ارتقاهای پیشنهادی برای نسل جدید هواپیمای جنگنده صاعقه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با نیروی هوایی و سازندگی به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

Re: ارتقاهای پیشنهادی برای نسل جدید هواپیمای جنگنده صاعقه

پست توسط Alpha4 »

,

خوب در کل اگر پیشنهادات شما را کنار هم قرار بدهیم و فرمایشاتتان را هم ضمیمه ی آن بکنیم به این نتیجه میرسیم که طرح شما کلا طراحی یک هواپیمای جدید است،چیزی که اجرای آن در کشور با محدودیت هایی روبرو اسن.بگذریم

در مورد توپ 30 میلمتری هم به نظر من اینکار در اولین صاعقه ساخته شده انجام گرفته چرا که این صاعقه یه توپ داره و احتمالا دلیلش اینه که گلوله های 30 میلیمتری نسبت به گلوله های 20 میلیمتری بزرگ تر و سنگینتر هستن و تعداد کمتری رو میشه در دماغه جا داد برای همین وجود 2 توپ کاری تقریبا بیهوده هست!
عکس اولین صاعقه که رونمایی شد.این صاعقه تنها یک توپ دارد
[External Link Removed for Guests]

خیر دوست عزیز.هیچ کدام از مدل های F-5 و صاعقه دارای گان 30 میلیمتری نیستند.علت اینکه این صاعقه یک Gun دارد چیز دیگری است.

هواپیمای F-5E بر اساس تفاوت در Instrument ها و تجهیزات پروازی به هشت مدل تقسیم میشود! که در ایران دو مدل وجود دارد.مدل E و E-1
مدل E دارای یک گان بیست میلیمتری میباشد و از Gun Sight مدل AN/ASG-29 بهره میبرد.
مدل E-1 دارای دو گان بیست میلیمتری میباشد و از Gun Sight بهتر مدل AN/ASG-31 بهره میبرد.
به همین دلیل چون صاعقه ای که شما تصویرش را قرار داده اید فابریکا" مدل E بوده است از یک گان استفاده میکند و بحث گان 30 میلیمتری در صاعقه منتفی است
.گرچه صاعقه به شماره سریال 3-7368 از دو گان 20 میلیمتری بهره میبرد.
برای درک بهتر تصاویر زیر را ببینید.

هواپیمای F-5E مجهز به یک گان

هواپیمای F-5E-1 مجهز به دو گان

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 851 بار

پست توسط Freedom Fighter »

نمیدونم چرا سوزنتون تو اف 5 گیر کرده! طرح ارائه شده چیزی بیش از اف 5 هست و نیازمند موتورهای پرقدرت تر!

این هواپیما که شما دارین می گین شد سوپر فلنکر نه صاعقه
لطفا اول فکر کنید
ببینید این تکنولوژی اصلا در ایران موجود است؟
آیا ایران می تواند هواپیمایی مثل طرح شما بسازد(البته شما دوست ندارید از طرح کاملا خیالیتان انتقاد شود ولی من مرد انتقادم)

دست از تمسخر بردارید !

شما هم بهتره دست از خیال پردازی بیهوده بردارین تصویر تصویر
اگر قرار باشه ایران این همه تغییرات روی تایگر بده و این همه خرج کنه ( که نمی کنه ) طراحی یه هواپیما از اون بصرفه تره

موشک های سام از سام 1 شروع و تا سام 24 ادامه دارن و در بین اونها حتی موشک های کوچکتری مثل سام 7 و تور ام 1 و سام 8 هم قرار دارن! البته باید دید منظور برادر مرتضی چی هست؟

بجز یه مورد استثنا(منظورم هاگ هستش) کدوم آدم عاقلی میاد SAM رو رو تایگر نصب کنه
فرضا تایگر یه موشک سام-6 حمل کنه(در پایلون وسطی) نه می تونه ترمز ها(Brake) شو فهال کنه و نه اصلا می تونه از زمین بلند بشه.ارتفاش قد می ده ؟
حالا بازم فرض می کنیم بلند شد مطمئنید می تونه اونرو شلیک کنه ؟!!!!!
طرح شما و سخنانتان از پایه ایراد داره
شما می تونستید بگید فرضا R-73 Archer رو تایگر یا صاعقه نصب بشه این امکان داشت اما دیگه نه سام-6 تصویر

موشک های کروز رو در صورت شناسایی با موشک های حرارتی و توپ میشه هدف قرار داد.    
  در صورت شناسایی!!!!
دوما فرض کنید صاعقه در بهترین وضعیته و دو تا AIM-9J با خودش می بره
به نظر شما رادار تایگر اون توانایی رو داره که بتونه موشک کروز رو یافته و رهگیریش کنه
این رادار اونقدر ضعیفه که خلباناش میگن ما به چشمامون بیشتر از رادارمون اکتفا می کنیم
راداری که بارها نتونسته بود در جنگ MiG-21 رو از فاصله نزدیک شناسایی کنه به نظر شما می تونه موشک کروز رو شناسایی رهگیری و منهدم کنه ؟!!!! تصویر تصویر تصویر

موشک کروز میدونید یعنی چی؟ جهت اطلاعتون موشک ضد کشتی نور هم یه موشک کروز محسوب میشه و میشه رو اف 5 سوارش کرد!

نه فقط شما می دونید تصویر
دوست عزیز این حرفتون رو نوعی توهین به حساب میارم تصویر تصویر تصویر
من تو پست قبلیم گفتم شما زیاد WOE بازی می کنین
سازگر کردن یکی از تسلیحات با یه هواپیما اونقدر که شما فکر می کنین آسون نیست
موشک نور همون C-802 چینی هستش.و به هیچ وجه من الوجوه نمیشه رو F-5 سوارش کرد اگه میشد مدت ها بود نهاجا این کار رو کرده بود
اگه یه فروند در پایلون وسط سوار کنین نمی زاره ترمز ها فعال بشن
اگهع 2 تا هم تو بالها حمل بشن نه میزاره فلپ ها فعال بشن نه میزاره هواپیما مانور بده
شبیه ساز گنج جنگ
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

موشک های سام از سام 1 شروع و تا سام 24 ادامه دارن و در بین اونها حتی موشک های کوچکتری مثل سام 7 و تور ام 1 و سام 8 هم قرار دارن! البته باید دید منظور برادر مرتضی چی هست؟

بجز یه مورد استثنا(منظورم هاگ هستش) کدوم آدم عاقلی میاد SAM رو رو تایگر نصب کنه
فرضا تایگر یه موشک سام-6 حمل کنه(در پایلون وسطی) نه می تونه ترمز ها(Brake) شو فهال کنه و نه اصلا می تونه از زمین بلند بشه.ارتفاش قد می ده ؟
حالا بازم فرض می کنیم بلند شد مطمئنید می تونه اونرو شلیک کنه ؟!!!!!
طرح شما و سخنانتان از پایه ایراد داره
شما می تونستید بگید فرضا R-73 Archer رو تایگر یا صاعقه نصب بشه این امکان داشت اما دیگه نه سام-6 تصویر

مثل اینکه شما من و مرتضی رو اشتباه گرفتید.

من نمیگم که این موشک ها رو روی اف 5 نصب کنن و البته اعتقادی به اینکار ندارم بلکه در مقابل حرف شما (اونجور که شما می گین حتما باید موشک S-200 رو به تعداد 5 فروند ببندن رو یک F-5 رو بفرستن هوا برای شکار) من گفتم که " موشک های سام از سام 1 شروع و تا سام 24 ادامه دارن و در بین اونها حتی موشک های کوچکتری مثل سام 7 و تور ام 1 و سام 8 هم قرار دارن! البته باید دید منظور برادر مرتضی چی هست؟ البته باید دید منظور برادر مرتضی چی هست؟"

و البته اسمی از سام 6 نبردم!!!!

