يك تجربه جالب درباره نصب Service Pack 2

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

يك تجربه جالب درباره نصب Service Pack 2

پست توسط Farhad3614 »

من تادوسه روز پيش از مرورگر اينترنت اکسپلورراستفاده نميکردم براي همين هم متوجه شدم که ويندوزم بصورت اتومات آپ ديت نميشه.
باتحقيقاتي که کردم متوجه شدم که آپ ديت فقط براي کساني ميسره که ازاينترنت
اکسپلورراستفاده ميکنن!
بالاخره برگشتم به اکسپلورروموفق شدم که سرويس پک2 روبصورت اتومات آپ ديت کنم
بعدازاين جريان متوجه شدم که اگرسرويس پک2 رو وارد دستگاه کني ديگه نميتوني آزادي کاملداشته باشي بعبارتي وقتي ميخوايي کرک(Patch) ويابرنامه‌هايي که بعبارتي قانوني نيستن روداونلود کني به مشکل برخورد ميکني!!
اين قصه عملا برام ثابت شد.مايکروسافت بااين کارش فقط خواسته جلوي اين کارهاروبگيره
وبعبارتي ميشه گفت تاحدودي موفق خواهدبود...

درسته که باداشتن اين سرويس بعضي ازاشکالات ويندوزحل ميشه ولي بنظرمن محدوديتهاي فراواني روبراي کاربران ايجاد ميکنه.

فکرميکنم که يواش يواش بايد بفکرسيستم ديگه اي غيرازويندوزباشيم!
البته اين برداشت من بوده
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

عزیزم فرهاد
مطلبت جالب بود
من هم تا مدتی دنبال سیستم عاملی بجز ویندوز و لینوکس بودم و سیستم لیندوز را پیدا کردم که امنیت لینوکس و گرافیک ویندوز را دارد
ولی جالب اینجاست که برنامه براش پیدا نمیشه و زا اینترنت باید بخری
راحتی ویندوز هم نداره
پس برگشتم همون ویندوز xp spack 2 خودم 8-)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: 15616
سپاس‌های دریافتی: 81 بار
تماس:

پست توسط Ali Singer »

منم موافقم كه ويندوز زياد جالب نيست منتها بين بد و بدتر بايد بد رو انتخاب كرد ....من با لينوكس هم كار كردم منتها براي لينوكس هم آنچنان برنامه اي نداريم و براي يك پلير ساده براي mp3 كلي بايد بدبختي بكشيم و مغازه ها و سايتها رو بايد زير و رو كنيم
قضيه اپديت كردن هم رو زياد باهاش موافق نيستم چون عملا ما ويندوز orginal نداريم و همه برنامه ها هم ماشاله c r 4c k شدن و اگر ويندوز شما هم trail باشه كه نور علا نور ميشه
من خودم يه نسخه media center دارم كه مدت داره منتها با يه كلك رشتي اينو c r 4c k كردم ولي تا اومدم يه بار update‌كنم گند قضيه در اومد و اخطار داد كه شما60 روز براي استفاده از ويندوز مهلت داريد

به هر حال فكر ميكنم بهتره حداقل ازنسخه هاي full version استفاده كنيم و يكي ديگه اينكه زياد تو نخ اپديت كردن نباشيم..چون همش درد سره :D
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Ali Singer,
من کرک کامل مدیا سنتر رو دارم اگه خواسته باشید براتون میزارم و باهاش فلان مشکلی نداشتم زیاد :-D
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: 15616
سپاس‌های دریافتی: 81 بار
تماس:

پست توسط Ali Singer »

Farhad3614, جان من خودم يه حركتايي كردم و ار حالت trail version در اومده منتها اگه بخوام ويندوز رو اپديت كنم گند قضيه در مياد و تابلو ميشه..البته در كل اهل اپديت كردن ويندوز نيستم
ولي اگه زحمت بكشي ممنون ميشم :D
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”