گلوه گذار خودکار autoloader tank gun

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

Re: گلوه گذار خودکار autoloader tank gun

پست توسط mojtabba »

دوست عزیز ALI-M-2008
گلوله گذاری تانک آبرامز به این صورت نیست که گانر گلوله رو انتخاب کنه و سیسیتم گلوله رو در اختیار لودر قرار بده اما در مرکاوا اینگونه است در مر کاوا حتی گانر توسط لیزر می تونه به صورت اتوماتیک نوع گلوله ی مورد نظر رو تشخیص بده و در اختیار لودر بزاره
اما تانک آبرامز می تونه در بهترین شرایط خودش در هر 3 ثانیه هم شلیک رو انجام بده اما همونطور دوستمون گفتند تانک ها بدون هدف ه شلیک نمی کنند و در میدان نبرد نیازی به چنین سرعت بالایی نیست اما گلوله گذار دستی یه عیب بزرگ داره و اونهم خستگی خدمه است که تانک رو در جریان نبرد هایی دراز خسته می کنه
اما در مورد گلوله گذار های شرقی و تی 72 باید بم که گلوله گذار های شرقی به دو دسته ی 2 ضربه ای و تک ضربه ای تقسیم می شوند در حالت دوضربه ای همانند تانک تی 72 و تی 90 و الخلید اول گلوله وارد خزانه می شه و بعد خرج گلوله که این باعث کاهش سرعت تیر اندازی می شه اما در مورد گلوله گذار های تک ضربه ای اینگونه نیست و در گلوله گذار های تک ضربه ای خرج و گلوله در امتداد هم قرار می گیرند و با یک ضربه درون خزانه قرار می گیرند که نوعی سرعت وسادگی رو به همراه دارند
و میشه با استفاده از این گلوله گذار در زاویه های نزدیک به زاویه گلوله گذاری می شه حتی یک تیر در 3.5 ثانیه هم شلیک کرد که البته نتمونه ای دست ساز روی تی 72 هم آزمایش شده که نیاز به تغییرات زیادی داره و انشاالله سعی میشه تا 2 سال آینده تکمیل بشه
اما در مورد گلوله گذاری سریع تانک هایی مثل کی 2 و لکلرک باید فت که این سرعت تحت تاثیر زاویه شلیک هم قرار می گیره و هرچه زاویه شلیک دور تر از زاویه گلوله گذاری باشه حتما سرعت تیر اندازی هم کاهش پیدا می کنه
اما در مورد مدل های گلوله گذاری شرقی هم باید بگم که این گلوله گذار ها تحت تاثیر مدل های برجک هستند و چون شرقی ها برجک رو کوچک می سازند پس گلوله گذاری هم متفاوت خواهد بود
اما باز هم در مورد امنیت مهمات باید بگم که حق با شماست و امنیت مهمات تانک های شرقی مناسب نیس اما باز هم این مدل مهمات گیری در تانک های شرقی تحت تاثیر کوچگی برجک قرار گرفته
مشکلی بود در خدمتم :razz:
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

دوباره سلام.
راستش قبلا در این انجمن در مورد تانک ها خیلی بحث شده و نتیجه ای هم نداشته و همه سر نظر خودشون موندن من جمله من.
جناب ALI-M-2008.
این ویدئو هایی که قرار دادید رو من قبلا دیدم.ولی اگه فیلم کامل تیر اندازی تی 90 را دیده باشید متوجه میشوید که به هدف خاصی تیر اندازی میکند و طبیعتا نشانه گیری زمان میبرد.در این فیلم که قرار داده بودید آبرامز در مدت حدود 4 یا 4.5 ثانیه 2 بار شلیک میکند و منظورتون از بازه زمانی 1:25 ثانیه الی 1:35 ثانیه رو متوجه نشدم.نمیدونم یک فرد چقدر باید قوی باشه که بتونه مثلا 10 تا گلوله(وبیشتر) 25 کیلگرمی رو در مدت 4 ثانیه توی توپ قرار بده و این کار رو در میدان نبرد تانک با تانک انجام بده.
در این ویدئویی که الان در اختیارتون قرار میدم هم آبرامز به هدف خاصی تیر اندازی میکند،به نرخ آتشش توجه کنید:
[External Link Removed for Guests]

""اما اگر نیازی به اجرای آتش سریع وجود نداشته باشد ، به اجرای آتش معمولی با سرعت پایین می پردازد. همین ریتم آتش متغیر آبرامز خود یک نقطه قوت در برابر تانک هایی مثل تی 90 است.""

راستش نفهمیدم کجای این نقطه قوته که وقتی در میدان نبرد نیستند و نیازی به اجرای آتش سریع نیست گلوله گذار گلوله را در مدت کمتری در توپ قرار میدهد!چه فرقی میکنه وقتی نیاز به اجرای آتش سریع نیست توپ زودتر آماده باشه یا دیرتر؟

""ضمن اینکه لود دستی آبرامز امکان انتخاب مهمات را فراهم می آورد ""این در مرکاوا صدق میکنه ولی در آبرامز تا حالا جایی ندیدم به این صورت باشه.

""در این باره هم خوشحال خواهم شد از تجربیات عینی و بازدیدها و استفاده های مکرر و گسترده شما از اتولودر تانکهای لکلرک و کی 2 و سایر تانک های ژاپنی آشنا بشم تا بفهمم که مفهوم پیچیدگی اتولودر تی 72 به نسبت اون تانکها یعنی چه ....""

شما گفتی گلوله گذار های تانک های تی 72 اطمینان ندارند من هم گفتم که اول امتحان کنید بعد.یادم نمیاد گفته باشم گلوله گذار لکرک قابل اطمینان نیست و پیچیده است.شما چنان میگی پیچیده انگار ساخت نیروگاه هسته ایه :grin: خوب به قول شما پیچیده بودن گلوله گذار های شرقی یه مزایایی داره و غربی هم یه مزایایی.
تصویر
Major II
Major II
محل اقامت: IRAN / QOM / GONBAD
سپاس‌های ارسالی: 38 بار
سپاس‌های دریافتی: 421 بار

پست توسط ALI-M-2008 »

mojtabba نوشته شده:دوست عزیز ALI-M-2008
گلوله گذاری تانک آبرامز به این صورت نیست که گانر گلوله رو انتخاب کنه و سیسیتم گلوله رو در اختیار لودر قرار بده اما در مرکاوا اینگونه است در مر کاوا حتی گانر توسط لیزر می تونه به صورت اتوماتیک نوع گلوله ی مورد نظر رو تشخیص بده و در اختیار لودر بزاره
اما تانک آبرامز می تونه در بهترین شرایط خودش در هر 3 ثانیه هم شلیک رو انجام بده اما همونطور دوستمون گفتند تانک ها بدون هدف ه شلیک نمی کنند و در میدان نبرد نیازی به چنین سرعت بالایی نیست اما گلوله گذار دستی یه عیب بزرگ داره و اونهم خستگی خدمه است که تانک رو در جریان نبرد هایی دراز خسته می کنه
اما در مورد گلوله گذار های شرقی و تی 72 باید بم که گلوله گذار های شرقی به دو دسته ی 2 ضربه ای و تک ضربه ای تقسیم می شوند در حالت دوضربه ای همانند تانک تی 72 و تی 90 و الخلید اول گلوله وارد خزانه می شه و بعد خرج گلوله که این باعث کاهش سرعت تیر اندازی می شه اما در مورد گلوله گذار های تک ضربه ای اینگونه نیست و در گلوله گذار های تک ضربه ای خرج و گلوله در امتداد هم قرار می گیرند و با یک ضربه درون خزانه قرار می گیرند که نوعی سرعت وسادگی رو به همراه دارند
و میشه با استفاده از این گلوله گذار در زاویه های نزدیک به زاویه گلوله گذاری می شه حتی یک تیر در 3.5 ثانیه هم شلیک کرد که البته نتمونه ای دست ساز روی تی 72 هم آزمایش شده که نیاز به تغییرات زیادی داره و انشاالله سعی میشه تا 2 سال آینده تکمیل بشه
اما در مورد گلوله گذاری سریع تانک هایی مثل کی 2 و لکلرک باید فت که این سرعت تحت تاثیر زاویه شلیک هم قرار می گیره و هرچه زاویه شلیک دور تر از زاویه گلوله گذاری باشه حتما سرعت تیر اندازی هم کاهش پیدا می کنه
اما در مورد مدل های گلوله گذاری شرقی هم باید بگم که این گلوله گذار ها تحت تاثیر مدل های برجک هستند و چون شرقی ها برجک رو کوچک می سازند پس گلوله گذاری هم متفاوت خواهد بود
اما باز هم در مورد امنیت مهمات باید بگم که حق با شماست و امنیت مهمات تانک های شرقی مناسب نیس اما باز هم این مدل مهمات گیری در تانک های شرقی تحت تاثیر کوچگی برجک قرار گرفته
مشکلی بود در خدمتم :razz:

ممنونم از بابت پاسخ.

اما بهتره از موضوع اصلی خیلی دور نشیم. منظور من این بود که مجهز بودن یک تانک به اتولودر الزاما به معنای ریتم آتش بالاتر نیست. تانک های شرقی به لحاظ داشتن اتولودر دارای ریتم آتش ثابتی هستند. در حالیکه تانک های فاقد اتولودر این گونه نیستند و می توان سرعت لود آنرا بسته به نیاز و در شرایط مختلف تغییر داد. زمانی که تانک علیه اهداف زمینی ثابت مثل سنگرهای دشمن به اجرای آتش می پردازد ، نیازی به ریتم آتش بالا ندارد و شاید در هر 8 الی 9 ثانیه یک گلوله نیز شلیک کند ، کافی باشد. اما زمانی که هدف تانک درگیری با تانک های دشمن باشد ، در این صورت معمولا زمان های بسیار کم مثل صدم ثانیه نیز برای تانک مهم است. ضمن اینکه سرعت پردازش اطلاعات و هدفگیری در تانک های مجهز به سیستم های fcs یکپارچه ، مثل سیستم FBCB 2 در آبرامز و برادلی و پالادین ، توسط کامپیوتر بالستیک تانک بسیار اندک و چیزی کمتر از یک ثانیه می باشد.

تانک های غربی که از اتولودر استفاده می کنند نیز دارای اتولودری کاملا متفاوت از تانک های شرقی هستند. یعنی مکانیسم اتولودر تانک های غربی کاملا متفاوت از تانک های شرقی است. تانک های غربی از چرخ فلک برای نگهداری مهمات تانک استفاده نمی کنند ، بلکه از زنجیر مخصوص برای نگهداری مهمات استفاده می کنند و از آنجایی که این زنجیر مهمات تانک را دقیقا در راستای توپ نگهداری می کند و البته 25 درجه به بالا نیز قدرت تحرک دارد ، به همین خاطر می تواند لوله توپ را سریعتر لود کند ، بدون اینکه نیازی به تحرک لوله باشد. تانک کی 2 به لحاظ طراحی اتولودر کاملا شناور می تواند حتی در بالاترین قسمتی که لوله در آن قرار دارد نیز عمل لود توپ را انجام دهد ، بدون آنکه نیازی به پایین آوردن لوله توپ باشد. البته تی 90 هم چنین قابلیتی دارد. تی 80 هم همینطور. یعنی این دو تانک روسی هم می توانند بدون تغییر زاویه توپ ، آنرا لود کنند.

1393 نوشته شده:دوباره سلام.
راستش قبلا در این انجمن در مورد تانک ها خیلی بحث شده و نتیجه ای هم نداشته و همه سر نظر خودشون موندن من جمله من.
جناب ALI-M-2008.
این ویدئو هایی که قرار دادید رو من قبلا دیدم.ولی اگه فیلم کامل تیر اندازی تی 90 را دیده باشید متوجه میشوید که به هدف خاصی تیر اندازی میکند و طبیعتا نشانه گیری زمان میبرد.در این فیلم که قرار داده بودید آبرامز در مدت حدود 4 یا 4.5 ثانیه 2 بار شلیک میکند و منظورتون از بازه زمانی 1:25 ثانیه الی 1:35 ثانیه رو متوجه نشدم.نمیدونم یک فرد چقدر باید قوی باشه که بتونه مثلا 10 تا گلوله(وبیشتر) 25 کیلگرمی رو در مدت 4 ثانیه توی توپ قرار بده و این کار رو در میدان نبرد تانک با تانک انجام بده.
در این ویدئویی که الان در اختیارتون قرار میدم هم آبرامز به هدف خاصی تیر اندازی میکند،به نرخ آتشش توجه کنید:

""اما اگر نیازی به اجرای آتش سریع وجود نداشته باشد ، به اجرای آتش معمولی با سرعت پایین می پردازد. همین ریتم آتش متغیر آبرامز خود یک نقطه قوت در برابر تانک هایی مثل تی 90 است.""

راستش نفهمیدم کجای این نقطه قوته که وقتی در میدان نبرد نیستند و نیازی به اجرای آتش سریع نیست گلوله گذار گلوله را در مدت کمتری در توپ قرار میدهد!چه فرقی میکنه وقتی نیاز به اجرای آتش سریع نیست توپ زودتر آماده باشه یا دیرتر؟

""ضمن اینکه لود دستی آبرامز امکان انتخاب مهمات را فراهم می آورد ""این در مرکاوا صدق میکنه ولی در آبرامز تا حالا جایی ندیدم به این صورت باشه.

""در این باره هم خوشحال خواهم شد از تجربیات عینی و بازدیدها و استفاده های مکرر و گسترده شما از اتولودر تانکهای لکلرک و کی 2 و سایر تانک های ژاپنی آشنا بشم تا بفهمم که مفهوم پیچیدگی اتولودر تی 72 به نسبت اون تانکها یعنی چه ....""

شما گفتی گلوله گذار های تانک های تی 72 اطمینان ندارند من هم گفتم که اول امتحان کنید بعد.یادم نمیاد گفته باشم گلوله گذار لکرک قابل اطمینان نیست و پیچیده است.شما چنان میگی پیچیده انگار ساخت نیروگاه هسته ایه :grin: خوب به قول شما پیچیده بودن گلوله گذار های شرقی یه مزایایی داره و غربی هم یه مزایایی.

هدفگیری و شلیک به سمت هدف خاص برای تانک های امروزی چقدر زمان می برد ؟؟ مثلا یک آبرامز می خواهد با یک تی 72 در فاصله 3 کیلومتری درگیر بشود. به نظر شما زمانی که فرمانده آبرامز ، تانک دشمن را در مانیتور خود دید و تا زمانی که توپ را آماده شلیک کند و شستی شلیک توپ را فشار دهد چقدر زمان می برد؟؟ برای اولین شلیک حدود 6 الی 8 ثانیه زمان می برد. اما برای شلیک ها بعد خیر. زمانی که فرمانده هدف را انتخاب کرد (این کار بسته به نوع انتخاب هدف از 1.5 الی 20 ثانیه طول می کشد) کامپیوتر بالستیک تانک به سرعت شروع به تجزیه و تحلیل اطلاعات داخل و خارج تانک و پس از آن به طور خودکار لوله توپ تانک را بر روی هدف فیکس می کند و نشانه گیری می کند. کامپیوتر بالستیک اطلاعات اطلاعاتی مثل نوع پرتابه ، شرایط جوی را در فاصله ای کمتر از 50 صدم ثانیه تجزیه و تحلیل می کند. همه تانک های نسل سومی ، از جمله تانک مورد علاقه شما تی 90 ، با چنین سرعتی اطلاعات را تجزیه و تحلیل می کنند. زمانی که اطلاعات تجزیه و تحلیل شد ، کامپیوتر تانک ، لوله توپ را به سمت هدف نشانه گیری می کند و لودر نیز گلوله را در داخل چامپر توپ قرار می دهد. این شرح کامل پریود انتخاب هدف در تانک های نسل سومی مجهز به سیستمهای بالستیکی کنترل آتش است. این توضیح را آوردم که در نهایت برای شما روشن بشود که درست است که هدفگیری زمان می برد ، اما نه اون اندازه ای که شما فکرش را می کنید. کل زمان انتخاب هدف ، پردازش اطلاعات توسط کامپیوتر تانک و سپس هدفگیری نهایی در بهترین شرایط و شرایط ایده آل حدود 1.5 الی 2 ثانیه طول می کشد. حالا اگر ما بتونید در همین حین که کامپیوتر مشغول هدفگیری و محاسبات بالستیکی خود است ، لوله توپ را لود کنیم ، مسلما می توانیم سریعتر به اجرای آتش بپردازیم. اینکه شما می فرمایید نشانه گیری زمان می برد ، حرف صحیحی نیست. هدفگیری آنقدر زمان نمی برد. کافی است که شما هدف را بر روی مانیتور تانک برای کامپیوتر مشخص کنید. کامپیوتر خود به خود به طور خودکار محاسبات بالستیک برای شلیک گلوله را انجام می دهد و سپس لوله توپ را به سمت هدف نشانه گیری می کند. این کار حدود 1.5 نهایتا 2 ثانیه طول می کشد. پس کل زمان انتخاب هدف و هدفگیری از زمان لود توپ (فرقی نمی کنه که دستی یا خودکار باشه) کمتر است. حالا اگر در همین زمان ما مشغول لود توپ باشیم و لود دستی توپ هم 4 ثانیه طول بکشد در همین حینی که لودر در حال لود توپ است ، انتخاب هدف ، محاسبات بالستیکی و هدفگیری نیز انجام می شود و در نهایت در هر 4 ثانیه یک گلوله شلیک می شود. در حالیکه اگر زمان انتخاب هدف ، محاسبات بالستیکی و هدفگیری را برای تی 90 را مشابه آبرامز در نظر بگیریم ، تی 90 نمی تواند زودتر از 6.5 ثانیه گلوله دوم را شلیک کند. چون محدودیت زمان لازم برای لود این اجازه را به آن نمی دهد.

مساله خیلی ساده است. لودر آبرامز ، گلوله را از پشت سر خود برمیدارد و در داخل چامپر بارگذاری می کند. به نظر شما این کار چقدر طول می کشد؟؟ کمتر از 4 ثانیه. البته موافقم که لود دستی این ضعف را هم دارد که به مرور شخص لودر خسته می شود. اما خب خدمه تانک به اندازه کافی برای این کار تمرین کرده اند. ضمن اینکه درباره اینکه فرد می تواند گلوله 20 کیلویی را جابجا کند ، در پست قبلی توضیح دادم و دیگر تکرار نمی کنم. بهتره نظر دیگران را با دقت مطالعه کنید.

مشکل اینجاست که مساله رو وارونه کردید. زمانی که نیازی به اجرای آتش سریع نیست ، هیچ فرقی بین آبرامز و تی 90 نیست. چون هر دو تاشون می تونن به جای شلیک سریع ، در هر 10 ثانیه یک گلوله شلیک کنند. اما زمانی که نیاز به شلیک سریع باشد ، آبرامز می تواند با لود دستی سریعتر ، به ریتم آتش بالاتر دست پیدا کند. در حالیکه تی 90 باید حدود 6.5 ثانیه صبر کند تا اتولودر عملیات لود توپ را برای آن انجام دهد. یعنی حدود 2 ثانیه دیرتر از آبرامز. این نقطه قوته نه اون تصویر

شما گفتی گلوله گذار های تانک های تی 72 اطمینان ندارند من هم گفتم که اول امتحان کنید بعد.یادم نمیاد گفته باشم گلوله گذار لکرک قابل اطمینان نیست و پیچیده است.شما چنان میگی پیچیده انگار ساخت نیروگاه هسته ایه تصویر خوب به قول شما پیچیده بودن گلوله گذار های شرقی یه مزایایی داره و غربی هم یه مزایایی.

منظور من از پیچیده بودن این است که در میدان نبرد قابلیت اعتماد بالایی ندارد. درصد خرابی آن در میدان نبرد بالاست و سرویس آن نیز دشوار و زمان بر است. در حالیکه اتولودر تانک های غربی چنین نیست.
متاسفانه این حرف شما هم مصداق بارز مغالطه در بحثه. لطفا به جای پیچاندن بیخود و بی جهت بحث و کشاندن آن به کجراهه ، درباره موضوع اصلی صحبت کنید و موضوع را منحرف نکنید. محض اطلاعتون باید عرض کنم که بنده حقیر هم تی 72 ها و هم تی 55 های ایران رو از نزدیک دیدم و از نزدیک اونها رو بررسی کردم.
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

