برای حمله نهایی اومدیم...
انشاالله خدواند متعال قسمت کند این اسکادران شما رو بتوانیم بکوبیم و نابود بسازیم!
بنده کلا قید سفرهای آینده رو با این سوالاتم باید بزنم ، پس اگر قراره یک حرکت بشه ، بگذار کار رو یکسره کنیم!
خوب سوال ها رو آغاز میکنیم.
91.به نظرت صدا و سیما سر زلزله شمال غرب کشور گل نکاشت؟
اینکه بعضی ها با این همه گندی که زده شده ، بازهم کار امثال اینها رو توجیح میکنند ، واقعا چی میشه در موردشون گفت؟
اصلا آدم حرف بزنه یا بگذاره با تفکرات عجیب و غریب خودشون خوش باشن؟
92.خوب سوال اولی کولاک شد ، بریم سراغ یک سری سوال دیگه از نیروی هوایی ، دوستان پی ام دادند ، مایل بودند چند مورد دیگه از شرایط عکاسی ازت پرسیده بشه و چون آخرین دفعه ای هست که در این صندلی شرکت میکنم (با توجه به زمان تعیین شده) تعداد سوال ها یک مقدار بیشتر از قبله ، دیگه به بزرگی خودت ببخش.
نظرت رو در مورد کنسل شدن قرارداد F-16 ها در ابتدای انقلاب بگو ، اگه 1% هم کنسل نمیشد که با توجه به تفکرات اون دوران و در نظر گرفتن اینکه "اینها آهن پاره ای بیش نیستند و ما با کسی جنگ نداریم و اینها رو میخواهیم چیکار کنیم" به احتمال بالا امکان پذیر نبود ، اون وقت تا آبان سال 58 به ما میدادند؟
اگر میدادند و بعدش به دلیل قضایای تحریم دیگه قطعه ای نمی رسید ، به نظرت عملیاتی میشدن ، اصلا از 140 تا ، چندتاش میرسید؟
93.آقا راستی اینم بگم ، آلمان F-4F خودش رو تا پایان سال 2014 بازنشست میکنه و برای فروش به لهستان پیشنهاد داده ، پس نمیتونی بخری!
، حالا که بحث F-4 شد ، نظرت در مورد F-4D چیه؟ البته قبلا هم گفتی ، ولی من عاشق این جنگنده هستم ، واقعا زیباست و دوست داشتنی ، خصوصا وقتی بمب لیزری هم ببره!
94.چرا نیروی هوایی پس از جنگ این همه مظلوم واقع شده؟
البته باز F-4 و F-14 ها یک کاری کردند ، ولی انصافا F-5 ها خیلی مظلوم هستند ، گردان های ترابری ، شناسایی و گشت زنی دریایی که دیگه از نظر مظلومیت در حد اعلا هستند ، تو همه جای دنیا این شکلی با قهرماناشون رفتار میکنن؟
95.نظرت در مورد اینکه اینقدر عراقی ها رو در زمان جنگ (در نوشته های بعد جنگ) کودن و احمق فرض میکنن چیه؟
اگه اینها کودن بودند ، میتونستن این همه هواپیمای مارو بزنند؟
96.چرا تو این فیلم هایی که میسازن دائما چند نفر با کلاشینکف و آر پی چی میرن سمت یک لشگر و همه رو ساقط میکنن ، نیروی هوایی در این عملیات ها بوق تشریف داشته یا سازنده فیلم ها بوق تشریف دارن؟
97.از پرواز های دوران بچگیت بگو ، ترجیحا یک خاطره از یگان جامبو و یک خاطره هم از هرکولس...
98.آهان تا یادم نرفته ، نظرت در مورد جناب فانتوم - 2.
99.یک بنده خدایی ، که خودت هم میدونی کیه ، گفت ازت بپرسم جریان انحرافی بین خلبانان که بوق دار زیاد میگه کدوم گروه هستند ، البته جواب از همه الآن مشخصه!
100.عدد مورد علاقه ، من چون "3" رو دوست دارم ، سوال ها رو یک جوری به این عدد ختم میکنم.
101.مردم ایران چقدر خرافاتی هستند؟
102.آقا نظرم در مورد پرواز و کدوم مرحله اش ، از دیدگاه مسافران بود ، حالا بجواب!
