صندلی داغ با حضور DJ Dani

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

Re: صندلی داغ با حضور DJ Dani

پست توسط Night_Raven »

دنی جان دست رو دلم نظر بابت امرجنسی‌ها هر کاپیتان روزی دوبار تست امرجنسی میگیرن از انواعو اقسام !
رو چشم بیا من خودم می‌برم میچرخنمت
دنی جان منتظر رامین نباش بابا اون رفته اونجا با هوپیما‌های نو داره حالشو‌ میبره پیش ما نمیاد که ( آقا رامین خیلی‌ می‌خوامت ) تصویر
اینم یه سری سوال آخری
۱.دنی دوست داری ماکت بعدی که من میسازم چی‌ باشه ؟
۲.نظرت در مورد حیوان خونگی چیه چی‌ دوست داری داشته باشی‌ ؟
۳.آمده‌ای پاشیم بریم پیش سامان یه خورده اذیتش کنیم ؟
۴.نظرت در مورد این کله عقاب جدید که روی دمه اف ۵‌ها میزنن چیه ؟
۵.تو ایر لاین‌های داخلی‌ کدومو بیشتر می‌پسندی ؟

آقا دنی این جزو معدود صندلی‌ داغی بود که خیلی‌ می‌خواستم اجرا بشه ولی‌ دنی حسابی‌ مقاومت کرد تا الان دم دنی هم گرم که صندلی‌ یه جوری اجرا کرد که واسه همه خاطره شد .
موفقو پیروز باشه دنی عزیز تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

