صندلی داغ با حضور DJ Dani

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 894 بار
سپاس‌های دریافتی: 718 بار

Re: صندلی داغ با حضور DJ Dani

پست توسط crackxy »

سلام دانیال خوبی داداش؟
چطوری چه خبر؟ چیکارا میکنی؟

بابا یکم کمتر بنویس ! به فکر خودت نیستی به فکر ما باش...
دانیال بدجور حالم گرفته
میخوام استفراغ کنیم رو صورت بعضیا
کار ندارم ولی... اصن یه وضی

نظرت راجع به الاغ چیه؟؟ واقعا چرا بعضیارو مثال این حیوون نجیب میزنن؟
نمیدونم انصافا نمیدونم

راستی چقدر به اصالت معتقدی؟؟
اصلیتت شرفت چیزی که قرنها و هزاره ها بودی...

تا حالا دیدی با زور بشه یه مسئله رو درست حل کرد؟؟
مثلا یه معادله درجه سه داری میخوای حلش کنی به نظرت درسته مچاله ش کنی و بگی من حلش کردم؟

راجع به این جمله نظرت چیه؟
کشتن یه انسان فراتر از نحوه کشتنش یه فاجعه ست.(به نظرم این تنها جمله درستی بود که از دهن یه شخصی در اومد)

اقا زیاد مزاحم نمیشم چون گفتم دوباره میام اومدم
خیلی گلی داداش خیلی دوست دارم امیدوارم موفق باشی و برای خودت و خانواده محترمت ارزوی بهترین ها رو دارمتصویر تصویر تصویر

"درود و بدرود"

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Ph.Sepehr نوشته شده:سلام تصویر
طق کیفرخواست اینجانب از مجتمع قضایی شعبه دربند،شرکت مبین نت موظف به پرداخت 2000!گیگا هرتز امواج وای فای به مودم اینجانب شد!!! تصویر
واقعا زحمت کشیدن...
تصویر
ببخشید که سوالات در همه،خودت که حال منو بهتر میدونی؟ تصویر
شما هم زحمت کشیدی...
تصویر
گرمایی هستی یا سرمایی؟
میوونه ، البته بیشتر گرمایی هستم ، چون تو خونه ما اعضای خانواده حساسیت خاصی به سرما ندارن ، طبیعتا من هم بدنم به سرما عادت کرده...تصویر
میوه مورد علاقه؟
توت فرتگی ، گیلاس ، گوجه سبز ، قطره طلا ، زردآلو ، هلو و کلا میوه های تابستونی ، میوه های زمستونی مثل پرتقال هم دوست دارم ، میوه های استوایی هم خیلی خوشمزه هستند ، دیگه انتظار نداشته باش الآن بگم کاکتوس یا مثلا میوه قطبی دوست دارم ، بااااااااااشه؟؟؟
تصویر
چه جور هوایی رو دوست داری؟
من هوای ابری رو خیلی دوست دارم ، همون موقع که سیاه هست و تاریک ، بارون هم نباریده ، جون میده واسه خوابیدن.
هوای بارونی هم خوبه ، به شرطی که زیر شیروونی بخوابی و صدای بارون مثل لالایی باشه ، صبح های تعطیل هم از خواب بیدار بشی ببینی همه جا سفیده هم خیلی دوست داشتنی هست.
کلا هوای ابری حس خیلی خوبی بهم میده.
تصویر
شهر یا روستا؟
والا صمیمیت و لذت و شادابی که در روستا هست کمتر در شهر دیده میشه ، توی شهر از صبح تا شب دنبال کار هستیم و کار ولی خوب برای من که توی پایتخت بزرگ شدم بودن در روستا و دوری از جنجال یکم سخته ولی برای عوض کردن حال و هوا یا مسافرت بد نیست حتی به جاهای دیدنی خود تهران.
از دماوند و فشم و دیزین بگیر تا هشتگرد و طالقان و...
خونه ویلایی یا پنت هاوس؟
پنت هاوس خوبه ، نوک ساختمون های بلند و پیشرفته به شرطی که بتونی همه شهر رو ببینی نه دود باشه ، تو شب هم زیباست ولی خوب خونه ویلایی یک چیز دیگه هست ، کاملا خصوصی ، به سبک معماری مدرن هم بسازی با یک استخر توی حیاطش...چه شود!
شهر مورد علاقه؟
تهران رو از همه جا بیشتر دوست دارم.
تصویر
تا حالا به کسی درسی دادی؟
اگه منظورت آموزش هست خوب تا اونجایی که از دستم بر اومده برای دوستام انجام دادم ، چه مدرسه و چه دانشگاه و شکر خدا نتیجه خوب بوده ، اما اگه منظورت یاد دادن چیزی مثل راه و رسم زندگی هست ، کلا توی این خط ها نیستم ، چون نصیحت یک فرد هرچه قدر هم خودش رو عاقل بدونه ممکنه اشتباه دربیاد.
تصویر
بچگی چه وسایل بازی داشتی؟
خوب من به خاطر شغل پدرم اسباب بازی زیاد داشتم ، خیلی رنگ و وارنگ ، خیلی ها هم برام می گرفتن ، اما بیشتر از همه حیوانات کوچیکم ، لگو هام و سربازام ، غیر اون قطار ، هواپیما ، کشتی و ... زیاد بوده.
بچگی علاقه خیلی عجیبی به خرس داشتم و هنوز هم که هنوزه از این حیوانات پولیشی خصوصا خرس توی اتاقم هست و دکورش محسوب میشه.
نوشیدنی مورد علاقت چیه؟
اول آب ، بعدش آب میوه ، چای ، نسکافه و...
تنقلات چی میخوری؟
گفتم عاشق هله هوله هستم ، البته چیبس و پفک کمتر و اسنک بیشتر.
شکلات ، شیرینی ، آبنبات ، از این سوغاتی های شهرهای مختلف ، پاستیل ، آدامس های مختلف و ...
از این موارد زیاد میخورم و تو اتاقم پره.
تصویر
گل مورد علاقه؟
رز سرخ ، هم خوشبو هست و هم زیبا ، شب بو رو هم دوست دارم.
کلا همه گلها زیبا هستند.
تا حالا سازی رو زدی؟
یک مدتی گیتار بوده ، اما خیلی وقته هیچی ، پیانو خیلی دوست داشتم.
کدوم جنگنده رو دوست داری؟(تا آخر دنیا هم ازت بپرسم میگی ایرگارد!راستی برعکس دیگران که از 747 و تامکت خوششون میاد،من زیاد خوشم نمیاد!!)
شما اشتباه میکنی از اف-14 و 747 خوشت نمیاد.
تصویر
توی جنگنده های خودمون که گفتم اول F-4D ، بعدش F-14 و F-4E یک اندازه و باقی رو هم به ترتیبی که نوشتم دوست دارم.
اما توی جنگنده های غربی فعلی F-15 و توی جنگنده های شرقی Su-27 زیبا هستند.
ساعت مچی می بندی یا با موبایل از زمان آگاه میشی؟
هنوز که هنوز هست ساعت می بندم و آگاهی از زمان با اون رو راحتر میدونم.
نظرت در مورد علوم مختلف چیه ، چقدر باعث پیشرفت شدن؟
خوب علوم مبنای پیشرفت بشریت هستند ، اگه علوم مختلف نباشند که خوب تحقیق در بخش های مختلف مادی و معنوی بی ارزش و بی معنی میشه.
هرکدوم به سرعت در حال پیشرفت هستند و آشنایی باهاشون به یک نوعی لازمه.
من خودم سعی کردم تا جای ممکن از هرچیزی که میشه اطلاعاتی کسب کنم ولی به جرات بیش از 1% هم نمیدونم ، دانش و اطلاعات در حال حاضر خیلی خیلی گسترده هستند ولی فعالیت در هر کدوم لذت خاص خودش رو داره.
من از نجوم ، هوا و فضا ، زمین شناسی ، شیمی و کلا علوم طبیعی خوشم میاد برخلاف رشته ای که دبیرستان انتخاب کردم و اصلا علاقه ای بهش نداشتم ، فقط برای رو کم کنی بود که می خوندم.
کدوم کارتون ها رو بیشتر دوست داری؟
اول از همه تام و جری ، بعد هم کارتون های ساخت والت دیزنی.
از کارتون های قدیمی هم جودی آبوت ، آن شرلی ، حنا ، نل ، فوتبالیست ها ، بنر ، هاچ و کلا کارتون های اون دوران جالب بود و هنوز هم نشون میده ، وقت کنم میبینم.
از حیوونای خونگیت بگو...
من عاشق حیوانات هستم ، البته از نوعی که بشه نگهش داشت.
از بین پرنده های زینتی مینا ، مرغ عشق ، قناری ، سره و فنچ داشتم که بین اینها فنچ بیشتر از دوست داشتنی هست.
سنجاب ، خرگوش ، همستر ؛ اردک ، جوجه هم داشتم که خوب از همه بیشتر با سنجابم بنر انس گرفته بودم ، وقتی مرد تا ده روز حالم بد بود و وضعیتم روحیم داغون.
حیوانات دیگه ای مثل کبوتر ، گربه یا سگم بوده که آسیب دیده بودن و ازشون مواظبت کردیم که خوب بشن ولی ترجیحا داخل خونه نیومدن.
مثلا جای سگ داخل خونه نیست ، بخاطر اینکه کثیف میکنن و من خوشم نمیاد ، گربه هم همینطور.
تصویر
رادیو گوش میدی؟
بعضی اوقات ، صبح جمعه یا رادیو جوان
اس ام اس یا زنگ؟
من بدجوری SMS بازی میکنم ، نه که جوک و این چیزها بفرستم ، کلا موقع استفاده از تلفن ترجیح میدم SMS رو راحت ارتباطی قرار بدم و اگه لازم باشه زنگ...
اینها که تک میندازن تو زنگ بزنی ، چه حسی بهت میدن؟(مثل خود من،طعم وافعی بدبختی رو در این مورد شنیدم،25 تا میس کال انداختم که بزنگی،از ساعت 4 عصر تا 9 شب منتظر بودم،آخر خودم زنگیدم!!!!اینم اخلاقه آخه تو داری؟):
کلا بدم میاد از تک زنگ زدن ، خودم اصلا انجام نمیدم و حتی اگه اون فرد خیلی هم مهم باشه ، تک زنگ بزنه امکان نداره بهش زنگ بزنم ، خوب کار داری برو سارژی چیزی بگیر ، اگه کارش خیلی مهم باشه خودش بعدا میزنگه یا مثلا اگه ببینم کسی زنگ زده و نفهمیدم ، البته شماره ناآشنا مثل اکثر افراد زنگ نمیزنم بگم شما کاری داشتید؟
اگه خودش بخواد زنگ میزنه بهم ، البته در دو مورد استثناء هم هست.
چه حسی بهت دست میده وقتی یکی موقع اس ام اس دادن به جای
khoobi
این رو می نویسه...
khobi:
وای از فحش هم برام بدتره ، خوب عزیز من اگه بلد نیستی اس ام اس فینگلیش بدی ، خوب نده ، مجبوری به جای O مثلا U بگذاری یا جایی که باید OO بگذاری یک O میذاری؟
خود من هم اشتباهاتی دارم اما بعضیا انصافا نوبر هستند!
یک توضیحی در مورد شخصیت های زیر بگو
کوروش:
پادشاه کبیر پارسی و جد ما ایرانیان ، اولین نویسنده حقوق بشر و البته خیلی کارها دیگه که در تاریخ ثبت شده ، آرامگاهش توی پاسارگارد رو باید طلا گرفت.
داریوش:
پادشاه مقتدر هخامنشی که در دوران وی تخت جمشید به اوج زیبایی خودش رسید و کامل شد ، گسترش قلمرو و مرزهای کشور و ...
انوشیروان:
پادشاه مقتدر ساسانی
شاه عباس:
شاه عباس اول ، کسی که شکوه پیش از اسلام را بار دیگر در سرتاسر قلمرو گسترده خودش دمید ، کسی که پرتغالی ها رو از خلیج فارس بیرون کرد ، در درگیری با عثمانی سربلند بود و ...
نادر:
پادشاه مقتدر ایرانی که برای سرکوب افغان های متجاوز تا هند پیش رفت و گنجینه های زیادی رو برای کشورمان به ارمغان آورد ، شکوه بخش های مختلف کشور مثل نیروی دریایی در این عصر احیاء شد.
ناپلئون:
پادشاه مقتدر فرانسوی که بخش اعظمی از اروپای فعلی رو تحت سلطه خودش در آورد و از نظر آشنایی با علوم نظامی و استراتژیک فوق العاده بود.
ناصر الدین شاه:
ولم کن بابا ، مرتیکه حرم سرا داشته به جای اینکه کشور رو اداره کنه ، حکومت قاجار کشور رو سالهای سال از پیشرفت بازنگاه داشت ، بخش های مختلفی از حاک کشور رو با بی کفاتی از دست داد و ...
تزار:
پادشاهان مقتدر روسی که با روی کار آمدن کومونیست از دور سیاست خارج شدند ، هرچند جنایات رو هم مرتکب گشتند.
استالین:
رهبر شوروی طی جنگ جهانی دوم ، فردی خونخوار و جنایت طلب...
واقعا بدترین رهبر دوران جنگ جهانی استالین بوده ، چقدر جنایت در حق لهستانی ها ، آلمانی ها و حتی هم پیمانان خودش مرتکب شده ولی در رهبری مقاومت های ارتش شوروی مقابل آلمان خصوصا در استالینگراد و سپس درهم شکستن رایش سوم خیلی موفق ظاهر شد.
لنین:
مبتکر و پایه گذار مکتب کومونیستی که دنیا رو تغییر داد و آرایش سیاسی نیمی از کشورها به سمت کومونیست و نیمی دیگر به سمت امپریالیست غرب تغییر کرد.
هیتلر:
پیشوای نازی طی جنگ جهانی دوم ، در برخی موارد خیلی ازش خوشم میاد ، فرمانده و رهبری مقتدر بود و تونست دنیا رو تحت تاثیر خودش قرار بده و البته ویران کنه ، ولی آخرش به جنون رسید.
موسیلینی:
رهبر نژاد پرست ایتالیایی ، فوق العاده ازش بدم میاد و آخرش خوب به سزای اعمالش رسید ، ایتالیا رو در جهان تحقیر کرد و بعدها ژاپن به عنوان متحد آلمان جایش رو گرفت.
روزولت:
رئیس جمهور آمریکا طی جنگ جهانی ، خیلی خوب از چرچیل متفکر امتیاز گرفت و بعدش وارد جنگ شد ، چرچیل در رابطه با رزولت میگه آنقدر که من ناز او روا کشیدم ، هیچ عاشقی ناز معشوقه اش را نمی کشید ، ولی ورودش به جنگ ، سرنوشت او رو شدیدا تغییر داد و خوب رهبری عالی که در پیش گرفت ، آمریکا رو به عنوان نخستین پیروز جنگ معرفی کرد و از اونجایی که این کشور از مرکز درگیری ها یعنی اروپا به دور بود و تنها توسط ژاپن تهدید میشد بعد از پایان جنگ جهانی دوم گوی پیشرفت رو از رقبای اروپایی ربود و حالا هم به شرایط فعلی رسیده.
چرچیل:
مغز متفکر انگلستان و البته به نظر من هدایتگر جبهه متفقین ، کاری کرد که عملا در اشغال آلمان آمریکا و شوروی شرکت کردند و با حضور این دو ، خطر اشغال انگلیس به پایان رسید ، در آزادسازی فرانسه و رهبری نیروی های انگلیسی حاضر در عملیات در نرماندی در کنار آمریکایی ها خوب ظاهر شد.
محمد رضا پهلوی:
کسی که خدمت های زیادی رو در حق کشور انجام داد ، بخش نظامی و تجهیزات خریداری شده یکی از اونهاست.
فرح دیبا:
ملکه پهلوی.
جان اف کندی:
رئیس جمهور فقید ایالات متحده که به نظر من بین روئسای جمهورشون از همه بهتر بوده ، فرود انسان بر روی ماه طی ریاست جمهوری جان اف کندی بود ، درگیری های سیاسی شدیدی با یهودیان داشت و آخرش هم کشته شد.
نیکسون:
رئیس جمهوری آمریکا در اوج جنگ سرد ، بخش اعظمی از موشک های بالستیکی و البته بمب افکن ها در زمان نیکسون ساخته شده.
کارتر:
فوق العاده ازش متنقرم ، آدم جالبی نبوده و عملیات پنجه عقاب که به لطف خدا شکست خورد در زمان ریاست جمهوری همین آقا بود ، لغو بخشی از قرارداد های نظامی و البته آغاز تحریم های نظامی از زمان ایشون بوده.
پرنسس دایانا
ملکه زیبا و خیر انگلیس ، همسر چارز که کشته شد ، اواخر عمرش مبتلا به افسردگی شدید شده بود.
خروشچوف:
رهبر شوروی در سالهای اوج جنگ سرد ، زرادخانه تسلیحاتی شوروی در این زمان خیلی گسترش یافت ، کسی بود که اعتراف صریحی به کشتار مردم طی دوران حکومت استالین کرد و کسی بود که در مجلس این کشور اینگونه سخن رانی کرد که خوشبختانه تا چند سال دیگر هیچ چیز جز "کوفت!!!" برای خوردن نداریم.
گورباچف:
از هم پاشنده حکومت شوروی ، هدایتگر خوبی برای این کشور نبود.
امام خمینی:
رهبر انقلاب های مردمی ضد حکومت پهلوی و هدایتگر ایران در جنگ با عراق.
خاتمی:
رئیس جمهور ایران ، در زمان ایشون روابط سیاسی تا حدی ترمیم شد و وضعیت اقتصادی بهبود پیدا کرد ، البته خیلی چیزها بوده که میشه گفت.
اوباما:
رئیس جمهور فعلی آمریکا ، بر عکس بوش دیوانه ، این کشور رو خوب هدایت میکنه.
ریگان:
ازش خوشم نمیاد ، در جنگ با عراق ، خیلی کمک طرف مقابلمون کرد.
جورج بوش:
یعنی ها ، شعله چند جنگ رو در خاورمیانه روشن کرد ، طرف دیوانه بود...
حالا...
آهان!
خطتت چظوره؟نستعلیق؟شکسته نستعلیق؟شکسته؟نسخ؟کوفی؟میخی؟
بد نیست ، خوبه ، یکم خوندنش سخت هست ولی اکثرا میگن قشنگه...
تصویر