موشک های کروز رو در صورت شناسایی با موشک های حرارتی و توپ میشه هدف قرار داد.  
  در صورت شناسایی!!!!
دوما فرض کنید صاعقه در بهترین وضعیته و دو تا AIM-9J با خودش می بره
به نظر شما رادار تایگر اون توانایی رو داره که بتونه موشک کروز رو یافته و رهگیریش کنه
این رادار اونقدر ضعیفه که خلباناش میگن ما به چشمامون بیشتر از رادارمون اکتفا می کنیم
راداری که بارها نتونسته بود در جنگ MiG-21 رو از فاصله نزدیک شناسایی کنه به نظر شما می تونه موشک کروز رو شناسایی رهگیری و منهدم کنه ؟!!!! تصویر تصویر تصویر

تنها راه شناسایی موشک های کروز شناسایی با رادار خود هواپیما نیست بلکه میشه با بهره گیری از رادارهای زمینی( احتمالا رادار ماورای افق 3000 کیلومتری قادر به انجام اینکار خواهد بود!) این موشک ها رو شناسایی کرد و با اف 5 به دسته های چند فروندی تام هاوک حمله کرد!
تو جنگ رادارهای زمینی اول پرنده رو شناسایی میکنن و بعد از اون یه هواپیما از زمین بلند میشه(یا اگه تو آسمون باشه تغییر مسیر میده) و با اطلاعات(مختصات هدف) داده شده بهش (از طریق رادار زمینی و یا هوایی)به طرف هواپیما میره و در فاصله مناسب اقدام به رهگیری اون میکنه!

موشک کروز میدونید یعنی چی؟ جهت اطلاعتون موشک ضد کشتی نور هم یه موشک کروز محسوب میشه و میشه رو اف 5 سوارش کرد!

نه فقط شما می دونید تصویر
دوست عزیز این حرفتون رو نوعی توهین به حساب میارم تصویر تصویر تصویر
من تو پست قبلیم گفتم شما زیاد WOE بازی می کنین
سازگر کردن یکی از تسلیحات با یه هواپیما اونقدر که شما فکر می کنین آسون نیست
موشک نور همون C-802 چینی هستش.و به هیچ وجه من الوجوه نمیشه رو F-5 سوارش کرد اگه میشد مدت ها بود نهاجا این کار رو کرده بود
اگه یه فروند در پایلون وسط سوار کنین نمی زاره ترمز ها فعال بشن
اگهع 2 تا هم تو بالها حمل بشن نه میزاره فلپ ها فعال بشن نه میزاره هواپیما مانور بده

[/quote]
الان بهتون برخورد؟پس بهتره خودتون هم با دیگران بهتر صحبت کنید!

و البته بازهم منو با مرتضی اشتباه گرفتید:

"دوست عزیز جناب مرتضی313 چطور این مهمات رو تو نظرتون رو تایگر نصب کردین؟(حتما زیاد WOE بازی میکنین)"

اما در مورد موشک ضد کشتی باید بگم که احتمالا امکان نصب 2 فروند از اونها در زیر بالهای اف 5 وجود داره و البته در این شرایط کسی انتظار مانور سنگین از جنگنده رو نداره ! البته باید بیشتر بررسی کرد و از نزدیک اف 5 و موشک مورد نظر رو مورد بررسی قرار داد!

مثلا به عکس زیر نگاه کنید که چطور اف 16 به بمب جی بی یو مسلح شده. بمب یا تانک سوخت اونقدر پایین تر از بال نصب میشه که مشکلی پیش نیاد!

تو این عکس لوله سوختگیری اف 5 دیده میشه!

تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Major II
Major II
نمایه کاربر

تنها راه شناسایی موشک های کروز شناسایی با رادار خود هواپیما نیست بلکه میشه با بهره گیری از رادارهای زمینی( احتمالا رادار ماورای افق 3000 کیلومتری قادر به انجام اینکار خواهد بود!) این موشک ها رو شناسایی کرد و با اف 5 به دسته های چند فروندی تام هاوک حمله کرد!

شناسایی موشک کروز با هر راداری امکان پذیر نیست.
حالا فرضا اگه شناسایی هم شد فکر می کنید حداکثر سرعت صاعقه چقدره که بتونه خودش رو به هدف برسونه و اون رو منهدم کنه ؟
(البته با موشک های 40 سال پیش)
به نظر من که از سرعت 1.6 ماخ تایگر کمتره.بردش هم که با تایگر چندان تفاوتی نداره.موشک هدایت راداری هم نمی تونه حمل کنه
و همچنین نمی تونه موشک های برد کوتاه All Aspect نظیر R-73 و AIM-9M و.... رو حمل کنه
.پس موند AIM-9J و AIM-9B (یکی از خلبان ها می گفت که هنوز که هنوزه AIM-9B در خدمته!!!!!)
فکر می کنید AIM-9J بتونه موشک کروز رو منهدم کنه ؟به نظر من حتی روش قفل نمیشه تا اینکه شلیک انجام بشه تصویر تصویر تصویر

تو جنگ رادارهای زمینی اول پرنده رو شناسایی میکنن و بعد از اون یه هواپیما از زمین بلند میشه
(یا اگه تو آسمون باشه تغییر مسیر میده) و با اطلاعات(مختصات هدف) داده شده بهش (از طریق رادار زمینی و یا هوایی)به طرف هواپیما میره و در فاصله مناسب اقدام به رهگیری اون میکنه!

کاملا درسته اما نه برای هواپیمایی نظیر تایگر و آذرخش و صاعقه و نظیر اینها. تصویر تصویر تصویر
اگه قرار باشه تایگر رهگیری کنه هدف مهاجم می تونه تا اومدن تایگر براحتی کارش رو انجام بده و براحتی تایگر رو جا بزاره
تکنولوژی تایگر مال حداقل 40 سال پیشه.

اما در مورد موشک ضد کشتی باید بگم که احتمالا امکان نصب 2 فروند از اونها در زیر بالهای اف 5 وجود داره و
البته در این شرایط کسی انتظار مانور سنگین از جنگنده رو نداره ! البته باید بیشتر بررسی کرد و از نزدیک اف 5 و موشک مورد نظر رو مورد بررسی قرار داد!

شما AGM-65 Maverick رو با موشک های ضد کشتی اشتباه گرفتین.در عکس زیر که خودتون قرار دادین
F-5F در حال حمل یک فروند AGM-65A و یک فروند ماوریک تمرینی(اگه درست یادم باشه TAGM-65A با رنگ نارنجی)هست که نمونه هایی از تایگر توانایی حمل اونرو دارن
این اشتباه رو خیلی می کنن چون ایران زمان جنگ از ماوریک برای انهدام اوزا ها استفاده کرده به همین خاطر بهش می گن ضد کشتی در حالی که چنین نیست تصویر تصویر
تصویر

مثلا به عکس زیر نگاه کنید که چطور اف 16 به بمب جی بی یو مسلح شده. بمب یا تانک سوخت اونقدر پایین تر از بال نصب میشه که مشکلی پیش نیاد!
تصویر

مشکل اصلی شما اینجاست که F-16C بلاک 50 رو با تایگر(یا هواپیمای خیالی خودتون) مقایسه میکنین. تصویر
حتی مقایسه تایگر با فانتوم درست نیست چه برسه با فایتینگ فالکون
چقدر پایین نصب بشه ؟آیا کلا چنین پایلونی وجود دارد ؟
آیا نهاجا می تواند تولید کند ؟ آیا تایگر های ما بعد از این همه خدمت می تونند حداکثر حمل مهماتشون رو بارگذاری و حمل کنن ؟و .... تصویر
شبیه ساز گنج جنگ
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط SHAHABESAGEB »

شناسایی موشک کروز با هر راداری امکان پذیر نیست.
حالا فرضا اگه شناسایی هم شد فکر می کنید حداکثر سرعت صاعقه چقدره که بتونه خودش رو به هدف برسونه و اون رو منهدم کنه ؟
(البته با موشک های 40 سال پیش)
به نظر من که از سرعت 1.6 ماخ تایگر کمتره.بردش هم که با تایگر چندان تفاوتی نداره.موشک هدایت راداری هم نمی تونه حمل کنه
و همچنین نمی تونه موشک های برد کوتاه All Aspect نظیر R-73 و AIM-9M و.... رو حمل کنه
.پس موند AIM-9J و AIM-9B (یکی از خلبان ها می گفت که هنوز که هنوزه AIM-9B در خدمته!!!!!)
فکر می کنید AIM-9J بتونه موشک کروز رو منهدم کنه ؟به نظر من حتی روش قفل نمیشه تا اینکه شلیک انجام بشه تصویر تصویر تصویر

من از هر راداری حرف نزدم !
رادار ماورای افق ایران که بیش از 3000 کیلومتر برد داره و به احتمال زیاد تا الان ساخته شده و در دست آزمایشه به احتمال بسیار زیاد قادر به کشف موشک های کروز از فاصله زیاد هست!

به این نکته دقت کنید که موشک کروز به کشور ما نزدیک میشه و در این حالت 4 پایگاه جنوبی ما میتونن فضا رو پوشش بدن .
سرعت هواپیمای اف 5 با جنگنده اف 35 تقریبا برابره , هرچند که اف 35 کاملا برتره (زیاد رو این قسمت تمرکز نکنید! ) و البته به نظرم دلیلی وجود نداره که سرعت صاعقه کمتر از اف 5 باشه !مگه شما اینطور تصور نمیکنید که صاعقه همون اف 5 هست که بهش یه سکان عمودی اضافه شده؟
سرعت هواپیما برای مقابله با موشک کروز مادون صوت که داره به کشور نزدیک میشه زیاد مهم نیست و با همون اف 5 میشه به موشک های در حال نزدیک شدن به کشور حمله کرد! حالا چه موشک ها توانایی داشته باشن و چه نداشته باشن! موشک مادون صوت پنج شیش متری بدون مانور که خط سیر قابل پیش بینی داره از میگ 25 عراق سرتر نیست که نشه با توپ زدش!

اما در مورد موشک ضد کشتی باید بگم که احتمالا امکان نصب 2 فروند از اونها در زیر بالهای اف 5 وجود داره و
البته در این شرایط کسی انتظار مانور سنگین از جنگنده رو نداره ! البته باید بیشتر بررسی کرد و از نزدیک اف 5 و موشک مورد نظر رو مورد بررسی قرار داد!

شما AGM-65 Maverick رو با موشک های ضد کشتی اشتباه گرفتین.در عکس زیر که خودتون قرار دادین
F-5F در حال حمل یک فروند AGM-65A و یک فروند ماوریک تمرینی(اگه درست یادم باشه TAGM-65A با رنگ نارنجی)هست که نمونه هایی از تایگر توانایی حمل اونرو دارن

این اشتباه رو خیلی می کنن چون ایران زمان جنگ از ماوریک برای انهدام اوزا ها استفاده کرده به همین خاطر بهش می گن ضد کشتی در حالی که چنین نیست تصویر

من اشتباه نکردم ! شما بد متوجه شدی!
منظور من از گذاشتن این عکس این بود که احتمالا میشه 2 تا موشک کروز ضد کشتی رو به جای تانک های سوخت زیر بال ها قرار داد!

مشکل اصلی شما اینجاست که F-16C بلاک 50 رو با تایگر(یا هواپیمای خیالی خودتون) مقایسه میکنین. تصویر
حتی مقایسه تایگر با فانتوم درست نیست چه برسه با فایتینگ فالکون
چقدر پایین نصب بشه ؟آیا کلا چنین پایلونی وجود دارد ؟

آیا نهاجا می تواند تولید کند ؟ آیا تایگر های ما بعد از این همه خدمت می تونند حداکثر حمل مهماتشون رو بارگذاری و حمل کنن ؟و .... تصویر

مقایسه ای انجام نشده و حتی میشد عکس جنگنده دیگری رو بذارم!
من فقط قصد داشتم نشون بدم که این سلاح ها با بالچه های بزرگشون چطور در زیر بال نصب میشن!

موشک زیر موشک ضد کشتی هوا به سطحی هست که در پروژه قائم بر روی جنگنده اف4 نصب شده و البته بوستر نداره و بالک های انتهاییش بسیار کوچک هستن و به احتمال بسیار زیاد در صورت ضرورت قابلیت نصب بر روی اف 5 رو هم داره !

تصویر

اینم عکس های اف 5

اینم عکس های FC-1 که بالهاش تقریبا مثل اف 5 هستن!
تصویر
تصویر
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
Major II
Major II
نمایه کاربر

من از هر راداری حرف نزدم !
رادار ماورای افق ایران که بیش از 3000 کیلومتر برد داره و به احتمال زیاد تا الان ساخته شده و در دست آزمایشه به احتمال بسیار زیاد قادر به کشف موشک های کروز از فاصله زیاد هست!

