واسه اینکه نمیتونه دست بده؟
حالا یک چیزی یادم اومد ، گفتم در اینجا هم قرار بدم همه ببینید.
این عکس با یک عالمه نوشته و ... واسم میل شده ، دیگه توش از ربط دادن این موضوع به انگلیس گرفته تا به خطر افتادن اسلام و ... اینها نوشتند که خداییش من از خنده منفجر شدم.
طرف نشسته با چه دقتی ، اینها رو جدا و آنالیز کرده ، خوب آخه آدم ناحسابی این کارا چیه ، چرا از سر بیکاری برای یکی که قهرمان شده داستان میسازید ، اصلا دست هم داد ، چه ایرادی داره ، خدا و قرآن غلط شده ، چرا کسی که دل مردم رو شاد کرده خراب میکنید؟
موقع مسابقه و اعلام برنده ، این بنده خدا باید چیکار میکرد ، مثلا پاشو میداد دست داور یا دست به سینه می ایستاد یا خودش دستشو میبرد بالا؟
مسخره نیست این کارا ، من نمیدونم چرا هرچیزی رو به یک مسئله بی ربط ، ربطش میدن ، این آقا اگر دست هم داده باشه ، که چاره ای هم نداشته ، باید برای احترام و طبق قوانین عمل میکرده ، حالا این موضوعات تو کشور ما مورد پذیرش نیست یا بعضی ها اصرار دارند به جای دیگه ارتباطش بدهند بحث جدا میشه ، ولی باید پذیرفت برخی از محدودیت هام ، این مسائل رو به دنبال داره و اینکه یک سری موارد ارتباط مستقیم با درک و شعور افراد داره که مشخصا اینهایی که چنین چیزهایی رو سر هم بندی میکنند ، از داشتنش محروم هستند!
خوش باشید.

[/url]