"خدایا به آسمان بلندت سوگند، به عشق سوگند، به شهادت سوگند، به علی سوگند، به حسین سوگند، به روح سوگند، به بی نهایت سوگند، به نور سوگند، به دریای وسیع سوگند، به امواج روح افزا سوگند، به کوههای سر به فلک کشیده سوگند، به شیپور جنگ سوگند، به سوز دل عاشقان سوگند، به فداییان از جان گذشته سوگند، به درد دل زجرکشیده گان سوگند، به اشک یتیمان سوگند، به آه جانسوز بیوه زنان سوگند، به تنهایی مردان بلند سوگند که من عاشق زیبائیم. چه زیباست همدردعلی شدن، زجر کشیدن، از طرف پست ترین جنایتکاران تهمت شنیدن، از طرف کینه توزان بی انصاف نفرین شنیدن، چه زیباست در کنار نخلستان های بلند در نیمه های شب، سینه داغدار را گشودن و خروشیدن و با ستارگان زیبای آسمان سخن گفتن، چه زیباست که دراین موهبت بزرگ الهی که نامش غم و درد است، شیعه تمام عیارعلی شدن."
[External Link Removed for Guests]
.... چ مثل چمران
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
.... چ مثل چمران
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
Re: .... چ مثل چمران
سخنی از شهید والامقام چمران به یادم اومد که بد نیست اینجا بنویسم تا برای کسانی که نشنیده اند بدرد بخورده :
در اون بهبوهه اوایل انقلاب که بحث تخصص و تعهد مطرح بود و هر کسی دیگری رو متهم میکرد از چمران که خودش یه متخصص متعهد بود پرسیدند به نظر شما تخصص برتره یا تعهد ؟
اون بزرگوار پاسخ داد :
می گویند تقوا(تعهد) از تخصص برتر است ؛ من این را قبول دارم . اما میگویم کسی که بدون داشتن تخصص کاری را قبول میکند تقوا (تعهد) ندارد .
یادش گرامی باد ...
در اون بهبوهه اوایل انقلاب که بحث تخصص و تعهد مطرح بود و هر کسی دیگری رو متهم میکرد از چمران که خودش یه متخصص متعهد بود پرسیدند به نظر شما تخصص برتره یا تعهد ؟
اون بزرگوار پاسخ داد :
می گویند تقوا(تعهد) از تخصص برتر است ؛ من این را قبول دارم . اما میگویم کسی که بدون داشتن تخصص کاری را قبول میکند تقوا (تعهد) ندارد .
یادش گرامی باد ...
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...
ساعت بعد حساب داریم ...