سلام رامين جان
به اينجا خوش آمدي
من همان برکوت در aero هستم.
دوست ما آقاسعيد از وطن پرستان دوآتشه هست و عقايد و نظرات
ايشون براي همه خواندني و جذاب هست.
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Mahdi1944 نوشته شده:Kingman_62 تبديل شدن ايران به ابر قدرت در 30 سال آينده كمي دور از ذهن هست، اما دست نيافتني هم نيست

Saeid12345 نوشته شده:دوستان من چرا اينقدر ساده به قضيه نگاه ميکنيد؟
30 سال ميدونيد يعني چي؟ در طول 30 يک کشور متوسط مانند ايران ميتواند نه تنها از آمريکا جلو بزند بلکه اونو هم کلا نابود کند.
نگاهي به 30 سال پيش چين بندازيد.
اکنون اقتصاد چين در جهان دوم هست و در کل بعد از اتحاديه اروپا و آمريکا قرار ميگيرد.
چين هم اکنون آنچنان قوي شده است که توانايي برخورداري از بودجه هاي سنگين نظامي مانند 200 ميليارد دلار در سال را دارد.
تا پنج سال ديگر چين اولين قدرت اقتصادي جهان خواهد شد و تا 15 سال ديگر يکي از قطبهاي صنعتي جهان.
ايران هم اثبات کرده است که ميتواند.
GDP ايران بر اساس تبديل ارز در طول يکسال از 160 ميليارد دلار به 200 ميليارد دلار افزايش يافته است. اين نوع توليد ناخالص داخلي بيشتر به مسايل صنعتي و صادرات تکيه دارد.
ولي مهمترين مساله اين هست که توليد ناخالص داخلي ايران بر اساس برابري قدرت خريد بيش از 550 ميليارد دلار شده است. اين يعني همه چيز براي پيشرفت مافوق تصور براي ما مهيا هست.
بايد درآمد 50 ميليارد دلاري نفت و گاز را هم در نظر گرفت که کمتر کشوري اينچنين شرايط عالي دارد.
اگر بخواهيم مطمئن باشيد که ميتوانيم.

Saeid12345 نوشته شده:دوست من نظر بنده کلي بود و کاري به شرايط جزئي کنوني ندارم.
جزئيات براحتي عوض ميشوند ولي مهم کل هست که عوض کردنش گاو نر ميخواهد و مرد کهن!
به هر حال اگر از ديد منطقي نگاه کنيم همه چيز براي پيشرفت ايران مهيا است.
کاري هم به دولت و حکومت و مردم و ... ندارم.
شما برو از يک کارشناس مسايل اقتصادي بپرس که آقا يک کشور با 70 ميليون نفر جمعيت و GDP تبديل ارزي 200 و برابري قدرت خريد 550 به اضافه 50 ميليارد دلار درآمد نفتي و گازي و 60% جمعيت جوان و کلي منابع طبيعي و سطح علمي و صعنتي متوسط و ... چقدر شانس پيشرفت مافوق تصور دارد؟
به نظر من که 100%![]()
يک مثال ميزنم تا موضوع بهتر درک شود.
فرض کن با مديريت صحيح بتونيم رشد اقتصادي را 2 رقمي کنيم.
مثلا 10% در سال.
ظرف تنها ده سال GDP ايران بر اساس برابر قدرت خريد ميشود تقريبا 2 تريليون دلار و اين يعني 4 درصد کل اقتصاد جهان در سال 2005.
مشکلات اصلي کشور ما تنها چند عامل هست :
1- خواب بودن مردم در طول 100 سال گذشته و عادت کردن به دريافت کمک از وطن تا کمک به وطن!
2- افراط و تفريط در مسايل ديني و ايدئولوژيک
3- مديريت سنتي و از رده خارج
4- عدم شناخت کافي دولت از استعدادهاي کشور
5- عدم روابط صحيح و منطقي با ديگر کشورها
و غيره
ولي با تمام شرايط کنوني من به آينده خيلي اميدوارم.
به قول پيشوا : نمينويسم!