سلام اقا مثلا العان اینجا مسابقه است ؟ هی سئوال می پرسند هی شما جواب می دهی ؟ خداییش خیلی می نوسی عجب مچ هایی داری و همچنین انگشت!!! بری صخره نوردی شک نکن موفقی خداییش خیلی می نوسی (العان صد خط می نوسه ) ۱ایا می دانستی (سری سوم ایا می دانستی ها ) که اگه تا پنج تیر این تاپیک ادامه پیدا کند رکرد صندلی داغ شکسته می شود؟ ۲ نظرت درباره اواتر من چیه ( درباره خود شخصیتش ظاهرش باتنش پزیشنش و...) ۳اقا من فکر می کردم شما متاهلی ؟ نیستی ؟ ۴ تا حالا عاشق شدی (اگر شدی یک جورایی شرحش بده ) ۵رازاتس را می شناسی ؟ نظرت دربارش & دربارم چیه ؟ ۶ از ظاهر مکانی که توش زندگی می کنی برامون بگو ۷ اقا من یک عکس داشتم در حد تیم ملی (تو کلاس خودم ) از فرودگاه اصفهان سوار هواپیما شدیم بریم مشهد بالا سر فرودگاه از چندتا تامکت عکس گرفتم وای وای عجب چیزی شد حیف که نمی دونم گمش کردم یا با الباقی عکس هام به فنا رسید حالا می توهی حالم را درک کنی :?
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Night_Raven نوشته شده:دنی جان دست رو دلم نظر بابت امرجنسی‌ها هر کاپیتان روزی دوبار تست امرجنسی میگیرن از انواعو اقسام !
خوب مگه بده؟
توانایی پروازیت افزایش پیدا میکنه ، هیجان بی اندازه بهت وارد میشه ، یک موقع هم دیدی که رفتی تو امرجسنی اما دیگه در نیومدی!
تصویر
راستی خانم هایی که در دوره آموزشی شما هستند ، در پروسیجر امرجسنی قرار می گیرند ، چه عکس العملی نشون میدن؟
تصویر
رو چشم بیا من خودم می‌برم میچرخنمت
مرسی مرسی...
تصویر
دنی جان منتظر رامین نباش بابا اون رفته اونجا با هوپیما‌های نو داره حالشو‌ میبره پیش ما نمیاد که ( آقا رامین خیلی‌ می‌خوامت ) تصویر
وقتی موقعش رسید ، چندتا از بر و بچ رو فرستادم نا غافل رهگیریش کردن ، به زور آوردنش ایران می فهمه... تصویر
اینم یه سری سوال آخری
۱.دنی دوست داری ماکت بعدی که من میسازم چی‌ باشه ؟
والا ماکت هایی که من خوشم میاد بیشتر در بخش هواپیما هست ، اما میبینم تانک هم میسازی!
ناو چی؟
اونهم جالبه...
تصویر
ماکت بعدی هم که میسازی سعی کن از جنگنده و کاموفلگی باشه که کمتر در مورد چیزی ساخته شده یا اصلا ساخته نشده.
ولی نظر من رو می خواهی اگه Mirage F-1 داری بساز و به رنگ همین Gunship Grey کن ، اگه هم نداری ، که یادم گفتی میراژ دیگه گیر نمیاد ، RF-4E آبی بساز ، نه بازم برو سراغ F-15 با رنگ نیروی هوایی...دیگه خودت میدونی کجا ، چون آخر رنگه...تصویر
کلا در مورد ماکت برو جلو decal و جزییات روی بدنه خواستی با من.
۲.نظرت در مورد حیوان خونگی چیه چی‌ دوست داری داشته باشی‌ ؟
حیوون خونگی خوب هست ، البته نگه داشتنش راه و روش میخواد و سختی داره ، باید به حیوون زبون بسته حسابی برسی و مواظبش باشی.
من موجوداتی که در محیط خونه بشه نگه شون داشت رو خیلی دوست دارم ، البته بازم میگم بشه تو خونه نگه داشت و خوب حسابی سرگرمم می کنند و حتی موقعی که دلم خیلی میگیره ، باهاشون صحبت می کنم چون میدونم خیلی خوب حرفم رو می فمهند و گوش می کنند (البته چیزی هم ندارن که بگن!) تصویر بین پت هایی که هست سنجاب رو خیلی دوست دارم ، شدیدا بازیگوش و با مزه هست و خیلی خوب با آدم انس میگیره ، در ضمن تو محیط خونه هم میشه ولش کرد و اگه آموزش ببینه کار خاصی انجام نمیده.
۳.آمده‌ای پاشیم بریم پیش سامان یه خورده اذیتش کنیم ؟
بد نیست ، اما حواست باشه که سامان بچه کجاست...
یه موقع دیدی کله پامون کرد رفتااااااااااااااااااااا
تصویر
۴.نظرت در مورد این کله عقاب جدید که روی دمه اف ۵‌ها میزنن چیه ؟
اتفاقا دیروز با بابک (نویسنده مقاله های نیروی هوایی) در این مورد صحبت می کردم.
بد نیست ، کار جالبی بود ، سه نشان زده شد ، کله عقاب سر سفید ، عقاب در حال پرواز و ببر...
که اولی روی نخستین F-5 نیروی هوایی در پایگاه دزفول و نشان اسکادران شد و دو تای بعدی هرکدوم در یک طرف tail و در یک اسکادران به طور کامل صورت گرفت.
ولی ای کاش یکم سلیقه ای بیشتری به خرج داده میشد ، شما ببینید چه بلایی به سر استتار روی دم اومده ، یک رنگ کرم روشن زیر نشان اسکادران زدند که کاملا با بقیه نقاط جنگنده فرق داره و توی ذوق میزنه ، میشد همین تصویر رو بر روی استتار موجود روی دم کشید نه پاک کرد و یک رنگ یکدست زد ، یا بردن پرچم به نوک tail جالب نشده.
مثلا میگم شما تصویر شاهینی که روی MiG-29 های تهرانی زده شده رو ببینید ، روی همون استتار دم هست بدون اینکه زیرش رو تغییر بدن ، یا همون کوسه ای که نشان Tigershark هست و روی دم آذرخشه ، یا از همه معروف تر ، همان F-4 های کوسه بوشهری...
همه اینها بر روی ترکیب اصلی رنگی جنگنده زده شده ، راستی اینهم بگم گویا برنامه کشیدن این تصاویر برای جنگنده های دیگه هم هست...
تصویر
در کل اجرای این طرح ها ظاهر جنگنده رو جذاب تر میکنه ، یکم دیر به فکر این کار افتادند ولی بازم بد نیست.
۵.تو ایر لاین‌های داخلی‌ کدومو بیشتر می‌پسندی ؟
داخلی : ایران ایر (البته در حال حاضر فقط به خاطر قدمت و تاریخش نه چیز دیگه) ، ماهان (از همه پیشرفته تره) و بعدش هم ساها (به خاطر 707 هاش) ، کیش ایر و آسمان هم خوب هستند.
خارجی هم من اضافه می کنم : امیرکن ایرلاینز رو خیلی دوست دارم.
آقا دنی این جزو معدود صندلی‌ داغی بود که خیلی‌ می‌خواستم اجرا بشه ولی‌ دنی حسابی‌ مقاومت کرد تا الان دم دنی هم گرم که صندلی‌ یه جوری اجرا کرد که واسه همه خاطره شد .
موفقو پیروز باشه دنی عزیز تصویر تصویر
اختیار داری ، صندلی داغ که بالاخره اجرا شد...تصویر
هرچی خواستم در برم هم دیگه نشد...تصویر
ولی لطف دوستانی مثل شما بوده که تشریف آوردند و با مطرح کردن سوال های مختلف و جالبی که داشتند ، تاپیک رو هرچه بیشتر گرم و ماندگار کردند ، وگرنه به صرف جواب های من ، چیزی ماندگار نمیشود.
بازهم از همه دوستانی که تا این لحظه زحمت کشیدند و در صندلی داغ من شرکت کردند تشکر می کنم.
بابک جان ، انشاالله همیشه شاد و موفق باشی.
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

