Mahdi Mahdavi, راهنمایی خوبی کردند.اگر اجازه بدند چند نکته رو هم من اضافه کنم
به نظر شرکت ارائه کننده اینترنت به شما (اولین بار این مورد رو میبینم!

) از hotspot برای مدیریت اکانتینگ استفاده کرده(با توجه به عکسی که گذاشتید).
در صورتی که مودم شما بعد از روشن کردن مودم و زدن یوزر و پسوورد در مرورگر به اینرتنت متصل میشید،کانکشن ADSL شما روی مودم ست شده و نیاز به دستکاری مودم نیست.
جهت استفاده بی سیم هم شما میتونید یک اکسس پوینت بخرید یا اینکه یک کارت شبکه بی سیم معمولی برای سیستم خونه یا یک مودم بی سیم جدید
در حالت اول (خرید اکسس پوینت)اون رو به مودم وصل میکنید و میتونید به صورت بی سیم هم اتصال داتشه باشید.
در حالت دوم (خرید کارت وایرلس) شما با ایجاد ad-hoc میتونید از اینترنت سیستمون به صورت بی سیم اشتراکی استفاده کنید.اما سیستم شما باید همیشه برای ارائه وایرلس روشن باشه.
در کل اگر با کابل یو اس بی برای شما راحت هست ارتباط برقرار کنید،راحترین راه همین حالت هست.[البته فکر میکنم بلوتوس هم امکان استفاده رو بده.جستجو بکنید(متخصصین نظر بدهند)]
نکته اصلی:همان طور که گفتم،با توجه به اینکه اینرتنت شما توسط Hotspot اتصال پیدا میکنه،حتما از شرکت ارائه کننده بپرسید امکان اشتراک و استفاده همزمان در 2 وسیله وجود داره یا خیر

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )