"جماران" نماد مقاومت ایران در مقابل زیاده‌خواهی‌های آمریکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ناوشکن‌ها به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: "جماران" نماد مقاومت ایران در مقابل زیاده‌خواهی‌های آمری

پست توسط typhoon »

لطفا یک منبع برای نواخت تیر و بارگذاری 4 ثانیه ای اعلام کنید!!!
اون شناور کوچک در اون آب راه در حال راهنمایی و کمک به شناور ایرانی است، این حرکت برای شناورهای عبوری انجام می شود. در مورد ناو لجستیکی هم لطفا توضیح بیشتری بدهید
Old soldiers never die.They just fade away
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

typhoon نوشته شده:لطفا یک منبع برای نواخت تیر و بارگذاری 4 ثانیه ای اعلام کنید!!!
اون شناور کوچک در اون آب راه در حال راهنمایی و کمک به شناور ایرانی است، این حرکت برای شناورهای عبوری انجام می شود. در مورد ناو لجستیکی هم لطفا توضیح بیشتری بدهید

منبع من ماهنامه ی جنگ افزار است!!!تصویر(خودتان که از اعضای تحریریه هستید به شماره ی 49 مراجعه کنید!) البته خود جنگ افزار به نقل از ریانووستی نوشته بود.
ناو لجستیکی هم خوب منظورم حمل قایق تندرو بود.دست شما هم درد نکند که جواب بنده را با متانت دادید.دیگر حوصله ی بحث ندارم.تصویر
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 557 بار
سپاس‌های دریافتی: 645 بار

پست توسط sohraba »

درمورد موشک سطح به سطحچند وقت پیش خبری اومده بود که نور با قادر تعویض شده
منهم مثل اکثر دوستان جماران رو دوست دارم ولی واقعا ازنظر تسلیحاتی مشکلات جدی داره
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

پست توسط STIESTO »

جماران دستاورد بسیار بزرگیه در بخش هایی که زیاد دیده نمیشه چون دوستان ویترینی کار می کنند مشکلی نیست دوستان که در صنعت هستن اوج اقتدا رو متوجه هستن.

من از نصب خلیج فارس گفتم و باید بگم این کار به راحتی قابل انجام هست در جماران اما بدون پد بالگرد و محاسبات لازم هم انجام شده و با همین تراست موتور به راحتی موشک فاز بوست رو رد می کنه و اون تنش هایی که انتظار میرفت داشته باشه خیلی کمتر از پیشبینی ها بوده.
مشکل جای دیگه هست.

در بخش تسلیحاتی قدرتی که می تونست داشته باشه نداره که اونم وجود مشکلات پایه بود در اون زمان(زمان طراحی)

یه نکته فراموش شده طراحی جماران در حال حاظر 15 سال پیش انجام شده و قسمت اصلی 11 سال پیش کامل شد وقتی هم که تغییراتی باید داده میشد خیلی تغییرات کلی نبود چون بیشتر قسمت ها آماده و در منطقه یکم دریایی منتاژ شدن.

به نظر من فالانکس به تنهایی کار ساز نیست و روسیه از مجموعه توپ های کاشتان استفاده می کنه که بسیار مطمئن تر هستش تا یک توپ فالانکس ما هم اگه روی مصباح کار کنیم از همه اینها موفق تر هستش در حال حاظر کالیبر و اون شاسی که توپ ها روش سوارن برای نصب روی ناو باید تصحیح شوند تا به راحتی در زاویه های مختلف کار کنه

در حال حاضر اگه شناوری طراحی بشه طراحان عزیز مثل 15 سال پیش فکر نمی کنند و حتما محل نصب رادارهای آرایه فازی و حتی غلاف های جنگ الکترونیک رو در نظر میگیرند و قرار دادن سایر سامانه های و اگه لطفی هم دیگر دوستان بکنند خلیج فارس هم بله.

یه خواهش دیگه دارم این که کسانی که از جماران دفاع می کنند دیگه خیلی بزرگش نکنند چون واسه خراب کردن هر چیزی بهترین کار بد دفاع کردن از اونه اگه قرار باشه بزرگ نمایی کنیم و چیزی که نست رو بخواهیم نشون بدیم افتخارات و کارهای اصلی دیده نمیشن مثل الان.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

zzvf نوشته شده:
Goebbels نوشته شده:سلام

با تشکر از جناب امیر حسام تصویر

ناوشکن "جماران"

چند بار باید گفت که جماران یک ناوچه است؟!تصویر چرا رسانه ها و مسئولین ما بر ناوشکن بودن یک ناوچه تاکید دارند؟؟ تصویر

