چگونگی اتصال تلویزیون های هوشمند به اینترنت؟

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

چگونگی اتصال تلویزیون های هوشمند به اینترنت؟

پست توسط victory67 »

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان. من یک تلویزیون ال ای دی سامسونگ به مدل UA40C5550QRSHD دارم می خواستم بدونم چطور به اینترنت وصل میشه. پشت تلویزیون یک پرت لن دارد چطور باید اینترنت شو فعال کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .با تشکر از شما دوستان
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

Re: چگونگی اتصال تلویزیون های هوشمند به اینترنت؟

پست توسط victory67 »

دوستان ما همچنان منتظر یاری شما هستیم 8->
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

victory67, عزیز سلام.
من با سرچ کردن عبارت how to connect samsung smart tv to internet در گوگل به جوابهای زیادی رسیدم.مخلص کلام این بود.
در تنظیمات تلویزیون نوع شبکه رو روی Wired بزارید "اگر تلویزیون شما Wi-fi داره و مودم بی سیم هم دارید میتونید بصورت بی سم هم متصل بشید" با کامپیوتر وارد تنظیمات مودم بشید "معمولا بازدن 192.168.1.1 در اینترنت اکسپلورر یا هر مرورگری این صفحه براتون باز میشه.یه یوزر پسورد هم میخواد که معمولا جفتش admin هست" و رنج ip رو در تنظیمات مودم "فکر کنم بخش DHCP " به این صورت قرار بدید
192.168.1.1 تا 192.168.1.250. در تنظیمات تلویزیون هم پروتوکل رو اتوماتیک قرار بدید.
سوالی بود در خدمتیم.
Please Login or Register to see this code
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

Mahdi Mahdavi نوشته شده:victory67, عزیز سلام.
من با سرچ کردن عبارت how to connect samsung smart tv to internet در گوگل به جوابهای زیادی رسیدم.مخلص کلام این بود.
در تنظیمات تلویزیون نوع شبکه رو روی Wired بزارید "اگر تلویزیون شما Wi-fi داره و مودم بی سیم هم دارید میتونید بصورت بی سم هم متصل بشید" با کامپیوتر وارد تنظیمات مودم بشید "معمولا بازدن 192.168.1.1 در اینترنت اکسپلورر یا هر مرورگری این صفحه براتون باز میشه.یه یوزر پسورد هم میخواد که معمولا جفتش admin هست" و رنج ip رو در تنظیمات مودم "فکر کنم بخش DHCP " به این صورت قرار بدید
192.168.1.1 تا 192.168.1.250. در تنظیمات تلویزیون هم پروتوکل رو اتوماتیک قرار بدید.
سوالی بود در خدمتیم.
Please Login or Register to see this code

سلام و ممنون از راهنمای شما تصویر

منظورم internet tv/app هست

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام :razz:

اگر تلویزیون شما دارای wifi هست که هیچ، اگر نیست یک کیت USB وای فای تهیه کنید و اون رو به تلویزیون وصل کنید. سپس از تنظیمات تلویزیون نوع اتصال رو wireless قرار بدید. اگر وایربس شما داری پسوورد محافظتی هست، اون ازتون خواسته میشه که بعد از وارد کردن اون، کانکت میشید.

برای وصل شدن توسط کابل لن هم تنها کافیست که از مودم یک کابل لن به تلویزیون وصل کنید. البته مودم باید کانفیگ شده باشه...

مهدی عزیز، مراحل فوق برای کانفیگ مودم توسط تلویزیون هست که فکر نکنم لازم باشه. چون قطعا مودم شما کانفیگ شده هست.

پیروز باشید :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

با سلام خدمت شما دوستان. اون کاری که شما دوستان گفتین من قبلا انجام دادم خود تلویزیون یک آیکن داره به اسم تست شبکه اونم می زنم میگه شبکه امادست .مشکل من اینکه هیچ مرور گری نداره من چطور وارد سایت شم اصلا مرور گر می خواد یا نه .این هست مشکل من :?  

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

victory67, عزیز. من تا به حال با اسمارت تی وی ها کار نکردم.
ولی به گمانم باید از طریق تلویزیون به samsung apps مراجعه کنید و نرم افزار های مورد نیاز خودتون رو دانلود کنید.
احتمالا در اون برنامه ها مرورگر هم پیدا بشه برای دانلود.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
New Member

پست توسط sepehr.TIGHE »

سلام به همه بچه های انجمن
من تلویزیون مدل 6950 ی ساسونگ را خریدم و مشکلم این است که از طریق wifi وصل میشود به مودم(cisco wag 120n ) ولی به اینترنت وصل نمی شود یعنی eror می دهد

می خواستم راهنمایی ام کنید که آیا باید تغییراتی در مودم بدهم یا نه ؟
یا کلان چی کار کنم ؟
مرسی ممنون تصویر
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “شبکه”