صندلی داغ با حضور Bravo

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Bravo

پست توسط DJ Dani »

سلامی دوباره به افشین عزیز.
برای حمله نهایی اومدیم...
انشاالله خدواند متعال قسمت کند این اسکادران شما رو بتوانیم بکوبیم و نابود بسازیم!
بنده کلا قید سفرهای آینده رو با این سوالاتم باید بزنم ، پس اگر قراره یک حرکت بشه ، بگذار کار رو یکسره کنیم!
تصویر
خوب سوال ها رو آغاز میکنیم.

91.به نظرت صدا و سیما سر زلزله شمال غرب کشور گل نکاشت؟
اینکه بعضی ها با این همه گندی که زده شده ، بازهم کار امثال اینها رو توجیح میکنند ، واقعا چی میشه در موردشون گفت؟
اصلا آدم حرف بزنه یا بگذاره با تفکرات عجیب و غریب خودشون خوش باشن؟
تصویر
92.خوب سوال اولی کولاک شد ، بریم سراغ یک سری سوال دیگه از نیروی هوایی ، دوستان پی ام دادند ، مایل بودند چند مورد دیگه از شرایط عکاسی ازت پرسیده بشه و چون آخرین دفعه ای هست که در این صندلی شرکت میکنم (با توجه به زمان تعیین شده) تعداد سوال ها یک مقدار بیشتر از قبله ، دیگه به بزرگی خودت ببخش.
تصویر
نظرت رو در مورد کنسل شدن قرارداد F-16 ها در ابتدای انقلاب بگو ، اگه 1% هم کنسل نمیشد که با توجه به تفکرات اون دوران و در نظر گرفتن اینکه "اینها آهن پاره ای بیش نیستند و ما با کسی جنگ نداریم و اینها رو میخواهیم چیکار کنیم" به احتمال بالا امکان پذیر نبود ، اون وقت تا آبان سال 58 به ما میدادند؟
اگر میدادند و بعدش به دلیل قضایای تحریم دیگه قطعه ای نمی رسید ، به نظرت عملیاتی میشدن ، اصلا از 140 تا ، چندتاش میرسید؟

93.آقا راستی اینم بگم ، آلمان F-4F خودش رو تا پایان سال 2014 بازنشست میکنه و برای فروش به لهستان پیشنهاد داده ، پس نمیتونی بخری! تصویر ، حالا که بحث F-4 شد ، نظرت در مورد F-4D چیه؟
البته قبلا هم گفتی ، ولی من عاشق این جنگنده هستم ، واقعا زیباست و دوست داشتنی ، خصوصا وقتی بمب لیزری هم ببره!
94.چرا نیروی هوایی پس از جنگ این همه مظلوم واقع شده؟
البته باز F-4 و F-14 ها یک کاری کردند ، ولی انصافا F-5 ها خیلی مظلوم هستند ، گردان های ترابری ، شناسایی و گشت زنی دریایی که دیگه از نظر مظلومیت در حد اعلا هستند ، تو همه جای دنیا این شکلی با قهرماناشون رفتار میکنن؟
95.نظرت در مورد اینکه اینقدر عراقی ها رو در زمان جنگ (در نوشته های بعد جنگ) کودن و احمق فرض میکنن چیه؟
اگه اینها کودن بودند ، میتونستن این همه هواپیمای مارو بزنند؟
96.چرا تو این فیلم هایی که میسازن دائما چند نفر با کلاشینکف و آر پی چی میرن سمت یک لشگر و همه رو ساقط میکنن ، نیروی هوایی در این عملیات ها بوق تشریف داشته یا سازنده فیلم ها بوق تشریف دارن؟
تصویر
97.از پرواز های دوران بچگیت بگو ، ترجیحا یک خاطره از یگان جامبو و یک خاطره هم از هرکولس...
98.آهان تا یادم نرفته ، نظرت در مورد جناب فانتوم - 2.
99.یک بنده خدایی ، که خودت هم میدونی کیه ، گفت ازت بپرسم جریان انحرافی بین خلبانان که بوق دار زیاد میگه کدوم گروه هستند ، البته جواب از همه الآن مشخصه!
تصویر
100.عدد مورد علاقه ، من چون "3" رو دوست دارم ، سوال ها رو یک جوری به این عدد ختم میکنم.
101.مردم ایران چقدر خرافاتی هستند؟
102.آقا نظرم در مورد پرواز و کدوم مرحله اش ، از دیدگاه مسافران بود ، حالا بجواب! تصویر
103.خوب دوباره یک سری شرایط رو می نویسم ، چه حسی در این حالت ها و موقع عکاسی داری؟

F-86 های سر در پایگاه

جنگنده spare شده

منتظر اورهال

هواپیما زیر اورهال

اگر داخل تانکر (جیگر 304 تصویر) باشی و کلا یک دقیقه برای عکاسی داشته باشی (موقع سوخت دهی به جنگنده) و وینگ راست سوخو 24 ، وینگ چپ اف -14 و زیر بوم اف - 4 باشن ، کدوم رو انتخاب میکنی؟
میتونی زمان رو طوری تنظیم کنی که از هر سه بگیری ، چون فقط یکبار این شرایط برای آدم پیش میاد؟!

عکس کلوز آپ یا نمای کلی؟

سر باند

افتر برنر جنگنده تا خرخره و فاصله شما تا باند کمتر از یک متر!

شلیک تاو از کبرا

فرمشین فلایت 214 تو رژه

پرواز با شینوک

شکار 212 روی دریا

فرود سی کینگ روی پد ناو (شما خودت روی ناو هستی)

فوکر 27 و غلاف دلمار

پرواز با فالکن 20!

کابین عقب جنگنده (حالا هر کدوم که خودت میدونی)

تاور

کابین هواپیمای مسافری ، موقع فرود ، در شب

قرار گرفتن در راستای باند و عبور هواپیمای از بالا سرت

بالاپشتبوم خونه DJ اینهاااااااااااااااااااا
تصویر

لوکیشن جدید ، اما خطرناک!
تصویر

داخل اوریون ، دهانه اقیانوس هند ، عملیات شناسایی زیر دریایی
تصویر

گانری

قرار دادن DJ به عنوان هدف متحرک در میدون تیر!
تصویر

شلیک موشک های زمین به زمین یا هاوک

شلیک همزمان چند تانک و کاتیوشا و توپ 203 م م و همه با هم...
تصویر

داخل عدنان خدابیامرز ، البته در پرواز های معمولی که عمرا اونم میشد!
تصویر

شلیک فینیکس

قاصد و نصف شدن کوه...
تصویر

ناوچه شمشیر و شلیک C-802

زیردریایی های کیلو

104.نظرت رو در مورد عملیات های زیر بگو.

سایه البرز (کمان 99)
حمله به H-3
پشتیبانی عملیات مروارید
شبح 3 (پشتبانی عملیات آزاد سازی خرمشهر)
شفق(پشتیبانی عملیات والفجر)
شمشیر سوزان (حمله به اوسیراک)
رهگیری های هوایی
پرواز های شب
درگیری با ایالات متحده
پرواز برون مرزی بعد از جنگ...
تصویر

105.آقا یک سوال که خودت ازم پرسیدی ، اگر میتونستی یک پرواز بری ، کابین عقب چه جنگنده ای ، کدوم خلبان عزیز و در چه ماموریتی دوست داشتی باشی؟
البته من هرچی از خلبانان عزیز رو بشناسم ، شما چندین برابر من میشناسی ، میخواستم اسم چند نفر از این عزیزان رو بنویسم و نظرت رو بخوام ، ولی دیدم این سوال بهتره...
106.اسم چند تن از خلبانان شاخ اف-4 ، اف-5 ، اف-14 ، اف-7 ، سوخو 24 ، میگ 29 رو بگو ، هرطور صلاح میدونی ، با هر نظمی و از هر دورانی ، چه زمان حاضر و چه زمان قدیم ، خودت کاملا مختاری (آزادی گذاشتم در حد سوییس! تصویر)
107.خوب شماره این سوال مزین شد به 107 بابا ، من عاشقشم ، حس غرور به آدم میده ، شما هم همین نظر رو داری؟
108.نظرت رو در مورد کتاب های زیر بگو.
IRIAF 2010 (نوشته بابک تقوایی تصویر)
نبرد در آسمان (نوشته جناب معما تصویر)
نبرد های هوایی ایران و عراق در جنگ (نوشته تام کوپر)

109.بهترین تصاویر خودت رو گفتی ، میخوام نظرت رو در مورد گزینه های زیر بگی (البته سه گزینه اول ، در حیطه فعالیت بچه های گروهمون هست)
بهترین تصویر نیروی هوایی ایران (در روز)
همون گزینه بالا (در شب)
بهترین تصویر هواپیمای مسافربری...
بهترین تصویر گرفته شده توسط کاربران ایرانی
زیباترین تصویر A.net

راستی در مورد عکس های خودت ، چرا فوکر 100 رو که در شب گرفتی ،نگذاشتی ، اون عکس خیلی زیباست.
تصویر
110.به عنوان آخرین سوال از نیروی هوایی ، اهمیت وجود نیروی هوایی رو چقدر میبینی؟
اینکه سرمایه گذاری صرف روی نیروی موشکی بشه چندان جالب نیست ، شما خودت بودی و زمان جنگ دیدی که اگر نیروی هوایی نبود ، خیلی از عملیات ها و همچنین مسائل اقتصادی یا شکست میخورد یا به سختی به جایی میرسید ، درسته؟

111.خوب بریم تو یک بخش دیگه ، آقا چرا بعضیییییییهاااااااااا ، بیخیال این عرب ها نمیشن؟
چقدر دیگه به سرمون...بزنن تا بفهمیم اینها به امام های ما رحم نکردند ، به ما رحم میکنند؟
112.چه غذاهایی رو بلدی درست کنی؟
113.یک سوال تاریخی ، مامان یا همسر!؟
تصویر
البته که هرکدوم جای خودشون رو دارن ، ولی گفتیم یک درگیری ایجاد بنماییم!
تصویر
114.در کارهای خونه کمک میکنی؟
115.کالباس یا سوسیس؟
116.ادکلن مورد علاقه؟
117.زبان های خارجی که بلدی؟
118.مارک مورد علاقه لباس ، شلوار ، کفش.
119.تیپ تابستونیت رو بیشتر دوست داری یا زمستونی؟
120.فصل مورد علاقه؟
121.میوه مورد علاقه؟
122.رنگ و تیم باشگاهی مورد علاقه (از الآن بگم جزء شهرام همه به حقیقت واحد یعنی استقلال رسیدن ، اون شهرام هم از دایره الهی خارج شده!)
تصویر
123.حضور ایران رو در المپیک لندن چطور دیدی؟
124.تماشاگران ایرانی رو دیدی؟ ، البته اگه تلویزیون سانسور نکرده باشه!
تصویر
125.نظرت رو در مورد شرایط زیر بگو.

رفتن به سوپر مارکت و درخواست آب میوه کاکتوس!
DJ و هدایت یک مهمونی (از الآن دعوت کتبی رو برای حضور در یک مهمانی به DJ بنده اعلام میدارم!تصویر)

روابط عمومی گروه دست DJ ، چقدر در درگیری ها تاثیر داشته؟
اصلا نتیجه خوبی داشته؟
تصویر
به نظرت کار روابط عمومی رو خوب انجام میدم؟

استاد SMJ ، مسئول سمعی و بصری ، اتاق فکر!
تصویر
یک سفر با DJ ، یک سفر بدون DJ!
تصویر

126.قبول داری هرکی خیلی میخنده و شاده ، دلش پر از غمه؟
127.چه آرزویی داری که دوست داری برآورده شه.
128.زندگی زیبا رو در چی میبینی؟
129.حد نهایی موفقیت برای یک انسان در کجاست و چقدر خدا رو در کنار خودت حس میکنی؟
130.سوال پایانی ، چشمان تو آیینه کیست؟
تصویر

خوب افشین جان ، صندلی داغ زیبایی رو داشتی و با اینکه وقتت آزادت خیلی کمه ، خوب جواب دادی ، هرچند من دوست داشتم یکم جواب های طولانی تر باشه ولی بازهم خوبه.
تصویر
افشین عزیز ، دوست گل و نازنینم ، که خیلی خیلی دوستت دارم ، زندگی توام با موفقیت و تندرستی رو از درگاه خداوند بزرگ و برایت آرزو میکنم ، امیدوارم تمام پله ها رو سریع طی کنی ، تا به هرچیزی دوست داری برسی.
وظیفه ام بود که بیشتر سوال بپرسم ، ولی یکمی از نظر وقت در مضیقه قرار گرفتم ، شما هم این کوتاهی و احیانا برخی سوالاتی رو که پرسیدم ، به بزرگی خودت ببخش.
خوب چه خبره ، چند روز دیگه میبینمت ، نامه عاشقانه نوشتم!
تصویر
خوش و خرم باشی و به امید سفرهای بعدی!
بای بای...
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1000 بار
سپاس‌های دریافتی: 1084 بار

پست توسط bravo »

ASHKAN95 نوشته شده:و باز اصل جنس...

از شخصیت افشین خان خوشم اومد، یه جورایی خاکی و بی الایش و قد! از مهمترین ویژگی های شخصیتیش همین قد بودنه که واقعا عالیه... ایول
ولی ادم با سیاستی اصلااااااااا نیست و پاش بیفته سرشو به باد میدهتصویر دقیقا یه اخلاقیاتی از ما شبیه همه، البته یه چیزاااااایی(بزرگترین مشکل ما همون فانتوم و تامکته که خودش کافیه واسه بزن بزن)
واقعا دست دخترتوت درد نکنه، لپتاپ که سهله، ماکت فانتومم بشکونه بالاخره دختره باباست... چیزی نمیشه گفت! ما به این معتقدیم.

راستی شما از اون بساز و بندازا(به قول احسان) هستی یا نه؟ راست و حسینی بگو؟ صندلی داغ چطور بود؟ یه انتقاد سازنده از ما و تیم ترور صندلی بکن!(بچه ها رو به توپ ببندا)

-نه اشکان عزیز. من اصلا بد ساختن یا به نوعی کارکردن با متریال ضعیف رو بلد نیستم و به همین خاطر هم وارد کارهای ضعیف مثل مسکن مهر نمیشم. چون بلد نیستم جنس بد بخرم یا با بنا و اوسای ضعیف کار کنم. / صندلی داغتون هم فعلا خوبه تا ببینیم تا آخر وقت امروز چی بشهتصویر . انتقاد خاصی هم ندارم و از شما و سایر دوستانی هم که قابل دونستن تشکر میکنم.

راستی فردا اخرین روز صندلیه. شیخ(افشین پیرنون) خوب پیچوند مارو با المپیک و زلزله و شب احیا و ... ینی هرچی اتفاق و رویداد بود، تو این 10 روز رخ داد. تا جنگ جهانی سوم شروع نشده صندلیو تموم کنیمتصویر

اقا بریم سر سوالات، با دلت جواب بده. بی ریا، صاف و مردونه

1- دینی داری که ادا نکرده باشی و همیشه ته دلت؛ عذابت بده؟

- خداروشکر تا جاییکه میدونم نه. اگر چیزی باشه که بی اطلاع باشم خدا میدونه.
2- تا حالا واسه کسی زیر و رو کشیدی؟ حقش بوده؟

-نه،زیرورو نمیکشم ولی اگر احساس کنم کسی داره واسم میکشه یه ضرب میزارم تو پیشونیش.
3- نظرت راجع به بر زدن چیه؟(سوال مفهومی)

- تصویر

4- با عذاب وجدان چقد اشنایی داری؟

-زیاد درد میگیره.

5- توی جاده خاکی و دور افتاده داری با سرعت رانندگی میکنی، یهو میزنی به یکی. ولش میکنی همونجا یا میبریش بیمارستان؟

-قطعا میبرمش بیمارستان.دلیلی برای ول کردنش ندارم.

6-ادم خوبی هستی؟

- به نسبت خیلیها که میبینم متاسفانه بله.آدم خوبی هستم ، ظاهرا قحطیه که توش من آدم خوبی هستم!
7-تاریخی ترین اشتباه عمرت؟ نگو که نمیشه گفت و خیلی بوده و ... تاریخیه؟

-تاریخی ترین اشتباه عمرم که البته اعتقاد دارم خواست خدا بوده حتما حکمتی توش بوده این بود که 2 سال پیش یه کار عملیات خاکی از قرارگاه خاتم الانبیاء گرفتیم و با شریکم 400 میلیون تومان (زمانی که دلار 1100 تومان بود) ضرر کردیم!! خیلی اذیت شدم تا ضررشو دادم و البته کمیش هم هنوز مونده ولی در هر صورت تمام شد.تصویر
8- نظرت راجع به این شعر: (این شعرو تو صندلی خودم پرسیدن و ملکه ذهنم شده)
گلی گم کرده ام میجویم او را/ به هر گل میرسم میبویم اورا

-بیشتر تو عزاداریها استفاده میشه

9- دنیای رویایی یک جوون؟ کشتی نجات یا بلای جان؟

-هیچکدام

10-یک بیت رپ و تفسیر از شما:
گفتی یه دنیا سلول توی بدنه هر ادمه، اما من دیدم کلی بدن توی سلول

-زندان تن و تن زندانی...
11- به نظرت به یک تلنگر نیاز نداری؟ یه چیزی که شاید از این دنیا یکم دورت کنه و یکم دوردست هارو واضح تر ببینی

-گاهی اوقات لازم دارم.البته خودم متوجه میشم و سریع اون تلنگره رو به خودم میزنم چون میترسم تلنگر خدا خیلی قویتر باشه و من توانایی تحملش رو نداشته باشم.
12- چند بار توی زندگیت خیلی زود دیر شد و تو و حسرت موندین؟

- چندباری شد و آخریش در مورد خدابیامرز پوردان بود.این یکسال اخیر خیلی میخواستم ببینمش و تلفنی هم با هم صحبت کرده بودیم . ولی وقتی رسیدم ببینمش که تو بیمارستان بیهوش بود.
13- اگر امکان سفر در زمان رو داشتی، چیارو تغییر میدادی؟

- خیلی چیزارو. اولین ومهمترینش یه چیزیه که نمیتونم بگم. ولی مثل مستشار!! سعی میکردم در برهه تاریخی به مملکتم کمک کنم.
14- بیشتر تحت تاثیر چی قرار میگیری؟ محیط؟ دوستان؟ مشکلات؟ و.....(یعنی جو چی بیشتر شمارو میگیره؟)تصویر

-فکر کنم محیط

15-به چی افتخار میکنی؟

-افتخارات من زیاده(خداروشکر) . نام نیک خانواده اعم از خانواده خودم و همسرم، خانواده خوب ،افتخارات پدرم در جنگ و نیروی هوایی، دوستان خوب و مهم، ... و در آخر هم موفقیت های شغلی خودم (از خود راضی هم هستم نه؟!)
17-یه تعریف از عشق؟

-دوست داشتن بی حد و مرز چیزی بدون دلیل عقلی
18-یه نظرت شکست یعنی مرگ یا درس؟

-قطعا درسی گرانبها
19-کیارو(چه کسانی) با چی(چه چیزهایی) عوض میکنی؟(سوال ظاهرش بده، ولی مفهومیه)

-هیچ کسی رو با هیچ چیزی عوض نمیکنم ولی حاضرم پول رو با آسایش،آرامش،خوشحالی و مهر و محبت عوض کنم با کمال میل.

20-حاضری در آمدت رو با یک فقیر فیفتی بزنی؟

-باید شرایط اون شخص رو بررسی کنم و اگر ببینم واقعا نیازمنده برای مدت خاصی بله.
21-یه خاطره داگفایت از جنگ ایران و عراق بگو که خودت زیاد دوسش داری

-یادش بخیر ،امشب زیاد یاد جناب پوردان کردم یه خاطره ازشون نقل میکنم. گفت یه بار اسکرمبل زدن من بعد از تیک آف به سرعت به سمت هدف که رادار میگفت احتمالا یه میگ 23 باشه رفتم . همینطور که رادار مختصات هدف رو اصلاح میکرد و من به سمت هدف میرفتم هدف رو تو چند مایلی خودم تو رادار گرفتم که داشت به سمت عراق فرار میکرد و داشت ارتفاعشو کم میکرد بخوابه کف آب . اومدم روش کار کنم دیدم از تو اسکوپ محو شد و یه دفه افسر رادار هم فریاد زد الله اکبر!زدیش دستت درد نکنه!! همینطور که رفتم جلو دیدم هواپیما همینطور که دود ازش بلند میشد رفت سمت آب ،خلبانش اجکت کرد و هواپیما هم خورد تو آب. خلاصه برگشتم پایگاه همه گفتن احسنت ! چجوری زدی؟چی شد؟منم گفتم :من که رسیدم زده بودنش به من نرسید! رفتن با هلیکوپتر آوردنش ، من رفتم ازش بازجویی کنم.دیدم حدودا بالای 40 سال سن داره ولی درجه اش ستوانیکمه!! اول از همه مونده بودیم که این بابا رو کی زدهتصویر. نیم ساعت بعد پدافند گزارش داد که یک توپ 23 تو اون منطقه به سمت یک هواپیما در ارتفاع پایین شلیک کرده و دود ازش بلند شده ولی ندیده که افتاده یا نه.خلبان هم تایید کرد که یه دفعه رگبار توپ خورده بهش و باعث سقوطش ده. بعد هم من بهش یک نخ سیگار دادم با هم کشیدیم و یه سری چیزهای اولیه رو که روتین بود تو بازجویی ازش پرسیدیم. ظهر هم با خودمون بردیمش باشگاه افسران ناهار خوردیم و کم کم ترسش کم شده بود.ازش پرسیدم راستشو بگو،درجه ات چیه؟ اونهم گفت سرهنگ دوم. و ما تو ماموریتها درجه واقعیمونو نمیزنیم. خلاصه تو چند ساعتی که پیش ما بود بهش خوش گذشته بود.چلوکباب خورد و با ما سیگار وینستون هم کشید.هلیکوپتر که اومده بود ببرش خلبان عراقی که دوباره ترسیده بود به من گفت که نمیشه من اینجا پیش شما بمونم؟ منم تو دلم گفتم این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیست!

روح جناب پوردان شادتصویر

22-تاحالا شده با خودت درگیر بشی؟

-بله ،بعضی مواقع سر یه سری تصمیمها درگیری شدید میشه.

23-نمیدونم واست اتفاق افتاده یا نه، ولی خیلی بده.

این ادامه همون 22 بود دیگه نه؟!

تصویر
بدترین مردم کسی است که دیگران از ترس او را احترام کنند. علی(ع)
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

سلام افشین جان...!!

آقا منم اومدم حمله ی پایانی رو انجام بدم زیاد نمیپرسم چون این اشکان و دی جی به حد کافی پرسیدن...!!

1-آقا خداییش راستشو بگو،دخترت شیر کاکائو رو ریخت رو لب تاپ دعواش کردی؟!
تصویر

2-آقا آخر نفهمیدم توی پروژه هات رد ایرفورس و فانتوم مشهود هست یا نه..!! منظورم اینه که تفکرات و گفتمان فاتومیت رو توی پروژه هات پیاده میکنی؟!
تصویر

طرف خودش هست یا نه؟!
  تصویر تصویر(سوال فوق العاده مفهومی!)

4-نظر فانتوم در رابطه با شما چیه؟!
تصویر

5-شما کتاب نبرد در آسمان رو چند دور خوندید یا بهتره بگم چند ده دور خوندید؟!
تصویر تصویر

6-نظرت در مورد خلبانی که میگه من موشک رو شلیک کردم ولی از سرنوشتش بی اطلاعم چیه؟!
تصویر

7-با توجه به اینکه سفر خارجی زیاد میری هیچوقت شده که از ایرانی بودن خودت پشیمون بشی؟!منظورم اینه که با پاسپورت ایرانی تا حالا مشکلی برات پیش نیومده؟!(بابت این سوال معضرت میخوام) تصویر

8-نمیخوای برگردی فیسبوق؟!
تصویر

9-آقا این آثار هنری منو چطور ندیدی؟ مثل اینکه پای خودت هم توش گیره ها...؟!(DJ چرا نشونش ندادی؟!)
تصویر

10- سوال آخر اینکه یکی از دوستان هست که ادعای فانتومی بودنش بقول خودت چاک آسمون رو جر داده اخیرا" یک خیانت آشکار در حق فانتوم کرده نظرت در مورد این خیانت چیه؟!(دوست دارم سنگ تموم بزاری و چنان بکوبیش که دیگه نای راه رفتن نداشته باشه!!)
تصویر

تامکته 8200 تا veiw گرفته و فانتومه 5100 تا....!! تصویر

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

افشین جان مرسی از اینکه وقت میزاری! صندلی خوبی بود! تصویر تصویر  

این هم تقدیم به روح بلند جناب پوردان تصویر

ی صبور جراحاتی شدید

از حصر آشیانه جامانده ها رهید
روی جهاد و روی شهادت سفید شد
وقتی دوباره زیر پر   پرید

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

DJ Dani نوشته شده:سلامی دوباره به افشین عزیز.
برای حمله نهایی اومدیم...
انشاالله خدواند متعال قسمت کند این اسکادران شما رو بتوانیم بکوبیم و نابود بسازیم!
بنده کلا قید سفرهای آینده رو با این سوالاتم باید بزنم ، پس اگر قراره یک حرکت بشه ، بگذار کار رو یکسره کنیم!
تصویر
خوب سوال ها رو آغاز میکنیم.

