صندلی داغ با حضور DJ Dani

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور DJ Dani

پست توسط DJ Dani »

Ph.Sepehr نوشته شده:بازم من قدم رنجه کردم تشریف مبارکم رو آوردم!
بله به زحمت افتادید ، حالا به موقعش منم دارم واست...
تصویر
راستی سلام دوستان!
خب...
خب به جمالت...
راستی نظرت در رابطه با عکس زیر و کلا خلبانان نیروی هوایی ایران چیه؟
[External Link Removed for Guests]
وای من اینجور تصاویر رو خیلی دوست دارم...همیشه در مراسم هایی خاصی که هستیم علاوه بر تمام نماهایی که میگیرم ، سعی می کنم کلوز آپ کابین خلبان و خود خلبان رو هم ثبت کنم.
میپرسی خلبانان نیروی هوایی ایران چجوری هستن؟
عالی ، سرشار از دانش پروازی ، شما این جنگنده ها رو نبینید که قدیمی شده ، با همین جنگنده ها کارهایی رو انجام میدن که آدم دهنش باز میمونه ،مثلا برای شما قسمت نشد که رول F-5 رو ببینی ، 14تا رول اونهم تو ارتفاع کمتر از 10 متری کار کمی هست؟
وقتی پرستیژ و کلاس خلبانان خودمون رو با سایر کشورها مقایسه می کنم انصافاشغل پروازی برازنده این عزیزان هست ، خوب تا به امروز و در حد خودم قسمت شده که عزیزان زیادی رو زیارت کنم ، همه آقا ، متشخص ، دوست داشتنی و البته با توانایی پروازی فوق العاده...
واقعا برای خودم سوال میشه که این عزیزان اگه جنگنده های پیشرفته و به روز دنیا رو در اختیار داشتند چه کار میکردند.

همه چیز بر حسب یک نظم و قاعده فوق العاده دقیق ، چندین گروه زحمت میکشن که جنگنده پرواز کنه ، گروه تعمیر و نگهداری فوق العاده به جنگنده ها میرسن ، افسر های مهمات ، گروه رادار و ... که نتیجه یک پرواز ایمن و رزمی یا آموزشی برای کشور به ارمغان میاد ، به طور مثال بارها اتفاق افتاده که یک خلبان جوان در مراحل آموزش خودش یک جنگنده ای که قاعدتا و از نظر علمی هیچ راهی برای بازگشت نداشته را فرود آورده و شانس پرواز دوباره بهش بخشیده.
این خلبانان افرادی هستند که از دل و جون مایه می گذارند ، ما فقط گوشه از تلاش ها رو در مراسم های خاص میبینم ، حالا همان کارها رو به فعالیت روزانه در طی سال تعمیم بدید ، درسته که جنگنده ها قدیمی هستند ولی خلبانانی اونها رو هدایت میکنن که در شرایط لازمه میتونن موقعیت رو تحت کنترل قرار بدن ، هرچند نمیشه انکار کرد که عزیزان بزرگواری رو به دلیل قدیمی بودن جنگنده ها از دست دادیم و خوب نیاز به هواپیمایی جدید هست...
خلاصه اینکه افتخار می کنم که چنین عزیزانی رو داریم ، هرچند گمنام که لازم هم هست و برخی رو زیارت کردم.
بابت تقدیم عکس به بنده در گالری F-5 ازت تشکر می کنم ، ممنون.
تصویر
آقا ویرایش کردم ، در مورد چای پرسیده بودی.
من نه رقیق دوست دارم و نه غلیظ ، میونه...
اما نوشابه مثل پپسی ، کوکا ، فانتا ، سون آپ و کلا اینها رو بیشتر دوست دارم با اینکه میدونم دو روز دیگه منو میترکونن!
تصویر
بستني سنتي با خامه و سس شكلاتي و اسمارتيز تصویر(سوالی که اول از همه باید میپرسیدم،حالا میپرسم!)
آقا سوالا می پرسی ها ، آخه بستنی سنتی با خامه و پسته و این چیزهای توش هست نه سس شکلاتی ، از این در هم بودن خوشم نمیاد ، اگه توضیحات شما رو جز اون بستنی سنتی که با یک بستنی دیگه عوض بشه کنار هم بگذاریم میشه آیس پک که خیلی خیلی خوشمزه هست و یکی از ارکان اصلی گروه...
تصویر
عشق یا ثروت:
خوب این دو تا لازم و ملزوم هم هستند ، من اصلا نمی تونم عاشق بودن ، بدون پول رو بپذیرم ، به هر حال شما قراره یک آسایشی رو برای طرف مقابلت فراهم کنی ، نمی تونی بگی عاشقتم اما بیا تخم مرغ نیمرو برای بار چندم در هفته بخوریم!
تصویر
شاید طرف مقابلم براش این مسائل پذیرفته باشه اما به نظر من ثروت یا پول (که نگن این طرف خوش اشتها هست) یکی از ارکان خوشبختی هست و لازمه، اما تنها رکنش نیست ، همه با هم جمع میشن تا موفقیت در زندگی ایجاد بشه ، چون نشون داده اکثر اونهایی که میگن پول مهم نیست و فقط عاشقی بعد از چند وقتی نظرشون عوض میشه و نتیجه زندگی دو نفر آسیب میبینه.
علم یا ثروت:
خوب این دوتا باهم هستند ، درسته افرادی هستند که بدون سواد بش از کل عمر من در یک سال درآمد دارن ، اما به نظر من دانش و علم دید انسان رو به زندگی بازتر میکنه و روش درست زیستن رو می آموزه ، حالا در کنارش پول هم باشه که لازمه ، بهتر...
ولی در شرایط فعلی ما مدرک فقط شده برای رو کم کنی و قاب کردن و پول عنصر اصلی زندگی...
تصویر
سنترال یا ثروت:
این سوال معنی خاصی نداره ، مقایسه یک سایتی که بهش سر میزنیم با پولی که از درآمدت به دست میاد اصلی انجام شدنی نیست؟
سنترال رو دوست دارم ، اما زندگی نیازهای بیشتر و سختری رو می طلبه.
تصویر
نظرت راجع به سری بازیهای WOE/WOI/WOV
بازی های جالبی هستند و پایه اصلی اولین گیم هوایی ساخت ایران یعنی "مدافعان آسمان" شدند ، در حد خودش خوب بود و خوب برعکس بازهایی مثل H.A.W.K یا Ace Combat خیلی به واقعیت نزدیک بود ، ولی خوب قدیمی شده...
نظرت راجع به Flight Simulator:
یک زمانی با سیمیلاتور خیلی پرواز میکردم ، اما اکثرا بدون توجه به VOR و سایر تجهیزات ناوبری.
GPS رو میگرفتم ، 90 درجه به سمت باند میومدم ، یک بنک شدید و فرود می اومدم!
تصویر
خوب من در IVAO هم پرواز داشتم و اکثرا با جنگنده بود ، به این خاطر خودم رو به پرواز VFR عادت داده بودم تا IFR مگه شبی چیزی بوده باشه ، همین میشه که پرواز از تهران به استانبول می گذارم ، بعد هواپیما رو بر حسب GPS ست میکنم ، میرم شام ، وقتی بر میگردم انتظار آسمان ترکیه رو دارم ولی می بینم شمال عراق هستم!
تو IVAO هم شیطونی زیاد میکردم!
تصویر
نظرت راجع به Code of honor:
نقدش رو خوندم ولی باز نکردم ، به نظر جالب میاد...
نظرت راجع به مکس پین:
عالی ، بازی فوق العاده خفنی هست ، مخصوصا اون گروه های گانگستری و فسادی رو که در سطوح مختلف دولت برزیل نشون میده...
تصویر
نظرت راجع به یاهو مسنجر:
خوب من خیلی خیلی باهاش کار کردم ، از یاهو مسنجر 4 باهاش آشنا بودم ، شاید یاهو مسنجر 3 ، اولین آی دی و ایمیل خودم رو فکر کنم سوم راهنمایی ساختم که هک شد ، جای خوبی را صحبت با دوستانت هست و بین مسنجرها اینو بیشتر از همه قبول دارم.
نظرت راجع به گوگل تاک:
خیلی کم باهاش کار کردم ، بد نیست ولی یاهو مسنجر از نظرم بهتره.
نظرت راجع به اسکایپ:
والا با این یکی کار نکردم ، ولی دوستانم میگن که جالبه...دیگه راست و دروغ پایه خودشون...
نظرت راجع به مرورگر اپرا/فایرفاکس 12/گوگل کروم/فایرفاکس2/اینترنت اکسپلورر/اپل سافاری:
خوب من ورژن خاصی مدنظرم نیست ولی بین اینها با فایر فاکس ، اینترنت اکسپلورر و اپرا کار کردم که آخری خیلی کم.
و بین اون دو تا اول فایر فاکس و بعد IE ، هرچند در عمل بر عکسه...چون به IE عادت کردم.
نظرت راجع به تبلت جدید مایکروسافت:
چه نظری بدم ، فقط تلبیغش رو دیدم ، اما جالبه...
Galaxy S II:
خیلی خفنه ، باحال هم هست...قیافش هم نازه.
Galaxy note:
این یکی که دریچه جدیدی رو به روی دنیای تکنولوژی باز کرد ، توانایی اجرای کارهایی رو داره که قبلا کمتر شاهدش بودیم یا اصلا ندیده بودیم!
گوشی های GLX:
بد نیست ، چندتا از دوستام دارن راضی هستند ، برای شروع کار خوبی هست و کم کم در حال پیشرفته ، اما یک خبر در همین سنترال خوندم که نوشته بود اینها وارداتی هستند ، در کل من با حساب ساخت ایران میگم خوبه.
گوشی های نوکیا:
دیگه در مورد نوکیا چی بگم؟
درسته سونی اریکسون دارم ، ولی بیشتر کارم با نوکیا بوده ، از اون 1100 بگیر تا 6600 و N73 ، اما دیگه چند وقتی هست علاقه ای به تعویض گوشی ندارم ، نوکیا واقعا شرکت بزرگی هست ولی خوب یک کارهایی هم در ایران انجام داده که وجهش رو خراب کرده...دیگه خودتون میدونید.
گوشی های اپل:
بین مارک های فعلی گوشی ، اپل رو می پسندم ، خیلی خوش فرمه...
آیفون:
جالبه ، یک زمانی خیلی محبوبیت داشت ، میخواستم بخرم ولی پشیمون شدم.
آیپاد:
باهاش کار نکردم ولی از کارهای جالب اپل هست.
آیپد:
خیلی خیلی جالب و دوست داشتنی هست ، یک همراه خوب در سفر ، اگه داشته باشی و کلا چیزهای زیادی داره که می تونه غافل گیرت کنه.
آی مک:
فقط میدونم نوت بوک اپل هست...همین.
.....
جوونی بهتره یا میانسالی؟چرا؟
خوب هر کدوم یک مرحله ای از زندگی هست ، در جوونی شور و نشاط زندگی در وجودت موج میزنه ، جسم و روحت لطیف و پاکه ، خیلی از اتفاق های خوب یا بدی که روی آیندت تاثیر میگذاره در این دوران اتفاق می افته ، بودن با دوستانت ، گشت و گذار های مجردی ، برنامه ریزی برای زندگی ، قدرت تمام نشدنی برای ادامه راه و البته عاشق شدن.
اما میانسالی ، دورانی که به اوج پختگی رسیدی ، سرد و گرم روزگار رو چشیدی و حالا می تونی تصمیم بگیری ولی نسبت به جوونیت دل سخت تر شدی و محتاط جلو میری نه احساس.
هر کدوم دوران های جالبی هستند ولی من میانسالی رو دوست دارم چون هم ظاهر و هم باطن به اوج پختگی می رسه ، موهای جو گندمی هم واقعا قشنگه.
با خلبانان هوادریا و هوانیروز تا حالا صحبت داشتی؟
خوب به اندازه نیروی هوایی نه.
ولی مثلا در مورد هوانیروز عرض کنم ، در برخی همایش ها این دوستان رو دیدم ، هرچند کمتر همکلام شدم ، هوانیروز یکی از ارکان اصلی نیروی زمینی هست و افتخارات خیلی بزرگی رو در جنگ و صلح ثبت کرده ، حضور و تار و مار ارتش عراق در همه جنگ هشت ساله ، اسکورت نفت کش ها ، حفاظت از مناطق شهری و روستایی ، انتقال مجروحین و شهدا ، انتقال نیروهای واکنش سریع ، اولین نیروی حاضر در شرایط بلاهای طبیعی و ...
چند نفری از این عزیزان رو زیارت کردم ، در برخی نمایشگاه ها و ... ولی برخورد زیادی نبوده.
در مورد هوادریا هم به مراتب کمتر ، چون حوزه فعالیتشون شمال و جنوب هست ، به طور مثال عرض می کنم در یک نمونه تعدادی از این عزیزان رو در دانشکده دیدم ، که برای طی دوره های ناوبری پیشرفته آمده بودند و از صحبت هایشان لذت بردیم.
هوادریا هم نقش اساسی در طی جنگ از حمله بگیر تا نجات خلبانان در دریا و پوشش مناطق ساحلی بعد از جنگ رو به عهده داشته و فعالیت بر روی دریا و خطرات ناشی از اون به مراتب بیشتر از پرواز روی زمینه.
راستی جریان این دهکده چیه؟
یکی از سه فرومی بود که زمانی مدیریت بخش نظامی اون رو به عهده داشتم ، فروم جالبی بود ولی به دلایلی ازش جدا شدم و اسمش در امضاء من مونده ، شاید بگم صمیمیتی که بین مدیران در آن سایت موج میزد در هیچ جا ندیدیم!
ولی انصافا مدیریت یک بخش کار خیلی سختی هست و واقعا زمان بر.
آواتار من چطوره؟
خیلی جالبه ، تصیویری تاریخی از اسکورت هواپیمای 707 شاهین توسط 4 فانتوم که از مبدا چهار پایگاه هوایی تهران ، همدان ، بوشهر و بندرعباس بوده و مربوط به پیش از انقلاب هست.