103.خوب دوباره یک سری شرایط رو می نویسم ، چه حسی در این حالت ها و موقع عکاسی داری؟
F-86 های سر در پایگاه
جنگنده spare شده
منتظر اورهال
هواپیما زیر اورهال
اگر داخل تانکر (جیگر 304
) باشی و کلا یک دقیقه برای عکاسی داشته باشی (موقع سوخت دهی به جنگنده) و وینگ راست سوخو 24 ، وینگ چپ اف -14 و زیر بوم اف - 4 باشن ، کدوم رو انتخاب میکنی؟ میتونی زمان رو طوری تنظیم کنی که از هر سه بگیری ، چون فقط یکبار این شرایط برای آدم پیش میاد؟!
عکس کلوز آپ یا نمای کلی؟
سر باند
افتر برنر جنگنده تا خرخره و فاصله شما تا باند کمتر از یک متر!
شلیک تاو از کبرا
فرمشین فلایت 214 تو رژه
پرواز با شینوک
شکار 212 روی دریا
فرود سی کینگ روی پد ناو (شما خودت روی ناو هستی)
فوکر 27 و غلاف دلمار
پرواز با فالکن 20!
کابین عقب جنگنده (حالا هر کدوم که خودت میدونی)
تاور
کابین هواپیمای مسافری ، موقع فرود ، در شب
قرار گرفتن در راستای باند و عبور هواپیمای از بالا سرت
بالاپشتبوم خونه DJ اینهاااااااااااااااااااا
لوکیشن جدید ، اما خطرناک!
داخل اوریون ، دهانه اقیانوس هند ، عملیات شناسایی زیر دریایی
گانری
قرار دادن DJ به عنوان هدف متحرک در میدون تیر!
شلیک موشک های زمین به زمین یا هاوک
شلیک همزمان چند تانک و کاتیوشا و توپ 203 م م و همه با هم...

داخل عدنان خدابیامرز ، البته در پرواز های معمولی که عمرا اونم میشد!
شلیک فینیکس
قاصد و نصف شدن کوه...
ناوچه شمشیر و شلیک C-802
زیردریایی های کیلو
104.نظرت رو در مورد عملیات های زیر بگو.
سایه البرز (کمان 99)
حمله به H-3
پشتیبانی عملیات مروارید
شبح 3 (پشتبانی عملیات آزاد سازی خرمشهر)
شفق(پشتیبانی عملیات والفجر)
شمشیر سوزان (حمله به اوسیراک)
رهگیری های هوایی
پرواز های شب
درگیری با ایالات متحده
پرواز برون مرزی بعد از جنگ...
105.آقا یک سوال که خودت ازم پرسیدی ، اگر میتونستی یک پرواز بری ، کابین عقب چه جنگنده ای ، کدوم خلبان عزیز و در چه ماموریتی دوست داشتی باشی؟
البته من هرچی از خلبانان عزیز رو بشناسم ، شما چندین برابر من میشناسی ، میخواستم اسم چند نفر از این عزیزان رو بنویسم و نظرت رو بخوام ، ولی دیدم این سوال بهتره...
106.اسم چند تن از خلبانان شاخ اف-4 ، اف-5 ، اف-14 ، اف-7 ، سوخو 24 ، میگ 29 رو بگو ، هرطور صلاح میدونی ، با هر نظمی و از هر دورانی ، چه زمان حاضر و چه زمان قدیم ، خودت کاملا مختاری (آزادی گذاشتم در حد سوییس!
) 107.خوب شماره این سوال مزین شد به 107 بابا ، من عاشقشم ، حس غرور به آدم میده ، شما هم همین نظر رو داری؟
108.نظرت رو در مورد کتاب های زیر بگو.
IRIAF 2010 (نوشته بابک تقوایی
) نبرد در آسمان (نوشته جناب معما
) نبرد های هوایی ایران و عراق در جنگ (نوشته تام کوپر)
109.بهترین تصاویر خودت رو گفتی ، میخوام نظرت رو در مورد گزینه های زیر بگی (البته سه گزینه اول ، در حیطه فعالیت بچه های گروهمون هست)
بهترین تصویر نیروی هوایی ایران (در روز)
همون گزینه بالا (در شب)
بهترین تصویر هواپیمای مسافربری...
بهترین تصویر گرفته شده توسط کاربران ایرانی
زیباترین تصویر A.net
راستی در مورد عکس های خودت ، چرا فوکر 100 رو که در شب گرفتی ،نگذاشتی ، اون عکس خیلی زیباست.
110.به عنوان آخرین سوال از نیروی هوایی ، اهمیت وجود نیروی هوایی رو چقدر میبینی؟
اینکه سرمایه گذاری صرف روی نیروی موشکی بشه چندان جالب نیست ، شما خودت بودی و زمان جنگ دیدی که اگر نیروی هوایی نبود ، خیلی از عملیات ها و همچنین مسائل اقتصادی یا شکست میخورد یا به سختی به جایی میرسید ، درسته؟
111.خوب بریم تو یک بخش دیگه ، آقا چرا بعضیییییییهاااااااااا ، بیخیال این عرب ها نمیشن؟
چقدر دیگه به سرمون...بزنن تا بفهمیم اینها به امام های ما رحم نکردند ، به ما رحم میکنند؟
112.چه غذاهایی رو بلدی درست کنی؟
113.یک سوال تاریخی ، مامان یا همسر!؟
البته که هرکدوم جای خودشون رو دارن ، ولی گفتیم یک درگیری ایجاد بنماییم!
114.در کارهای خونه کمک میکنی؟
115.کالباس یا سوسیس؟
116.ادکلن مورد علاقه؟
117.زبان های خارجی که بلدی؟
118.مارک مورد علاقه لباس ، شلوار ، کفش.
119.تیپ تابستونیت رو بیشتر دوست داری یا زمستونی؟
120.فصل مورد علاقه؟
121.میوه مورد علاقه؟
122.رنگ و تیم باشگاهی مورد علاقه (از الآن بگم جزء شهرام همه به حقیقت واحد یعنی استقلال رسیدن ، اون شهرام هم از دایره الهی خارج شده!)
123.حضور ایران رو در المپیک لندن چطور دیدی؟
124.تماشاگران ایرانی رو دیدی؟ ، البته اگه تلویزیون سانسور نکرده باشه!
125.نظرت رو در مورد شرایط زیر بگو.
رفتن به سوپر مارکت و درخواست آب میوه کاکتوس!
DJ و هدایت یک مهمونی (از الآن دعوت کتبی رو برای حضور در یک مهمانی به DJ بنده اعلام میدارم!
) روابط عمومی گروه دست DJ ، چقدر در درگیری ها تاثیر داشته؟
اصلا نتیجه خوبی داشته؟
به نظرت کار روابط عمومی رو خوب انجام میدم؟
استاد SMJ ، مسئول سمعی و بصری ، اتاق فکر!
یک سفر با DJ ، یک سفر بدون DJ!
126.قبول داری هرکی خیلی میخنده و شاده ، دلش پر از غمه؟
127.چه آرزویی داری که دوست داری برآورده شه.
128.زندگی زیبا رو در چی میبینی؟
129.حد نهایی موفقیت برای یک انسان در کجاست و چقدر خدا رو در کنار خودت حس میکنی؟
130.سوال پایانی ، چشمان تو آیینه کیست؟
خوب افشین جان ، صندلی داغ زیبایی رو داشتی و با اینکه وقتت آزادت خیلی کمه ، خوب جواب دادی ، هرچند من دوست داشتم یکم جواب های طولانی تر باشه ولی بازهم خوبه.
افشین عزیز ، دوست گل و نازنینم ، که خیلی خیلی دوستت دارم ، زندگی توام با موفقیت و تندرستی رو از درگاه خداوند بزرگ و برایت آرزو میکنم ، امیدوارم تمام پله ها رو سریع طی کنی ، تا به هرچیزی دوست داری برسی.
وظیفه ام بود که بیشتر سوال بپرسم ، ولی یکمی از نظر وقت در مضیقه قرار گرفتم ، شما هم این کوتاهی و احیانا برخی سوالاتی رو که پرسیدم ، به بزرگی خودت ببخش.
خوب چه خبره ، چند روز دیگه میبینمت ، نامه عاشقانه نوشتم!
خوش و خرم باشی و به امید سفرهای بعدی!
بای بای...

. انتقاد خاصی هم ندارم و از شما و سایر دوستانی هم که قابل دونستن تشکر میکنم.

[/RIGHT ALIGN]