با توجه به دستاورد های نظامی کشورمان به نظر شما مهم ترین دستاورد نظامی ایران اسلامی چیست؟
با توجه به کاستی های نظر سنجی قبلی،لطفا" در این نظر سنجی شرکت کنید.

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

با توجه به دستاورد های نظامی کشورمان به نظر شما مهم ترین دستاورد نظامی ایران اسلامی چیست؟

من پیشنهاد میکنم گزینه عملیات روانی را اضاف کنید.
Goebbels نوشته شده:سلام
از نظر من تکنولوژی موشکی! (چون اگر پایه و اساس اون از جای دیگری بوده حداقل به مرور زمان توسط ما توسعه پیدا کرده و از اسکاد های کپی شده رسیده به سجیل و فاتح 110)
ذولفقار 3 ، صاعقه و آذرخش ، شفق ، قایق های تندرو ، نفربر زرهی و خودرو رزمی پیاده نظام ، توپ های پدافند هوایی ، تسلیحات انفرادی ، ایران 140 ، موتور بنیان رو باید کلا کنار بزارید چون مهندسی معکوس ، انتقال محدود فناوری و تولید تحت لیسانس ، بهینه سازی و ارتقا محصولات پیشین ، تکنولوژی های سطح پایین و غیر قابل رقابت با تکنولوژی روز دنیا ، نمونه آزمایشی و غیر عملیاتی هستند! و نمیتوانند دستاورد خاصی باشند! مثال های بیشتر توپ سماوات یا 100 میلیمتری در پدافند توپخانه ای ، بی ام پی های چینی! سریر و ....................
ایران در تسلیحات انفرادی خودکفا نیست!!!

typhoon نوشته شده:سلام
شما می توانید به همون شماره اسفند سال پیش ماهنامه جنگ افزار مراجعه کنید و داستان سلاح خیبر را مطالعه کنید. اما در مورد سایر سلاح هایی که نام بردید. بله این ها کپی و مهندسی معکوس هستند و لااقل بزرگترین دستاورد به حساب نمی آیند. و البته به نظر میرسه شما دوست عزیز شما سابقه کار با هیچ کدام از این سلاح های ساخت وطن رو ندارید. انشالله اگر گذرتون به این سلاح ها افتاد متوجه می شوید که چه محصولات با کیفیتی هستند!!!!
ذوالفقار 3 بارها در موردش بحث شده، و همین طور شفق و صاعقه، این تانک و دو جنگنده فقط برای سرگرم کردن مردم عادی ساخته شده است. کما این که در حد چند نمونه و نه در تعداد بالا. اون عدد 100 سایت ویکی هم به درد خودش می خوره. ذوالفقار 3 رو اگر در حال حرکت و شلیک دیدی حسابه!!!
مثلا در مورد شفق و ذولفقار 3 غیر عملیاتی صدق میکند و در مورد بی ام پی و سماوات تولید تحت لیسانس! یا در مورد تسلیحات انفرادی مهندسی معکوس!

بابا به خدا دیگه این براق عملیاتی است!این را در مانور ها دیده ایم در نمونه های APC-IFV هم دیدیم.
بی ام پی و سماوات تولید تحت لیسانس!