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]  [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]بفرماييد عزيزم،اصلا   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]نيست،با فراغ بال به شما جواب ميدم،جاي ديگه هم اصلا تلافي نميكنم. خيالت راحت   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]باشه،اصلا ترس تو دلت راه نده(كلا افعال معكوس برره   

(  

91.به نظرت صدا و سیما سر زلزله شمال غرب کشور گل نکاشت؟
اینکه بعضی ها با این همه گندی که زده شده ، بازهم کار امثال اینها رو توجیح میکنند ، واقعا چی میشه در موردشون گفت؟
اصلا آدم حرف بزنه یا بگذاره با تفکرات عجیب و غریب خودشون خوش باشن؟
تصویر

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]  [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]بله به نظرم اخبار حادثه با تاخير پخش شدو بالاخره صدا و   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]ديگه. ولي به نظر مياد ساير دستگاههاي مرتبط كار خودشونو خوب انجام دادن.هرچند   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]ايده آل خيلي زياد فاصله   

.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>  

92.خوب سوال اولی کولاک شد ، بریم سراغ یک سری سوال دیگه از نیروی هوایی ، دوستان پی ام دادند ، مایل بودند چند مورد دیگه از شرایط عکاسی ازت پرسیده بشه و چون آخرین دفعه ای هست که در این صندلی شرکت میکنم (با توجه به زمان تعیین شده) تعداد سوال ها یک مقدار بیشتر از قبله ، دیگه به بزرگی خودت ببخش.
تصویر

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]-
همون بالا نظرم رو عرض كردم عزيزم

نظرت رو در مورد کنسل شدن قرارداد F-16 ها در ابتدای انقلاب بگو ، اگه 1% هم کنسل نمیشد که با توجه به تفکرات اون دوران و در نظر گرفتن اینکه "اینها آهن پاره ای بیش نیستند و ما با کسی جنگ نداریم و اینها رو میخواهیم چیکار کنیم" به احتمال بالا امکان پذیر نبود ، اون وقت تا آبان سال 58 به ما میدادند؟
اگر میدادند و بعدش به دلیل قضایای تحریم دیگه قطعه ای نمی رسید ، به نظرت عملیاتی میشدن ، اصلا از 140 تا ، چندتاش میرسید؟

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]  [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]عرض كنم كه اگر خريد اونها ملغي نميشد امكان تحويل دادن   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]عملياتي كردنشون خيلي زياد بود.اون سري   

f-16   
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]با توجه به تكنولوژي متوسطي   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]داشت و از نظر پيچيدگي   

F-14   
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]قابل مقايسه نبود به راحتي قابل عملياتي   

.<o:p></o:p>  

93.آقا راستی اینم بگم ، آلمان F-4F خودش رو تا پایان سال 2014 بازنشست میکنه و برای فروش به لهستان پیشنهاد داده ، پس نمیتونی بخری! تصویر  

-از لهستان ميخريدمشون

، حالا که بحث F-4 شد ، نظرت در مورد F-4D چیه؟
البته قبلا هم گفتی ، ولی من عاشق این جنگنده هستم ، واقعا زیباست و دوست داشتنی ، خصوصا وقتی بمب لیزری هم ببره!  

f-4d رو دوست دارم وقتي كه سه تا

Gun pod با هم ببنده

!

<o:p></o:p>

94.چرا نیروی هوایی پس از جنگ این همه مظلوم واقع شده؟
البته باز F-4 و F-14 ها یک کاری کردند ، ولی انصافا F-5 ها خیلی مظلوم هستند ، گردان های ترابری ، شناسایی و گشت زنی دریایی که دیگه از نظر مظلومیت در حد اعلا هستند ، تو همه جای دنیا این شکلی با قهرماناشون رفتار میکنن؟ 

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]  [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]مشكل   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]خودشون بوده ،البته الان بهتر شده ولي بازم اين   

.   
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]متاسفانه كار يك طرف قضيه است و ارائه عملكرد و تبليغات صحيح هم   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]تاثيرگذاره. متاسفانه يه عده شون كه اصلا تو اين واديها نبودن،يه عده   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]صندليشون چسبيده بودن براشون همون دوره حكمرانيشون مهم بود و يه عده هم   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]به قضيه نداشتن.   

f-14   
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]يي   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]خيلي خوب در مورد تبليغات كار كردن،  

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]نه،كساني كه قصد داشتن استفاده ابزاري ازشون بكنن اينكارو كردن و   

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma,sans-serif]اين موضوع رو ادامه   

.  

95.نظرت در مورد اینکه اینقدر عراقی ها رو در زمان جنگ (در نوشته های بعد جنگ) کودن و احمق فرض میکنن چیه؟
اگه اینها کودن بودند ، میتونستن این همه هواپیمای مارو بزنند؟
96.چرا تو این فیلم هایی که میسازن دائما چند نفر با کلاشینکف و آر پی چی میرن سمت یک لشگر و همه رو ساقط میکنن ، نیروی هوایی در این عملیات ها بوق تشریف داشته یا سازنده فیلم ها بوق تشریف دارن؟
تصویر  

-فكر كنم اولش ميخواستن يه فيلم با مايه طنز بسازن بعدا بقيه هم فكر كردن همه فيلماي جنگي بايد اينجوري باشه و عراقيها هم اين شكلين. 

97.از پرواز های دوران بچگیت بگو ، ترجیحا یک خاطره از یگان جامبو و یک خاطره هم از هرکولس...  

يادمه وقتي 747 ميومد بوشهر بخصوص تابستونا ،يه كوهي از مردم رو سوار ميكرد ميبرد تهران.بلبشويي بود واسه خودش،تو هواپيما ميگفتن هركي جا واسه نشستن پيدا نكنه بايد پياده شه. يه بار كه من داشتم دنبال جا واسه نشستن ميگشتم رفتم ته هواپيما .ديدم دوتا جوون از گروهبانهاي پايگاه واسه خودشون نشستن رو صندلي بوم اپريتور دارن سيگار هم ميكشنتصویر . منم اون گوشه موشه ها يه جا گيرآوردم نشستم. لود مستر اومد تو اون شلوغي ديد اين بابا داره سيگار ميكشه شاكي شد گفت مرتيكه بيشعور اومدي تو هواپيماي تانكر ،نشستي جاي اپراتور داري واسه من سيگار ميكشي؟ دعوا شد داشتن يارو رو مينداختن پايين كه با التماس و غلط كردم نشست سر جاش. 