دوست عزیز
چرخ و فلکی که شما گفتید نام تکنسینی آن سینی مهمات است
اما در مورد کی 2 هم اگه منبعی ( فیلم و عکس ) دارید لطفا ارایه بدید
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major II
Major II

پست توسط ALI-M-2008 »

mojtabba نوشته شده:دوست عزیز
چرخ و فلکی که شما گفتید نام تکنسینی آن سینی مهمات است
اما در مورد کی 2 هم اگه منبعی ( فیلم و عکس ) دارید لطفا ارایه بدید

ویدئوها را هم انشاالله تا فردا ارائه می کنم.
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام.
جناب ALI-M-2008.شما هی به من میگی پست شمارو با دقت بخونم در حالیکه خودتون این کارو نمیکنین.
در مورد منابعتون لطف کنید منابعی که فیلتر نیستند رو قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم.
در مورد نرخ آتش هم ویدئو گذاشتم در اختیارتون و گفتم که در هر دو ویدئو هر دو تانک به هدف خاصی شلیک میکند و نرخ آتش تی 90 بیشتر بود.نظر شما هم محترم هست برای بنده. :razz:
شما گفتید:
مثلا یک آبرامز می خواهد با یک تی 72 در فاصله 3 کیلومتری درگیر بشود. به نظر شما زمانی که فرمانده آبرامز ، تانک دشمن را در مانیتور خود دید و تا زمانی که توپ را آماده شلیک کند و شستی شلیک توپ را فشار دهد چقدر زمان می برد؟؟ برای اولین شلیک حدود 6 الی 8 ثانیه زمان می برد.
پس یعنی برای اولین شلیک زمانی لازم است و اگر 2 یا بیشتر از 2 هدف وجود داشته باشد حتما برای تغییر دادن هدف و بررسی و... باز هم زمان میبرد و طبق گفته شما حدود 6 الی 8 ثانیه و همینطور طبق گفته شما در نبر صدم ثانیه هم مهم است.البته در همه تانک ها همینطور است و ربطی به شرقی و غربی بودن تانک ندارد.در ویدئویی که از تانک تی 90 قرار دادید تی 90 در شرایط جنگی نیست و در ویدئویی که من از تانک آبرامز قرار دادم هم تانک در شرایط جنگی نیست و باید هر دو تانک را در شرایط جنگی دید تا دقیقا گفت که کدام نرخ تش بالاتر و البته موفق تری دارند و این رو هم حتما میدونید که صرفا نرخ آتش بالا تعیین کننده پیروز میدان نیست.
این رو هم بگم که برتری لودر لکرک و سریع بودن و همچنین ساده بودنش نسبت به تانک های تی 90 و... رو قبول دارم.ولی این رو قبول ندارم که یک خدمه بتواند بهتر از اوتو لودر عمل کند.
تصویر
Major II
Major II

پست توسط ALI-M-2008 »

1393 نوشته شده:سلام.
جناب ALI-M-2008.شما هی به من میگی پست شمارو با دقت بخونم در حالیکه خودتون این کارو نمیکنین.
در مورد منابعتون لطف کنید منابعی که ف_*ل_ن*__ر نیستند رو قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم.
در مورد نرخ آتش هم ویدئو گذاشتم در اختیارتون و گفتم که در هر دو ویدئو هر دو تانک به هدف خاصی شلیک میکند و نرخ آتش تی 90 بیشتر بود.نظر شما هم محترم هست برای بنده. :razz:
شما گفتید:
مثلا یک آبرامز می خواهد با یک تی 72 در فاصله 3 کیلومتری درگیر بشود. به نظر شما زمانی که فرمانده آبرامز ، تانک دشمن را در مانیتور خود دید و تا زمانی که توپ را آماده شلیک کند و شستی شلیک توپ را فشار دهد چقدر زمان می برد؟؟ برای اولین شلیک حدود 6 الی 8 ثانیه زمان می برد.
پس یعنی برای اولین شلیک زمانی لازم است و اگر 2 یا بیشتر از 2 هدف وجود داشته باشد حتما برای تغییر دادن هدف و بررسی و... باز هم زمان میبرد و طبق گفته شما حدود 6 الی 8 ثانیه و همینطور طبق گفته شما در نبر صدم ثانیه هم مهم است.البته در همه تانک ها همینطور است و ربطی به شرقی و غربی بودن تانک ندارد.در ویدئویی که از تانک تی 90 قرار دادید تی 90 در شرایط جنگی نیست و در ویدئویی که من از تانک آبرامز قرار دادم هم تانک در شرایط جنگی نیست و باید هر دو تانک را در شرایط جنگی دید تا دقیقا گفت که کدام نرخ تش بالاتر و البته موفق تری دارند و این رو هم حتما میدونید که صرفا نرخ آتش بالا تعیین کننده پیروز میدان نیست.
این رو هم بگم که برتری لودر لکرک و سریع بودن و همچنین ساده بودنش نسبت به تانک های تی 90 و... رو قبول دارم.ولی این رو قبول ندارم که یک خدمه بتواند بهتر از اوتو لودر عمل کند.

دوست گرامی

متاسفانه سایت گلوبال سکیوریتی نیز به تازگی از الطاف شیلترینگ بی در و پیکر بهره مند شده. توصیه می کنم با وی ..... پی ....... ان و یا .... اونها رو باز کنید و یا لینک های زیر را ببینید

ویدئویی را که قرار دادید رو دیدم. اما ویدئوی شما قابل استناد نیست. چون در ویدئویی که من قرار دادم ، آبرامز توانست ظرف مدت 4 ثانیه گلوله دومش رو شلیک کنه. اینکه چرا در ویدئویی که شما قرار دادید ، ریتم آتش کم است ، دلایل زیادی می تواند داشته باشد که به احتمال قوی نیازی به اجرای آتش سریعتر وجود ندارد.

اون زمان 6 الی 8 ثانیه قبل از شلیک اول که خدمتتون عرض کردم ، تقریبا برای همه تانک ها به یک اندازه است. یعنی تانکها برای شلیک اولشان به 6 الی 8 ثانیه زمان نیاز دارند تا خود را آماده نبرد کنند. از پس از شلیک گلوله اول ، سرعت درگیری تانک های مختلف با یکدیگر فرق می کند. فرض کنید برای یک دستگاه آبرامز در فاصله سه کیلومتری سه هدف وجود دارد. به محض اینکه آبرامز این سه هدف را دید ، تانک را آماده درگیری می کند. این کار 6 الی 8 ثانیه طول می کشد. زمانی که اهداف بر روی مانیتور نشان داده شد ، فرمانده تانک آنها را برای گانر تانک مانیتور می کند. ابتدا گانر تانک اولین گلوله را به سمت اولین هدف شلیک می کند. زمانی که فرمانده تانک دومین هدف را انتخاب کرد ، همین که هدف برای تانک مشخص شد ، سیستم کنترل آتش آبرامز به طور خودکار محاسبات بالستیک برای شلیک دقیق را انجام می دهد و لوله توپ را بر روی هدف فیکس می کند. این کار مجموعا 1.5 الی 2 ثانیه طول می کشد. این زمان نیز برای اکثر تانک های نسل سومی از جمله تی 90 نیز یکسان است. اما برای شلیک دوم می بایست لوله توپ لود شود. یعنی 1.5 ثانیه پس از شلیک اول ، تانک آماده شلیک گلوله دوم به سمت هدف دوم است. اما تا زمانی که توپ آن لود نشود نمی تواند شلیک کند و هرچقدر سریعتر این کار انجام شود ، تانک می تواند سریعتر شلیک دوم را انجام دهد. در تی 90 ، تانک حدود 6.5 ثانیه می بایست صبر کند تا اتولودر ، توپ را لود کند. اما در آبرامز این کار ظرف مدت 4 ثانیه انجام می شود. یعنی در طول زمانی که فرمانده هدف بعدی را برای شلیک تعیین می کند و سیستم کنترل آتش نیز مشغول محاسبات بالستیک شلیک است ، لودر نیز توپ را لود می کند. این کار در آبرامز سریعتر از تی 90 انجام می گیرد.
Major II
Major II

پست توسط ALI-M-2008 »

دوستان مقاله زیر رو هم ببینید

بررسی و تحلیل کامل نقش اتولودر در تانک های مختلف و مقایسه انواع روسی و غربی آن

Please Login or Register to see this code
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”