razates نوشته شده:سلام اقا مثلا العان اینجا مسابقه است ؟ هی سئوال می پرسند هی شما جواب می دهی ؟ خداییش خیلی می نوسی عجب مچ هایی داری و همچنین انگشت!!! بری صخره نوردی شک نکن موفقی خداییش خیلی می نوسی (العان صد خط می نوسه )
از اول تاپیک همین جوری شروع کردم و تا آخرشم همینه ، همچین مچ قوی هم ندارم ، پدر دستم در اومده ، ولی تو صندلی داغ به خودم قول دادم که درست و حسابی جواب بدم.
حالا عزیز جان خوبه ، یک خط بیشتر نگم یا مثل پست های جاهای دیگه خشک باشه ، اگه چیزی رو بلد باشم کامل جواب میدم + چهارتا چرت و پرت ، اگه هم بلد نباشم که نمیگم،به هر حال اگه باعث ناراحتی شده ، عذر میخوام.
تصویر

۱ایا می دانستی (سری سوم ایا می دانستی ها ) که اگه تا پنج تیر این تاپیک ادامه پیدا کند رکرد صندلی داغ شکسته می شود؟
فکر کنم تا همین الآن هم از لحاظ تعداد پست شکسته شده باشه...
تصویر
۲ نظرت درباره اواتر من چیه ( درباره خود شخصیتش ظاهرش باتنش پزیشنش و...)
والا روراست نمی دونم شخصیت تاریخی هست یا خیر ، اما ظاهرش ، یک دختر (اگر اشتباه نکنم) روس ، با لباسی نظامی و پرستیژی کاملا رسمی که نگاه نافذی هم داره ، ظاهرش بد نیست ، قیافش هم معمولی هست ولی خوبه.
باطنش رو دیگه نمی دونم چیه ، ولی حتما یک جورایی جنگ جو بوده ، حس می کنم یکی از سربازان روس در طی جنگ جهانی دوم بوده و خوب ژستی کاملا نظامی به خودش گرفته...
۳اقا من فکر می کردم شما متاهلی ؟ نیستی ؟
خدا خیرت بده عزیز من ، از من بزرگترهاش هنوز ازدواج نکردند ، بعد من برم ازدواج کنم چی بشه؟
هروقت شرایطش بود ، کار خوب ، مسکن مناسب و کلا امکانات رفاهی برای زندگی راحت ، انشاالله پا پیش میگذاریم ، وگرنه با شرایط فعلی و این سن کم! خداییش دنبال این چیزها باشم خنده دار نیست؟
فعلا تنگ دل بابا و مامانم بشینم بهتره ، هرچند یک روزی پرتم میکنن بیرون!
تصویر
۴ تا حالا عاشق شدی (اگر شدی یک جورایی شرحش بده )
آره ، یکبار ، خوب چه جوری شرحش بدم؟
یک ذره ، دو ذره که نبود ، چند سالی طول کشید ، اما خیلی اتفاقی شد ، مثلا اومد برای فردی دیگه پا پیش بگذاره ، خودش نظرم رو جلب کرد ، البته این موضوع به زمان 18 سالگی بر می گرده و دورانی که احساس در وجودت به اوج میرسه...
بعد از این همه وقت هم لطف کرد و گذاشت رفت ، وقتی هم برگشت ، دیگه من حاضر به پذیرش نبودم.
کلا بگم ، این مسائل زمان خودش رو داره و باید یک سری نیاز های مادی تامین شده باشه که با دلی خوش و خرم پا پیش بگذاری.
همین که احساسی بری جلو و بگی آره من دوستت دارم ، به هیچ جا نمیرسه.
اون هم با این دوره و زمونه که کار ملت فقط بازی با احساس طرف مقابلشون شده و اگه یکی هم واقعا بخواد ، از بس اذیتش می کنند که ول کنه و بره و بعدش تازه می فهمند ، ای دل غافل ، این واقعا می خواست...
خیلی کم پیش میاد که کسی ضربه بخوره و دیدگاهش عوض نشه ، ولی شکر خدا من دیدگاه بدی به این مسائل ندارم ، ولی حالا حالاها وقتش نیست و سعی می کنم نزدیکش نشم.
۵رازاتس را می شناسی ؟ نظرت دربارش & دربارم چیه ؟
والا نمی دونم چه کسی هستند فقط توی تاپیک امیر عباس خوندم که توی جنگ های ایران و روم بوده ، راست و دروغ پای خودش...تصویر
در مورد خود شما هم پست های جالبی رو می زنید و دیدگاهتون هم در اکثر موارد برام جالب توجه هست.
مثلا اون چیزی که فهمیدم به تاریخ و حفظ میراث باستانی علاقه زیادی دارید و در بحث های اینگونه هیچ رقمه کم نمی گذارید.
یا برخی مسائل خاصی که به سیاست مربوط هست ، میشه گفت کاملا منطقی جواب میدید...البته فکر می کنم پست هایی هم داشتید که خلاف نظر من بوده ، ولی در کل دیدگاه تاریخیتون بیش از همه در ذهنم نقش بسته.
تصویر
۶ از ظاهر مکانی که توش زندگی می کنی برامون بگو
یک ساختمونه که ما طبقه اولش هستیم ، خونه 140 متره و سه تا اتاق خواب داره.
اثاثیه هم خوبه واکثرش تازه گرفته شده ، دیوارهای خونه بلکا خورده ، دو رنگ کرم و قهوه ای ، سقف هم طوسی روشن هست ، البته هر کدوم از اتاق ها یک رنگه ، یک گوشه خونه ، چیزی شبیه پاسیو ، چند تا پرنده هستند.
اتاق من به سمت حیاط هست و تختم زیر پنجره هست ، حیاطی که با دیدنش روحم تازه میشه ، بلکای سقف و دیوارش آبیه و البته روی سقف تعدادی ستاره و ماه رو طراحی کردند که بینشون هم تعدادی ستاره شب تابه.
وسایل های اتاقم هم اکثرا آبی هست و به گفته هرکسی که خونمون اومده ، آرامش عجیبی به آدم میده ، هرکسی میاد خوابش میگیره!
همیشه مرتبه و همه چیز سر جاشه ، سه تا تابلو عکس F-7 و دو تا تابلو فانتزی کوچیک به همراه یک جدول مندلیف روی دیوارش هست ، یک فرش آبی هم کف اتاق.
دور و بر کامپیوترم هم یک تعدادی خرس پولیشی به عنوان دکوره...
یه کتابخونه هست ، پر کتاب و مجله ، کنارشم یک سکو که روش یک عالمه ادکلن ، اسپری ، ژل و...از این چیزها هست.
آخرش هم یه TV کوچیک هست.
کلا بد نیست ، جای فوق العاده راحتیه ، هر وقتم هواپیمایی چیزی رد میشه سری کله رو از پنجره می کنم بیرون و می بینم.

