سلام دوست عزیز. اگه ترانستو درست خریده باشی باید یه ترانس1200 به 8 کیلو اهم باشه. به پایه هاش نگا کن، پایه هایی که سیم لاکی خیلی نازک بهشون وصل شده و در اون سیم نازک اولین سیمیه که به هسته پیچیده شده، این پایه ها میشن خروجی ترانسمون. وبرعکس پایه هایی که سیم لاکی یکم ذخیم تر بهشون وصل شده و جزو لایه بالایی سیم پیچیه، ورودی این ترانسه که سیم پیچی ثانویه محسوب میشه. مثل این ترانس LT44 که سه تا پایه ورودی و دوتا پایه خروجی داره. به نظرم بهتره این شوکرو بسازی که از شوکر تو خیلی قویتره. من خودم ساختمش صددرصد عملیه: اینم شوکری که من ساختم. شوکر 30000 ولت که به یکی از رفقا زدم که حدود 15 دقیقه منگ شده بود!!!
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان علاقه مند به ساخت شوکر !بنده تازه وارد این سایت شدم و میخواستم بگویم که برای ساخت این مدار به راحتی از های ولتاژ تلوزیون ها استفاده کنید که نیازی به سیم پیچی و احتمال برقگرفتگی را برطرف میکنه و زیاد به وسایل خاصی نداره.اصولأ مدار شوکر یا همان افزاینده ولتاژ براین اساس کار میکنه که یک جریان به یک سیم پیچ داده میشود و ان در اثر القا یک پالس جریان تقویت شده را به پایه بیس یک ترانزیستور قدرت اعمال میکنه که ترانزیستور مانند یک کلید خودکار این کار را به صورت مکرر انجام میده که جریان به صورت متوالی در میاید حال با قرار دادن یک سیم پیچ با دور بالا و یک مدار کاسکاد یاهمان دیودهاوخازن های انتهای مدار های شوکر که حتمأدیده اید این جریان یا ولتاژ تولید شدهرا به هر نسبتی که میخواهید بالا ببرید که در ان صورت ظرفیت خازن های خروجی باید افزایش پیدا کند>در های ولتاژی که نام بردم هر سه سیم پیچ اماده موجود میباشد فقط شما باید پایه های سیم پیچ با دور بالا را با اهم متر اندازه گیری کنید و وارد مدار کاسکاد یا همان مدار تقویت کنید [HR] [img]http:///[/img]