خب،اینارو داشته باش تا بعد(اشکان خان اگر صلاح میدونید اعلام بفرمایید صندلی تا کی برقرار است؟مراتب تشکر را پیشاپیش به جای می آورم،برای شما دوست عزیز! تصویر)
دستت درد نکنه پسر جان...
تصویر

:ASHKAN95
من از همین تریبون اعلام میکنم، دوستان من، صندلی تا 4-5 تیر برپاست. شتاب کنید و فرصت رو از دست ندهید
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

خوب آقا دانیال خوبی؟ تا اینجا خوش گذشته؟ اومدم پستة الوداع رو بدم.....!
حالا که کم کم داریم به آخر کار نزدیک میشیم بزارید درست و حسابی یه چهارتا جمله بگم!
دی جی پسر خیلی خوبی هست،شیخ رو از رژه ی سال 89 میشناسم که اونسال خودش و علیرضا اومده بودن رژه که باهم آشنا شدیم(همون نقل عینک پلیس و یقه آخوندی!)،طی این دوسال که دانیال رو میشناسم حقیقتا پسر با مرام و معرفتی هست.صمیمیتی که توی رفتارش موج میزنه بسیار ارزشمند هست و من تا امروز این صمیمیت رو در کسی پیدا نکردم.
خوب شیخ خیلی هم خوش خوشکانت نشه! بیا اینا رو جواب بده!

یه F-4D با 500 نات سرعت بالا سرت 80 بکشه بالا حال میده نه؟
بنظرت چرا ماها از غرش هواپیما نمیترسیم؟مگه صداش زیاد نیست؟
کلا خاطراتی که در زمینه ی ایرفورس داری رو چطوری ثبت و ضبط میکنی؟ اهل نوشتنشون هستی؟
چه داشتیم زمان جنگ؟
بنظرت چرا اغراق ها و افسانه سرایی هایی که درباره ی تامکت میشود همه از طرف RIO های آن است؟ نمونه ی بارز آن Iranian F-14 Tomcat Units In Combat ؟
آرزو یا هدفی در زمینه ی ایرفورس داری که هنوز بهش نرسیدی؟
این آواتار من پسندت هست؟
چرا با اینکه نسل نمایشگاه های ایرفورس رو در آوردی ولی باز هم میری؟
از اینکه یک روز
MSH_1377 رو بشه ترسی نداری؟
یه سوال مهم عکاسی بهانه ایست برای ایرفورس یا ایرفورس بهانه ایست برای عکاسی؟
یه نکته این درجه ها توی نهاجا کمی عجیب نیستند؟طرف در عنفوان جوانی سرهنگ2 یا سرگرد هست؟(دور از جون اینایی که الان اسم میبرم!)
خوب در باره ی این چیزایی که مینویسم هرچی به ذهنت میاد بنویس!

آ میتی! آ میتی!
کلیبر!
Fisheye !
سد دز !
پچ خلبان پ تری اوف!
1- !
میراژ 2000 مدل کیوووووووووووو!
سرهنگ طالب زاده؟
سرهنگ برزگر؟
سرهنگ حسین نژاد؟
سرهنگ فتاح؟
سرهنگ صالحی؟
سرهنگ ممی زاده؟
سرتیپ2 زارع شاهی؟

خوب دی جی جان یه چند جمله هم در رابطه با تصویر زیر بگو مستفیض بشیم!

تصویر
تصویر

خوب شیخ اینم پستة الوداع ما توی این تاپیک بود،یه حس خعلی غریبی دارم! در هر صورت و من الله التوفیق
.
از سه بار حضور گرم،پرشور و حماسی من توی صحنه هم کمال تشکر رو داری و نمیدونی چطوری باید این حضور حماسی رو جبران کنی! اصن یه وضعیه!
مثل همیشه
تصویر تصویر

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

bravo نوشته شده:خوب جناب آقای DJعزیز...
سلام به افشین عزیز.
آقا خیلی خوشحالم کردی که تشریف آوردی ، حضور شما باعث افتخار بنده هست.
تصویر
بنظر میرسه که دوستان همه جوره به اندازه کافی داغت کردن که نیاز به من نباشه ولی بنده هم چند درجه سلسیوس را حق مسلم خود میدانم .اول چندتا سوال:
اصلا این ریموت درجه دست خودت ، با توجه به سفرهایی که در پیش هست تصویر و موارد دیگه شما ببر بالای 300 درجه ، ما صدامون در نمیاد.
تصویر
زمانی که اولین بار از F-7 خوشت اومد چیزی مصرف کرده بودی؟
والا اونطوری که توی سوالات محمد جعفر جواب دادم اولین باری که F-7 رو دیدم فقط هفت سالم بود و در نتیجه حس خاصی هم نداشتم!
اما همنشینی با برخی دوستان ایرگارد پرست اثر سوء روی من گذاشت و نخستین باری که چشمم به جمال دلربای ایرگارد روشن شد یک لیتری JP-4 خالص را نوشیده بودیم...
خدایمان ببخشاید...
تصویر
بنظرت برای تامین کل آبگرم مصرفی تهران چندتا F-7 کافیه؟
والا برای اصفهان همون چیزهایی که دیدیم کافی بود ، اما برای تهران فکر کنم کل اسکادران های امیدیه و اصفهان و هرچی دم دست باشه جمع کنن بازهم آبگرم به حد کافی نداریم ، باید بچه ها رو بفرستیم برن یک تعداد دیگه جدید بخرن روند تامین آب گرم به مشکل نخوره...
یک بنده خدایی میگفت کلا یک موتور رو برداشتن ، دوتا بال چسبوندن دو طرفش ، بنده خدا خلبان سوار موشک میشه و پرواز میکنه...
تصویر
one pilot ejected and disappered اینو کجا نوشته؟
F-7 Flight Manual ، اون بنده خداهایی که جنگنده رو ساختن دیگه فکر بعدش رو نکردند که اون یه دونه خلبان وقتی میپره بیرون چه اتفاقی براش می افته...
بعدش به این خاطر گفتن طرف ناپدید میشه!
تصویر
دیگه توضیحات مناسبی براش رو نکردن ، گذاشتن به موقعش ، بیخود نیست که خلبان F-14 قبل پرواز تو کابین یه دعای یک صفحه ای می خونه ، خلبان F-7 کل مفاتیح رو با خودش میبره بخونه...
تصویر
به نظرت در عکاسی هوانوردی،زمانیکه یه هلیکوپتر از روی آب پرواز میکنه روی کدامیک باید فوکوس کنی؟1-هلیکوپتر 2-آب 3-این فوکوس که گفتی یعنی چه؟
دقیقا ، اصلا فوکوس یعنی چی؟
مثلا DJ میره لب دریا ، 15 روز آلرت هست تا 212 Navy رو توی ارتفاع کم پرواز از سطح دریا بگیره ، آخرش هم که به این افتخار نایل میشه برای تاریخی کردن تصویر زحمت میکشه روی دریا فوکوس میکنه تا سوژه اصلی در پس عکس تار بیفته و هنری تر بشه...
خوب اینهم از رسوم عکاسی مدرن هست دیگه که شما هیچ اهمیتی به سوژه اصلی ندی...
تصویر
اگر یه روزی زن گرفتی و تشکیل خانواده دادی فکر میکنی بذارن ساعاتی رو صرف علاقت به هواپیما بکنی؟
والا نمیدونم ، کلا ذلیل بودن از سر و روم میباره...
اما سعی می کنم یه جذبه ای نشون بدم حداقل 10 دقیقه در هفته بگذارن!
تصویر
آخه دلم میگیره نتونم با دوستام هم باشم...آهان اصلا کی میخواد مارو آدم حساب کنه که این همه توضیح و تفسیر میدم؟
تصویر
تا بحال شده خواب ببینی خلبان F-7 هستی و هواپیمای دشمن روت لاک کرده و تو تراتل رو تا ته فشار دادی ولی پاور اینقدر Delayداشته که دشمن تو رو به دیار باقی فرستاده؟
آره ، یه بار شد ، یادمه دنبال یک چیزی کرده بودم خیلی از خودم قوی تر...بعد هرچی این تراتل رو عقب جلو میکردم جواب نمیداد ، دیگه شبیه ترمز دستی اتوبوس بالا و پایینش میکرم ، ماشاالله delay که این تراتل جنگنده داشت ولی به دیار باقی نرفتم شکر خدا ، تونیستم ماموریت رو با موفقیت و یک ایجکت حسابی به پایان ببریم.
وینگ من های عزیز رو هم فرستادم وسط ، خودم در رفتم ، دیگه به هر حال جنگه و منم فرمانده!
تصویر
اگر تنها یک راید اجازه بدن که با یکی از جنگنده های نیرو پرواز کنی کدام هواپیما ,کدام راید و کدام خلبان رو انتخاب میکنی که کابین عقبش بشینی؟(پنبه دانه!!)
افشین سوالت خیلی خفنه ، انصافا هرچی فکر میکنم می بینم بزرگان زیادی هستن که اگه DJ در خواب دید پنبه دانه!!! تصویرمیتونه این افتخار رو هم کسب کنه...
اما چون از اول گفتم عاشق F-4D هستم.
پس F-4D رو انتخاب میکنم ، چون SM نیست و من نیاز به هیجان فوق العاده مضاعف دارم ، در حد سکته کردن Air Interception رو میخوام و بزرگواری هم که هدایت رو بر عهده بگیره جناب سرهنگ توکلی استاد پرواز در ارتفاع پست و کلا مانور های فوق العاده خفن...
تصویر
افشین میشه اصن یه وضی ها ، حساب کن ایشون تو ارتفاع 10 فیتی با سرعت 800 نات دنبال F-14 یا Su-24 میکنه ، بعد اینورت میشیم و خلاصه از همون کارایی که خودشون تعریف کردن ، فکر کنم آخرش بگم تورو خدا ، من میخوام برگردم پیش مامانم ، ایشون هم در جواب...دیگه خودت میدونی چی میگن...
تصویر
دیگه ببین چقدر مهم شدم خودم همه چیز رو انتخاب میکنم!
تصویر
تفاوت دستگیره با Angle of attack tube?
والا اگه برای من میگی ، کلا بین میله اتوبوس و پیتوت F-14 هم فرقی قائل نیستم چه برسه به یک چیزی مثل Angle of attack tube...!
تصویر
خوب یک موقعی به شما میگن تشریف ببر داخل کابین تامکت بشین ، شما باید از این فرصت نهایت استفاده رو ببری ، دیگه از هرچیزی دم دستت روی هواپیما هست آویزون بشی تا برسی داخل کابین...
شرایط رو باید درک کنی ، طرفت تا دیروز بونانزا سوار نشده ، بعد یک دفعه میگن آقا برو داخل F-14 بشین عکس پرسنلی ازت بگیرن...
تصویر
خوب منم از خود بی خود میشم دیگه...
تصویر
تا بحال به آینده خودت فکر کردی؟
زیااااااااااااااااااااااااااااااااااد ، اما فکر کردن خالی جواب نمیده ، یک برنامه درست و حسابی باید ریخت و بری جلو....
تصویر
فکر میکنی خرج متوسط یک خانواده 4 نفره در تهران چقدره؟
الان رسما اعلام میشه که خط فقر زیر نهصد هزار تمونه...خوب من در این حالت حساب میکنم که شما خونه از خودته و اجاره نمیدی وگرنه واویلا ، محل سکونتت هم بالای شهر نیست و یک جای تقریبا معمولی ، ماشین هم داری بری اینور و اونور ، هرچی در میاری خرج آب و برق و غذا و لباس و درس و اینها میشه...
برای اینکه بفهمی چه کار میکنی نه اینکه مثلا یه مسافرت درست حسابی بری ، فقط در حدی که زندگی کنی ، حداقل حداقل ، کفه ش 1500000 تومن ، البته بازم به نظرم کمه...با این پول خودت و زنت رو بچرخونی شاه کار کردی...
همه چیز وحشتناک گرونه و بازهم داره گرون میشه!
راستی قیافت وقتی میخوای یه چیزی رو بگی ولی به دلایلی نمیتونی خیلی سوژس!
تصویر
آره چقدرم نمیگم ، چند دقیقه بعد از قیافه "من نمیدونم چی بگم" که همه چیز رو که هیچی ، 10 تا اضافه تر رو هم با توضیح و تفسیر و میزگرد میگم!
تصویر
وحالا تعدادی از کلمات کلیدی:
انحصار وراثت
صحبت های راهبردی که من در سفر از بوشهر به اصفهان و موقع گذر از اون جاده برفی برای شما میگفتم که مثلا خوابتون نبره!
بچه ها که راحته راحت خواب بودن ، منم گفتم چی بگم که مخت رو کلا به کار بگیره ، شروع کردم داستان انحصار وراژت پدر بزرگم رو از اولش شروع کردم به گفتن ، فکر میکنم یه دو ساعتی کنتراتی صحبت کردم ، خداییش آخر تحمل بودی ها ، حالا ورژن جدیدش هم برای سفر بعدی هست!
تصویر
ناناش
لغات کاملا تاکتیکی که در هشتگرد می شنویم ، یعنی در حد ناناز خودمون ، ولی خیلی بالاتر ، دوستان کلا لغات و جملات رو به روش کاملا ادبی بیان می کنن!
سه فقره قبض جریمه 20هزار تومانی
یادته به سمت پایگاه هفتم شیراز میرفتیم ، تو اتوبان پارو گذاشته بودی روی گاز با 170 تا میرفتی، هرچی می گفتم افشین همین جوری پشت هم دارن عکس میگیرن ، گفتی بیخیال
بریم که برسیم...من اون روزی رو میدیدم که این قبض ها بیاد در خونه و اون روزی رو که دنگ اینها رو هم بدیم میبینم ، دو روز پیش خبر ناراحت کننده ای رو دادی که جلسه بگذاریم ، یک مقدار از خرج های سفر مونده...!
تصویر
خدایا خودت رحم کن...
اما عجب حالی میدادا ، من کنارت نشسته بودم ، میگفتم افشین 200 تارو تست کن ، بچه ها میگفتن DJ نکن ، الآن دیوار صوتی میشکنه ، ورتکس روی آیینه بغل ها درست شده...
ایران پیما
FT-7M سفید - قرمزه...یعنی خود اتوبوس ایران پیما ، چه گیر سه پیچی تو اصفهان داده بودم که میخوام ببینمش...!
همه دنبال چی هستن و من دنبال چی ، جالبه آخرش هم میگم نمیخوام عکس بگیرم ، کلا بگم که F-7 رو تو این صندلی داغ زدید ترکوندید!
تصویر
میانبر از مسیر کوهستانی
خوب دیگه ، افشین میگه آقا به جای اینکه موقع برگشت از بوشهر به اصفهان ، از شیراز رد بشیم میریم یک راهی که یک ساعت زودتر برسیم...بعد که میرسیم جایی که تا نیم متر برف نشسته ، افشین میگه اهههههههههه؟
راستی الآن که زمستونه...
160 کیلومتر رو توی جاده ای که تنها موجودات هوشمندش سگ های سورتمه بودن طی کردیم ، خداییش قشنگ ترین خاطرات سفرم در همون جاده شکل گرفت ، چقدر خندیدیم ، از دیدن یونایتد و بی بی مهلت بگیر تا صحنه هایی که برخی اوقات توسط دوستان رویت شد...
تصویر
پیچ
لغتی فوق العاده راهبردی در ارکان گروه ، معانی متفاوتی داره ، مثلا چجوری دوستان رو بپیچونیم ، چجوری بیاییم در جواب پیچوندن برخی ما هم بپیچونیم ، چه جوری بپیچونیم که حرمت ها شکسته بشه ، چقدر بپیچونیم که حرمت شکسته نشه ، کلا این دفتر مطالعاتی برای خودش داره ، مسئله خیلی حساسی هست و از همه نظر در اون فعال هستیم ، شکر خدا نه فقط ما ، سایر عزیزان هم در این زمینه زحمات فراوانی رو متحمل شدن و میشن.
تصویر
بازم سافت!
DJ دیگه ... مثلا با اوج قدرت و شهامت عکس میگیرم بعد میارم به شما نشون میدم میگی این دیگه چیه ، چرا ایقدر سافته...
یا مثلا لب دریا میری 212 نیروی دریایی میاد از امواج عکس میگیرم ، البته در ساعت 9:00 صبح که شدت سافت بودن به قدری شدید میشه که به دوربین بقیه هم سرایت میکنه ، دمای هوا و کلا این مسائل هم تاثیر فراوانی داره!
تصویر

بازم ممنون افشین عزیز ، اگه جسارتی بود ببخشید ، سوالات شما بازهم خاطرات زیبای دیگری رو برام یادآوری کرد ، خیلی خیلی ممنونم.
تصویر
خوش باشی.

تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

c r 4c k نوشته شده:سلام دانیال خوبی داداش؟
چطوری چه خبر؟ چیکارا میکنی؟
سلام به دوست عزیز ، ممنون بد نیستم ، کار خاصی نیست فعلا جواب دوستان رو در صندلی داغ میدیم.

تصویر
بابا یکم کمتر بنویس ! به فکر خودت نیستی به فکر ما باش...
والا یک تعدادی میگن آقا چقدر مینویسی ، بعد یک تعدادی میگن دستت به کم نره ، خلاصه از اول صندلی اینجوری بوده و دیگه یکم تحمل کنید تموم میشه.
دانیال بدجور حالم گرفته
میخوام استفراغ کنیم رو صورت بعضیا
کار ندارم ولی... اصن یه وضی
آقا چی شده؟
خوب چرا حالت گرفته هست ، جمله دوم هم...برادر یه چندتا خانواده این گوشه کنارا نشستن...
تصویر
اما جدا از شوخی بیخیال باش ، اهمیت نده ، چه اعصاب خودت رو بکنی تو هاون و چه نکنی شرایط همینه و همینه ، پس بیخیال.

نظرت راجع به الاغ چیه؟؟ واقعا چرا بعضیارو مثال این حیوون نجیب میزنن؟
نمیدونم انصافا نمیدونم
منم کلا نمی فهمم ، چون این جمله که " طرف کلا می فهمه" خودش خیلی مطلب اساسی هست!
اما خوب این حیوون بار میبره ، بدون منت کار میکنه ، انصافا برای برخی آدم ها خیلی خیلی زیاده ، حداقل الاغ یک فایده ای داره اما اونها چی؟
تصویر
راستی چقدر به اصالت معتقدی؟؟
اصلیتت شرفت چیزی که قرنها و هزاره ها بودی...
خوب خیلی برام اهمیت داره ، اما اینهم توی ذهنم نقش بسته که خوب قدیم اونجوری بوده ، حالا ما چجوری هستیم ، ما ایرانی ها متاسفانه همش توی گذشته هستیم و پز گذشته رو میدیم ، اگه واقعا ادعای فرهنگ ، اصالت و شرف داریم باید الآن هم همون رو ادامه بدیم ، نه اینکه هر کاری دلمون میخواد بکنیم و بعدش هم تز روشنفکری بدیم.
گذشته و اصلت خیلی مهمه ، اما با توجه به زمان حالت و آینده ات...
تصویر
تا حالا دیدی با زور بشه یه مسئله رو درست حل کرد؟؟
مثلا یه معادله درجه سه داری میخوای حلش کنی به نظرت درسته مچاله ش کنی و بگی من حلش کردم؟
در حال حاضر خیلی ها سعی میکنن که این کار رو انجام بدن...یعنی با زور چیزی رو بفهمونن ، اما نه تنها جواب نمیده ، بلک بازخورد بدتری داره...
اینکه بخواهی اصل صورت مسئله رو پاک که هیچی ، نابودش کنی تنها نشون میده خودت ، خودتو دو زدی همین!
تصویر
راجع به این جمله نظرت چیه؟
کشتن یه انسان فراتر از نحوه کشتنش یه فاجعه ست.(به نظرم این تنها جمله درستی بود که از دهن یه شخصی در اومد)
خوب ببین این جمله نیاز به تحلیل های زیادی داره ، اما اون چیزی که برداشت من هست ، وقتی شما طرف رو می کشی در حقیقت از زندگی ساقطش کردی و حق بودن رو ازش گرفتی.
حالا میخواد با سلاخی شدن طرف باشه ، با یک داروی خواب آور باشه و یا گاز سمی...
هرچیزی که هست و میشه.
زدن طرف رو نابودش کردن، خوب هرچی بوده ، دیگه کارش تموم شده ، مهم مرگ طرف هست که نتیجش بوده!
تصویر
اقا زیاد مزاحم نمیشم چون گفتم دوباره میام اومدم
خیلی گلی داداش خیلی دوست دارم امیدوارم موفق باشی و برای خودت و خانواده محترمت ارزوی بهترین ها رو دارمتصویر تصویر تصویر
مراحمی عزیز جان ، خیلی لطف داری ، انشاالله شما هم در کنار خانواده محترمت زندگی خوبی رو داشته باشی.
اینقدر هم به خیل چیزها فکر نکن ، دو روز زندگی دنیوی ارزش این چیزها رو نداره ، به عبارتی انسان برای امتحان آفریده شده و دائما در حال زجره ، شما ازش درس بگیر تا آینده خودت رو بهتر رقم بزنی و سعادمتند باشی.
اینم یک جمله تخصصی از شیخ DJ...
تصویر
"درود و بدرود"
خدانگهدار.
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Alpha4 نوشته شده:خوب آقا دانیال خوبی؟ تا اینجا خوش گذشته؟ اومدم پستة الوداع رو بدم.....!
[COLOR=#548dd4]دستت درد نکنه پسر جان...ممنون. 
تصویر
حالا که کم کم داریم به آخر کار نزدیک میشیم بزارید درست و حسابی یه چهارتا جمله بگم!
دی جی پسر خیلی خوبی هست،شیخ رو از رژه ی سال 89 میشناسم که اونسال خودش و علیرضا اومده بودن رژه که باهم آشنا شدیم(همون نقل عینک پلیس و یقه آخوندی!)،طی این دوسال که دانیال رو میشناسم حقیقتا پسر با مرام و معرفتی هست.صمیمیتی که توی رفتارش موج میزنه بسیار ارزشمند هست و من تا امروز این صمیمیت رو در کسی پیدا نکردم.
خوب شیخ خیلی هم خوش خوشکانت نشه! بیا اینا رو جواب بده!