۷ اقا من یک عکس داشتم در حد تیم ملی (تو کلاس خودم ) از فرودگاه اصفهان سوار هواپیما شدیم بریم مشهد بالا سر فرودگاه از چندتا تامکت عکس گرفتم وای وای عجب چیزی شد حیف که نمی دونم گمش کردم یا با الباقی عکس هام به فنا رسید حالا می توهی حالم را درک کنی :?

حقته تا بیش از این حواست به عکس هات باشه ، چنین موقعیت هایی کم پیش میاد و اگه اینقدر راحت از دست بره ، حیف میشه وقتی تصاویرش از دست بره.
پس ، بعد از این حواست رو کاملا جمع کن و مثل یک سرمایه که شاید برای کسی با ارزش نباشه ، اما برای تو ارزش داره نگاهش کن.
چون براش زحمت کشیدی و یک خاطره برات ساخته.
تصویر
ممنون از سوالاتت ، بازهم جوابا زیاد شد ، الآن بازم ناراحت میشی!
خوش باشی.
تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

پست توسط danialhaghgoo »

خوب dj یک سوال دیگه.........نظرت راجع بع اوضاع عکاسی هوانوردی چیه این روزا ؟ کلا چه خبر ؟ :دی :دی.......
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

danialhaghgoo نوشته شده:خوب dj یک سوال دیگه.........نظرت راجع بع اوضاع عکاسی هوانوردی چیه این روزا ؟ کلا چه خبر ؟ :دی :دی.......

در مورد وضعیت عکاسی هوانوردی هم قبلا گفتم ، با اینکه چند درصدی بهتر شده اما هنوز داغون هست!
البته شیوه عکاسی پشت باندی رو میگم که خودت میدونی چه به سر هرکدوم از ماها آورده!
وگرنه مثل آقا و به صورت خبرنگار باشی ، اصلا مسئله نیست.

خبری هم نیست ، شما دنبال رفتنی...بعد به من میگی چه خبر نادان؟؟؟
سوال دیگه ای نداری؟؟!
تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی, مخصوصا" [COLOR=#C00000]دانیال عزیز   تصویر

دانیال گرامی یکی از بهترین و اولین دوستان بنده در سنترال عزیز میباشند و البته این دوستی بعدها منجر به آشنایی بیشتر با سایر دوستان بزرگوار در گروه Iranian Spotters گردید که شخصا" با آنکه مدت کمی در کنار دوستان بودم, اما مسائل بسیاری را آموختم و البته این روابط همچنان نیز پایدار میباشند. با توجه به پاسخ های کامل و بی نقص دانیال عزیز, گمان نمیکنم نیازی به توضیح بنده در خصوص دانش تخصصی ایشان وجود داشته باشد.
تصویر

به هر حال به رسم یادبود و حضور در صندلی داغ یکی از دوستان و البته رکورد شکنان این بخش (!), با چند سوال در خدمت شما خواهم بود (متاسفانه مدت ها افتخار حضور در صندلی داغ دوستان گرامی را نداشتم و لذا از این بابت عذرخواهی مینمایم).
تصویر

=============

1- به نظر شما خرافات و مسائل بی پایه تا حد در زندگی روزمره مردم ایران و دنیا در قالب مسائل اعتقادی و ... وارد گردیده اند ؟ دلیل آن چیست ؟

2- به نظر شما دلیل گرایش و انحراف بسیاری از مردم به سوی موارد غیر اخلاقی در چه موردی نهفته است ؟ آیا محیط بر روی این موضوع موثر است ؟

3- تعریف یک انسان خوب در چه مواردی خلاصه میشود ؟

---------------

4- جایگاه فعلی خلبانان کشور از لحاظ آموزش و عملکرد در مقایسه با دنیا در چه سطحی قرار دارد ؟ آیا این جایگاه رو به افزایش است یا کاهش ؟

5- یکی از مشکلات فعلی صنعت هواپیمایی در کشور, سن بسیار بالای برخی خلبانان و عدم بازنشستگی آنها جهت جایگزین شدن با نیروهای جدید میباشد. جوانب مثبت و منفی این موضوع از نظر شما چیست ؟

6- در سال های پیش عمده دانشجویان A&P داخل کشور, پس از پایان دوره تحصیلی در دانشگاه ها, با سازمان استاندارد هواپیمایی کشور در خصوص میزان ساعت آموزش های تخصصی مشکلات جدی داشتند و این سازمان مدارک آنها را در وحله نخست قبول نمینمود. آیا این مشکل همچنان وجود دارد ؟ دلیل اصلی آن و عدم تطبیق سیستم آموزشی با استاندارد کشور در چه مواردی نهفته بود و چقدر در تحصیل شما موثر واقع شد ؟

---------------

7- در رده موتورهای سبک, Lycoming یا Rotax ؟

8- در رده موتورهای سنگین, MK-620 یا JT-8D ؟

9- بزرگترین مشکل فنی Fokker 100 در کدام بخش نهفته است ؟

10- در طول دوران تحصیل چه تعداد قطعه را معیوب نمودید و چطور ؟! (شخصا" یک میل بادامک موتور Continental!)

دانیال عزیز در پایان از پاسخ های شما به سوالات فوق سپاسگذارم و امیدوارم همواره شاهد موفقیت های شما در شاخه های تخصصی هوانوردی باشیم. همچنین از لطف سایر دوستان گرامی مخصوصا" جناب [COLOR=#0070C0]Night_Raven
و
 [COLOR=#3366cc]ASHKAN95  گرامی نیز سپاسگذارم. تصویر

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

خوب DJ جان ، میریم سراغ قسمت پایانی...

مثلا n وقته منتظر رامین هستیم که بیاد ، یک قرار خفن بگذاریم ، بترکونیم!
اما خوب رامین که نیست ، خیلی هام پا پیش نمیگذارن ، کلا سی سی هیچی!

رامین جان ؛ آقا بیا.ما منتظریم تصویر تصویر(اما خوب رامین که نیست....دانیال؛خیلی دارم سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم...مخصوصا بابت حرکت تاریخی خودت که نظریه صادر کردی و ......__________________________ تصویر تصویر)

چرا اغلب اوقات که پشت باند(سالی یه بار شده جدیدا"!)میریم ، ادای با کلاس هارو در میاری دوربین نمیاری؟

کلا نظرت راجب آیس پک چیه؟

اگه اتفاقی خفاش شب تهرانسر رو ببینی ، دوست داری چه ساعتی باشه؟2 نصفه شب ، وقتی که داری میری خونه؟یا 4 صبح که از خونه اومدی بری جایی مثلا؟ تصویر

جملات زیر رو کامل کن :

اف فور کوسه(بندرعباس تصویر)

عکس یادگاری تو قسمت اپراتور بوم 474 نیروی هوایی( تصویر)

اف 16(داخل ایراان تصویر تصویر)

تامکت ها دیگه برنمیگردن مهراباد آقا ، رفتن اصفهان( تصویر تصویر تصویر)

بنده بار اولم نیست اومدم یه پایگاه هوایی

شلیک موشک از سوخو(مربوط به گانری تبریز که رفته بودیم)

من فقط دوست دارم حتی شده ببینم ، عکس مهم نیست..:|

علیرضا:دانیال چرا از پرواز شب با افتربرنر عکس نگرفتی؟!
دانیال:آقا ولم کن ، مهم اینه که دیدم...