خوب دوستان من در مورد سوالات زیر با توجه به ، بکارگیری هواپیمای ساخت این شرکت ها در ایران صحبت میکنم ، به عبارتی با توجه به عملکردی که در ایران داشتند.
تصویر
دورنیر یا سسنا؟
خوب دورنیر های سازمان نقشه برداری خیلی جالب و قشنگ هستند ، تصاویر هوایی زیادی رو به همراه یک فالکن 20 ثبت کردند ، سسنا هم که دیگه هواپیمای آمورشی در ایران ، از خیلی وقت ها پیش تا کنون ، ولی بین این دو تا ، دورنیر...
بوئینگ یا ایرباس؟
هر دو تا شرکت عالی هستند و هواپیماهاشون فوق العاده ایمن که خوب در حال حاضر می بینید که در اکثر شرکت های هواپیمایی علیرغم سالها بعد از خریدشون خدمت میکنند ولی خوب تلفاتی هم ناگزیر بوده.
من بوئینگ رو می پسندم و توی ایران اول 707 و بعد 747 ، خارج هم 777...
لاکهید(به عبارتی لوگهد)یا داسو؟
مشخصا لاکهید ، داسو بیشتر در زمینه نظامی کار کرده مثل میراژ ولی لاکهید خصوصا اون تری استارش واقعا نازه.
سوخو یا میکویان؟
جفت شرکت نمایندگان شاهکاری رو در ایران دارن ، به ترتیب Su-24 و MiG-29 ، انتخاب خیلی سخته ولی چون بچه تهرانم و طرفدار فالکروم پس میکویان.
توپولوف یا ایلیوشین؟
توپولوف هم در کشور ما بد خدمت نکرد ، اما باید پذیرفت که برای ایران ساخته نشده بود ، با این حال با بی رحمی تمام کنار رفت و به جاش MD های آشغالی اومدن که شدیدا از پرواز باهاشون وحشت دارم ، یک پشتیبانی درست و حسابی برای این هواپیماهای مک دانل داگلاس نیست ، فقط اسم بوئینگ رو تو ایران می چسبونن بهش تا صدای مسافر در نیاد.
ایلوشین هم خیلی خدمت کرده ... IL-76 ، قهرمانان سنگین وزن نیروی هوایی ، من ایلوشین رو به دلیل هواپیمایی که در بخش نظامی هست می پسندم ، دلم برای Tu-154 هم تنگ شده.
توپولوف یا یاکولوف؟
توپولوف ، یک نمونه یاک در ایران هست ، Yak-42 ولی توپول باحال تر بود ، ژست پروازی جالبی داشت.
ایلیوشین یا یاکولوف؟
بازم ایلوشین.
ایلیوشین یا سوخو؟
سوخو به دلیل Su-24.
سوخو یا یاکولوف؟
بازم سوخو...
شاتل یا سایوز؟
شاتل، هرچند هزینش خیلی بالا رفت و کنار گذاشته شد ، سوانح هم داشته ، سایوز هم بد نیست ، روسیه هم یک شاتل با اسم بوران داشته.
سجیل 2 یا شهاب سه؟
شهاب 3 ، اسمشو خیلی دوست دارم ، ولی قدرت سجیل بیشتره.
تی 90 یا آبرامز؟
آبرامز ، هنوز تانک های روسی خیلی موندن که به یک شاهکاری مثل آبرامز برسن ، مجتبی می گفت در جنگ طوفان صحرا یا سال 2003 به یکیش چهار گلوله توپ 155 م م شلیک شد ، فقط راننده مرد!
خیلی خفنه.
تی 72 یا چیفتن؟
چیفتن ، تانک مورد علاقم هست ، T-72 هم خوبه.
تی 72 یا ام 60؟
T-72 چون M-60 قدیمی شده ، مگه مثل نمونه هایی که دست اسرائیل یا ترکیه هست بازسازی شده باشه...تانک جالبیه و زمان جنگ بهتر از همه از پس سری های T عراق بر میومد ، تحرکش و قدرت آتشش بالا بود.
چیفتن یا ام 60؟
با اینکه اصلا قابل قیاس نیستن چون تانک چیفتن ، تانک اصلی میدان نبرد هست (MBT) و M-60 چیز دیگه ، ولی بازهم چیفتن ، از بزرگیش خوشم میاد.
تصویر
ممنون عزیزم.
تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on DJ Dani, ويرايش شده در 0.
Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

به به
سلام علیکم ~~~
خوبی دی جیِ بابا؟!

دانیال ، تایپ کردنم خوب نیست!صبر و حوصله لازمه رو هم ندارم! تصویر

1-نظرت راجبه این جمله که "بنده به شخصه دیگه اصلا حاضر نیستم با _________ برم سفر" چیه؟! تصویر

2-این جمله رو توصیف بیشتری بکن برامون لطفا ! :

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام , امری که به راحتی امکان پذیر نیست.  

تصویر تصویر تصویر تصویر

3-یکی بود ، تا همین چند وقت پیش که من بهش بگم ، "ایستگاه" رو "اِستگا" مینوشت..."ایراد" رو "اِراد" مینوشت.... تصویر

4- اِسی رو یادته؟اون روزارو برام الان یادآوری کن...مخصوصا اون قسمت که گفتی "علیرضا،حواست باشه ساعت 11:10 دوتا با هم میپرن ها!" که یکم بعدش پریدن!

5-میراژ آبی ها...مسیری که میرفتیم و هر سری میگفتیم اگه کسی گیر داد فلان چیزو میگیم..!

6-قصیده ای که به خلبان تامکته راجب جنگ و عملیات و شهادت و همون رجیستر...رفت و برنگشت خود همین بود!

7-نظرت چی بود که برای اف سی اف ، 8 دقیقه ای اومدم تو مسیر تو رو هم سوار کردم رفتیم فتح؟! تصویربعدشم زدیم به ماشین محمد! تصویر

9-واقعا چه فکری کردی وقتی پشت باند رو میز شطرنج داشتیم حکم بازی میکردیم ، دست منو بُریدی؟! تصویر

10-چرا هنوز ممانعت میکنی با دیدن من؟

11-"آره؛دیدم وسط باند تازه چرخ های Main رو زدی زمین تصویر".کی بود و کجا؟ تصویر

12-هاسکی رو نمیگیری دیگه نه؟ تصویر تصویر( تصویر)

13-دوربین رو مُد Auto ، عکاسی با فلاش زیر آفتاب... تصویر

14-دست گرمی بود ، میام سراغت.... تصویر

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Mohammad.Jafar نوشته شده:شرمنده! یک سوال اف-7ی دیگه! :???: و البته دارای جنبه :) + یک سوال جنائی
سلام سید.
اختیار داری شما مراحمی ، هرچند تا سوال دوست داری بپرس.
تصویر

فکر می کنی فرد مناسبی پیدا بشه که عاشق اف-7 باشه؟! یا اصلا توی اون نیمه جامعه ممکنه کسی اف-7 پرست پیدا بشه؟!
چرا پیدا نمیشه؟
حالا من رو بگی یک چیزی ، که به قول شلتر اسمم با F-7 گره خورده ، اما شما ، آقا سامان و چندتا دیگه از دوستان اف -7 رو دوست دارند ، حالا چرا؟
چون این هواپیما در خدمت نیروی هوایی ما بوده ، بارها دیدیمش ، باهاش خاطره داریم ، رژه ، گانری ، نمایشگاه بوده.
پروازهاش ، ترکیب های رنگ و وارنگش ، من قبلا هم گفتم که این هواپیما کم خدمت نکرده ، درست سوانحش یک مقداری بالا بوده که خوب طبیعی هست و جنس چینی اما اینکه بخواهیم کلا منکر کارهایی که کرده بشیم ، بی انصافیه.
بخشی از آموزش خلبانان ، آموزش پیشرفته و حتی یک زمانی رهگیری هوایی به عهده ایرگارد بود.
تصویر
چه حسی داره وقتی چند نفر با شور و هیجان چاقو اون هم از نوع آشپزخانه و بزرگ روی پل هوایی حمله ور می شن؟ ( تصویر یادته که؟)
خوب خیلی وحشتناک بود ، من و شما یا بهتر بگم بیشتر من تو حال خودم بودم و داشتم فرود یک جنگنده رو میدیدم ، یک دفعه دو تا مردم گردن کلفت با چاقو قصابی پله ها رو سه تا یکی کردن ، اومدن بالا ، من یک آن گفتم نکنه داستانی میخواد بشه ، اما بعدش فهمیدم که می خواستم تبلیغ های غیر مجاز انتخابات رو جدا کنن.
یعنی واقعا با این ماموراشون ، خیلی خودم رو نگه داشتم هیچی نگم ، اگه یک فردی بود که مثلا شرایط مناسبی رو نداشت یا یک خانم بود حتما بیهوش میشد ، مثل چی پریدن بالا ، نمیدونم چی بگم که لیاقتش رو داشته باشند.
تصویر
ممنون از سوالات.
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

azeRilA نوشته شده:به به
سلام علیکم ~~~
خوبی دی جیِ بابا؟!
سلام به زی زی بزرگ...
اون لفظ "بابا" کپی رایتش برای منه که از آدم شش ساله رو تا 70 ساله ازش میپرسم : "خوبی بابا!!!"
تصویر
دانیال ، تایپ کردنم خوب نیست!صبر و حوصله لازمه رو هم ندارم! تصویر
به قولی OKAY ، همین هام که نوشتی غنیمته در حد جنگی !!!

1-نظرت راجبه این جمله که "بنده به شخصه دیگه اصلا حاضر نیستم با _________ برم سفر" چیه؟! تصویر
خوب میبینم که سوال های تاکتیکی می پرسی ، در حد پرواز ارتفاع بالا...
تصویر
والا یک بحثی بود که یکی از دوستان رو نبریم جایی ، چون یک مقداری موضوع پیچیده شده بود ، بعد مثلا من افتادم جلو شروع کردم به صحبت کردن ، به جای اینکه نظر طرف رو عوض کنم ، نظر دوستای خودم رو عوض کردم و یک دفعه دیدم همه ورق ها برگشت ، DJ موند و حوضش...!
کلا از نرفتن ، رسیدن به رفتنی تمام عیار...
تصویر
2-این جمله رو توصیف بیشتری بکن برامون لطفا ! :

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام , امری که به راحتی امکان پذیر نیست.  

تصویر تصویر تصویر تصویر

به به ، پس این نوشته رو آخر گذاشتی؟
خداییش دروغ میگم که همه رنگ ، همه تایپ ، در تمام شرایطی هوایی هستم؟
حالا یک ذره هم کلاس قاطیش میکنیم دیگه...تو خودت میدونی که من در شرایط حساس می بینم تا مثلا کیل مارک بخورم!
کلا بهتره بگم عجب غلطی کردم این جمله رو نوشتم!
تصویر

3-یکی بود ، تا همین چند وقت پیش که من بهش بگم ، "ایستگاه" رو "اِستگا" مینوشت..."ایراد" رو "اِراد" مینوشت.... تصویر
خوب من رو میگی دیگه ، من فینگلیس تایپ می کنم و برای صدای "ای" از حرف "E" استفاده می کردم که مثلا چون صداها شبیه همه درسته ، مثلا این همه زبان خوندم!
بعد شما اومدی با چند بار گذاشتن تو کاسه بنده...تصویر...این موضوع رو یادآوری کردی که Istgah یا Irad می نویسن نه Estgah و Erad!!!
تصویر

4- اِسی رو یادته؟اون روزارو برام الان یادآوری کن...مخصوصا اون قسمت که گفتی "علیرضا،حواست باشه ساعت 11:10 دوتا با هم میپرن ها!" که یکم بعدش پریدن!
یادش بخیر ، من یک بار قسمت شد که از اون View مهرآباد رو ببینم ، همه چیز زیر نگاهمون بود ، یادمه بهت گفتم علیرضا با توجه به اون چیزی که روز های قبل دیدم تقریبا حوالی ساعت 11:00 یک چیزی میپره ، شما هم خیلی گوش دادی ، موقع تک آف رو فکرکنم کامل نگرفتی ، اون موقعی رو هم که Go Around کردن ، وقتی جلوی چشممون از هم جدا شدن ، باز هم عکس نگرفتی و فقط نگاه کردی ، منم که کلا دوربین نداشتم (dOrbin ، کی می گفت؟؟؟! تصویر) ، خیلی جالب بود ، از کنار دیدن جنگنده ها و جدا شدنشون وقعا جالبه.
انشاالله بازم بشه رفت ، فکر کنم دو سالی گذشته ، شایدم سه سال.

5-میراژ آبی ها...مسیری که میرفتیم و هر سری میگفتیم اگه کسی گیر داد فلان چیزو میگیم..!
شلتوک این رو پرسید ولی حالا که مسئول تور می پرسه توضیح میدم.
علیرضا جان توی راه انداخته بود که مقصدش دیدن میراژ آبی / خاکستری بود ، یادمه یک بار که خودم دیدمش ، یکبار با یکی دیگه از دوستان ، دفعه سوم باهم و دفعه چهارم همون قرار معروفی که علیرضا گذاشت و خیلی ها از جمله رامین هم اومدن.
یادمه اون موقعی که می رفتیم ، البته باهم ، گفتم اگه بهمون گفتند شما اینجا چیکار میکنی؟
خودت رو بزن به کوچه علی چپ ، بگو من کیم؟
اصلا تو ، منو کیه؟
من ، تو رو چی شده!!!؟
کلا از این موضوعات ،یاد اون رنگ افسانه ای میراژ بخیر.
تصویر
6-قصیده ای که به خلبان تامکته راجب جنگ و عملیات و شهادت و همون رجیستر...رفت و برنگشت خود همین بود!
یادش بخیر.
کلا من با یک تعداد افراد از جمله علیرضا بیفتم ، بدجوری آتیش میسوزونم.
به علیرضا گفتم آقا برم جلوی این تامکته ، طرف که ایستاده مسئول توضیح هست ،بزنم زیر گریه ، تو سر و صورت خودم بزنم بگم وایییییییییی...این همون تامکت بابام بود که رفت و دیگه نیومد ، بابا کجایی ، برم به سمت جنگنده و خلاصه یکم داستان به پا کنم ، بگم بابا تو سوار 50 بودی ، چرا توش نیستی...
اما خوب این موضوع بین خودمون بود و به مرحله انجامش نرسید شکر خدا...
تصویر
7-نظرت چی بود که برای اف سی اف ، 8 دقیقه ای اومدم تو مسیر تو رو هم سوار کردم رفتیم فتح؟! تصویربعدشم زدیم به ماشین محمد! تصویر
خوب اینهم از اون کارایی هست که قبلش باید اشهد خودتو بخونی ، بچه ها خدا نکنه بخوان به جایی برسن ، شده جاده رو بر عکس کنن مسیر رو باز می نمایند!
نمی دونم فکر کنم من هواپیما رو دیدم ، به علیرضا زنگیدم آقا بدو بریم ، بازم یادم نمیاد که اومد دم خونه یا وسط راه قرار گذاشتیم ، فقط میدونم وقتی اومدن تو میدون ، علیرضا رفت سمت محمد ، مثلا خواست یک حرکتی جیمز باندی انجام بده ، ترمزه جواب نداد ، البته سرعت کم بود ، سپر به سپر ماشین محمد خورد ، محمد رو بگو چه جوری عصبانی شد ، بنده خدا تو حال خودش بود و یک دفعه...
از این چیزها کم نبوده ، تجربش رو با دوستان داشتم ، زیاااااااااااااااااااااد!
تصویر

9-واقعا چه فکری کردی وقتی پشت باند رو میز شطرنج داشتیم حکم بازی میکردیم ، دست منو بُریدی؟! تصویر
نه که شما در جوابش دست من رو نبریدی؟
تصویر
چه حالی داد من و تو ، در مقابل محمد و شهرام...
آخرش بردیم ولی با فاصله کم!
خوب من سر حکم یکم حواسم جمع نیست ، چند بار میپرسم آقا حکم چیه؟
حکم چیه؟
بد خوب فکر کردم سر رو محمد انداخته ، با افتخار بریدمش...
از این مسائل کم نبوده ، مثلا برای یک برگ ساده ، چقدر چیزهای خفن رو شده ،آخرش هم فهمیدیم اشتباه انجام دادیم!
ولی خداییش حکم خیلی حال میده.
تصویر

10-چرا هنوز ممانعت میکنی با دیدن من؟
خوب چون شما چیز راهبردی رو می خواهی ببینی که یکم درکش برای من سنگینه!!!
آخه چه گیری دادی به دیدن؟!
تصویر
11-"آره؛دیدم وسط باند تازه چرخ های Main رو زدی زمین تصویر".کی بود و کجا؟ تصویر
از دست تو...
هیچی سر رژه امسال توی مهرآباد خیلی از دوستان خلبان تشریف آوردن ، مثلا می خواستیم بگیم هیچی حالیمون نیست!
بعد ایشون شروع کردن به صحبت کردن ، که یک دفعه علیرضا گفتش شما همونی نبودی که وسط باند چرخ های Main یا اصلی رو زدی زمین...
طرف جا خورد ، نه به گیجی اولیه و نه به این دانش ثانویه!
تصویر
12-هاسکی رو نمیگیری دیگه نه؟ تصویر تصویر( تصویر)
کشتی منو ، رفتی یک مشت پول در آوردی ، بعد میگی هاسکی نمیگیری؟
آقا هرچی پول بود ، لولو خورد رفت...دیگه تو بیا بگیر ماهم لذت ببریم!

13-دوربین رو مُد Auto ، عکاسی با فلاش زیر آفتاب... تصویر
هیچی ، یک صحبتی شد که برم به یک بنده خدایی بگم آقا اون موقع که من با SLR عکس می گرفتم شما با Compact روی مد Auto بودی...
اما خوب نگفتیم دیگه...اون بنده خدا چه گناهی کرده حالا ، حالام که از Compact اومده SLR!
حالا یکم کلاس هم گذاشته ایرادی نداره!
تصویر
از دست تو پسر...!
14-دست گرمی بود ، میام سراغت.... تصویر
کاملا مشخصه ، اگه اینها دست گرمی هست ، اصلی هاش چیه؟؟؟!
تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

DJ Dani نوشته شده:
Mohammad.Jafar نوشته شده:شرمنده! یک سوال اف-7ی دیگه! :???: و البته دارای جنبه :) + یک سوال جنائی
سلام سید.
تصویر

فکر می کنی فرد مناسبی پیدا بشه که عاشق اف-7 باشه؟! یا اصلا توی اون نیمه جامعه ممکنه کسی اف-7 پرست پیدا بشه؟!
چرا پیدا نمیشه؟
حالا من رو بگی یک چیزی ، که به قول شلتر اسمم با F-7 گره خورده ، اما شما ، آقا سامان و چندتا دیگه از دوستان اف -7 رو دوست دارند ، حالا چرا؟
چون این هواپیما در خدمت نیروی هوایی ما بوده ، بارها دیدیمش ، باهاش خاطره داریم ، رژه ، گانری ، نمایشگاه بوده.
پروازهاش ، ترکیب های رنگ و وارنگش ، من قبلا هم گفتم که این هواپیما کم خدمت نکرده ، درست سوانحش یک مقداری بالا بوده که خوب طبیعی هست و جنس چینی اما اینکه بخواهیم کلا منکر کارهایی که کرده بشیم ، بی انصافیه.
بخشی از آموزش خلبانان ، آموزش پیشرفته و حتی یک زمانی رهگیری هوایی به عهده ایرگارد بود.
تصویر
چه حسی داره وقتی چند نفر با شور و هیجان چاقو اون هم از نوع آشپزخانه و بزرگ روی پل هوایی حمله ور می شن؟ ( تصویر یادته که؟)
خوب خیلی وحشتناک بود ، من و شما یا بهتر بگم بیشتر من تو حال خودم بودم و داشتم فرود یک جنگنده رو میدیدم ، یک دفعه دو تا مردم گردن کلفت با چاقو قصابی پله ها رو سه تا یکی کردن ، اومدن بالا ، من یک آن گفتم نکنه داستانی میخواد بشه ، اما بعدش فهمیدم که می خواستم تبلیغ های غیر مجاز انتخابات رو جدا کنن.
یعنی واقعا با این ماموراشون ، خیلی خودم رو نگه داشتم هیچی نگم ، اگه یک فردی بود که مثلا شرایط مناسبی رو نداشت یا یک خانم بود حتما بیهوش میشد ، مثل چی پریدن بالا ، نمیدونم چی بگم که لیاقتش رو داشته باشند.
تصویر
ممنون از سوالات.
تصویر

ممنون!البته سوال اولی در مورد بانوان بود!!! اشکالی نداره اینقدر دوستان سوال پیچ کردن که نمیشه صورت سوالا رو دقیق خوند!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Mohammad.Jafar نوشته شده:
DJ Dani نوشته شده:
سلام سید.
تصویر

چرا پیدا نمیشه؟
تصویر
تصویر
ممنون از سوالات.
تصویر

ممنون!البته سوال اولی در مورد بانوان بود!!! اشکالی نداره اینقدر دوستان سوال پیچ کردن که نمیشه صورت سوالا رو دقیق خوند!

آهان ، حالا افتاد ، من یکم فکر کردم معنی این نیمه جامعه یعنی چی؟
گفتم شاید منظورت پایگاه هوایی ، گروهی ، چیزی باشه...
والا در این مورد هیچ نظری نمی تونم بدنم ، خانم هایی رو دیدم که علاقه به جنگنده هایی مثل F-4 یا F-14 داشتند ، البته خوب مثل امثال شما هم ، افراد زیادی در بین خانم ها هستند که آشنا به هواپیماهای نظامی باشند ، به طور مثال عرض می کنم یکبار بحثی در مورد نیروی هوایی شد ، طرف مقابل بنده گفتند که علاقه خیلی زیادی به فانتوم دارند و هواپیمای جالبی در بین جنگنده های نیروی هوایی هست ، اتفاقا ازش پرسیدم به نظرت F-7 چه جور هست؟
یکم فکر کرد که F-7 چیه بعد که توضیح دادم گفت همون آبگرمکن رو میگی؟
از این لفظی که به کار برد فهمیدم نباید بحث رو در زمینه ایرگارد ادامه بدم یا در موردی دیگر ، یکی از خانم های دانشجو رشته هوا و فضا علاقه خیلی زیادی به MiG-29 داشتند و پروژه ای رو با توجه به همین موضوع برعهده گرفتند که تامین تصاویر فالکروم ها به عهده بنده بود.
شاید افرادی باشند که علاقه به F-7 در وجودشون باشه ، شاید هم نباشند ، اطلاعی در این زمینه ندارم اما خوب در میان جنگنده های نیرو چندان هم معروف نیست و یک جورایی بین افراد عادی گمنام هست.
تصویر

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

پست توسط Night_Raven »

تصویر تصویر تصویردرود بر دانیال عزیز تصویر تصویر تصویر
دنی جان شرمند دیر میام خودت میدونی‌ که چند وقتیه گیر پروازا شدم ( البته ۹۹.۹۹% تقصیر خودته ) تصویر تصویر
دنی عزیز یادته اولین بار همو کجا دیدم ؟
چنتا سوال هم جواب بده کارت دارم فعلا
۱. چرا پیش ما نمییای ؟
۲. چرا اینقدر تلفنت مشغوله بعضی‌ وقتا ؟ با کی‌ حرف می‌زنی شیطون ؟
۳. چرا نمیای رو پایپر‌ها ما هر کدوم یه دونه RD33 نصب کنی‌ ما از شر سرعت کمه اینا خلاص بشیم ؟
۴.سال دیگه نمایشگاه هوایی کیش هستی‌ یا نه ؟
۵. مرد مومن نمی‌خوای یه دوره همی‌ دیگه ته باند بذاری ببینیمت ؟

نظرتم در مورد این عکس ها بگو !

اینم چون گفتی ام 1 دوست داری

تصویر

تصویر تصویر تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Night_Raven نوشته شده:تصویر تصویر تصویردرود بر دانیال عزیز تصویر تصویر تصویر
سلام به بابک عزیز.
تصویر
دنی جان شرمند دیر میام خودت میدونی‌ که چند وقتیه گیر پروازا شدم ( البته ۹۹.۹۹% تقصیر خودته ) تصویر تصویر
اختیار داری.
دشمنت شرمنده ، شما میری پرواز ، بعد ما میاییم عکس شما رو می گیریم!
راستی خلبانی و امرجسنی هاتون چطوره؟
تصویر
دنی عزیز یادته اولین بار همو کجا دیدم ؟
والا دقیقا یادم نمیاد ، یا قراری بود که شهرام پشت باند گذاشت ، آخر سال 1389 که رامین هم بود یا تابستون همون سال که توی نمایشگاه هوایی ، علیرضا قرار گذاشت و بازهم رامین عزیز بود...رامین خداییش دلم برات تنگ شده...
تصویر
اما اولین دفعه ای که باهم صحبت کردیم دقیقا یادمه.
مربوط به نمایشگاه کیش سال 1389 بود ، شما هم اونجا بودی و علیرضا هم پیشتون بود ، بعد علیرضا بهم زنگید و صحبت از نمایشگاه و ... کرد و بعد از اون شما گوشی گرفتی و این سر آغاز دوستی در دنیای واقعی شد ، یادش بخیر ، البته قبلش هم توی سنترال ، بنده رو شرمنده پی ام های خودت میکردی.
تصویر
چنتا سوال هم جواب بده کارت دارم فعلا
چشم ، اما اگه کار دارید فکر نمی کنم تا پایان صندلی داغ وقت چندانی مونده باشه...همه کارها رو باهم رو کنید!
تصویر
۱. چرا پیش ما نمییای ؟
خوب برادر ، رفتی اون بالا بالاهای تهران زندگی میکنی و ما هم چسبیده به مهرآباد این سر تهران...
تصویر
اما جدا از شوخی خیلی دچار روزمرگی یا بهتره بگم روز مردگی شدم!
با اینکه از صبح تا شب کار خاصی نمیکنم اما زمان به سرعت میگذره.
یک بار باید بیام فرودگاه پیام ، منو ببری با هواپیما بچرخونی و یکم هیجان مضاعف ایجاد کنی...
خداییش هم خیلی وقته همو ندیدیم.
۲. چرا اینقدر تلفنت مشغوله بعضی‌ وقتا ؟ با کی‌ حرف می‌زنی شیطون ؟
والا یک تعداد از دوستان میگن آقا چرا خاموشی.
یک تعداد میگن چرا آنتن نمیدی ، شما هم میگی مشغولی...!
نترس اگه مشغول هم باشم با زیبارویان نیست تصویر چهار نفر مثل خودم هست تصویر البته بلا نسبت شماتصویر کلا از این نظر شانس نداریم تصویر اما در فکر اینم که یک هات لاین درست کنم بچه ها کار داشتن 24 ساعته در دسترس و خلاصه آلرت باشم!
۳. چرا نمیای رو پایپر‌ها ما هر کدوم یه دونه RD33 نصب کنی‌ ما از شر سرعت کمه اینا خلاص بشیم ؟
مگه بده؟
هم پرواز میکنی!
هم گشت و گذار ، بنده ی خدا ، RD-33 روی اون MiG-29 هم جواب نمیده ، بعد میخواهی ببندیم روی پایپر؟! ، از بس دودش رفت تو حلقمون ، 70% قدرت تنفسی خودم رو از دست دادم!
تصویر
با همین موتور پیستونی خودتون حال کنید ، چهار تا امرجسنی و فورس لندینگ و ... در روند آموزش تاثیر بهینه ای داره ، یک موقع هم خسته شده از پرواز ، درو باز کن هوا بخوری...نخواستی وسط آسمون بزن بغل پیاده شو...
البته بگم که چندتا J-85 دم دست هستا...
تصویر
۴.سال دیگه نمایشگاه هوایی کیش هستی‌ یا نه ؟
والا چه عرض کنم ، یک موقع مثل دو سال پیش میشه که An-225 هم اومد و من به روی خودم نیاوردم!
اما خوب اگه هواپیمای نظامی باشه حتما ، غیر این هم اگه بیام فقط به خاطر بچه ها و خوش گذرونی هست نه چهارتا هواپیمای سیویل!
تازه نمایشگاه سال دیگه هم نیست ، 5 ماه دیگه تو آبانه!
۵. مرد مومن نمی‌خوای یه دوره همی‌ دیگه ته باند بذاری ببینیمت ؟
چرا نخوام ، اما همه مشغولن!