يه بار هم تو c-130 جا واسه نشستن گيرم نميومد يه دفعه ديدم يه جعبه اون كناره.پريدم نشستم روش.لود مستر چند دقيقه بعد اومد رد شد به من و يكي ديگه كه رو جعبه نشسته بوديم گفت:از رو اين خدابيامرز بلند شين بذارين نفس بكشه!! نگو تابوت بودهتصویر 

98.آهان تا یادم نرفته ، نظرت در مورد جناب فانتوم - 2.  

-حضور ايشان در فرومهاي نظامي انصافا باعث حركتي نو و متفاوت شد.تا جاييكه اطلاع دارم از هيچ كمكي هم در راستاي ارتقاء دانش هوانوردي كاربران و علاقمندان در كشور دريغ نكرده اند. باعث افتخار بنده است كه ازشون ياد بگيرم.  

99.یک بنده خدایی ، که خودت هم میدونی کیه ، گفت ازت بپرسم جریان انحرافی بین خلبانان که بوق دار زیاد میگه کدوم گروه هستند ، البته جواب از همه الآن مشخصه!
تصویر  

-مبهم حرف ميزني،جريان انحرافي وجود نداره .من همه چيزو انكار ميكنم.همه چي آرومه.  

100.عدد مورد علاقه ، من چون "3" رو دوست دارم ، سوال ها رو یک جوری به این عدد ختم میکنم.  

-عدد4 

101.مردم ایران چقدر خرافاتی هستند؟  

-زياد 

102.آقا نظرم در مورد پرواز و کدوم مرحله اش ، از دیدگاه مسافران بود ، حالا بجواب! تصویر  

- تيك آفش از همه مواقع باحالتره. بخصوص اگر يه ضرب بري تو ابر 

103.خوب دوباره یک سری شرایط رو می نویسم ، چه حسی در این حالت ها و موقع عکاسی داری؟

F-86 های سر در پایگاه  

-گاهي اوقات ميگم بخاطر يه f-86 مارو نگيرن ببرن حالا بيا و درستش كن!تصویر 

جنگنده spare شده  

-عكس نميگيرم 

منتظر اورهال  

-منتظر روزي كه بپره ،عكسهاشو بذارم كنار هم كيف كنم كه عملياتي شده 

هواپیما زیر اورهال  

-عكس نميگيرم 

اگر داخل تانکر (جیگر 304 تصویر) باشی و کلا یک دقیقه برای عکاسی داشته باشی (موقع سوخت دهی به جنگنده) و وینگ راست سوخو 24 ، وینگ چپ اف -14 و زیر بوم اف - 4 باشن ، کدوم رو انتخاب میکنی؟  

-F-4 زير بوم رو ميگيرم. 

میتونی زمان رو طوری تنظیم کنی که از هر سه بگیری ، چون فقط یکبار این شرایط برای آدم پیش میاد؟!  

-بله ميتونم از هر سه تاشون تو 1 دقيقه بگيرم. 

عکس کلوز آپ یا نمای کلی؟  

-هردو

سر باند  

-line up

افتر برنر جنگنده تا خرخره و فاصله شما تا باند کمتر از یک متر!  

-لذت مضاعف 

شلیک تاو از کبرا  

4000/1 ،High speed ، iso 1000 تقدم شاتر 

فرمشین فلایت 214 تو رژه  

-چيزخاصي نيست 

پرواز با شینوک  

عكس از پرش چتربازان از پشت 

شکار 212 روی دریا  

تصویر 

فرود سی کینگ روی پد ناو (شما خودت روی ناو هستی)  

-وايد خوبي در مياد 

فوکر 27 و غلاف دلمار  

-يادش بخير. چند بار كه پدرم فرمانده ميدان بود منم باهاش رفتم تيراندازي به دلمار رو ديدم. واقعا قشنگ و استثناييه. خداييش اسكايگارد خيلي شيك ميزنهتصویر 

پرواز با فالکن 20!  

- مال ازما بهترونه  

کابین عقب جنگنده (حالا هر کدوم که خودت میدونی)  

-كابين عقب تامكت قشنگتر و دلبازتره 

تاور

تاچ 

کابین هواپیمای مسافری ، موقع فرود ، در شب

-تو كابين مسافربري عكس نميگيرم. شايد مردم دوست نداشته باشن. 

قرار گرفتن در راستای باند و عبور هواپیمای از بالا سرت

-قبل از رسيدن بالاي سرم تله ازش ميگيرم 

بالاپشتبوم خونه DJ اینهاااااااااااااااااااا
تصویر  

-والا ما كه نيومديم 

لوکیشن جدید ، اما خطرناک!
تصویر  

-كجاست؟! 

داخل اوریون ، دهانه اقیانوس هند ، عملیات شناسایی زیر دریایی
تصویر  

تصویر 

گانری  

-اسكيپ 

قرار دادن DJ به عنوان هدف متحرک در میدون تیر!
تصویر  
 به اميد خدا بورزاگ بخوره 

شلیک موشک های زمین به زمین یا هاوک  

-تجربشو نداشتم

شلیک همزمان چند تانک و کاتیوشا و توپ 203 م م و همه با هم...
تصویر  

-تجربشو نداشتم

داخل عدنان خدابیامرز ، البته در پرواز های معمولی که عمرا اونم میشد!
تصویر  

-تجربشو نداشتم

شلیک فینیکس  

-تجربشو نداشتم

قاصد و نصف شدن کوه...
تصویر  

مگه نشد؟!تصویر 

ناوچه شمشیر و شلیک C-802  

-تجربشو نداشتم

زیردریایی های کیلو  

-تجربشو نداشتم

104.نظرت رو در مورد عملیات های زیر بگو.

سایه البرز (کمان 99)
حمله به H-3
پشتیبانی عملیات مروارید
شبح 3 (پشتبانی عملیات آزاد سازی خرمشهر)
شفق(پشتیبانی عملیات والفجر)
شمشیر سوزان (حمله به اوسیراک)
رهگیری های هوایی
پرواز های شب
درگیری با ایالات متحده
پرواز برون مرزی بعد از جنگ...
تصویر  

-همشو F-4 انجام داده نه؟! تصویر

105.آقا یک سوال که خودت ازم پرسیدی ، اگر میتونستی یک پرواز بری ، کابین عقب چه جنگنده ای ، کدوم خلبان عزیز و در چه ماموریتی دوست داشتی باشی؟
البته من هرچی از خلبانان عزیز رو بشناسم ، شما چندین برابر من میشناسی ، میخواستم اسم چند نفر از این عزیزان رو بنویسم و نظرت رو بخوام ، ولی دیدم این سوال بهتره...  

