[HIGHLIGHT=#FFFF00] چگونه موقعیت فرستنده ایمیل را پیدا کنیم؟
میخواهیم به شما بگوییم که چگونه میتوانید موقعیت ارسال کننده ایمیل را پیدا کنید و یا ایمیلی که برای شما ارسال شده از یک آدرس معتبر است یا جعلی .
هر کامپیوتر در اینترنت یا شبکه یک آدرس شناسایی به نام آدرس IP دارد و اولین قدم برای پیدا کردن موقعیت ارسال کننده پیدا کردن IP است.
چگونه IP را بدست آوریم:
IPدر یاهو میل:
با نام کاربری و کلمه عبورتان وارد میل یاهو شوید.
بروی inbox کلیک کنید تا لیست نامه هایتان را مشاهده کنید.
بروی عنوان ایمیل مورد نظرتان، راست-کلیک کنید و بر روی گزینه View full Headers کلیک کنید.
در محتوای پنجره باز شده به دنبال عبارت X-Originating-IP بگردید به عنوان مثال X-Originating-IP: ۴۸۵.۴۵.۲۵.۱۸۵در این مثال IP عبارت ۴۸۵.۴۵.۲۵.۱۸۵ است.
[External Link Removed for Guests]
IP در جیمیل:
با نام کاربری و کلمه عبورتان وارد میل جی میل شوید.
ایمیل مورد نظر را باز کنید.
در کنار دکمه Reply یک فلش کوچک است بروی آن کلیک کنید و از منوی باز شده بروی گزینه Show Orginal کلیک کنید.
در پنجره جدید به دنبال عبارت Received: from بگردید به عنوان مثال Received: from۴۸۵.۴۵.۲۵.۱۸۵در این مثال IP عبارت ۴۸۵.۴۵.۲۵.۱۸۵است.
حال آدرس IP را کپی کنید و به وب سایت زیر بروید و با دادن IP، موقعیت فرستنده را بدست آورید.
منبع خبر: bartarinha.ir
چگونه موقعیت فرستنده ایمیل را پیدا کنیم؟
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1326 بار
- سپاسهای دریافتی: 2342 بار
- تماس:
چگونه موقعیت فرستنده ایمیل را پیدا کنیم؟
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 39 بار

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
Re: چگونه موقعیت فرستنده ایمیل را پیدا کنیم؟
خوب میشه بگید این آدرس آی پی به چه درد میخوره ؟ این فقط از دید من که نمیدونم چندتا عدد بیشتر نیست ... ممکنه یه توضیح مختصر بدید که کاربردش چیه ؟ و چطوزی ازش استفاده کنم .
ممنون :razz:
ممنون :razz:
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
لطف کن تاپیکو تا آخر و به دقت بخون.....این آی پی رو به اون سایته میدی و بهت میگه موقعیتش کجاست
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
hojjat59 نوشته شده:من دادم اما آدرسو یه جای دیگه نشون داد
آدرس محل کامپیوترتون رو که نشون نمیده، آدرس isp یا pap یا هر شرکت دیگه ای که ازش سرویس اینترنت گرفتین و داره به شما ارائه میده اینترنت رو نشون میده

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
منم دادم همش آدرس آمریکا رو نشون میده. ایمیل هر کدوم از دوستام تو ایران رو میزنم باز یه آدرس از امریکا رو نشون میده

