کمک براي خريد iphone

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

کمک براي خريد iphone

پست توسط tabaie »

من میخوام یه iphone بخرم نیاز به کمک دارم.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

چه جور كمكي؟
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: kiev-ukraine
سپاس‌های ارسالی: 57 بار
سپاس‌های دریافتی: 265 بار
تماس:

پست توسط IRANIANLEV »

دوستان عزيز
i phone 8 چنده تهران؟
کسي براي فروش داره من 2 تا ميخوام-16 چنده؟
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: کمک براي خريد iphone

پست توسط یوسف ساداتی »

tabaie نوشته شده:من میخوام یه iphone بخرم نیاز به کمک دارم.

با سلام باید بگم من از اولی که ایفون اومده دارم ایفون معمولی سپس ایفون تری جی و هم اکنون تری جی اس که دیروز خریدم و جزء اولین گوشیهای تری جی اس است بستگی داره چقدر میخای هزینه کنی اما من حدود قیمت رو برات میگم ایفون معمولی که سه سال است در کشور است بعید میدونم اکبند داشته باشه اما اگه بتونی دست دوم سالم پیدا کنی بیش از 450 هزار تومان پول نده اما ایفون تری جی که 16 گیگ ان به قیمت 800 تومان اکبند و 700 تومان 8 گیگ اکبند است پیدا میشود اما تری جی اس که کمتر از سه هفته است از سوی اپل معرفی و وارد بازار شده رو باید با رابطه از دوبی وارد کنی به قیمت حدود 1500000 هزار تومان البته من در طول 24 ساعت گذشته که تری جی اس گرفتم هنوز با نرم افزارهاش مشکل دارم لطفا اگه سوال دیگهای داری بپرس
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

پست توسط Elahe »

سلام
من خودم شخصا تو دبی شرکت Apple رفتم واسه گوشی که بهم گفتن ما به جهان سوم گوشی نمی دیم و اگر گوشی بخوای ما بهت میدیم و باید یه جا تو امارات مال انو ریجستر کنی و اصلا گوشیت و خاموش نکنی که باز باید هزینه ریجستر و بدی ...فقط از رو خصوصیت ظاهری که خودشون میگن گوشی اصلی sharp هست .. که تو ایران نیست والسلام ..
پس ببین چه میکنه چین و ... تو تقلید ..
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط dostmohammad »

سلام امیدوارم که هرکس پیام من رو میشنوه کمکم کنه ؟
یه گوشی ایفون یکی از دوستان به هدیه داده ولی من حتی نمیتونم در اون رو باز کنم لطفا هرکس میدونه به این ادرس به من کمک کنه dmohammad44@yahoo.com ممنون می شم تقریبا یک ماه میشه که گوشی دستمه ولی نتونستم توش سیمکارت بندازم هر کسی به من کمک کند من هم هرکاری بتوانم براش انجام می دم تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#0070C0]dostmohammad  تصویر
درود بر شما تصویر

مدل iPhone خود را ذکر نفرمودید ؟ با اینحال هیچیک از تلفن های همراه ساخت Apple همچون سایر نمونه ها دارای درگاه سیم کارت در بخش پشت نمیباشند. چنانچه از نمونه های خانواده 3G و 3GS بهره میبرید, درگاه نصب سیم کارت در قسمت بالای گوشی قرار دارد و برای این منظور لازم است ار سوزن مخصوص موجود در جعبه (درون بسته بندی دفترچه توضیحات) بهره ببرید. در قسمت بالای گوشی یک حفره بسیار کوچک قرار دارد, سوزن را به آرامی در داخل آن فشار بدهید تا درب کشویی خارج گردد و سپس سیم کارت را درون آن قرار بدهید و مجددا" به صورت کشویی آن را در محل خود قرار دهید. با اینحال چنانچه از نمونه 4 و یا 4S بهره میبرید بازهم روش مشابه است با این تفاوت که درب کشویی در سمت راست گوشی قرار دارد. همچنین کلیه نمونه های 4 از سیم کارت های کوچک بهره میبرند.

[External Link Removed for Guests] 

موفق باشید
تصویر

یک نسخه از اطلاعات فوق بصورت Email ارسال میگردد.
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط dostmohammad »

با تشکر فراوان از همه دوستان البته من در مزار شریف افغانستان هستم خوشحال می شوم بتوانم به کسی کمک کنم ^:)^ ^:)^
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”