این ناوشکن به اژدر و رادار الکترونیکی مجهز است

مگر رادار غیر الکترونیکی هم داریم؟! که ذکر شده رادار الکترونیکی!!!تصویر

در ادامه این گزارش علاوه بر ذکر ویزگی‌های منحصر به فرد این غول‌پیکر پولادین،

ویژگی های منحصر به فرد؟!! مثلا چه ویژگی های منحصر به فردی؟ (لازم به ذکر است که یکی از ویژگی های منحصر به فرد جماران نسبت به شناور های رزمی تازه ساخت ، طراحی منسوخ و 50 ساله آن است!!تصویر)

طراحی، ساخت و تجهیز رزم‌ناوها

؟؟؟؟؟!!!!!تصویر (رزم ناو = Battlecruiser)

به عنوان مثال : [External Link Removed for Guests]

در آخر ناگفته نماند که ناوچه جماران برای ما دستاورد بزرگی است! منتهی این ناوچه در حد و اندازه ای که گفته میشه نیست! تصویر

آقای Gobbels،
شما برای بنده همیشه مورد احترام بوده و هستید،ولی...این حرف کمی به دور از منطق است که طراحی آن منسوخ و 50 ساله است.مثلا" این ناوچه ی آمریکایی چه قدر شبیه جماران است:
تصویر

جناب zzvf گرامی

بله قطعا بنده از منطق بهره ای نبرده ام! البته منطق از نوع منطق برخی دوستان!

عرضم به حضور شما که پایه طراحی ناوچه جماران همانطور که یکی دیگر از دوستان هم عرض کردند ناوچه های الوند یا Vosper Mk 5 است. طراحی این ناوچه ها به دهه 60 برمیگردد! در حدود 50 سال پیش! به عنوان مثال الوند (شماره 71) در سال 1968 به آب انداخته شده است!

[External Link Removed for Guests]

کلاس الوند
تصویر

جماران
تصویر

وقتی جماران یک همچین طراحی و مشخصاتی دارد که میدانیم! چرا مدام با محصولات روز دنیا مقایسه میکنند و حرف از رقابت و تکنولوژی روز دنیا میزنند؟؟ جز برای عوام فریبی؟؟

توان خود را بشناسیم آن طور که هست نه آنطور که تبلیغ میشود و در پروپاگاندا به تصویر کشیده میشود!

مشابه این تبلیغات رو شما همه جا میتوانید پیدا کنید(در رسانه ها در نمایشگاه ها و ............)

اما ناوچه های کلاس الیور هازارد پری که شما مثال زدید نیز از طراحی منسوخی برخوردار هستند! که پایه اش برای 40 سال پیش است!

ما داریم حرف از تکنولوژی روز دنیا میزنیم و کلی تبلیغات و پروپاگاندا ! در حالی که یک محصول تمام عیار و درست و حسابی هنوز نساختیم!

جماران نه تنها از نظر طراحی بلکه از نظر تسلیحات هم حرف چندانی برای گفتن ندارد!

برای مطالعه و مقایسه بد نیست! (طراحی)

به این میگن ناوشکن :

حجم تسلیحات رو دوستان دقت کنند!

جماران رو اونطور که هست معرفی کنند ! حالا اگر بحث تبلیغات هم هست کمی فقط کمی واقع گرایانه تبلیغ کنند! نه اینکه ناوچه رو ناوشکن و رزم ناو معرفی کنند و با این و آن مقایسه کنند و از تکنولوژی روز صحبت کنند!! (عوام فریبیتصویر)
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

پست توسط STIESTO »

Sejong که دوست عزیز Goebbels معرفی کردند دیگه همه می دونند همه چی تمومه و نزدیک به 6 برابر جماران تناژ اونه و به این میگن ناوشکن
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

دوست عزیز من گفتم شما بی منطقی؟؟!!
طراحی جماران،چه از لحاظ اندازه و چه از لحاظ قرار گیری تسلیحات،با کلاس الوند متفاوت است.هیچ کس نگفت جماران فوق پیشرفته است و تمام حرف من این بود که از رده خارج نیست.معایب آن نیز انشا الله بر طرف می شود.همون ناوچه ی آمریکایی که گفتم هنوز دارد خدمت می کند.شما ناو رابین جیمز را هم ببینید که چه قدر شبیه جماران است.پس اگر طراحی آن ها منسوخ و از رده خارج است،باز هم کار آمد هستند و ما هم کارایی می خواهیم.تصویر
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ناوشکن‌ها”