سلام
من به تازگی یه ویندوز اکس پی سرویس 2 نصب کردم که هر از گاهی ارور ویندوز با محتوای
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. می دهد . چیکار کنم ؟
ممنون
مشکل در ويندوز XP
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
jeeerjeeerak جان
به نظر ميرسه يكي از سرويسها قادر به اجرا نيست و يا در حين كار Unload ميشه
از Administrative Tools قسمت Services رو بازبيني كنيد، ببينيد كدام سرويس بعد از ظاهر شدن پيام مورد نظر ديگه Start نشده (اونهايي كه Auto هستند رو چك كنيد، بايد تمامي اونها اجرا شده باشند، در غير اين صورت مشكل به اون سوريس مربوط ميشه)
در صورت امكان ليست برنامههايي كه نصب كرديد رو هم اعلام كنيد
به نظر ميرسه يكي از سرويسها قادر به اجرا نيست و يا در حين كار Unload ميشه
از Administrative Tools قسمت Services رو بازبيني كنيد، ببينيد كدام سرويس بعد از ظاهر شدن پيام مورد نظر ديگه Start نشده (اونهايي كه Auto هستند رو چك كنيد، بايد تمامي اونها اجرا شده باشند، در غير اين صورت مشكل به اون سوريس مربوط ميشه)
در صورت امكان ليست برنامههايي كه نصب كرديد رو هم اعلام كنيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد