18 فروردين: سالروز عمليات متهورانه H3

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

من هم با موتور جستجوي سايتهاي فروم مبتني بر php مشکل دارم.
واقعا جستجوي ضعيفي دارد!
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

اگر ايران نيروي هوايي نداشت توي جنگ با عراق چي ميشد؟ :::P
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

ايران تا پشتوانه هاي معني قوي مثل شما جناب tall رو داره، نيازي به نيروي هوايي نداره...
از اسم زيبا تون هم اينجور بر مياد که بايد داراي قد و قامت رشيدي باشين و مانند دوست عزيزمون King Kong به راحتي از پس نيروهاي متخاصم بر بياين...
واقعا با وجود دلاوراني مثل شما و دوستان عزيزتون که اکثر مواقع با استفاده از انواع و اقسام روش هاي مکانيکي و شيميايي در فضا سير مي کنيد، چه نيازي به نيروي هوايي؟؟؟
براتون پروازي موفقيت آميز رو آرزو مي کنم... :razz:
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Major II
Major II
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط su34 »

راستشو بگم منم نزديك دو ساله كه دارم با فروم ها كار ميكنم تا حالا نتونستم يه جستجوي خوب داشته باشم :shock:
[External Link Removed for Guests]
اخراج شده

پست توسط tall »

اگر بين آمريکا با ايران نبرد هوايي توي آسمان ايران شکل بگيره اف 117 و اف 18 و بي 2 و غيرو با موشک هاي وزارت دفاع ايران نابود ميشن و به قعر جهنم ميرن و آمريکا مياد از ايران معذرت خواهي مي کنه :::P :::P :::P :::P

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

راستش اين دوستمون مثل الکترون اسپين دارد و هر لحظه به يک طرف مي چرخرد!!!!!!!!!! :::P
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

tall نوشته شده:اگر بين آمريکا با ايران نبرد هوايي توي آسمان ايران شکل بگيره اف 117 و اف 18 و بي 2 و غيرو با موشک هاي وزارت دفاع ايران نابود ميشن و به قعر جهنم ميرن و آمريکا مياد از ايران معذرت خواهي مي کنه :::P :::P :::P :::P

وقتی همین هواپیماهای آمریکایی بمب هاشونو رو سرو آشنایان و دوستانتون ریختن اونوقت راحتر و بهتر میخندین البته این بار به خودتون نه به ایران

من نمیدونم واقعا چه چیزی باعث میشه که یک انسان نسبتا عاقل تصور این رو بکنه کشوری که رو سربازهاش آزمایش اتمی انجام داده برای جون مسلمونهای خاور میانه ایی دل سوزی کنه و به فکر اونا باشه
(اونم زمانی اونها معتقد هستند که الان آخر زمان هست و باید طبق برداشت هاشون از کتابهایی مثل مکاشفات یوحنا پیش برن تا درگیر جنگ بزگ بشن و.......)
[External Link Removed for Guests]
اخراج شده

پست توسط tall »

مرگ بر آمريکا :::P
مرگ بر اسراييل :::P

آقاي tall شما مثل اينكه جز لودگي و مسخره بازي ... كار ديگه اي توي اين سايت انجام نميدي ... اينطور به نظر مياد كه شما اينجارو با يك پارك تفريحي اشتباه گرفتي ....

يك كمي به خودتان بياييد و راجع به حرفهاتون و نوشته هاتون قبل از گفتن و نوشتنش فكر كنيد ...

(JASON)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

من نمیدونم واقعا چه چیزی باعث میشه که یک انسان نسبتا عاقل تصور این رو بکنه

فکر مي کنم در مورد جناب tall يه کم زياده روي کردين...
احتمالا به دليل نوساناتي که در بازار دارو به وجود اومده ايشون قادر به تهيه قرصهاشون نيستن و اين حرکات اسپيني ناشي از همونه
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 66 بار
تماس:

پست توسط Fareed3230 »

دوستان عزيز بهتره كه بحث به جاي باريك كشيده نشه و از موضوع تاپيك هم خارج نشيم :D

و درمورد پست هاي ديگر دوستان هم اجازه بدين مديران تصميم بگيرن . :(
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .
اخراج شده

پست توسط tall »

دارم حقيقت رو ميگم اون هايي که از ج اا پشتيباني مي کنند جيب هاشون پر از اسکناس هاي 2000 تومني ميشود
من هم بودم طرفداري مي کردم پول حلال مشکلات مي باشد :smile: :smile: :smile: :smile:

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

tall,

كاربر محترم ، گفته هاي شما اساسا مربوط به اين سايت نميباشد .... فعاليت اين سايت اصولا ربطي با مسايل سياسي ندارد... دقت كنيد و به اين سايت احترام بگذاريد... مديران اين سايت در مورد شما نهايت خويشتن داري را به نمايش گذاشته اند تا شما به اين درك برسيد كه اين سايت يك سايت علمي است نه مسايل فرعي و حاشيه اي و جنجال بر انگيز..
بارها مديران مختلف به شما تذكر داده اند كه رعايت كنيد ... اما ظاهرا شما گوشتان بدهكار اين حرفها نيست ....

به شما تذكر دادم كه قبل از اينكه فرمايشات بي همتايتان را در معرض ديد همگان قرار بدهيد خوب فكر كنيد .. اما شما اصلا به گفته ها و نوشته هاي سراسر غير مسئولانه اتان و عواقب سوء آن توجه نداريد ...

شما مديران اينجا را متهم به گرفتن پول و جيره خواري ميكنيد .... در حالي كه مديران زحمتكش اينجا از جان براي حفظ اين سايت مايه ميگذارند و هيچ توقعي ندارند ... شما واقعا حق مديران اين سايت را پيمال ميكنيد و به مسخره ميگيريد...

و اين اصلا درست نيست ...

من قضاوت را ديگر بعهده شما كاربران اين سايت ميگذارم .....

موفق و سر بلند باشيد .
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”