چشم ، جواب میدم ، من هم در مورد شما قبلا گفتم که پسر فوق العاده با فهم و کمالات و البته مطلعی هستی ، خیلی خیلی مهربون و مهمون نوازی و امیدوارم با توجه به اون خوبی که در وجودت داری به هرچی دوست داری برسی.
تصویر

یه F-4D با 500 نات سرعت بالا سرت 80 بکشه بالا حال میده نه؟

[COLOR=#548dd4]آره حال میده ، اما قطعا در اون لحظه من بیهوش شدم ، امواج ضربه ای وحشتناکی که ایجاد میشه قابل تحمل نیست ، تازه اگه از افتر برنر موتورش جون سالم به در ببرم و نسوزم!
بنظرت چرا ماها از غرش هواپیما نمیترسیم؟مگه صداش زیاد نیست؟

خوب عادت کردیم ، یادمه نمایشگاه دزفول سال 1388 ، روز اولش که توی پایگاه بودم ، F-5 ها در راید اول چنان ارتفاع پایین و فول افتربرنر از بالای سر ملت رد شدند که چندتا خانم بیهوش زمین افتادن یا خاطراتی که خودت از اومدن Su-24 و F-4 تعریف کردی.
[COLOR=#548dd4]اما با این همه بازهم صدای Su-24 خیلی خیلی زیاده ، قلب من درد میگیره وقتی لرزشش به جونم می افته...
کلا خاطراتی که در زمینه ی ایرفورس داری رو چطوری ثبت و ضبط میکنی؟ اهل نوشتنشون هستی؟

[COLOR=#548dd4]من مطالب و خاطرات به این شکل خیلی خوب یادم می مونه اما همیشه گفتن یک قلم کم رنگ خیلی بهتر از صد ذهن هست ، یک بار سفر دو سال پیش با بچه ها رو خواستم ثبتش کنم ، ولی از شدت تنبلی از ادامش منصرف شدم ، ماشاالله چیزهایی که دیدیم هم کم نیست ، بخوام بنویسم خیلی میشه ولی یک رسمی هست که در انتهای جاهایی که با دوستان میریم انجام میدم ، دوربین فیلمبرداری که همراه هست یا موبایل رو روشن میکنیم و کل وقایع رو با همراهی هم توضیح میدیم که خیلی خوب به یادگار میمونه.
 چه داشتیم زمان جنگ؟
اکه منظورت تجهیزات نظامی هست ، همون هایی بود که قبل از انقلاب خریداری شد و اندکی در طی جنگ که دیگه آخرا داشت تهش در میومد.
اما غیر اون دل دریایی بود که ملت داشتن ، اوج همکاری و همیاری ، هرکسی هرچی از دستش بر میومد انجام میداد ، از تر و خشک کردن سربازان بگیر تا فرستادن تنها گوسفند خود به درب پایگاه هوایی ، پشتیبانی تغذیه و لباس جبهه بگیر تا تامین آذوقه سرنشینان ناو ، یاری و کمک به خلبانی که از هواپیما بیرون پریده ، شور و شعفی که در دفاع از کشور بود ، یک نمونه خیلی جالبش رو توی تلویزیون میگفتن که زمان جنگ یک لاین از خیابون آزادی رو از سمت مهرآباد به سمت بیمارستان های شهر ، مردم خالی نگه داشته بودن که مجروحان به مراکز درمانی برسن ، بدون هیچ پلیس و ژاندارمری و ...
خلبانی که برای کشورش ، با اینکه میدونست بر نمیگرده می رفت به قلب عراق و دشمن رو میکوبید.
سربازی که برای باز کردن مسیر مین گذاری شده خودش رو می انداخت روی زمین...
یا حتی غواصی که مدت ها در آب های سرد و خروشان میموند تا مسیر عملیات رو باز کنه.
خیلی هست ، خیلی خیلی ، شاید من 10% اونها رو هم ندونم ، به هر حال نبودیم که ببینیم ولی میدونم همین کارها در برگ برگ تاریخ کشور ثبت میشه...
اینها مایه افتخار من و شماست که خیلی ها رفتن تا با آرامش زندگی کنیم و وقتی هم در تنگنای مادی جامعه قرار می گیریم متاسفانه بهشون بی مهری کنیم...
دیگه مظلومیت از این بالاتر میخواهی؟
دست خالی و تک تنها جنگیدن و به این شکل فراموش شدن...
تصویر
بنظرت چرا اغراق ها و افسانه سرایی هایی که درباره ی تامکت میشود همه از طرف RIO های آن است؟ نمونه ی بارز آن Iranian F-14 Tomcat Units In Combat ؟

خوب نمیشه گفت همش اغراق هست یا توسط RIO بوده ، بزرگنمایی توسط خیلی ها انجام شده و همین بزرگ نمایی های بیش از حد میتونه آسیب جدی به وجهه بزنه ، منظورم در سطح تامکت یا ... نیست کلی عرض می کنم وقتی شما یک چیزی رو بیش از اندازه بزرگ کنی اولا غرور کاذب رو سبب میشی ، درثانی از پیشرفت جلوگیری میکنی و ثالثا یک جوری خودت رو مورد تمسخر قرار میدی ، اما در زمینه تامکت ، خوب در زمان جنگ و اون شرایطی که وجود داشته ، کسی به فکر ثبت اطلاعات دقیق نبوده یا اگه بوده خیلی کم ، خوب این وسطا یک سری خاطرات مثل زدن چهارتا میگ 23 با یک موشک فینیکس و ... هم در میاد که بعدها توسط خود خلبانش تکذیب میشه.
اون کتابی هم که گفتی برای چند سال پیش بد نبود اما حالا که یک سری مسائل بیان میشه ، معلوم هست که بیش از حد از واقعیت ها فاصله گرفته.
آرزو یا هدفی در زمینه ی ایرفورس داری که هنوز بهش نرسیدی؟
آره ، من که چیزی ندیدیم ، هنوز خیلی چیزها مونده ، دیدن یک سری از پایگاه ها ، برخی از جنگنده ها با ترکیب های استتاری خاصشون ، مثلا همین RF-5A ، خیلی دوست دارم برای یک بار از نزدیک ببینمش ، همه دیدارم از اینها از فاصله دور اتفاق افتاده ، البته اگه باشن ، یا مثلا حضور در هواپیماهای همراه تانکر موقع سوختگیری و عکس برداری از فرمیشن های پروازی ، دیدن شلیک یک سری سلاح های خاص و ...
[COLOR=#548dd4]هنوز خیلی مونده که بگم سیر شدم.
این آواتار من پسندت هست؟

[COLOR=#548dd4]آره خیلی قشنگه...اون شاهین پایگاه یکم واقعا زیبا طراحی شده و بر روی دم نقش بسته ، من خودم که می بینمش حس خاصی بهم دست میده ، نشان کاربری شما هم که شده...
چرا با اینکه نسل نمایشگاه های ایرفورس رو در آوردی ولی باز هم میری؟

خوب بالا هم گفتم ، هنوز خیلی چیزها هست که میتونه غافل گیرم کنه و خوب به همین دلیل تا اونجایی که میشه نمایشگاه ها رو میرم ، کل دیدار من از جنگنده که مورد علاقم هست شاید به یک گانری ، رژه و نمایشگاه و خیلی دیگه زور بزنم شاید رفتن به یک جایی خلاصه بشه ، بقیش از توی خونه رفتنشون رو می بینم و همین...
[COLOR=#548dd4]24 ساعته که با جنگنده نیستم بگم دیگه نمیخوام ببینم ، بعدش دیدن اینها از تفریحات مورد علاقه منه و حس غرور بهم میده.
از اینکه یک روز
 MSH_1377 رو بشه ترسی نداری؟
خوب شکر خدا اینجا رو نشد ، ولی اگه یک روز رو بشه دیگه شده و کاری از دستم بر نمیاد ، اما سعی کن پیش خودت نگه داری که بعضی چیزها رو هم من رووووووووووووووووووووووووو نکنم!
تصویر
یه سوال مهم عکاسی بهانه ایست برای ایرفورس یا ایرفورس بهانه ایست برای عکاسی؟
این دوتا لازم و ملزوم هم هستند و با هم دیگه کامل میشن ، من عکاسی رو میخوام با ایرفورس ، خوب پس دوتا باید کنار هم باشن ، حالا اگه این دوتا با مورد سوم که دوستام هستند کامل بشه عالیه.
اون موقع یک جوری حس همکاری و باهم بودن پیش میاد ، البته تا دم پایگاه ، توش دیگه از این خبرا نیست...
تصویر
یه نکته این درجه ها توی نهاجا کمی عجیب نیستند؟طرف در عنفوان جوانی سرهنگ2 یا سرگرد هست؟(دور از جون اینایی که الان اسم میبرم!)

[COLOR=#548dd4]خوب بی خودی که ندادن ، طرف حتما شایستگی خودش رو نشون داده ، خلبانان زیادی رو داریم که خودت میدونی سنی ندارند ولی در دانش پرواز بسیار استاد هستند ، سن و سال عامل تعیین کننده در میزان توانایی یک فرد نیست ، تنها چیزی که به دنبال داره تجربه ناشی از اونه.
خوب در باره ی این چیزایی که مینویسم هرچی به ذهنت میاد بنویس!

آ میتی! آ میتی!  

[COLOR=#548dd4]وای نگو که یاد اون پرواز برگشت به تهران و عکاسی کف هواپیما می افتم ، آقا مهدی که داستان این قضیه آ میتی رو تعریف کرد یعنی داشتم منفجر میشدم ، طرز گفتنش توسط یک بنده خدایی کرکره خنده بود...
کلیبر!  

تبریز که بودم ، رفتم با یک بنده خدایی صحبت کنم ، خلاصه بحث به اینجا رسید که گفت شما بچه کجایی : گفتم تهران
من ازشون پرسیدم : گفت کلیبر ( Kaliber!!!) ، بنده خدا چنان تلفظش کرد که من فکر کردم این شهر طرفهای انگلیسی چیزی هست که اینقدر اسمش خفنه!!!
تصویر
Fisheye !

لنز باحالی هست ، جون میده برای عکاسی از کابین و محیط اطرافت ، اما بچه ها بیشتر برای گرفتن تصاویر کاریکاتوری از هم دیگه استفاده می کنن تا بهم بخندیم ، کلا این لنز زیاد وارد عرصه هوایی ما نشده ، شما هم میایی عکس میگیری باهاش 80 درصد عکس میشه کله بنده ، 20 درصد کل بدنم با 20 متر محیط اطراف...
تصویر
سد دز !

خیلی قشنگه ، فوق العاده هست خصوصا زمانی که میری بالاترین نقطه کوه های اطرافش و اوج زیباییش رو می بینی ، محیط کوهستانی اطرافش شبیه گراند کانیون هست ، واقعا زیباست...
[COLOR=#548dd4]یک شب هم توی ویلای سد بودیم ، هواش هم فوق العاده دلچسبه.
پچ خلبان پ تری اوف!  

[COLOR=#548dd4]یاد یکی از خاطرات شیرازم می افتم ، خیلی دوست داشتم پچ اوریون رو ببینم ، رفتم جلو یک بنده خدایی و گفتم Sir (این کلمه به عنوان احترام به مقام ارشد نظامی گفته میشه) میشه پچتون رو ببینم ، گفت ببین اما انگلیسی بلدی ، من نگاه کردم و جا خوردم ، بالاش نوشته بود IIAF ، گفتم Sir انگلیسی بلدم اما این چیزی که بالای پچ شما نوشته نیاز به دانش هوایی داره چون میشه Imperial Iranian Air Force...خیلی زیبا بود. 
[COLOR=#548dd4]همون روز پچ ایلوشین رو هم دیدم ، زیرش نوشته بود Heavy Champion ... قهرمان سنگین وزن... 
تصویر
1- !

والا از 1- و دمای پایین خاطرات زیاده ، یک نمونه هم مهمان سرایی بود که رفتیم و از شدت سرمای توی اتاق در یخچال رو که باز میگذاشتیم هوای اتاق گرمتر میشد...
تصویر
میراژ 2000 مدل کیوووووووووووو!

[COLOR=#548dd4]والا جناب چیت فروش توی برنامه حماسه گفتن که عراق داشته ، این یکی دیگه از کجا در اومده خدا میدونه ، وفتی شنیدم چشمام چهارتا شد...!

سرهنگ طالب زاده؟
وای ، عاشقشم ، بین ایشون و جناب سرهنگ توکلی دودل بودم که کدوم رو برای جواب افشین بگم.
[COLOR=#548dd4]انصافا دوست داشتنی هستند و فوق العاده دانش پروازی بالایی با F-4 دارند ، از شنیدن خاطرات و دیدن پروازشون اصلا خسته نمیشیم ، اولین کسی بودند که با فانتوم کوسه پرواز کردند ، پرواز در ارتفاع چند فیت دریا و ماهنامه صف هم گویا مصاحبه ای باهاشون داشته...بخواهم حرف بزنم خیلی میشه گفت اما خوب یک سری محدودیت هام هست...
سرهنگ برزگر؟  

[COLOR=#548dd4]استاد مسلم F-5 ، کسی که 14 رول رو در ارتفاع کم و طی مراسم دیدار بالاترین مقام اجرای کشور انجام داد ، مسئول برقراری و هماهنگی جنگنده های شرکت کننده در گانری پارسال بودند ، قسمت شد که باهاشون صحبتی داشته باشم و انصافا هرچی بگم کم هست.
سرهنگ حسین نژاد؟  

از بزرگان F-7 ، کسی که پروازهایی با این جنگنده انجام داده که خیلی ها در کفش موندن...
[COLOR=#548dd4]شاهکار های زیادی داشته...
سرهنگ فتاح؟  

[COLOR=#548dd4]ایشون از بزرگان F-14 هستند ، در برنامه حماسه یک فروند جنگنده تامکت رو به تست بردند ، لیدر دسته پروازی F-14 های رژه امسال بودند ، فردی فوق العاده دوست داشتنی هستند و افتخاری برای من بوده که زیارتشون کنم ، پروازهای فوق العاده جالبی رو با تامکت دارند.
سرهنگ صالحی؟  

[COLOR=#548dd4]یکی از شاهکاران Su-24 ، در برنامه حماسه ای که از گردان سوخو پخش شد ایشون مجری برنامه رو به Fast Taxi بردند ، در رژه امسال هم خلبان و هواپیمای جلویی بودند که غلاف UPAZ-1A رو حمل می کرد ، در ضمن لیدر دسته پروازی هم بودند ، یکبار هم ایشون رو از نزدیک دیدم ، با منش و شخصیتی فوق العاده خوبی که دارند آدم رو مجذوب خودشون میکنند.
سرهنگ ممی زاده؟  

[COLOR=#548dd4]به قول خودت آخر MiG-29 ، در برنامه ای که از شبکه دو و درباره رژه هوایی 29 فروردین بخش شد مسئول کاروان و هدایتگر اصلی جنگنده ها بودند ، مانور های فوق العاده ای ازشون دیدم ، چون تهران تشریف دارند ، پرواز های 90 درجه ای به سمت بالا و Low Pass های فوق العاده ، Close کشیدن های واقعا جالب و ...

شلتوک میگم هر کدوم از این بزرگوارانی که اسمشون رو بردی اگه DJ در خواب دید پنبه دانه...تصویر...خیلی دوست داره که در معیت کابین عقب یا ناوبر اونها پروازی هرچند در حد یک دقیقه رو داشته باشه ، همین زیارت این عزیزان افتخاری محسوب میشه.

سرتیپ2 زارع شاهی؟
[COLOR=#548dd4]فرمانده محترم پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول (اسم دزفول رو آورم میدونم حال کردی!
تصویر) ، گویا علاوه بر F-5 با میراژ هم پرواز داشتند و امسال هم در نمایشگاه هوایی این پایگاه ، برای اولین بار Mirage F-1 شرکت کرد.

خوب دی جی جان یه چند جمله هم در رابطه با تصویر زیر بگو مستفیض بشیم!
یعنی خداییش یک سوال دارم ، شما هنوز زنده هستید؟

تصویر
چطور بعد از n سال نتونستیم این موضوع رو حل کنیم ، توی یک کشور اروپایی اگه بود پاشنه در همه جا رو ملت در میاوردن ، آخه این بندگان خدا چه گناهی کردند که با شروع فصل تابستون به چنین وضعی دچار میشن ، آلودگی شدید و بیماری هایی که همراه اون از بیابان های عربی به سمت ایران میاد.
خداییش دلم خیلی میسوزه ، گاهی اوقات تو تهران چنین وضعی رو شاهد هستیم ، اما دیگه این شکلی که هیچی دیده نشه نه...این همون پلی نیست که موقع رفتن به سمت خونتون از روش رد می شدیم!!!
هیچ وقت فکر نمیکرم این شکلی بشه..!
تصویر

تصویر
تصویر

خوب شیخ اینم پستة الوداع ما توی این تاپیک بود،یه حس خعلی غریبی دارم! در هر صورت و من الله التوفیق
.
از سه بار حضور گرم،پرشور و حماسی من توی صحنه هم کمال تشکر رو داری و نمیدونی چطوری باید این حضور حماسی رو جبران کنی! اصن یه وضعیه!
مثل همیشه
تصویر تصویر   واقعا حضوری حماسی و همه چیز شکن بود...   تصویر  ایول دوست خوبم ا اینکه زحمت کشیدی و با سوال پرسیدنت به بنده افتخار دادی.  ممنون و انشاالله همیشه موفق و شاد باشی.  تصویر  
New Member
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط 2khi irooni »

سلام خدمت دوستای عزیز خصوصا دی جی.تصویر
خب،دی جی خان،به این سوالا جواب بده.
1-نظرت در مورد دخترا چیه؟
2-من دارم مهمانداری میخونم،نظرت چیه در این مورد؟مهماندار مرد بهتره یا زن؟
3-راستی شنیدم و دیدم که عکس میگیری،دخترام میتونن عکس بگیرن؟
4-تو ایران خلبان نظامی داریم؟کلا خانم هام میتونن خلبان شن؟
خب همینارو داشته باش،تا بعد،میام خدمتت میرسم
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

2khi irooni نوشته شده:سلام خدمت دوستای عزیز خصوصا دی جی.تصویر
سلام به شما...
تصویر
خب،دی جی خان،به این سوالا جواب بده.
1-نظرت در مورد دخترا چیه؟
والا سوال سختی رو بپرسیدید ، اصلا نمی دونم چی جوابی میشه داد ولی می تونم همون جوابی که توی پشت اشکان دادم رو بگم.
از این ویژگی هاشون خوشم میاد: پاکی ، نجابت ، زیبایی و نوری که توی وجودشون به واسطه پاکی که دارن هست.
[COLOR=#548dd4]ولی ساده بودن بیش از اندازه برخی ها ، بی دلیل عاشق شدنشون و البته زرنگ بازی هایی که درمیارن اصلا خوشم نمیاد.

به هر حال هیچ فرقی بین پسر و دختر نیست و هر دو جنس هم خوب دارند و هم بد...
مهم انسانیت هست که عامل تعیین کننده میشه نه اینکه پسر خوبه یا دختر...
تصویر
2-من دارم مهمانداری میخونم،نظرت چیه در این مورد؟مهماندار مرد بهتره یا زن؟
مهمانداری شغل خوبی هست و پرستیژ جالبی داره...
خوب معمولا خانم ها مهمانداری رو انتخاب میکنن ، شغل سختی هست و مسائل و مشکلات خودش رو داره ، سر و کله زدن با برخی افراد و خواسته های عجیبی که توی هواپیما دارن حداقل از تحمل خیلی ها خارج هست.

