سلام
قبلا گوشیم فارسی می گرفت اما الان بصورت نقطه و عدد نشون می ده . ضمنا برنامه فارسی اس ام اس نیا رو نصب کردم ولی هیچی نمی نویسه اما قبلا می نوشت گوشیم 6670 چند بار هم قبلا فرمت کردم هم موریو هم گوشیو ام الان متوجه شدم چیکار کنم ؟
گوشيم پيام کوتاه فارسي نميگيره!!!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
jeeerjeeerak جان
از اين برنامه استفاده كنيد، احتمالا مشكل شما رو رفع ميكنه
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=334
از اين برنامه استفاده كنيد، احتمالا مشكل شما رو رفع ميكنه
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=334
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
-

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
jeeerjeeerak
البته فونتهايي كه قبلا تست شدند، چون بعضي از فونت ها با كدپيج گوشي سازگار نيستند و باعث ايجاد اختلال در گوشي ميشن و بعضا هم جلو بوت شدن رو ميگيرند (با بعد از بوت هيچ عملي رو انجام نميدهند) و در اين صورت ميشه با خارج كردن مموري گوشي رو بوت كرد، اما اگر در فون مموري باشه شايد به فرمت و مستر ريست كشيده بشه
البته فونتهايي كه قبلا تست شدند، چون بعضي از فونت ها با كدپيج گوشي سازگار نيستند و باعث ايجاد اختلال در گوشي ميشن و بعضا هم جلو بوت شدن رو ميگيرند (با بعد از بوت هيچ عملي رو انجام نميدهند) و در اين صورت ميشه با خارج كردن مموري گوشي رو بوت كرد، اما اگر در فون مموري باشه شايد به فرمت و مستر ريست كشيده بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد