ممنون رامین جان.
توضیحاتت فوق العاده هست ، من تصویر رو در سایز بهتری دیده بودم ، گویا داخل کابین Northrop RF-5A Freedom Fighter یک چیزی قرار دارد ، حالا یک شخص درنظر نمی گیریم ، اما ماکت ممکن است.
یک موضوعی پیش میاد ، هواپیماهای خانواده F-5 از فریدوم فایتر و تایگر تا صاعقه آزمایش های پروازی خود رو مدت ها قبل انجام دادند و عملا این کار جزء تست سازه های جدید ، نمیتواند دلیلی داشته باشد.
ولی این موضوع امکان دارد که جهت آموزش صندلی پران هم از این بخش جلوی دم استفاده شود ، هرچند در آن شرایط ، آموزش واقعی خیلی گران تمام می شود و تامین این همه کانوپی کار مشکلی خواهد شد ، اما به قول شما اگر قرار باشد صندلی های ایجکت جدید تست شود ، آنوقت با رها شدن ، امکان آسیب به دم نیست؟
از طرفی این توپولوف ، نمی تواند سازه های دیگری رو بر روی بدنه حمل کند؟
در قسمت زیر هواپیما با توجه به فاصله کم با زمین ، امکان نصب سازه هایی در حد موشک هست اما بزرگتر خیر...
اما بر روی بدنه چطور ، مشابه پهپاد فانتوم ری؟
سوال بعدی هم اینکه امکان استفاده از این هواپیما برای تست شرایط بی وزنی و البته نصب سازه های موشکی وجود دارد؟
اما در جواب دوستمون ، من هم اخبار رو دیدم ، متاسفانه گزارشگر اشتباه کرد و اون بخش جلوی توپولوف هواپیمای بدون سرنشین نیست و بخشی جلویی یکی از جنگنده های شناسایی RF-5A باقی مانده ایست که مدت ها قبل و طی جنگ از ماموریت شناسایی کنار گذاشته شدند و پس از آن با خارج کردن دوربین ها جهت استفاده خلبانانی که با F-5B یا سمیرغ آموزش می دیدند و پس پروازهای سولو ، رزمی و آموزش پیشرفته در کنار F-5A مورد استفاده قرار میگرفتند که تعدادی نیز طی پروژه سیمرغ به نوع دو سرنشینه تبدیل شدند.
آرمیتا نام هواپیمای بدون سرنشین نیست ، بلکه منظور خود هواپیمای سکوی آزمایش پروازی ایست و البته از آقای مرآتی هم گفتن این حرف ها بعید نیست!