حالا یک گریزی هم بزنم به موردی دیگه ، بین مهمانداری و تعمیر و نگهداری هواپیما ، خوب مزایای شغلی اولی بهتر هست و متاسفانه دوستانی که در بخش تعمیر و نگهداری هستند خیلی از امکانات مهمانداران رو ندارند و خوب باید توجه داشت که اگه این عزیزان نباشند اصلا پروازی برقرار نمیشه.
به هر حال هر دو شغل مسائل و مشکلات خودش رو داره ، ولی همراه هواپیما پرواز کردن و به مناطق مختلف رفتن جالبه.
معمولا مهمانداران خانم بهتر هستند ، البته تا اونجایی که من دیدم.
3-راستی شنیدم و دیدم که عکس میگیری،دخترام میتونن عکس بگیرن؟
اگه منظورتون عکاسی هوانوردی هست ، چرا نمیشه ، تو دنیا خیلی ها انجام میدن ، اما تو ایران من چند دفعه بیشتر ندیدم اونهم مراسم ها و نمایشگاه های خاصی مثل نمایشگاه هوایی که توی جزیره کیش برگزار میشه یا همین نمایش پروازی تو فرودگاه آبیک بود ، اتفاقا علاقه ای که در زمینه عکاسی هوانوردی از خودشون نشون میدادن خیلی جالب بود ، به هر حال میشه گفت که موقعیت برای عکاسی خانم ها چندان مناسب نیست و به همین مراسم های رسمی محدود شده.
تصویر
4-تو ایران خلبان نظامی داریم؟کلا خانم هام میتونن خلبان شن؟
در حال حاضر در بخش نظامی خیر ، ولی در بخش غیرنظامی هست ، اما چرا بخش نظامی نداره؟!
والا این سوال رو من نمی تونم جواب بدم ، مسئولینی که در این زمینه تصمیم میگیرند باید بگن که چرا خلبانان نظامی خانم انتخاب نمیشه.
خوب در کشورهای غیر عربی دورتادور ما همونطوری که گفتم این مسئله پذیرفته شده هست و انجام میشه ، شاید به دلیل برخی محدودیت هاست که این کار قابل انجام نیست ، قبل از انقلاب تا اونجایی که شنیدم برخی از خلبانان هلیکوپترهای شینوک و تعدادی خلبان هواپیمای فوکر 27 بوده.
به طور حتم با تحویل گرفتن تعداد زیادی هواپیمای F-16 ، استخدام خانم ها صورت می پذیرفته و یکبار هم شنیدم که گویا در پایگاه دزفول چند خلبان جنگنده F-5 بودند و پرواز می کردند ، البته هنوز در حدود ابتدای کار ، ولی صحتش رو نمیدونم.
هرچند در حال حاضر تعدادی از خانم ها در شرکت های هواپیمایی پرواز میکنند مثل آسمان و ماهان ، یکم سخت هست ولی در بخش غیر نظامی میشه به جاهایی رسید.
خب همینارو داشته باش،تا بعد،میام خدمتت میرسم
موفق باشید.
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
این بی معرفت برای صندلی من که نیومد اما بسوزه پدره رفاقت :::P :::P

دانیال ماساژ نرم دوست داری یا خشن؟

کشتی آزاد یا فرنگی؟ :-O :::P

کا گ ب یا سیا؟

برای خدمت دوست داری کجا بیفتی؟

ششم بوشهر یا سوم همدان؟

وقتی گشت ارشاد خفتت کرد چه شکلی شدی؟

به نظر تو پدافند ما در سطح اول دنیا است؟

نیروی دریایی ما راهبردی است؟

جماران ناوشکن است؟

ما تا چند سال دیگر زیردریایی اتمی می سازیم؟

اولین فضانورد ایرانی کی می ره فضا؟

امسال نمایشگاه کیش میای؟

فعلا
Old soldiers never die.They just fade away
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

typhoon نوشته شده:سلام
این بی معرفت برای صندلی من که نیومد اما بسوزه پدره رفاقت :::P :::P
به خدا راست میگی ، کاملا حق بهت میدم ، سر صندلی داغ شما من دسترسی به اینترنت نداشتم و یا اگه داشتم دیگه کوتاهی بوده که شرکت نکردم ، شما ، محمد ، مسعود ، اشکان که در حالی توی صندلی داغ من شرکت کردید که خود من سوالی رو به موقعش و در صندلی داغ شماها نپرسیدم ، ولی بازهم از معرفت و رسم رفاقت بود که تشریف آوردید و خوشحالم کردید ، به جای اینکه n تا آدم دورم باشند که پپسی که هیچی ، آب معدنی هم برام باز نمیکنن ، چند نفر مثل شماها رو داشته باشم کافیه ، البته خوب امثال شما عزیزان کم نیستند و خیلی ها لطف زیادی بهم دارن که شرمندم میکنند.
تصویر
بازهم از لطف همه دوستانی که تا این لحظه در این تاپیک شرکت کردند ممنونم اما بریم سر سوالا...
تصویر
دانیال ماساژ نرم دوست داری یا خشن؟
خوب من که کلا 70 کیلو بیشتر نیستم ، یکم از استخون خالی بالاتر ، ماشاژ سنگین بدن که خوب خرد میشم میره...
تصویر
همون آرومش کافیه ، بنده خدا پدرم صبح که از خواب بیدار میشد ، البته دیگه الآن از این موضوع خبری نیست ، میومد تو اتاقم ، خودش ماساژ میداد بعد من غر میزدم این دیگه چه کاریه...
حالا قدرش رو میدونم!
تصویر
کشتی آزاد یا فرنگی؟ :-O :::P
از کشتی خوشم نمیاد ، چیه از سر و کول همدیگه بالا میرن...لذت خاصی به آدم نمیده مگه مسابقه ای مثل المپیک باشه که دنبالش کنم و اون موقع یک مقدار علاقه ای یافت میشه ، ولی از حیدری خوشم میاد.
کا گ ب یا سیا؟
خوب جفتشون غول های جاسوسی دنیا محسوب میشن.
اما کا گ ب جای خودش رو به چیز دیگه ای داد و دیگه حیاتش با اون نام به پایان رسید هرچند گویا فقط تغییر نام بوده ، خوب کا گ ب خیلی مخوف بوده ، فعالیت هایی که در حوزه های مختلف مثل اروپای شرقی که اوجش در آلمان شرقی بوده ، کشورهای کومونیستی و خصوصا بلوک غرب وحشتناک زیاد بوده و البته خیلی جنایت ها رو مرتکب شده که خبر برخیش الآن به بیرون درز کرده...
سی آی ای هم در زمینه مقابل و در کشورهای بلوک شرق فعالیت های خیلی بالایی رو داشته و هنوز هم به کار خودش ادامه میده ، به نظر من نسبت به کا گ ب قوی تر هست و البته فوق العاده خطرناک تر...
هر دو این سرویس های جاسوسی حتما توی ایران فعالیت داشتند...
برای خدمت دوست داری کجا بیفتی؟
والا فعلا که احتمالش کم شده ، ولی اگه رفتیم و دیگه راهی جز این نبود ، قاعدتا هیچ جا جزء تهران رو نمی پسندم ، تحمل خود زمان سربازی واقعا سخته ، حالا حساب کن توی شهر خودت هم نباشی با اون داستان هایی که تعریف میشه و بعضی ها رو خودم شاهد بودم ، تو جاهایی که رفتم ، همین دیدن آلودگی هوای تهران،صبح که پا میشی یک دنیا می ارزه.
ششم بوشهر یا سوم همدان؟
خوب هر دو از غول های نیروی هوایی محسوب میشن ، سوم شکاری همدان سوپر بیس F-4 هست و حافظ آسمان غرب کشور و محدوده خیلی وسیعی رو شامل میشه که خوب نیاز به بیانش نیست ، تو خیلی از پایگاه هام نماینده ای از خودش داره ، ششم شکاری بوشهر هم حافظ آسمان خلیج همیشه فارس ، جزیره راهبردی خارک ، نیروگاه اتمی بوشهر ، پوشش هوایی نیروی دریایی و حتی فعالیت تا مرکز کشور مثل شیراز ، از F-4 و F-14 تشکیل شده ، هردو تا بزرگ و خیلی جالب هستند ولی اگه قرار به انتخاب من باشه ، همدان چون فوق العاده بزرگ هست و مرکز اصلی هواپیماهای F-4 هستش که عاشقشم ، کلا هر جایی F-4 داره مثل اینها و البته بندرعباس ، چابهار و جاهای دیگه که مثل تهران رفت و آمد بهش هست برام جالبه.
وقتی گشت ارشاد خفتت کرد چه شکلی شدی؟
یعنی کارد میزدی خونم در نمی اومد ، وقتی الکی و بی دلیل بهت گیر بدن و آخرش دلایل مسخره بیارن ، خوب عصبی میشی دیگه ، تا آخر شب با خودم کلنجار می رفتم که این یکی دیگه چی بود که جلوی من سبز شد و ... ، حرف برای زدن زیاده...
تصویر
به نظر تو پدافند ما در سطح اول دنیا است؟
خوب در سطح اول نه ، هنوز خیلی راه داره ، ما هنوز یک موشک ارتفاع بالا کاملا مطمئن شبیه سری S-300 یا پاتریوت نداریم ، نقاط کور راداری رو هرچی پوشش بدیم هست و خوب نیاز به یک وسیله دیگه هستش که از بالا همه جارو زیر نظر خودش داشته باشه ، درسته منظورم آواکس هست ؛ وقت آواکس باشه و با رادار های زمینی لینک بشه هم هدایت جنگنده های خودی بهتر میشه ، البته الآنش هم خوبه و هم راه در رویی برای دشمن باقی نمیونه.
در بخش ارتفاع پست موشک هایی که داریم کارسازه ، مثل تور ام-1 یا رپیر البته اینها به بهسازی مداوم و مقاومت در برابر جنگ الکترونیک نیاز دارن ، بحث ارتفاع متوسط هم هاوک و سام -6 خوب پوشش دادن ، هاوک سیستمی هست که هنوز حرفهای زیادی برای گفتن داره و با F-14 هم هماهنگ شده ، یک موردی که در زمینه پدافندی خیلی مهمه ، همین مسئله جنگ الکترونیک یا ECM و ECCM هست ، اگه ارتباط الکترونیکی پایداری وجود داشته باشه دشمن خیلی به مشکل میخوره ، چون جنگ های فعلی کامپیوتری شدن و برتری نرم افزاری خیلی راحت میتونه نتیجه رو تغییر بده.
در ضمن در کنار سیستم های موشکی زمین پایه ، ما نیاز به جنگنده هایی پیشرفته داریم که بتونن عملیات رهگیری هوایی رو سریع و کامل کنند ، هیچ کشوری در دنیا برنامه ریزی صرف روی پدافند نداره و همیشه رهگیر ها جزء اصلی شبکه پدافندی محسوب میشن.
تصویر