اینجور قرار ها رو شهرام میگذاره!
تصویر
مثلا n وقته منتظر رامین هستیم که بیاد ، یک قرار خفن بگذاریم ، بترکونیم!
اما خوب رامین که نیست ، خیلی هام پا پیش نمیگذارن ، کلا سی سی هیچی!
تصویر
اما در مورد خودمون ، یک هماهنگی می کنم که انشاالله همدیگه رو به زودی ببینیم.
خوبه؟

تصویر
نظرتم در مورد این عکس ها بگو !

آخی!
این عکس رو خودم هم ندارم!
اولین FCF که دیدم و تصویرش رو به نوید تقدیم کردم ، چون عاشق افتربرنر جنگنده هست.
جالبه بدونید که میگ 29 بر خلاف همه جنگنده هایی که داریم موقع تک آف معمولی از افتر برنر استفاده نمیکنه.
عجب روزی بود ، وقتی 70 کشید بالا ، حسابی ذوق کرده بودم...
تصویر

وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی!

بابک تو چی کار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سکته نکنم خیلیه!!!
تصویر
دوستان این اولین تصویر از Mirage F-1EQ-6 با رنگ معروف Gun Ship Grey هست که تقریبا شبیه آبی نفتی میشه و مخصوص جنگنده های عراقی بوده که ماموریت شلیک موشک اگزوست و عملیات روی دریا رو داشتند!
ای خدا ، من فقط یک بار تو مشهد ، اون هم بچه بودم دیدمش...این تصویر برای اولین بار توی نت گذاشته میشه ، چقدر دنبالش بودم...مرسی آقا ، مرسی...
تصویر
حالا داستانش چیه؟
این تصویر اولین FCF میراژ در ایران و در سال 1373 توسط سرهنگ نقدی بیک هست ، کسی که بدون هیچ Manual پروازی درون جنگنده میراژ نشستند و با هوش ذاتی که داشتند ، هواپیما رو به پرواز در آوردند و افتخار اولین خلبان F-1 در ایران و به طبع اون استاد خلبان رو کسب کردند.
با خودشون که صحبت می کردم می گفتند که یکی از میراژ ها آماده شد و چک های زمینی انجام گرفت ، هیچ خلبانی حاضر به پرواز نبود ، تا اینکه ایشون پیش قدم برای پرواز میشوند و این تست تاریخی در پایگاه سوم شکاری همدان و در مقابل شهید والامقام ستاری صورت می پذیرد.
خودشون می گفتند که موقع تک آف به دلیل اینکه با فانتوم پرواز داشتند ، فلپ ها رو مطابق زمانی که در F-4 می بستند ، می بندد ولی مشاهده می کنند که هواپیما به سرعت ارتفاع کم کرده و خطر سقوط نزدیک بوده است ، علیرغم نبود هیچ منوال پروازی داخل کابین (چون هیچ پشتیبانی توسط فرانسه صورت نپذیرفت) مسئله رو حل می کنند و پس از گذشت 30 دقیقه باز می گردند ، ایشون می گفتند که تمیسار ستاری از شدت خوشحالی گریه می کردند.
واقعا خوشحال شدم که چنین تصویری در این صندلی داغ و برای اولین بار رو شد و اینکه من هم داستان این حماسه بزرگ رو بیان کردم تا دوستان بیش از پیش لذت ببرند.
فقط یک مسئله و اونهم اینکه بابک عزیز لطف کرده بود و این تصویر رو بدون کپی رایت و برای لذت بنده و دوستان قرار داده بود ، اما با توجه به تجربه های قبلی که از تصاویر Unique خصوصا مواردی مثل این گان شیپ گری که دفعه اول قرار میگیره داشتم و رفتارهایی که برخی از کاربران سایر سایت ها در عدم اعلام منبع انجام داده اند ، تصمیم گرفتم که کپی رایت رو بر روی عکس قرار دهم.

از همه دوستان و خصوصا بابک عزیز بابت این جسارت پوزش می خواهم اما باید پذیرفت که کپی رایت در کشور ما رعایت نمیشه. 
 تصویر

اینم چون گفتی ام 1 دوست داری

تصویر
مرسی...آره عاشق آبرامز هستم ، تانک فوق العاده ای هست...

این یکی کار خودته؟ 
 آره؟ 
 ایول...تصویر

باز هم ممنون بابک جان ، خصوصا بابت اون میراژ که انصافا ذوق زدم کرد...

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام خدمت دوستان عزیز

برخلاف همیشه، الان سوالی ندارم. فقط خواستم به دوستان مجدد اعلام کنم که این صندلی تا 5 تیر برپاست. خداییش صندلی بترکونی شده و دلم نمیاد ببندمش، خدا رو چه دیدی شاید تا 7 تیر هم باز موند :-)

چنتا تیکه به dj بندازم حوصلم سر نره خو...ساعت 4:50 دقیقه صبحه دارم واسه اقا پست میدم. بگو یه نوک سوزن قدر میدونه؟ نمیدونه که...

چه حالی میده یکی از این سربازا که بالا عکسشون هست بدون تذکر Head Shot بکنه تورو، ایییییییییییی بخندیم. حیف که فقط میتونم افسوس بخورم :ch:

دیگه زیادی شد، من برم

فعلا بندری بنواز :-)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

یعنی اشکان خیلی خیلی هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ::sa
من اینقدر پسر گل ، آقا ، با ادب...
آخه خودم تعریف نکنم کی تعریف کنه...
:???:
دلت میاد من رو هد شات می کردند؟
آخه چه گناهی کردم؟؟؟! (این جمله رو با نهایت مظلومیت گفتم... ::ns )
بندری هم میزنیم ، شما هم تشریف بیار وسط...
:???:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

درود به همه دوستان عزيز به خصوص DJ عزيز كه مهمان اين صندلي هست تصویر تصویر تصویر

و تشكر از   گرامي بخاطر دعوتش از DJ  تصویر

ودر نهايت تشكر از همه دوستان بابت سوالات انبوه! تصویر و جوابگويي دني عزيز تصویر

قبل از هرچيز باي دبگم كه دانيال از جمله پسر هاي گـــُل روزگار هست... بي نهايت با ادب،مهربان،خوش برخورد و 100 البته خوش تيپ! تصویر تصویر همانطور كه فرمودند بنده افتخار ملاقات و زيارت ايشان و چند تن از گروه اسپاتر را داشته ام و اميدوارم كه اين افتخاره دوباره نصيبم بشه..
تصویر

اما در مورد اف-7! از همان اول ما طرفدارن اين جنگنده دوست داشتني كوچك بوديم و هستيم! آبگرمكن هست يا هرچيز بماند! عشق چشمان آدم رو ميبنده! تصویر تصویر اين رو فعلن داشته باشيد!

به قول آقاي رزازان،دوستان ماشالله از سوالات كم نگذاشتند... پس ديگه سوالي باقي نميمونه تصویر و مهمتر اينكه مغز ما خالي از هر سوالي هم شده اخيرا تصویر تصویر

اما من اين چند سوال رو ميپرسم تصویر

1- چون گفتي شيمي اينو ميپرسم! FeCl3 چيه؟
2- بهترين كمپاني سازنده موتور هاي جت كدومه شركت هست و به نظر شما كدوم جنگنده از موتور هاي خوبي بهره ميبره؟؟ دو ملاك رو در نظر بگير يكي دوام و دوم كارايي..
3-در مقابل حمله ارتش امريكا چند روز دوام خواهيم آورد؟؟ تصویر
4- مخلوط رنگ قرمز و سبز چي ميشه؟
5-حاضري تو يك كشور اروپايي زندگي كنيو به تحصيلاتت ادامه بدي و دور اينجا رو خط بكشي؟
6-سقف نياز ماليت چقد هست؟؟ يعني با چقدر براي زندگي آيندت راضي خواهي شد؟ 100 ميليون تومن؟ 500 ميليون؟ چقدر؟
7-نظرت در مورد كا 800 اسبق من چيه؟ تصویر
8-من و دني يك وجه اشتراك ديگه هم داريم و اون ارباب حلقـــه ها هست!
نظر كليت در مورد فيلم چيه؟ تبليغ كن تا ملت بدونن چه فيلمي ساخته پيتر جكسون!

باز هم تشكر ميكنم از آقا دانيال عزيز و دوست داشتني تصویر تصویر
اميدوارم هميشه شاد و خندان باشي تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

SAMAN نوشته شده:درود به همه دوستان عزيز به خصوص DJ عزيز كه مهمان اين صندلي هست تصویر تصویر تصویر

سلام به سامان عزیز...
تصویر
و تشكر از   گرامي بخاطر دعوتش از DJ  تصویر

ودر نهايت تشكر از همه دوستان بابت سوالات انبوه! تصویر و جوابگويي دني عزيز تصویر
یک هفته هست که زیر آتش مستمر دوستان قرار دارم ، بی وقفه در حال کوبیدن یک سنگر یک متر در یک متر هستند!
تازه دیدن جواب نمیده ، برخی از کاربران نامتعارف (مترادف سلاح های نامتعارف تصویر )رو هم وارد عرصه نبرد کردند!
به هر حال روی من با این چیزها کم نمیشه ، شما بکوبید ، من هم در مقابل حمله کوبنده می کنم!
تصویر
قبل از هرچيز باي دبگم كه دانيال از جمله پسر هاي گـــُل روزگار هست... بي نهايت با ادب،مهربان،خوش برخورد و 100 البته خوش تيپ! تصویر تصویر همانطور كه فرمودند بنده افتخار ملاقات و زيارت ايشان و چند تن از گروه اسپاتر را داشته ام و اميدوارم كه اين افتخاره دوباره نصيبم بشه..
تصویر
اختیار داری سامان جان ، شما هم به مانند سایر دوستان بیش از اندازه به بنده حقیر لطف دارید ، دیدار شما افتخاری برای بنده بوده و انشاالله در سفرهای بعدی هم زیارتت کنیم.
تصویر

اما در مورد اف-7! از همان اول ما طرفدارن اين جنگنده دوست داشتني كوچك بوديم و هستيم! آبگرمكن هست يا هرچيز بماند! عشق چشمان آدم رو ميبنده! تصویر تصویر اين رو فعلن داشته باشيد!

آخ !
بالاخره یکی اومد ، سید (محمد جعفر) یک پاتکی به این F-7 گریزان زد ولی خیلی زود خنثی شد ، نیمی از تاپیک به درگیری های ایرگاردی خلاصه شده ، حالا که شما اومدی که کاملا کاور روی آسمان تاپیک رو بر عهده گرفتی ، فقط بی زحمت یک چندایی رو سر باند به صورت آلرت نگه دار که اگه این افراد حمله ور شدند ، ما هم بکوبیم اینها راااااااااااااا!
تصویر
به هر حال خبرهایی رسیده که برخی قصد با خاک یکسان کردن پایگاه بنده و شما و سایر دوستان F-7 رو دارند!
تصویر
بابت عکس هم ممنون ، نمایشگاه دزفول امسال واقعا تاریخی و دیدنی شد ، حضور میراژ و اف-4 دی خیلی خیلی جالبش کرد ، در این تصویر هم اف-7 بابا تصویر در معیت میراژ و صاعقه قرار گرفته...
تصویر

به قول آقاي رزازان،دوستان ماشالله از سوالات كم نگذاشتند... پس ديگه سوالي باقي نميمونه تصویر و مهمتر اينكه مغز ما خالي از هر سوالي هم شده اخيرا تصویر تصویر
کلا مغز همه ما خالی شده رفته ، اما می تونه دلایل مختلفی داشته باشه ، مثلا مغز آدم خالی شه ، بیاد تو قلبش...تصویر
یا مثلا اینقدر کار کنی مغزت از حلقت بزنه بیرون...تصویر
یا اینکه اینقدر درس بخونی که مغزت رو قورت بدی...تصویر
برای برخی هم اینه که اصلا خودشون زحمت کشیدن درآوردن ، یک کاوری هم کشیدن روش ، گذاشتن روی تاقچه هال خونشون!
تصویر
اما من اين چند سوال رو ميپرسم تصویر

1- چون گفتي شيمي اينو ميپرسم! FeCl3 چيه؟
والا نزدیک به پنج سالی هست که با شیمی سر و کار نداشتم ، خیلی به مخم فشار آوردم که یک چیزی یادم بیاد...
بچه که بودم یکم این ترکیب های شیمیایی در دسترس رو با کمک پدرم قاطی می کردم و بعدش ذوق مرگ میشدم!
تصویر
یادمه زمان دبیرستان با ترکیب آهن III کلرید چیزی شبیه شهاب 3 رو آزمایش کردیم تصویر ، نمی دونم تجزیه شد یا تحت حرارت قرار گرفت ولی یادمه که این ماده بسیار سمی و البته حساس بود و بعدش هم درون یک شیشه پلاستیکی مخلوط با آب و جوش شیرین شد...
تلگرافی یادم میاد!
تصویر
اینجاست که میگن مخ من هم خالی شده!
2- بهترين كمپاني سازنده موتور هاي جت كدومه شركت هست و به نظر شما كدوم جنگنده از موتور هاي خوبي بهره ميبره؟؟ دو ملاك رو در نظر بگير يكي دوام و دوم كارايي..
ببین از نظر من پرت اند ویتنی و رولز رویس خیلی خوب هستند ، کلا موتور های ساخت کمپانی ها غربی سازگاری فوق العاده با هواپیما و محیط اطرافشون دارند و البته تعمیر و نگهداری اونها ساده تر هست.
من روی موتور های J-85 ، JT-8D ، D-30 کار کردم ، یعنی چیزهایی بوده که توی دانشکده بخشی رو باز کردیم ، اولی متعلق به ایلوشین 62 (فوق العاده وحشتناک و ناجور بود) ، دومی 737 و سومی هم F-5A.
البته در حین کار سایر دوستان بر روی موتور های هواپیمای T-33 یا هلیکوپتر کبرا ، هواپیمای تربوپراپ کامندر هم حواسم بود که چه خبر هست ، نمایشگاه ها و برخی جاهایی هم که رفتم جزء موتور میراژ ، بقیه رو باز شده دیدم.
موتور های سبک غربی کاملا تمیز و با یک روند ساخت مناسب طراحی و به مرحله استفاده می رسه ، باور بفرمایید همان موتور J-85 جنگنده F-5A بارها باز شده بود ولی شفافیت خودش رو هنوز حفظ کرده بود ، همه چیز بر یک اصل ثابت ، اگه ده موتور J-85 هم کنار هم باشد بدون هیچ مشکلی و تنها با یک منوال قابل بازرسی ، تعمیر یا اورهال هست ، همه چیز بر اساس یک قاعده درست و وقتی کتاب رو باز می کردی همه چیزرو مو به مو و دقیق توضیح داده بود.
ولی بر عکس اون مثلا موتور IL-62 ، انگاری در آهنگری های میدون شوش سرهم بندی شده بود یا مثلا نمونه ای همین موتور که برای Tu-154 استفاده می شد ، متعلقات زیادی به طرز کاملا فجیع و بدون نظم بر روی آن نصب بود ، البته شاید به دلیل اینکه مدتها از ساخت می گذشت به این شکل بوده ، کتاب ها توضیحات رو داده ، ولی در یک موتور نمی توانستی قطعه مورد نظر رو پیدا کنی ، چون در جای دیگری نصب شده بود و ....
این تجربه هایی بوده که من از کار روی موتور های شرقی و غربی داشتم و به دید خودم گفتم ، در مورد جنگنده هم به نظرم موتور
F-100 هواپیمای F-15 فوق العاده هست و دوام اون رو بر روی نمونه های پیشرفته این جنگنده مثل F-15I و F-15E میشه دید ، دوام خوبی داره و کارایی هم برای این جنگنده سنگین و قدرتمند بی نظریه...این موتور دقیقا همان گزینه ای بود که در برنامه های پیش از انقلاب برای جایگزینی TF-30 تامکت قرار داشت ، به طبع اینکه موتور F-100 رو انتخاب کردم ، پس بهترین شرکت موتور سازی غربی هم میشه پرت اند ویتنی ، البته از نظر من ، در بین موتور های شرقی جنگنده هم AL-31F نمونه خوبی هست.
3-در مقابل حمله ارتش امريكا چند روز دوام خواهيم آورد؟؟ تصویر
سامان سوالت خیلی سخته ، واقعا نمیشه پیش بینی کرد ، اگه خود آمریکا وارد جنگ با ما بشه ، از نظر نیروی های مسلح کلاسیک بعید می دونم زمان زیادی رو بشه مقاومت کرد ، اما مسئله اصلی اینه که اگه موضوع به نبرد هایی شبیه آنچه در ویتنام و عراق اتفاق می افتاد بکشه ، کار خیلی سخت خواهد شد و قطعا آمریکا به مشکل اساسی می خوره...
انشاالله به اون مرحله نکشه.
تصویر
4- مخلوط رنگ قرمز و سبز چي ميشه؟
از بچگی علاقه خیلی زیادی داشتم که رنگ ها رو با هم مخلوط کنم و ترکیب های جدید به دست بیارم.
سه رنگ قرمز ، سبز و آبی اجزای اصلی نورسفید هستند که خوب با ترکیب هر کدوم یک رنگی به دست میاد.
اما با قاطی شدن سبز و قرمز ، زرد حاصل میشه ، که یکی از سه رنگ اصلی نقاشی به همراه قرمز ، آبی میشه.
5-حاضري تو يك كشور اروپايي زندگي كنيو به تحصيلاتت ادامه بدي و دور اينجا رو خط بكشي؟
کاملا نمی تونم دور کشورم رو خط بکشم ، هستی و وجودم ، ریشه من در خاک این سرزمین هست و بالاخره یک روزی بر خواهم گشت اما اینکه برای زندگی و تحصیل بخوام در کشوری اروپایی زندگی کنم اصلا دور از ذهن نیست و اتفاقا دنبالش هم هستم.
تصویر
6-سقف نياز ماليت چقد هست؟؟ يعني با چقدر براي زندگي آيندت راضي خواهي شد؟ 100 ميليون تومن؟ 500 ميليون؟ چقدر؟
نمی تونم سقف مالی خاصی رو تعیین کنم ، در ضمن من الآن فقط خودم هستم و خودم و نتیجه اینکه اگه چیزی هم دربیاد خرج خودم میشه و همچین شاهکاری نکردم.
از طرفی هنوز به همراه پدر و مادرم زندگی می کنم و مستقل نشدم که ببینم چقدر برای اداره یک زندگی حالا به شکل مجردی یا متاهلی لازم هست ، روراست بگم به این موضوع اصلا فکر نکردم.
7-نظرت در مورد كا 800 اسبق من چيه؟ تصویر
سامان خیلی مرد بود ، خداییش خیلی پشتکار می خواد که آدم با موبایل عکس بگیره ، اون بنده خدا هم اصلا تنهات نگذاشت ، هرچند تو آخرش تنهاش گذاشتی...
تصویر
نزدیک به 90% تصاویر فعلی که داری به لطف همون گوشی بوده ، یک روز میومدی نمایشگاه دزفول ، تا آخر سال همه تاپیک ها رو با همون گوشی تغذیه میکردی!
تصویر
خوب دیگه خودت حساب کن کارش چقدر خفن بوده...
تصویر
8-من و دني يك وجه اشتراك ديگه هم داريم و اون ارباب حلقـــه ها هست!
نظر كليت در مورد فيلم چيه؟ تبليغ كن تا ملت بدونن چه فيلمي ساخته پيتر جكسون!
ببین من که توی داستان های سرزمین میانه و کتاب های خالقش یعنی تالکین غرق شدم و هرچی از این موضوعات ساخته بشه ، از دیدنش سیر نمیشم ، پس نمی تونم منصفانه قضاوت کنم.
اما با یک دیدی نسبتا منطقی ، فیلم ارباب حلقه ها یکی از شاهکارهای دنیای سینما بوده ، ساخت پیترجسکون و در کشور نیوزیلند ، افتخاری بسیار زیاد برای کشورش ، دقیقا به همین دلیله که برای ساخت فیلم هابیت که داستان قبل از سه گانه ارباب حلقه ها هست ، مقامات رسمی این کشور از پیتر خواستند که مراحل فیلم برداری را در خاک مادری خودش انجام دهد.
ساخت لوکشین ها و مناظر مختلف در برخی نقاط حس غریبی به آدم میده و در فیلم غرقت می کنه ، موسیقی فوق العاده فیلم که جزء مراحل جنگش سراسر آرامش هست و در رویایی زیبا فرو می بردت.
فیلم بر اساس کتاب های سه گانه ارباب حلقه ها ساخته شده و داستان مردمان آزاده جهان رو نشون میده که نهایتا خصم موجود در عالم رو با کمک هم نابود می کنند و اصلی ترین نقش رو موجوداتی ایفا می کنند که در دایره و هستی سرزمین میانه کمترین اهمیت رو داشتند ، کار به جایی می رسد که عملا هیچ کاری جزء عملیات های ایذایی از دست خردمندان و جنگجویان بزرگ بر نمیاد و دو موجود کوچک ، یکه و تنها با اعتماد به توان و تلاش خودشون زمینه سقوط فرمانروای تاریکی در قلمرو نفوذ ناپذیر خودش فراهم می کنند.
داستان بیان می کند که برخی چگونه و تنها برای زندگی کرم گونه حاضرند زیر یوغ دشمنی خون خوار بروند و برخی در مقابل با دیدن نور پاکی و زندگانی روشن ، بدون داشتن هیچ امیدی و تنها برای ثبت خاطره ای ماندگار از دلاور مردی های خودشان (در حالی که ممکن است کسی نماند تا آنها را ثبت کند) همچون طعمه ای در برابر آرواره های حریص دشمنی بزرگ قرار می گیرند که همین تلاش ها نهایتا جواب داده و سیاهی سقوط می کند ، سرنوشت موجودات آزاده جهان که در سرتاسر سرزمین میانه در برابر پلیدی ایستادند و علیرغم قدرت بالای حریفشان ، آن را سرنگون ساختند ، بدین شکل رقم می خورد.
این فیلم در دنیای واقعی ما نمود بیشتری داره ، به هر حال اگه کسی ندیده ، کار اشتباهی کرده ، چون نباید به صرف دیدن چند صحنه خاص از دیدن فیلمی به این بزرگی منصرف شد.
و در پایان هم عرض کنم شاهکار بعدی پیتر جکسون ، ساخت فیلم هابیت ، که پرخرج ترین فیلم سینمایی تاریخ جهان هم هست و مربوط به 70 سال قبل از جنگ حلقه کم کم به پایان خواهد رسید و قسمت اول اون ژانویه سال 2013 و قسمت دوم هم دسامبر 2013 به نمایش در می آید و در اون می تونید طریقه رسیدن حلقه به هابیت کوچک و سفر گروه تورین اوکن شیلد که مبدا آغازین در جنگ حلقه هست رو مشاهده کنید.
خیلی دوست داشتم که یک تاپیک در مورد داستان های سرزمین میانه می زدم و توش بحث می کردم ، اما خوب هنوز خیلی مونده تا من هم به دانشی در این موضوع برسم.

باز هم تشكر ميكنم از آقا دانيال عزيز و دوست داشتني تصویر تصویر
اميدوارم هميشه شاد و خندان باشي تصویر تصویر 

دستت درد نکنه سامان جان...
امیدوارم تو هم شاد و موفق باشی...
خوش باشی دوست عزیزم.
تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”