پ.ن:شاید باز هم این سمتی اومدم...معلوم نیست تصویر

تا برنامه بعدی ، I love YOu تصویر

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

hi
بدون هیچ مقدمه ای میریم که داشته باشیم !
پس کی اونجا چیکار کنه ؟
نظرت در مورد گربه ها ؟
نظر گربه ها در مورد خودت ؟
تا حالا کسی رو کشتی ؟
تا کسی کشتت ؟
تا حالا شده سوار گاری بشی ؟
تا حالا سوار تراکتور شدی ؟
تا شده که نشی ؟
تا حالا دیدی تو چند روز چندتا کالا n درصد گرون بشن هیچکس هم به روی خودش نیاره ؟
دوربین یا دوربینهات چی هستن ؟
لنز چی داری ؟
بل یا میل ؟
میل یا بیل ؟!
ام یک خوبه ولی چلنچر 2 سرتره ! چرا گیره دادی به ام یک ؟
ام 1 یا تی 72 ؟
چیفتن یا تی 72 ؟
گیربکس هلی کوپتر بل 214 از چند قیمت تشکیل شده ؟
قطر شافت خروجی گیربکس بل 214 چقدره ؟
حداکثر دور موتور بل 206 ؟
نظرت در مورد سلطان اف 4 ؟
عکاسی نجومی بلدی ؟
فرق یک گربه باهوش و یک گربه بی هوش چیه ؟
رابطه گوسفند با گرگ چیه ؟
علم روانشانسی بالینی کفی دومحور 10 تن چیه ؟
یه سوال دینی !
1 میدونید نماز یک فرد متاهل که لباس تمیز پوشیده و خودشو خوشبو کرده و مسواک زده و انگشتر عقیق به دست داره و به جماعت نماز میخونه معادل چند رکعت نماز فرد مجردی که هیچ کدوم از این کارها رو نکرده هست ؟
حالا میشه این بابا که مثلا 10 سال نماز قضا داره بره متاهل بشه و بعد تمام اون کارها رو انجام بده و به جای اون ده سال یک سال نمازه بخونه ( مثلا بشه معادل اون ده سال ! )
نظرت رو تخصصی تر راجع به من بگو
خازن جامد چیه ؟!
15 کوتواه سفید چیه ؟
16 کارتونی که در دوران کودکی خیلی دوست داشتی چی بود ؟
17 آیا میشه با روشها روانشناسی مدیران رو برای اخراج میلاد تحریک کنیم ؟
18 عشق الان کیلو چنده ؟
19 به نظرت این دخترهایی که 76 مدل صافکاری و نقاشی روی چهرشون انجام میدن از کجا این همه وقت میارن ؟ اگه جایی میفروشن ما هم بریم بگیرم .
20 اگه یه روز از خواب بلند شی ببینی اونی که دوسش داشتی گذاشته رفته صبحانه چی میخوردی ؟
نظرت راجع به :
زاهدان
کیش
آلمان
حنا دختری در مزرعه
پورشه 911 توربو
شورای مخوف نظارت
همدان
اصفهان
جام جم
اجناس مزخرف چینی
اجناس با کیفیت چینی
گوشیتون چیه ؟
مشخصات سیستمتون ؟
اپراتور ؟
میزان آشنایی شما با کامی ؟ ( کامپیوتر )
نحوه آشنایی با سنترال ؟
چرا حالا دی جی ؟ مگه موسیقی کاری ؟
در جنگل در حال قدم زدن هستید چه کسی همراه شماست ؟
حیوانی وحشی به شما حمله میکنه ! اون کسی که همراهتون بود الفرار ! شما چی کار میکنید ؟ تفنگتون هم گیر کرد !!! :-? چقدر گفتم این اسلحه لعنتی رو تمیز کن !
چه حیوانی به شما حمله کرد ؟
نسکافه یا چایی ؟
تریاک زدی تا حالا ؟
حشیش ؟
سیگار ؟
آیا ژاپنی ها حقشون بود با بمب اتمی بزنن توی سرشون ؟
بی او و یا بنز ؟
سونی اریکسون ( جدیدا سونی ) یا نوکیا ؟
سونی یا سامسونگ ؟
سامسونگ یا اپل ؟
نروژ یا سوئد ؟
سوئد یا نروژ ؟!
درسته که من برترین کاربر سی سی هستم ؟
چند بار با موجودات فضایی ارتباط داشتی ؟
رادیو تلسکوپ چیه ؟
از خورشت کرفس بدت میاد ؟
چه کسی امسال قهرمان میشه ؟
آن مرد با اسب آمد ؟
آیا آبگوشت غذای لذیذی است ؟
سیزده به در کجا رفتید ؟
چه عددی را در جای خالی باید بزاریم ؟
3+...= 7
شیراز کجاست ؟
به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟
بهترین فیلمی که ندیدی ؟
چرا دخترا سریع قهر می کنن ؟ کار دیگه ای بلد نیستن ؟
اونور آب چیه ؟
برای شناختن روان یک فرد باید عمل باز جمجمه انجام داد ؟
اگه یه روز از خواب بلند بشی ببینی اونی که دوسش داشتی گذاشته رفته صبحانه چی میخوری ؟
ذهن خلاق چیه ؟
آیا محدودیت باعث خلاقیت میشه ؟
چرا میگن کوه به کوه نمیرسه نه آنکه عطار بگوید ؟
نوشابه شما رو یاد چی میندازه ؟
نظرت راجع به ویجر 1 چیه ؟
نظرت راجع به تایتانیک ؟
فیلمشو دیدی؟
نظرت راجع به فیلم تایتانیک ؟
تایتانیک پسره بود یا دختره ؟
می خوان تبعیدت کنن حق انتخاب داری از سه کشور کانادا نروژ و ژاپن یکی رو انتخاب کنی کدوم ؟
میدونی تیتر روزنامه های آمریکا بعد از پیروزی در جنگ جهانی دوم چی بود ؟
کدوم روزنامه داخلی رو میخونی ؟
از کدوم روزنامه داخلی خوشت نمیاد ؟
بچه دختر دوست داری یا پسر ؟
و اما یک سوال جنجالی قدیمی ! یا بهتره بگم امضای جنجالی قدیمی خودم ! که باعث ******************** !!!
برتراند راسل میگه : جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ! آییا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟
سوال بعدی و آخر چهار جوابی هست
مرغ چیست ؟
الف ) حیوانی نجیب ب ) پرنده ای که قادر به پرواز نیست ولی سرعت اوج گرفتن قیمتش از پرنده ها که سهله از اف 16 هم بیشتره
ک ) همسر خروس ق ) مرغ یک افسانه هست ! ( در آینده ای نزدیک ! )
همه موارد هم میشه !!! ( 6 نمره ! )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

به به،مشرف فرمودم!
خب دی جی جان،
نظرت راجع به پایگاه یکم؟
دوم؟
سوم؟
چهارم؟
پنجم؟
شیشم؟
هفتم؟
هشتم؟
نهم؟
دهم؟
یازدهم؟
12 هم؟
چهاردهم؟
نظرت راجع به NH3؟! تصویر
چقدر به لبنیات علاقه داری و کدوماشونو بیشتر دوست داری؟مثلا خامه پنیر و...:
ماشین مورد علاقه ات چیه؟کمپانی سازنده؟
مارک لوازم خانگی مورد علاقه؟آلمانی؟ژاپنی؟کره ای؟چینی؟!
رانندگیت چطوره؟در حد بزن در رو یا با احتیاط؟(بگو مگه میگ-21 ام که بزنم در رم؟!):
راستی میدونستی مدیریت شعب و امور نمایندگی های آیس پک،پدر دوست من تو دوره ی دبستانه و مبتکرش هم آقای بختیاری،دایی دوستمه؟
راستی شکلک مورد علاقه ات تو یاهو یا همین سنترال خودمون؟
نظرت راجع به تاپیک حرفهای خودمونی؟
به نظرت اینایی که معتاد فیسبوک هستن،زندگی دارن؟
راستی قیمت 100-300 چنده؟به نظرت صد سیصد بهتره یا 70-300 سری ال کانن؟(من نظرم دومیه،ولی خیلی گرونه!!!!خدایی کی پول داره 2700000بده اینو بخره؟! تصویر)
چرا به جای هفتاد سیصد،پنجاه پونصد سیگما!نگرفتی؟هر چند منم جای تو بودم،با اون وزن دو کیلوییش،نگاشم نمیکردم!!!
راستی نظرت راجع به 600 دی چیه؟به نظرت با 450 دی قابل مقایسه ست؟
خب،کلا زندگیت رو برامون تعریف کن،تو این سالای عمرت چی کشیدی،چقدر خوشبخت بودی،چقدر مشکل داشتی،کلا چی شده؟
تو فکر تاهل نیستی؟! تصویر
نظرت راجع به آنشرلی با موهای قرمز یا همون سرخ!الان درست یادم نیست تصویر:
نظرت راجع ب حاج زنبور عسل؟ تصویرهاچ منظورمه!
نظرت راحع ب تام و جری؟(پرژن تون) تصویر
کلا نظرت راجع به این صندلی چیه؟

ضمن تشکر از شما دی جی گرامی،این دیگه سری آخر سوالاتم بود،واقعا دیگه رکورد دار شد!فکر نمیکنم سوالی مونده باشه که کسی نپرسیده باشه!
انشاءالله یه روز ما هم حرفه ای بشیم سنمون بالا تر بره،بشه 17،اگه آقای رزازان،آقای شریفی و بزرگان دیگه قابل دونستن،میپیوندم به ایرانین اسپاترز تصویر تا یه عضو جدید و مشتاق داشته باشین تصویر
در پناه حق،سلامت و موفق و شاد باشی تصویر

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

دنیـــــــــــال عزیــــــــــــــز ســـــــــــلام تصویر
ولادت مبارک و عزیز حضرت عباس (ع) را خدمت شما و تمامی دوستان تبریک عرض می کنم تصویر

هر چند ممکن است تا به حال با سوالات خوشه ایی و انفجاری شدید و ... دوستان سنگر 1*1 متری هنوز سقوط نکرده باشد ولی تا لحظه سقوط کامل این سنگر که به "دیوار DJ " شهرت یافته است بمبارن ادامه خواهد داشت ... تصویر

1-
ریاضیات
ریاضی

2-
استاد ریاضی
واحد ریاضی

3-IIAF . IRIAF و یا (IAF ( Iran Air Force
4-فالکروم های نهاجا با ورودی های هوای بسته اقدام به برخواست می کنند !

5-
فنسرهای نهاجا
نهاجا نیاز به بمب افکن های فوق سنگین دارد ؟
ایران و توپولف-22 ؟

6-
آلفا
براوو
چارلی

7-
تام کوپر
فرزاد بیشاب
بابک تقوایی
فرزین ندیمی
Kayvan6079

8-
منصور ستاری
منوچهر محققی
(؟) فرح اور
شهرام رستمی
بهروز نقدی بیک
بهرام هوشیار

9-
گردان 31 ام پایگاه سوم شکاری تاکتیکی
گردان 61 ام پایگاه ششم شکاری تاکتیکی
گردان 11 پایگاه یکم

10-

امیدوارم همواره موفق و شاد باشی. تصویر
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

سلام دانیال :-)
عجب صندلی ای شده جدا. چقدر داغه سوووووختم
به روح اعتقاد داری؟ اگه داری... خوب.. بعدا بهت میگم :-)
راستی چرا انقدر اهن پرستی اهن پرست اهن پرست :zz:

اولش فکر میکردم از اون ادما خشکی ولی با این صندلی دریافتم در اشتباه بودم خیلی هم اهل دلی :m:a
98 پلی استیشن یک بازی کردی؟ با پی اس 2012 مقایسه ش کن. اونزمون بیشتر حال میکردی یا الان؟
نظرت راجع به امیر عباس سنترال چیه؟؟ میدونی چه بلایی سرش اومد؟؟؟
بیچاره تازه صندلیش تموم شده بود...
میخوام یه بروبچه ها بگم بیان میدان التحریر سنترال یکم برای این "جوون رعنا" شعار بدیم انصافا خیلی در حقش ظلم شده. تو هم میایی؟

یه مسئله: فرض کن به یه نفر یجور داروی اختلالات مغزی تزریق شده و شخص واقعا قدرت تشخیصشو از دست داده. ادما رو تشخصی نمیده و محیطشو هم شاید یجور دیگه میبینه. به نظر چطور میشه این شخصو تحت هر شرایطی به واقعیت نزدیک کرد؟
توی دروغ گفتن چقدر مهارت داری؟ به خودت نمره بده از 1 (کم) تا 4 (زیاد)
یه دروغ رو چه موقع قبول میکنی؟ خیلی بزرگ باشه یا کوچیک؟
راستی پیج رنک یکی از ابزار گوگل هستش. میدونستی پیج رنک نوییتر 10 هستش و پیج رنک خود گوگل 9؟؟؟ واقعا چرا؟
اگه بهت بگن که فقط 24 ساعت فرصت داری تا از دنیا بری(دور از جون, امیدوارم 900 ساله بشی) سعی میکنی این 24 ساعت رو چجوری خرج کنی؟ اگه بگن یک روز چطور خرجش میکنی؟بگن یک هفته چطور؟
حقیقت تلخ یا رویای شیرین؟
فیلم بعد از ظهر سگی سگی رو دیدی؟ اگه دیدی توضیح بده راجع بهش.
اسم یه سری کشور رو میگم. بهترین دستاورد و کلا بهترین چیزی که در اون کشور هست رو بگو حالا بخواد محیط تفریحیش باشه یا ادوات جنگیش یا هر چیز خوب دیگه ای که داره البته به نظر خودت.

عراق
ایران
افغانستان
ترکمنستان
اذربایجان
سوریه
هند
چین
روسیه
فرانسه
المان
مالزی
امریکا
مکزیک
کانادا
لیبی
تونس
کرره جنوبی
کره شمالی
درباره ی سیگار هر چی تو دل تنگت داری بگو.
سرعت اینترنت ایران رو در یک یا دو کلمه توصیف کن
راجع به اینا هر چی به ذهنت میرسه بگو
گل و بلبل
چقدر گلی شما!
عجببببب!
جون من؟!
راستی؟!
کدوم فضا؟؟(کدوم باغ)
من چقدر خوشحالم...
پول اب را میدهیم پول برق جدا
من بی تقصیرم اقای قاضی
ترکوندی؟
خیلی جوکی
فداتم
فشان
یکی بود هیشکی نبود
اینا واس ما خاطره ست
سلام برسون
درم ببند
کَتَبَ
دیوار چین
ایران چینی
"سللام"
چقدر خشن!!
تو مخی
دکتر
ابی
داریوش
تلاش برای زنده ماندن
رفتی خاستگاری ازت میپرسن شغل,خونه,تحصیلات؟ چی جواب میدی اونموقه رو بگو
اگر دختر رویاهات رو پیدا کردی و خواستی باهاش ازدواج کنی حاضری چقدر مهریه بدی؟
نون شده 600 تومان چقدر بشه صدات درمیاد و مراجعه میکنی به جایی و پیگیری میکنی؟ قیمت رو بگو

دریاب تا بعدا دریابمت ای دوست

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”