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
اوه ... فکر کردم پستم در این مطلب ارسال شده ( پست دوم قبل از دیگر دوستان )
حتما ارسال نشده.
راستش من اول گفتم شاید فقط عنوان فریبنده استفاده شده است اما بعد از خواندن مطلب متوجه شدم که نویسنده مطلب یا فردی بی اطلاع است یا با دقت کافی از واژه ها استفاده نکرده است.
چون این روش به شما IP فرستنده نامه را نخواهد داد بلکه IP سرویس دهنده پست الکترونیک فرستنده یا همان میل سرور ارسال کننده نامه را خواهد داد. مثلا اگر هدف مورد نظر شما در یاهو میل ایمیل دارد شما در اینجا فقط ممکن است آدرس سرور های مختلف یاهو را مشاهده کنید نه چیز بیشتر.
برای یافتن شناسه یک فرد در ایمیل لازم است میل سرور او از HTML پشتیبانی نمیاد و شما می توانید با ارسال نامه ای با محتوای خاص به شرط باز شدن نامه توسط هدف مورد نظر، شناسه وی را در فایلی برای خود ذخیره کنید و بعدا بررسی کنید که این فرد با کدام IP نامه شما را خوانده است.
ضمنا یک شرح کوتاه بر IP
این شناسه برای اکثر دستگاه های متصل به اینترنت پایدار (استاتیک) نیست و هر بار که فرد با دستگاهش به نت وصل شود شناسه وی نیز چیز دیگری است . اما به هر حال هر ارائه دهنده خدمات اینترنتی یک رنج ip در اخیتار دارند که اگر حوصله داشته باشند مثلا برای هر منطقه یک IP Pool (سامانه ای که تصادفی از بین آی پی های آزاد یکی را به دستگاهی تازه متصل شده میدهد) میگذارند و خوب محدوده iP های در هر استخر آی پی هم روشنه و اینطوری بسته به این موضوع شما مثلا در ایران برای برخی از خدمات دهنده ها تا شهر را میتوانید در بیاریدکه مثلا این آی پی از کدام شهر است. برخی هم فقط استان یا منطقه...
اما در برخی کشورها مثلا در منهتن برخی سرویس دهندگان برای هر خیابان یک محدوده آی پی دارند و اینطوری شما با داشتن آی پی میتوانید حتی خیابان دستگاه متصل شده را نیز به دست آورید.
حتما ارسال نشده.راستش من اول گفتم شاید فقط عنوان فریبنده استفاده شده است اما بعد از خواندن مطلب متوجه شدم که نویسنده مطلب یا فردی بی اطلاع است یا با دقت کافی از واژه ها استفاده نکرده است.
چون این روش به شما IP فرستنده نامه را نخواهد داد بلکه IP سرویس دهنده پست الکترونیک فرستنده یا همان میل سرور ارسال کننده نامه را خواهد داد. مثلا اگر هدف مورد نظر شما در یاهو میل ایمیل دارد شما در اینجا فقط ممکن است آدرس سرور های مختلف یاهو را مشاهده کنید نه چیز بیشتر.
برای یافتن شناسه یک فرد در ایمیل لازم است میل سرور او از HTML پشتیبانی نمیاد و شما می توانید با ارسال نامه ای با محتوای خاص به شرط باز شدن نامه توسط هدف مورد نظر، شناسه وی را در فایلی برای خود ذخیره کنید و بعدا بررسی کنید که این فرد با کدام IP نامه شما را خوانده است.
ضمنا یک شرح کوتاه بر IP
این شناسه برای اکثر دستگاه های متصل به اینترنت پایدار (استاتیک) نیست و هر بار که فرد با دستگاهش به نت وصل شود شناسه وی نیز چیز دیگری است . اما به هر حال هر ارائه دهنده خدمات اینترنتی یک رنج ip در اخیتار دارند که اگر حوصله داشته باشند مثلا برای هر منطقه یک IP Pool (سامانه ای که تصادفی از بین آی پی های آزاد یکی را به دستگاهی تازه متصل شده میدهد) میگذارند و خوب محدوده iP های در هر استخر آی پی هم روشنه و اینطوری بسته به این موضوع شما مثلا در ایران برای برخی از خدمات دهنده ها تا شهر را میتوانید در بیاریدکه مثلا این آی پی از کدام شهر است. برخی هم فقط استان یا منطقه...
اما در برخی کشورها مثلا در منهتن برخی سرویس دهندگان برای هر خیابان یک محدوده آی پی دارند و اینطوری شما با داشتن آی پی میتوانید حتی خیابان دستگاه متصل شده را نیز به دست آورید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]