و مجبور میشم ریستارت بکنم ولی دوبار همین مشکل پیش میاد بعضی وقتا هم اتفاقی نمیوفته. ولی تو بازی به خوبی کارت گرافیک کار میکنه مثل بازی bf3 یا mw3 راحت کار میکنه تو ویندوز سون این مشکل یه جور دیکه هستش مثلا وقتی دارم تو ویندوز سون فیلم میبینم یه دفع همه چی قفل میکنه صفحه سیاه میشه و دوبار همه چی عادی میشه یا تو حالت عادی هم این اتفاق میفته صفحه سیاه میشه دوبار درست میشه فقط فرقش با ویندوز xp اینکه سرعت فن و activity بالا نمیره و صفحه به لرزه نمیوفته و گیر نمیکنه بعضی وقتا هم سرعت فن cpu بالا میره لطفا کمک کنید . مشخصات سیستم من : motherborad : asus m5a78l
cpu amd 1055 6x
vga : amd radeon 6790hd 1gig ddr5
ram 4gig
power 530w green
من چند بار ویندوز عوض کردم چند بار هم کارت گرافیک رو تو هر دو تا ویندوز آپدیت کردم نمیدونم باید چی کار کنم آخه فکر نکنم مشکل از عدم مچ شدن قطعات باشه چون چند ماه بدون مشکل کار میکرد میگم تو بازی مشکل نداره تو محیط ویندوز که در حال کار هستم این اتفاق میفته کمک کنید دوستان در ضمن من الان متوجه یه موضوعی شدم وقتی مودم ای دی اس ال من روشن این اتفاق میوفته که یه دفع سرعت فن کارت گرافیک بالا میره داغ میکنه تو قسمت activity گرافیک به 90 در صد میرسه تصویر گیر میکنه ولی وقتی مودم رو خاموش میکنم دوبار همه چی درست میشه و به حالت عادی بر میگرده نمیدونم حالا میشه کارت گرافیک تنظیماتی داشته باشه که مربوط به اینترنت هستش؟؟؟؟؟؟
در ویندوز xp هم این ارور میده

در ویندوز سون این ارور میده

چه برسه به اونها که از منابع دیگه به دست میارم.
من اين مدت كارت گرافيك رو داده بودم گارانتي براي تست كه گارانتي گفت كارت گرافيك سالمه و هيچ ايرادي نداره حالا تو اين مدت يه كارت گرافيك معمولي رو سيستم گذاشتم ولي جالب اينه يه اتفاق ديگه براي سيستم ميوفته دوستان ديگه اون دو تا ارور كه در مطلب اول عكسشو گذاشتم كه مربوط به كارت گرافيك بوده و اون صفحه آبي نمياد . اگه يادتون باشه من ميگفتم سيستم با كارت گرافيك قبلي وقتي روشن ميشد او ارور رو مياد و سرعت فن بالا ميرفت و صفحه به لرزه ميوفتاد البته گفتم كارت گرافيك هم بعد تست گارانتي هيچ مشكلي نداره ولي حالا اين اتفاق براي cpu amd x6 1055 ميوفته به محض روشن كردن سيستم سرعت فن سي پي يو بالا ميره البته هيچ مشكلي براي كار با سيستم ندارم و براحتي كار ميكنم ولي تو task manager : CPU USAGE 50% هستش و سرعت فن سي پي يو بالاست ... به نظر مشكل از كجاست كارت گرافيك هم كه ايرادي نداشت ولي همين مشكل كارت گرافيك يعني داغ كردن و بالا رفتن سرغت فن حالا براي سي پي يو اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميشه تمام اين مشكلات از پاور سيستم باشه؟؟؟؟؟