خود این رادار توهمی بیش نیست.مثل S-300 ایرانیه که نشون دادن.آیا عکس یا مدرک معتبری از به خدمت گرفتن و عملیاتی بودن اون دارید ؟ تصویر

سرعت هواپیمای اف 5 با جنگنده اف 35 تقریبا برابره , هرچند که اف 35 کاملا برتره (زیاد رو این قسمت تمرکز نکنید! )

اگه قرار تمرکز نکنیم چرا قرار دادین.؟ مقایسه F-5 با F-16 کافی نبود حالا باید با F-35 مقایسه کنیم. تصویر
سرعت F-35 از F-5 بیشتره زیادی سرعت F-35 مهم نیست چون:
1:رادار آرایه کاوش الکترونیکی داره تصویر
2:میتونه از موشکAIM-120C استفاده کنه که بردش حوالی 100 کیلومتره تصویر
3:میتونه AIM-9X ببره تصویر
4:مانورپذیریش بسیار بالاتره تصویر
و ...

و البته به نظرم دلیلی وجود نداره که سرعت صاعقه کمتر از اف 5 باشه !مگه شما اینطور تصور نمیکنید که صاعقه همون اف 5 هست که بهش یه سکان عمودی اضافه شده؟

در فیزیک قانونی هست که میگه هر چقدر سطح اصطکاک بیشتر باشه انرژی تلف شده بیشتر میشه(منظور اصلی مقاومت هواست) تصویر
شما می دونین که تایگر یک سکان عمودی داره ولی صاعقه دو سکان عمودی و به شکل V داره پس سطح تماس بدنه صاعقه با هوا بیشتره
پس درنتیجه انرژی تلف شده اون بیشتر از تایگره.درحالیکه تایگر و صاعقه موتور های یکسانی دارند و هر دوشون از موتور J-85 GE-21A استفاده می کنن
حالا شما با توجه به این مطالب قانع بشین که سرعت صاعقه باید از سرعت تایگر کمتر باشه تصویر

سرعت هواپیما برای مقابله با موشک کروز مادون صوت که داره به کشور نزدیک میشه زیاد مهم نیست و با همون اف 5 میشه به موشک های در حال نزدیک شدن به کشور حمله کرد! حالا چه موشک ها توانایی داشته باشن و چه نداشته باشن! موشک مادون صوت پنج شیش متری بدون مانور که خط سیر قابل پیش بینی داره از میگ 25 عراق سرتر نیست که نشه با توپ زدش!

من فکر می کنم F-5 پایگاه دوم که میگ 25 رو شکار کرد کاملا شانسی بود چراکه میگ در ارتفاع پایین و سرعت کم داشت پرواز می کرد و اشتباه اصلی متوجه خلبان فاکسبت بود
مسلمه که در چنین شرایطی با شلیک دو سایدوایندر میشه کار طرف رو یکسره کرد
اما موشک کروز چنین نیست تصویر تصویر تصویر
حرارت خروجی از اگزوز جنگنده ای مثل MiG-25 بسیار بسیار بیشتر از موتور موشک کروزه
البته حرارت خروجی از موشک های کروز آمریکا اونقدر نیست که موشک های قدیمی ما بتونن رو اون قفل کنن تصویر
با مسلسل هم که تقریبا به نظر من غیر ممکنه
(شما راهکاری به من نشون بدین که تایگر بتونه به موشک کروز نزدیک بشه و با توپ! اون رو منهدم کنه)

من اشتباه نکردم ! شما بد متوجه شدی!
منظور من از گذاشتن این عکس این بود که احتمالا میشه 2 تا موشک کروز ضد کشتی رو به جای تانک های سوخت زیر بال ها قرار داد!
مقایسه ای انجام نشده و حتی میشد عکس جنگنده دیگری رو بذارم!
من فقط قصد داشتم نشون بدم که این سلاح ها با بالچه های بزرگشون چطور در زیر بال نصب میشن!

من بد متوجه نشدم تصویر
دوست عزیز.شما به نکته ای که من در بالا نوشته بودم توجه نکردین:
آیا تایگر های ما بعد از این همه خدمت می تونند حداکثر حمل مهماتشون رو بارگذاری و حمل کنن ؟جواب رو از اساتید میخوام

موشک زیر موشک ضد کشتی هوا به سطحی هست که در پروژه قائم بر روی جنگنده اف4 نصب شده و البته بوستر نداره و بالک های انتهاییش بسیار کوچک هستن و به احتمال بسیار زیاد در صورت ضرورت قابلیت نصب بر روی اف 5 رو هم داره !
تصویر

از کی موشک C-802 ( یا همون نور ) هوا به سطح شده ؟موشک C-802 موشک ضد کشتی است که بعضی از گونه های اون رو میشه از هواپیما شلیک کرد مثل مدل C-802K تصویر تصویر
کی میگه بوستر نداره؟میتونین اثبات کنین
هیچ وقت F-5 نمیتونه این موشک رو حمل کنه به دلایل مختلفه!!!!! تصویر

اینم عکس های اف 5

تایگر های ایران هم می تونن M-117 حمل کنن
تو این عکس تایگر سوئیسی مسلح بمب تمرینی 300 کیبوگرمی M-117 هستش
متن از عکس
A 300 KG inert practice Bomb is filled on the inboard pylon to simulate flight characteristics when carrying lite Bombs.

اینم عکس های FC-1 که بالهاش تقریبا مثل اف 5 هستن!
تصویر
تصویر

استغفرالله
هیچ وجه تشابهی بین FC-1 و تایگر نیست
کجای بالهای FC-1 شبیه تایگره ؟
عین مقایسه F-16 با F-5
دوست عزیز ناراحت نشین تصویر
طرح شما از پایه ایراد داره
شبیه ساز گنج جنگ
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط SHAHABESAGEB »

من دیگه به پست های شما پاسخ نمیدم!نه اینکه پاسخ نداشته باشم ,بلکه به خاطر لحن زشت و تمسخر آمیز شما!
فقط جهت اطلاعتون اف 5 با هدایت رادار زمینی به میگ 25 نزدیک شده و با توپهای 20 میلیمتری شکارش کرده!
تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: قزوين
سپاس‌های ارسالی: 65 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار

پست توسط آرتب »

يعني بناسي مثل اف بيست تايگر شارك بشود؟ اما تايگر شارك كه يك موتوره است! آيا اينطوري ضريب اطمينان مناسبي براي پروازهاي طولاني و خارج از مرز هوايي دارد؟ بهتر نيست كه بيشتر روي جنگال و قابليت نبرد در شب و رادارش كار شود؟
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 375 بار
سپاس‌های دریافتی: 550 بار

پست توسط panda64 »

SHAHABESAGEB نوشته شده:من دیگه به پست های شما پاسخ نمیدم!نه اینکه پاسخ نداشته باشم ,بلکه به خاطر لحن زشت و تمسخر آمیز شما!
فقط جهت اطلاعتون اف 5 با هدایت رادار زمینی به میگ 25 نزدیک شده و با توپهای 20 میلیمتری شکارش کرده!

با اجازتون یاد آوری کنم که میگ-25 فاکس بت یک هوایپمای بسیار بزرگ و بسیار سنگین بوده و فقط دارای 2 مولفه سرعت و ارتفاع پروازی بسیار زیاد است!!! آن هم نه در ارتفاع پایین بلکه در بیش از 60000 پا!!! پس یک غول تنبل مانند میگ-25 بدون سلاح هوا به هوای کوتاه برد برای یک پرنده چالاک مانند تایگر با سلاح هوا به هوای کوتاه برد شکار آسانیست!!!
طرح نشان داده شده جالب توجه هست اما اصلا جنبه کاربردی ندارد!!! ایران فعلا همه همتش را باید 3 شیفته صرف پرواز نمونه عملیاتی قاهر کند تا از آبروی Mock up را بخرد!!!
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 1195 بار

پست توسط 144 »

به نظر من صاعقه فقط جهت کسب تجربه بوده و فکرکنم طرح دیگری به معنای واقعی در دست باشد ،
باید منتظر ماند تا ببینیم چه پیش می آید
در تمام رنج هایی که میکشی "صبر[COLOR=#000000]" اوج احترام به حکمت خداوند است 
ارسال پست

بازگشت به “نیروی هوایی و سازندگی”