هنوز گربه هایی با همون کاموفلگ قدیمی از قلب این سرزمین به سوی آسمان بال باز میکنند ...

[External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

DJ Dani نوشته شده:Mohammad Razzazan نوشته شده:
و نظرت در مورد عکس زیر?
[External Link Removed for Guests]
محمد بالاخره این تصویر رو رو کردی؟
چه خاطره ای در پس این عکس هست ، سفری که با دوستان خوبم رفتم و با اینکه سنم نسبت به همه کمتر بود واقعا خوش گذشت.
با اجازه توضحات عکس رو میگم.
تا چند وقت پیش در پس ذهن هر فردی که علاقه ای به اف-14 ها نیروی هوایی داشت این سوال بود که آیا تامکت با رنگ استتار قدیم خاکی وجود دارد یا نه...
به طور مثال خودم رو عرض می کنم ، جزء خاطرات مبهمی که از نمایشگاه سال 1380 مصلی ، نمایشگاه های نیروی هوایی در مرکز نمایش هوایی و پایگاه یکم و گاهی رژه ها بوده و مربوط به زمانی که سنی نداشتم ، هیچ دیدی از تامکت خاکی در ذهنم نبود.
تا اینکه قسمت شد و با هماهنگی ها صورت گرفته ، بازدیدی از پایگاه هشتم شکاری اصفهان انجام گرفت ، در کنار همه موارد بازهم این سوال در ذهن همه ما شکل گرفته بود و با پرس و جو سعی در پاسخی برای اون داشتیم ، نهایت من به خودم جرات دادم و این سوال رو از امیر برخور فرمانده دوست داشتنی و مقتدر پایگاه هشتم شکاری پرسیدم و در کمال ناباوری این جواب رو شنیدم:
بله.![]()
از ایشون پرسیدم میتونیم ببینیمش و بازهم در عین ناباوری مهربانانه گفتند اشکالی نداره و دقایقی بعد جلوی آشیانه ای بودیم که مدت ها عشق تامکتی ما رو در وجودش حفظ کرده بود ، من و محمد با پیاده شدن از ماشین به سمت فنس های آشیانه رفتیم و با قرار دادن انگشت های دستمان بین آنها ، با نهایت لذت و احساس این گربه دوست داشتی رو که در خواب فرو رفته بود دیدیم.
اما شگفتی دیگری در حال وقوع بود ، چندی بعد به داخل راهنمایی شدیم و از نزدیک دیدیمش ، شگفتی تامکت ها ، رنگ افسانه ای که بر خود دارد (آسیای صغیر) و کوله باری از افتخار ، لحظه به یاد ماندنی من همان موقعی بود که بوسه ای بر دماغه زیبایش زدم.
چه احساسی در هرکدام از ما شکل گرفته بود ، وقتی تمام شد و هنوز در بهت مشاهده این موضوع بودیم ، امیر سوال کردند که دلیل اصرارتان برای دیدن این تامکت چه بود و ما هرکدام با نهایت احساس و صداقت جملاتی رو به زبان آوردیم ، برای رنگ زیبایش ، برای آنکه یادگاری از حماسه های جنگ باشد و ...
و گفتیم و گفتیم تا آنکه امیر برخور اینگونه پاسخ حرف های ما را دادند : "تا زمانی که من هستم این رنگ تغییر نخواهد کرد" و چه زیبا این موضوع جامه عمل پوشید و زحمات ما در حفظ این رنگ موثر واقع شد که چندی پیش این تامکت با همان رنگ افسانه ای آماده پرواز گشت ، قاطعانه عرض می کنم که حفظ رنگ این تامکت برای گروه Iranian Spotters افتخاری بزرگ محسوب میشه و تا ابد در خاطراتش ثبت میشود.
و این موضوع رو هم در پایان عرض کنم که مواردی مانند این در آرشیو گروه وجود دارد که انشاالله سر موقع خود در مقابل دیدگان همه قرار خواهد گرفت و شما رو شگفت زده خواهد کرد.
از امیر برخور نیز تشکری از صمیم قلب دارم که خواسته های ما را جامه حقیقت پوشانید.