش خودم میگم ، همین.
اینگونه مذاکرات بعید هست به جایی برسه و کلا وقت تلف کرده...
چرا؟
چون هیچ کدوم از دو طرف کوتاه نمیان ، ایران کوتاه نمیاد چون دیگه اگه اینهم انجام بده خیلی چیزها از دست رفته و اون طرفی هام هیچ وقت عقب نمیشینن.
در دنیای امروز یا باید ابرقدرت باشی و امتیاز ندی.
یا ضعیف باشی و امتیاز بدی.
یا یک جوری باشی که اگه امتیاز دادی ، امتیاز بگیری.
به نظر من سومی برای ما قابل انجام تره ، پیش از انقلاب خوب با پشتیبانی کشورهای بلوک غرب و اینکه قدرت بالایی داشتیم می تونستیم از اهرم فشار استفاده کنیم اما بعد از جنگ و گرایش به بلوک شرق مسئله عوض شد ، کشورهایی مثل روسیه و چین مورد اعتماد نیستند ، در مواقع حساس زیر پات رو خالی میکنن ، میان جلوی چشمت میگن که تحریم یک جانبه نه ، بعد موقع رای گیری در شورای امنیت حتی رای ممتنع هم نمیدن ، خوب کشوری میتونه امتیاز بگیره که پشتش به چند ابرقدرت گرم باشه و از اونها به عنوان اهرم فشار استفاده کنه ، سالهای پیشین ، خوب با یک سری رفتارهایی که انجام شد روابط با غرب کمی ترمیم پیدا کرد هرچند بعضی مشکلات مثل مسئله هسته ای از همون موقع و اشتباه برخی شروع شد اما بعدش راه نزولی رو اومدیم و الآن هم می بینید ، خوب ما نمی تونیم یک دفعه ابرقدرت بشیم ، نیاز به یک تعداد متحد قدرتمند داریم ، هرچند می پذیرم که شرقی و غربیش فقط به فکر خودشه ، اما اون ابرقدرت برای شما پله پرش میشه به مرحله بعدی ، باید ازش استفاده کنی ، خوب در این شرایط اگه بخواهیم مسئله حل شه باید یک تعداد امتیاز بدیم و در مقابل امتیاز بگیریم ؛ شاید با این بده بستان ها یک کمی کار جلو بره ، غیر این به هیچ جایی نمی رسه ، دقیقا مثل زمان جنگ که آخرش همه وارد عمل شدن تا جلوی ایران رو بگیرن ، ما نمی تونیم تا ابد به این شکل پیش بریم ، بالاخره یک جایی مسئله تغییر میکنه ، هرچند اینهایی که به عنوان مذاکره کننده با ما میان به نوعی مترسک خیمه شب بازی هستند و کسی که اونها رو کنترل میکنه پشت پرده هست ، ولی به نظر من در شرایط فعلی که تحریم ها به وضعیت اقتصادی و معیشتی کشور کشیده شده باید یک کاری انجام بشه ، دیگه هرچیزی ارزش آسیب دیدن مردم رو نداره ، درکنارش یکم قدرت سیاسی خودمون رو هم باید افزایش بدیم ، شما الآن ترکیه رو ببینید ، با کشورهای مسلمان هست و جلوی اسرائیل ایستاده ، با کشورهای اروپایی هست و متحد آمریکا و با بلوک شرق هم در ارتباطه ، یک روش سیاسی قوی رو در پیش گرفته که اولویت اصلیش کشور خودش هست و موفق شده ، شاید در برخی موارد منفور شده باشه اما در قبال امتیازهایی که کسب کرده از نظر خودشون هیچی نیست ، البته برای کشور ما بحث یکم فرق داره و نمیشه با همچنین چیزی مقایسه کرد.
امیدوارم این مذاکرات به یک جایی برسه ، انشاالله.
تصویر
اشتون و نفس حق دکتر جلیلی :::P ...
تصویر
دیگه کم مونده چادر سرش کنه...
اما جدا از شوخی بعد از اون داستانی که روزنامه ها سر چاپ عکس ایشون پیاده کردن ، این شخصیت و منش بالای یک فرد رو نشون میده که به احترام طرف مقابلش رفتار میکنه ، ایشون هیچ اجباری نداره و حتی خیلی بدتر از لباس اولش میتونه بپوشه اما عرف دیپلماتیک خلاف این رو میگه ، ولی یک سوال برای من پیش اومده ، اگه جای ما و اون عوض میشد ، همین کار رو انجام میدادیم؟
تصویر
اوباما و احمدی نژاد دریک مناظره ....کدام برنده می شوند؟
در یک مناظره هیچ کدوم ، از بس بحث و صحبت هست به هیچ جایی نمی رسه ، آخرش با یک نتیجه گیری کلی در حد واسط تموم میشه!
اتحاد دوباره ایران و امریکا...
والا فکر نمی کنم بد باشه ، اما نیاز به مقدماتی داره تا اونها به خواسته های ما احترام بگذارن ، ایرانی ها همیشه نشون دادن که خواستار صلح و ارتباط با همه جوامع هستند ، چه اشکالی داره با این هم باشه اما با رعایت احترام متقابل ، هرچند یکم بعیده ولی نسبت به کشورهای شرقی ثابت قدم تر هست ، هرچند اونهم به منافع خودش فکر می کنه و این روش همه کشورهای دنیاست.
و اخرین سوال...
فکر کن نیروی هوایی اسرائیل به سایت های هسته ایران حمله کرد پاسخ نیروی هوایی ما چگونه خواهد بود؟
مطمئنا جواب خواهد داد ، شک در این نکنید.
سوخو 24 ها آماده چنین ماموریت هایی هستند ، حتی اگه لازم بشه از اف-4 هم استفاده میشه ولو چندین بار سوختگیری انجام بشه ولی یک مسئله هست ، ما میریم ، میزنیم ولی برگشت چی میشه؟
در ضمن اگه کشورهای مسیر همکاری نکنن یکم کار مشکل میشه اما در انجام گرفتنش شکی نداشته باشید ولی با چه نتیجه ای خواهد بود این رو دیگه نمیشه پیش بینی کرد.
امیدوارم درتمامی مراحل زندگی تان موفق و پیروز و سلامت باشید ...
ممنون دوست عزیز ، شما هم همینطور.
تصویر
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”