-قطعا كابين عقب F-4 ، يه پرواز GCI&ACI با Air refule ، ما رو تو معذورات قرار نده 

106.اسم چند تن از خلبانان شاخ اف-4 ، اف-5 ، اف-14 ، اف-7 ، سوخو 24 ، میگ 29 رو بگو ، هرطور صلاح میدونی ، با هر نظمی و از هر دورانی ، چه زمان حاضر و چه زمان قدیم ، خودت کاملا مختاری (آزادی گذاشتم در حد سوییس! تصویر)  

-آقا مارو تو معذورات قرار نده برادر 

107.خوب شماره این سوال مزین شد به 107 بابا ، من عاشقشم ، حس غرور به آدم میده ، شما هم همین نظر رو داری؟  

دلم براي پرواز باهاش تنگ شده 

108.نظرت رو در مورد کتاب های زیر بگو.
IRIAF 2010 (نوشته بابک تقوایی تصویر)  

-نخوندمش 

نبرد در آسمان (نوشته جناب معما تصویر)  

-نخوندمش

نبرد های هوایی ایران و عراق در جنگ (نوشته تام کوپر)  

-نخوندمش

109.بهترین تصاویر خودت رو گفتی ، میخوام نظرت رو در مورد گزینه های زیر بگی (البته سه گزینه اول ، در حیطه فعالیت بچه های گروهمون هست)
بهترین تصویر نیروی هوایی ایران (در روز)  

[RIGHT ALIGN=CENTER]تصویر[/RIGHT ALIGN]

همون گزینه بالا (در شب)  

فكر كنم تو و عليرضا يه چندتا عكس شب انداخته باشين ... ولي اسمشو بهترين نميشه گذاشتتصویر  

بهترین تصویر هواپیمای مسافربری...  

-يكي از كاكپيتهاي شهرام،فكر كنم كاكپيت 320 اگر اشتباه نكنم. 

بهترین تصویر گرفته شده توسط کاربران ایرانی  

-نمايشگاه هوايي در برف زمستان - كار محمد رزازان 

تصویر A.net

-واقعا نميشه گفت...

راستی در مورد عکس های خودت ، چرا فوکر 100 رو که در شب گرفتی ،نگذاشتی ، اون عکس خیلی زیباست.
تصویر  

-عكس شب زيبا به عكسي ميگن كه با6/1 ثانيه و ايزوي پايين تيك آف رو پن كني.عكاسي از سوژه ثابت در شب هنر نيست كه برادر. 

.به عنوان آخرین سوال از نیروی هوایی ، اهمیت وجود نیروی هوایی رو چقدر میبینی؟

-اين پرسيدن داره؟ 

سرمایه گذاری صرف روی نیروی موشکی بشه چندان جالب نیست ، شما خودت بودی و زمان جنگ دیدی که اگر نیروی هوایی نبود ، خیلی از عملیات ها و همچنین مسائل اقتصادی یا شکست میخورد یا به سختی به جایی میرسید ، درسته؟

-پ ن پ

111.خوب بریم تو یک بخش دیگه ، آقا چرا بعضیییییییهاااااااااا ، بیخیال این عرب ها نمیشن؟
چقدر دیگه به سرمون...بزنن تا بفهمیم اینها به امام های ما رحم نکردند ، به ما رحم میکنند؟  

-من اصلا نميفهمم چرا ما بايد مشكلات قوم و قبيله اي داشته باشيم؟! اصلا ما چرا با همه دعوا داريم يا همه با ما دعوا دارن؟! 

.چه غذاهایی رو بلدی درست کنی؟

-ماكاروني،املت،نيمرو،تخم مرغ آب پز، كنسرو ماهي و كنسرو لوبيا و كنسروهاي ديگه!! 

113.یک سوال تاریخی ، مامان یا همسر!؟  

تصویر هر كدوم جاي خودشون 

البته که هرکدوم جای خودشون رو دارن ، ولی گفتیم یک درگیری ایجاد بنماییم!
تصویر
114.در کارهای خونه کمک میکنی؟  

-كم 

.کالباس یا سوسیس؟

-تو خونه كه نميخريم و نمياريم ،مگه چي باشه ، ولي بيرون اگر مجبور باشم بين اين دوتا انتخاب كنم سوسيس رو انتخاب ميكنم. 

.ادکلن مورد علاقه؟

- من بخاطر ميگرن و سردرد هاي زياد ادكلن استفاده نميكنم. ولي يه ديزل دارم كه از بوش خوشم مياد. 

117.زبان های خارجی که بلدی؟  

متاسفانه فقط انگليسي در حد رفع نياز روزمره تصویر 

118.مارک مورد علاقه لباس ، شلوار ، کفش.  

- تامي و كالوين كلين .كفش هم كلارك 

119.تیپ تابستونیت رو بیشتر دوست داری یا زمستونی؟  

-هردو 

.فصل مورد علاقه؟

-تابستان 

.میوه مورد علاقه؟

-انجير رسيده 

.رنگ و تیم باشگاهی مورد علاقه (از الآن بگم جزء شهرام همه به حقیقت واحد یعنی استقلال رسیدن ، اون شهرام هم از دایره الهی خارج شده!)
تصویر
 -پرسپوليس 

.حضور ایران رو در المپیک لندن چطور دیدی؟

-بهتر از هميشه و خاك بر سر تكواندو ايران  

124.تماشاگران ایرانی رو دیدی؟ ، البته اگه تلویزیون سانسور نکرده باشه!
تصویر  

- بله ديدم باعث افتخار بودن 

.نظرت رو در مورد شرایط زیر بگو.

رفتن به سوپر مارکت و درخواست آب میوه کاکتوس!  

تصویرتصویرتصویر(يه بنده خدايي به آلوئه ورا ميگفت كاكتوس) 

و هدایت یک مهمونی (از الآن دعوت کتبی رو برای حضور در یک مهمانی به DJ بنده اعلام میدارم!تصویر)

-مالش نيستي

روابط عمومی گروه دست DJ ، چقدر در درگیری ها تاثیر داشته؟
اصلا نتیجه خوبی داشته؟
تصویر
به نظرت کار روابط عمومی رو خوب انجام میدم؟  

-شبيه عقيدتي سياسي نيرو عمل ميكني

استاد SMJ ، مسئول سمعی و بصری ، اتاق فکر!
تصویر  

ياد پرژكتورهاي قديمي ميافتم. 

سفر با DJ ، یک سفر بدون DJ!
تصویر

- به اميد خدا از اين به بعد كلا بدون DJ تصویر 

126.قبول داری هرکی خیلی میخنده و شاده ، دلش پر از غمه؟

-بله صد در صد 

.چه آرزویی داری که دوست داری برآورده شه.

-اگر بخوام از خدا بخوام ،كوپنم رو فقط براي سلامتي ميسوزونم و نه چيز ديگه. ولي اگر آرزوي در سطح غول چراغ جادو باشه يه نموره درخواست مالي دارمتصویر 

.زندگی زیبا رو در چی میبینی؟

-شادي ، دوستي و سلامتي 

.حد نهایی موفقیت برای یک انسان در کجاست و چقدر خدا رو در کنار خودت حس میکنی؟

-رسد آدمي به جايي كه بجز خدا نبيند... / زياد ،نزديكتر از رگ گردن 

.سوال پایانی ، چشمان تو آیینه کیست؟
تصویر

-خودم

خوب افشین جان ، صندلی داغ زیبایی رو داشتی و با اینکه وقتت آزادت خیلی کمه ، خوب جواب دادی ، هرچند من دوست داشتم یکم جواب های طولانی تر باشه ولی بازهم خوبه.
تصویر  

- ديگه وسطهاش داشتم بوووقق ميدادم بهت .آخه تو مگه ... بگذريم تصویر 

افشین عزیز ، دوست گل و نازنینم ، که خیلی خیلی دوستت دارم ، زندگی توام با موفقیت و تندرستی رو از درگاه خداوند بزرگ و برایت آرزو میکنم ، امیدوارم تمام پله ها رو سریع طی کنی ، تا به هرچیزی دوست داری برسی.
وظیفه ام بود که بیشتر سوال بپرسم ، ولی یکمی از نظر وقت در مضیقه قرار گرفتم ، شما هم این کوتاهی و احیانا برخی سوالاتی رو که پرسیدم ، به بزرگی خودت ببخش.
خوب چه خبره ، چند روز دیگه میبینمت ، نامه عاشقانه نوشتم!
تصویر
خوش و خرم باشی و به امید سفرهای بعدی!
بای بای...  

خوش اومدي
تصویر

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

Alpha4 نوشته شده:
سلام افشین جان...!!

آقا منم اومدم حمله ی پایانی رو انجام بدم زیاد نمیپرسم چون این اشکان و دی جی به حد کافی پرسیدن...!!

-خداييش اين DJ كلا مارو از كارو زندگي انداخته با اين سوالاش!

1-آقا خداییش راستشو بگو،دخترت شیر کاکائو رو ریخت رو لب تاپ دعواش کردی؟!
تصویر

-تصویر نه. يكم غر غر كردم ولي دعوا نه. اصلا دخترم دعواهاي منو جدي نميگيره.تصویر

2-آقا آخر نفهمیدم توی پروژه هات رد ایرفورس و فانتوم مشهود هست یا نه..!! منظورم اینه که تفکرات و گفتمان فاتومیت رو توی پروژه هات پیاده میکنی؟!
تصویر 

-مرام كه همونه كلا در گفتمانها از بوووقق استفاده زيادي ميشه ولي پروژه مرتبطي نداشته ام.

طرف خودش هست یا نه؟!

تصویر تصویر(سوال فوق العاده مفهومی!)

-اگر لازم بود كه بدوني خودش ميگفت.اطلاعي ندارمتصویر

4-نظر فانتوم در رابطه با شما چیه؟!
تصویر

-دل به دل راه دارهتصویر

5-شما کتاب نبرد در آسمان رو چند دور خوندید یا بهتره بگم چند ده دور خوندید؟!
تصویر تصویر

-نخوندم

6-نظرت در مورد خلبانی که میگه من موشک رو شلیک کردم ولی از سرنوشتش بی اطلاعم چیه؟!
تصویر

-موشك سرگردان بوده!

7-با توجه به اینکه سفر خارجی زیاد میری هیچوقت شده که از ایرانی بودن خودت پشیمون بشی؟!منظورم اینه که با پاسپورت ایرانی تا حالا مشکلی برات پیش نیومده؟!
(بابت این سوال معضرت میخوام) تصویر  

-نه تابحال كسي باهام بد برخورد نكرده و پشيمون نبودم ولي پيش خودم ميگم كه بايد خيلي بهتر از اين باشيم.

برگردی فیسبوق؟!
تصویر  

-تصویر آخه V_P N ندارم

9-آقا این آثار هنری منو چطور ندیدی؟ مثل اینکه پای خودت هم توش گیره ها...؟!(DJ چرا نشونش ندادی؟!)
تصویر

-تصویرتصویرتصویر خيلي خنديدم،خدا خيرت بده امروز صبح لذت بردم.

10- سوال آخر اینکه یکی از دوستان هست که ادعای فانتومی بودنش بقول خودت چاک آسمون رو جر داده اخیرا" یک خیانت آشکار در حق فانتوم کرده نظرت در مورد این خیانت چیه؟!(دوست دارم سنگ تموم بزاری و چنان بکوبیش که دیگه نای راه رفتن نداشته باشه!!)
تصویر

تامکته 8200 تا veiw گرفته و فانتومه 5100 تا....!! تصویر

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]      
     -خوب، قطعا زاويه و هنرمندي و حاشيه در بازديد عكسها تاثير گزاره. عكس فانتوم بالا يه عكس خيلي ساده و با فاصله كانوني كم و زاويه اي تكراري است و بايد هم بازديد كمتر بگيره.اون عكس اف-14 خاص هست و حاشيه هم داره .البته قاعدتا بايد بخاطر افرادي كه جلوش بودن اسكرينر اونو ريجكت ميكرد و motive ميگرفت . ضمن اينكه heat haze عكس هم بالاست .Dark هم هست.تصویر  
  افشین جان مرسی از اینکه وقت میزاری! صندلی خوبی بود! تصویر تصویر     -منم از شما متشكرم و براتون آرزوي سربلندي و موفقيت دارم.تصویر 

این هم تقدیم به روح بلند جناب پوردان تصویر

ی صبور جراحاتی شدید

از حصر آشیانه جامانده ها رهید
روی جهاد و روی شهادت سفید شد
وقتی دوباره زیر پر   پرید

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”