شما رو بخدا کمکم کنید....چرا انتی ویروس ها اپدیت نمیشن؟؟؟!!

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

شما رو بخدا کمکم کنید....چرا انتی ویروس ها اپدیت نمیشن؟؟؟!!

پست توسط mamad ss »

کمکم کنید جون هر کی که دوس دارینتصویر[HR] 
چرا انتی ویروس ها اپدیت نمیشن؟؟؟؟من الان 10بار nod32 رو داشتم اپدیت میکردم ولی همیشه تا یه جاهایی عادی میره ولی یدفعه پر میشه مثلا از 45 مگابایت فقط 10 مگابایت میره ادامه شو یدفعه میره وقتی می خوام دوباره اپدیتش کنم درباره از همون 45 مگابایته و اون 10 مگابایتی که رفت از روش کم نمیشه!!!!!!!!!! انت ویروس avira هم مینطوره!!! سرعت اپدیت هم خیلی پایین اومده. تورو خدا هر کی میدونه راهنمایی کنه مشگل از کجاستتصویرتصویر؟؟؟؟ مرسیتصویرتصویرتصویرتصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

Re: شما رو بخدا کمکم کنید....چرا انتی ویروس ها اپدیت نمیشن؟؟

پست توسط MISSILE »

نام  
سلام دوست گرامی جناب mamad ss، عضویت شما در خانواده بزرگ Central Clubs را تبریک میگویم.

اگر ممکن است به سوالات زیر پاسخ دهید تا من بهتر بتوانم شما را راهنمایی کنم :

- بعد از قطع یا پایان عملیات Anti virus ،Update هیچ گونه پیام یا هشداری نمی دهد؟ اگر پیامی را به شما اعلام میکند آن را ذکر کنید.

- سیستم شما ویروسی شده است؟

- از Pr o _x y یا Anti filter استفاده می کنید؟

- کرک Anti virus شما هنوز معتبر است؟

- نام و ورژن Anti virus که هم اکنون روی سیستم شما نصب است چیست؟

- نام ویندوز نصب شده روی سیستم شما چیست؟

منتظر پاسخ های شما هستم.

با تشکر از شما.
New Member

پست توسط pd2011 »

به خاطر اینکه ایران در تحریم به سر میبره تصویرو تنها آنتی ویروسی که آپدیت میشه bit defender هستش . و غیر از این تمام آنتی ویروسها آپیدیت نمیشن.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, کی گفته فقط بیت دیفندر آپ دیت میشه ؟؟؟؟ همین الان نورتون اینترنت سیکیورتی من ورژن 2011 ساخت آمریکا !!!! 8 دقیقه قبل آپ دیت شده به جز یکی دو مورد بقیه آنتی ویروسها آپ دیت میشن مشکل ایشون چیز دیگه ای هست !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام به همگی ؛

من هم همین الان Avira را به روز رسانی کردم .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 167 بار

پست توسط hojjat59 »

به جز یکی دو شرکت که خودشان را ** (لوس) کرده اند بقیه آنتی ویروس ها آپدیت می شوند. ممکنه این مشمل مربوط به کش باشه. یعنی تا جایی که ثبلا دانلود شده رو می خونه و بقیه رو تشخیص نمی ده. مثل اتفاقی که در مورد دانلود ناقص فیلم ها یا عکس ها رخ می ده.
البته این فقط نظره.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

نخست پیشنهاد دارم از ضدویروس های قدرتمند مانند avast ، avg یا در صورت داشتن سخت افزار قابل از نورتون، بیت دفندر، کاسپر یا آوریا بهره ببرید.

اما در مورد آپدیت نشدن /

1. همواره پیش از نصب ضدویروس از پاک بودن سیستم عامل خود اطمینان حاصل کنید و در صورت امکان بهتر است آن را مجدد نصب کرده و البته پیش از هر نرم افزاری ضد ویروس را نصب نمائید. در بیشتر موارد ویروس ها از آپدیت شدن آنتی ویروس شما پیشگیری می کنند.

2. آنتی ویروس ESET NOD32 که شما ازش استفاده میکنید را چطور آپدیت میکنید، با لایسنس قانونی یا حساب های ارائه شده در برخی سایت ها ؟ یا اساسا سرور دریافت کننده فایل آپدیت را روی یک سایت آینه قرار داده اید؟

در هر یک از حالت های بالا ممکن است مشکلی وجود داشته باشد، اتمام لایسنس شما یا بلاک شدن حساب مورد استفاده شما، down بودن سرور انعکاسی که شما برای آپدیت به آنتی ویروس معرفی کردید و ...

3. یک حالت هم این است که نسخه شما بسیار قدیمی بوده باشد و مثلا دیگر بسته آپدیتی برایش منتشر نشود !

اما من بیشترین شانس را همان بحث ویروسی بودن سیستم عامل شما میدانم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 167 بار

پست توسط hojjat59 »

اگر اشتباه نکنم AVG‌ جزو اون دسته از شرکتهاست که خدماتشو برای ایران به حال تعویق در آورده. (احتمالا می ترسن شاید باهاش بمب اتم درست کنیم)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

این شرکت برابر قوانین کشورش به ناچار محدودیت هایی را در خدمات دهی به ایران اعمال کرده است، اما به هر حال در دسته ضد ویروس های قدرتمند و سبک باید به حسابش آورد.

بنده تا قبل از اعمال این محدودیت ها گزینه AVG را بهترین گزینه سال 2012 میدانستم. اما حدود 2 ماه است که Avast را بهترین گزینه میدانم. البته من خیلی زود به زود به بررسی قابلیت های آنتی ویروس ها میپردازم و پیشنهادات به روزی میدهم (تقریبا 2 هفته ای یکبار بررسی میکنم). شاید بد نباشه اشاره کنم از سال 2006 تا کنون این شیوه من بوده و بیشترین سهم در این بین همچنان متعلق به کاسپراسکی با بیش از 70 مرحله کسب مقام اولیست ! :-) هر چند در سنجش های اخیر هیچ گاه مقام نخست را به دست نیاورده و بیشتر Avira.avg و avast بودند که از نگاه من بهترین بوده اند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط mostafa251m2998 »

سلام دوست عزيز من به شما يك ضد ويروس خوب ، ايمن ، قابل به روز رساني آسان و از همه مهم تر ايراني به شما معرفي مي كنم . اسم اون ضد ويروس شيد هستش و خودم هم از اون استفاده ميكنم و خيلي راضي هستم و هيچ مشكلي هم با اون ندارم . و براي تهيه اين ضد ويروس ميتوني به اين سايت مراجعه كني .

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”