نیروی دریایی ما راهبردی است؟
خوب حضور در آب های خارج سرزمینی کار کمی نیست و شجاعت بسیار زیادی می خواست که بخواهیم به این مرحله برسیم.
اما قبلا گفتم یک نیروی دریایی راهبردی به ناوهای رزمی با تناژ سنگین تر نیاز داره ، یک ناو 1500 تنی یا زیردریایی 300 تنی که همیشه مجبوره یک شناور لجستیکی سه برابر اندازه خودش رو به همراه داشته باشه نمی تونه به تنهایی نقش نیروی دریایی راهبردی رو ایفا کنه ، ناوهای کلاس الوند برد عملیاتی 5000 مایل دریایی رو دارند ، البته اگه اشتباه نکنم ، خوب درسته به حد رسیدن به دریای مدیترانه و کمی دورتر عالیه ، ولی خوب بازهم در برد بیشتر نیاز به شناوری همراه داره ، یا ناوهای کلاس بایندر بیش از پنجاه سال از سنشون گذشته ، خوب دریانوردی تا کی ، درسته نگهداری همین تجهیزات در شرایط فعلی که امکان خریداری اصلا وجود نداره عالیه و باید ممنون تک تک پرسنل نیروی دریایی باشیم ولی خوب حداقل روند ساخت داخلی رو بهبود ببخشیم ، اگه نمیشه شناور سنگین تر ساخت حداقل همین فریگت ها رو که بهشون آشنا هستیم بیشتر کنیم ، به نظر من باید کار به جایی برسه که وقتی یک ناوگروه حرکت میکنه ، حدقل سه ناو محافظ ، یک زیردریایی و کشتی لجستیکی باهاش باشه ، یک ناوگان بزرگ.
یک بحث دیگه ای هم هست ، چون در ایران جنگنده هوادریایی نداریم و همه در قالب نیروی هوایی هستند ، خود بخش هوادریا و یگان پروازی اون مثل بال ثابت ، هیلکوپتر و حتی هاورکرافت نیاز به بازسازی ، نوسازی و حتی تجهیزات جدید داره ، ما الآن نیاز به هلیکوپترهای بیشتری برای نبرد ضد زیردریایی داریم یا با قابلیت شلیک موشک ضد کشتی و خوب به همین ترتیب سایر نیاز هام هست ، مثل موشک های ضد هوایی موثر ، سیستم های CIWS و ...
جماران ناوشکن است؟
خیر ، خودت خیلی بهتر از من میدونی اما این مسئله نام گذاری ناوهای سنگین نیرو با نام ناوشکن خیلی جالب نیست ، هرچند توی یک کتاب که نوشته سالها پیش بود و موقع خریداری شناور های کلاس الوند نوشته شده بود ، از اینها با نام ناوشکن یاد شده بود.
در عرف بین المللی شناور های با تناژ بیش از 5000 هزار تن رو ناوشکن میگن ، تازه اینها شبه ناوشکن هستند و بالای 7000 تن عملا در این رده قرار میگیرند ، مثل شناورهای کلاس کوروش که قراردادش رو کنسل کردیم.
کشور همسایه ما پاکستان چندی پیش یک شناور 3000 تنی ساخت و اسم ناوچه روش گذاشت بعد ما ناو 1500 تنی می سازیم و میگیم ناوشکن ، خوب من همیشه گفتم و بازهم میگم ساخت یگان های کلاس موج انصافا افتخاری برای کشور هست و عنوان بزرگترین وسیله نظامی ساخت داخل رو بر دوش میکشه ، همین که میتونه بعد از سال ها هلیکوپتر رو با خودش حمل کنه (هر چند بدون هنگر فایده چندانی نداره) ، موشک هایی مثل استاندارد رو حمل میکنه و حداقل دفاع هواییش بهتر شده (هرچند سیستم هایی مثل CIWS) می خواد و بخش های اصلی اون ساخت کشورمون هست البته جز موتور (ای کاش توپش هم همون 110 میلیمتری بود) کار کمی نیست ولی اینکه بیش از اندازه بزرگش کنیم از ارزش کار کم کردیم ، بعضی ها دیگه پاشون رو از این فراتر میگذارن و میگن رزم ناو ، خوب تو دنیا وقتی همچین چیزی رو میشنوند بهمون می خندند، نباید ارزش و زحمات خودمون رو کم کنیم.
اینهم بگم به این علت تو ایران ما چنین شناور هایی رو ناوشکن میگیم چون سنگین ترین ناو رزمی نیروی دریایی محسوب میشن و بر این اساس چنین نام گذاری میشه و مطابق اون به قایق موشک انداز مثل کلاس کمان میگیم ناوچه...
ما تا چند سال دیگر زیردریایی اتمی می سازیم؟
خداییش زیردریایی اتمی رو می خواهیم چی کار کنیم ، هنوز تو نیروگاه اتمی و ساخت اون موندیم بعد بریم راکتور زیردریایی بسازیم؟
یک دفعه حرف هایی زده میشه که آدم میمونه چی بگه ، خوراکش هم فقط مردم عام هست که اطلاعات خاصی ندارن.
مگه ما قراره موشک هایی مثل تریدنت رو ازش شلیک کنیم ، یک زیردریایی اتمی برای حمل و شلیک موشک های بالستیکی اتمی (دقت کنید اتمی!!! تصویر )پرتابی از زیردریایی استفاده میشه ، قرار نیست که باهاش بریم به جنگ یک زیردریایی مثل دلفین و ازش اژدر شلیک کنیم.
ساخت یک زیردریایی کار ساده ای نیست ، دانش بالایی میخواد ، همین ناو جماران از سال 1376 طول کشید و 1388 به مرحله دریانوردی رسید ، اونهم با 1500 تن ، بعد ما چطوری می خواهیم یک زیردریایی بسازیم با حداقل وزن بالای 5000 تن!
پله پله ، اولش یک چیزی مثل کیلو نیاز هست تا ساخته بشه ، بعدش هم اگه لازم شد این مرحله.
یک زمانی گفته میشه ناو هواپیمابر میسازیم ، نمیگن جنگنده اون چی میشه ، حالام زیردریایی اتمی ، کشورهای ابرقدرت هم سری برای ایران هراسی ازش استفاده میکنن و شروع به فروش سلاح های خودشون به همسایه های ما میکنند!
اولین فضانورد ایرانی کی می ره فضا؟
در زمینه فضایی پیشرفت خوبی داریم ، با توجه به دانش مشترک موشک های بالستیکی و پرتابه های فضایی خیلی زود به مراحل بالاتر میرسیم ولی رسیدن به اون جایی که یک ایرانی بره فضا ، فکر کنم حداقل ده سالی طول بکشه ، نیاز به زیرساخت های زیادی داره و مطالعات فوق العاده زیاد ، یک اشتباه کوچک موجب مرگ شخص میشه که مدت ها آموزش دیده و البته قبلش بارها آزمایش میشه و موجودات بی زبون هم باهاش پرتاب میشن تا ببینن پیشرفت تا کجا حاصل شده.
همون راکت کاوشگر که موش رو با خودش برد فضا تونست برگرده؟
اون لحظه شلیک چنان g شدیدی به اون حیوون زبون بسته وارد شده که فکر کنم جان به جان آفرین تسلیم کرده.
امسال نمایشگاه کیش میای؟
نمیدونم ، مشخص نیست اما اگه هواپیمای جنگنده یا نظامی خاصی باشه ، مثل اون سالی که F-5B سری سیمرغ رو آوردن حتما میام ولی یک موقع هم میشه ، مثل دو سال پیش که An-225 اومد و من به روی خودم نیاوردم که برم ببینم!
تصویر
فعلا
بازم ممنون...
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

بازم من قدم رنجه کردم تشریف مبارکم رو آوردم!
راستی سلام دوستان!
خب...
راستی نظرت در رابطه با عکس زیر و کلا خلبانان نیروی هوایی ایران چیه؟
[External Link Removed for Guests]
دی جی خان،دوست داری چاییت چه رنگی باشه؟یعنی غلیظ یا رقیق؟
بستني سنتي با خامه و سس شكلاتي و اسمارتيز تصویر(سوالی که اول از همه باید میپرسیدم،حالا میپرسم!)
عشق یا ثروت:
علم یا ثروت:
سنترال یا ثروت:
نظرت راجع به سری بازیهای WOE/WOI/WOV
نظرت راجع به Flight Simulator:
نظرت راجع به Code of honor:
نظرت راجع به مکس پین:
نظرت راجع به یاهو مسنجر:
نظرت راجع به گوگل تاک:
نظرت راجع به اسکایپ:
نظرت راجع به مرورگر اپرا/فایرفاکس 12/گوگل کروم/فایرفاکس2/اینترنت اکسپلورر/اپل سافاری:
نظرت راجع به تبلت جدید مایکروسافت:
Galaxy S II:
Galaxy note:
گوشی های GLX:
گوشی های نوکیا:
گوشی های اپل:
آیفون:
آیپاد:
آیپد:
آی مک:
.....
جوونی بهتره یا میانسالی؟چرا؟
با خلبانان هوادریا و هوانیروز تا حالا صحبت داشتی؟
راستی جریان این دهکده چیه؟
آواتار من چطوره؟
دورنیر یا سسنا؟
بوئینگ یا ایرباس؟
لاکهید(به عبارتی لوگهد)یا داسو؟
سوخو یا میکویان؟
توپولوف یا ایلیوشین؟
توپولوف یا یاکولوف؟
ایلیوشین یا یاکولوف؟
ایلیوشین یا سوخو؟
سوخو یا یاکولوف؟
شاتل یا سایوز؟
سجیل 2 یا شهاب سه؟
تی 90 یا آبرامز؟
تی 72 یا چیفتن؟
تی 72 یا ام 60؟
چیفتن یا ام 60؟

تصویر
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

شرمنده! یک سوال اف-7ی دیگه! :???: و البته دارای جنبه :) + یک سوال جنائی
فکر می کنی فرد مناسبی پیدا بشه که عاشق اف-7 باشه؟! یا اصلا توی اون نیمه جامعه ممکنه کسی اف-7 پرست پیدا بشه؟!
چه حسی داره وقتی چند نفر با شور و هیجان چاقو اون هم از نوع آشپزخانه و بزرگ روی پل هوایی حمله ور می شن؟ ( :grin: یادته که؟)
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”