خنده دارترین جمله ای که شنیدم:
چون سرعت شلیک موشک در این جنگنده 0.0001 ثانیه است فقط موشک هواپیما در رادار نشان داده میشود!!!!
خدایا ما را از دست خودمان نجات بده!
"جنگنده شفق" اسطوره ايراني كه روياي F4 را به تاريخ سپرد
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 874 بار
- سپاسهای دریافتی: 1751 بار
Re: "جنگنده شفق" اسطوره ايراني كه روياي F4 را به تاريخ سپرد
امیدوارم دیگه این خبر گزاری هیچ مقاله ای در مورد حوزه دفاعی نده
اون از مطالب کپی شده از مشرق که به نام خودش زد
اینم از یه مطلب که خودش انتشار داده که دیگه جای تاسف داره
با با اینترنت رو که ازشما نگرفتن یکم سرچ کنید مطالعه کنید 4 تا عکس رو بذارید کنار هم بعد بیاد یه مطلب بدید بیرون
اخه کدوم جنگنده این وضعیت رو داره "وزن خالی شفق 4.361 و ماکزیمم وزن برخاست آن 4.900 کیلوگرم بوده"
حتما جنگنده بدون هبچ سلاحی میپره
خواهشن دیگه کسی از باشگاه مطلب نذاره که اعتبار سی سی رو پایین می بره
اون از مطالب کپی شده از مشرق که به نام خودش زد
اینم از یه مطلب که خودش انتشار داده که دیگه جای تاسف داره
با با اینترنت رو که ازشما نگرفتن یکم سرچ کنید مطالعه کنید 4 تا عکس رو بذارید کنار هم بعد بیاد یه مطلب بدید بیرون
اخه کدوم جنگنده این وضعیت رو داره "وزن خالی شفق 4.361 و ماکزیمم وزن برخاست آن 4.900 کیلوگرم بوده"
حتما جنگنده بدون هبچ سلاحی میپره
خواهشن دیگه کسی از باشگاه مطلب نذاره که اعتبار سی سی رو پایین می بره

- سپاسهای ارسالی: 694 بار
- سپاسهای دریافتی: 1535 بار
این مقاله رو چند روز پیش تو میلیتاری شستیمش و انداختیمش رو بند! 
تقریبا هیچ ارزشی نداره ولی فقط بحث موتورش برای من جالب بود!

تقریبا هیچ ارزشی نداره ولی فقط بحث موتورش برای من جالب بود!

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا

- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
سلام
این مقاله واقعا" خوندنی بود
1- بیان کردن میزان RCS با درصد
2- جایگزینی شفق با فانتوم
(والا تا جایی که بنده اطلاع دارم پروژه M-ATF به منظور جایگزینی با اف 5 در جریان بوده)
3- سرعت شلیک موشک چه ربطی به خود جنگنده داره (البته اینم باید گفت که چه نوع موشکی)
4- مقایسه با رپتور و پک فا
و برتر دونستن شفق
5- فکر کنم یه جای مقاله گفته شده بود که شفق می تونه داخل بدنه سلاح حمل کنه (البته نه مستقیم)
فقط می تونم بگم که سطح سواد برادران رسانه ای در ایران بشدت پایین و اصف باره و فقط هم مربوط به باشگاه خبرنگاران هم نمی شه ، لُپیات رو می تونید تو مقالات مشرق ، تابناک و ... هم مشاهده کنید
این مقاله واقعا" خوندنی بود
1- بیان کردن میزان RCS با درصد
2- جایگزینی شفق با فانتوم
(والا تا جایی که بنده اطلاع دارم پروژه M-ATF به منظور جایگزینی با اف 5 در جریان بوده)3- سرعت شلیک موشک چه ربطی به خود جنگنده داره (البته اینم باید گفت که چه نوع موشکی)
4- مقایسه با رپتور و پک فا
و برتر دونستن شفق
5- فکر کنم یه جای مقاله گفته شده بود که شفق می تونه داخل بدنه سلاح حمل کنه (البته نه مستقیم)
فقط می تونم بگم که سطح سواد برادران رسانه ای در ایران بشدت پایین و اصف باره و فقط هم مربوط به باشگاه خبرنگاران هم نمی شه ، لُپیات رو می تونید تو مقالات مشرق ، تابناک و ... هم مشاهده کنید
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة

-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
من لینک اصلی خبر رو دیدم و از کامنتهایی در حد خود مقاله بسیار خندم گرفت خواستم کامنتی از طرف دوستان بذارم و از نویسنده خواهش کنم به شعور افراد آگاه جامعه توهین نکنه و کمی از غلو کم کنه ولی بنا به دلایلی سکوت رو بهتر دونستم
ولی واقعا مقاله سخیفی هست .معلوم بود دسوت عزیز بیشتر تحت تاثیر غرور کاذب بودن و هیچ اطلاعات خاصی از هوانوردی و صنایع هوایی نداشتند.
ولی واقعا مقاله سخیفی هست .معلوم بود دسوت عزیز بیشتر تحت تاثیر غرور کاذب بودن و هیچ اطلاعات خاصی از هوانوردی و صنایع هوایی نداشتند.
به رویاهایت بی اندیش ..........

-
- سپاسهای ارسالی: 267 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
"شفق دارای سیستم ضد موشکی 22 تایی ستارهای، 19 تایی نامنظم، 25 تایی خطی بوده "
ایی که الان گفتی یعنیییییییی چه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظور چف و فلیر است یا دستاورد ناشناخته دیگریکه فقط متعلق به ماست؟
متاسفم که یک ذهن روانپریش اسباب خنده ملت رو فراهم میکنه و زحمات عزیزانی که در نیروی هوایی و جهاد خودکفایی واقعا تلاش می کنند تا جنگنده های موجود رو اورهال کرده و ارتقا داده و یا به طرح های اینده دار معقول و مطابق توان و علم کشور فکر می کنند رو زیر سوال میبره
دوست ما احتمالا قبل از نوشتن مقاله داشت نصفه اول فیلم جنگ ستارگان رو میدید شانس اوردیم اگه تا اخر میدی میگفت شفق قابلیت مسافرت بین کهکشانی و مقابله با موجودات فرازمینی رو هم داره.!
ایی که الان گفتی یعنیییییییی چه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظور چف و فلیر است یا دستاورد ناشناخته دیگریکه فقط متعلق به ماست؟
متاسفم که یک ذهن روانپریش اسباب خنده ملت رو فراهم میکنه و زحمات عزیزانی که در نیروی هوایی و جهاد خودکفایی واقعا تلاش می کنند تا جنگنده های موجود رو اورهال کرده و ارتقا داده و یا به طرح های اینده دار معقول و مطابق توان و علم کشور فکر می کنند رو زیر سوال میبره
دوست ما احتمالا قبل از نوشتن مقاله داشت نصفه اول فیلم جنگ ستارگان رو میدید شانس اوردیم اگه تا اخر میدی میگفت شفق قابلیت مسافرت بین کهکشانی و مقابله با موجودات فرازمینی رو هم داره.!

-
- سپاسهای ارسالی: 68 بار
- سپاسهای دریافتی: 249 بار
چرا ما در بخش پزشکی دچار چنین یاوه گویی هایی نیستیم؟؟؟؟؟؟!!!!!
چرا در بخش علوم مهندسی کسی نمی تونه اینقدر چرت بگه؟؟؟؟؟!!!!!
.
.
.
در دانشگاه یه کار علمی برای صنعت در حال انجام بودیم که یه خبر گزاری قرار بود این کارو پوشش بده قبل از انتشار مقاله،مقاله رو برای مسئولین دانشگاه فرستادند به قدری یاوه گویی کرده بودند که به سرعت جلو انتشار گرفته شد و حتی این خبر گزاری می خواست از جای دیگه روی رئیس دانشگاه فشار بیاره که تیم ما تهدید به کنار گذاشتن پروژه و عدم تحویل نتایج آزمایش شد که دیگه نتونستند کاری کنند....
فقط در حوزه هایی این یاوه گویی ها ادامه پیدا می کنه که کسی بهشون چیزی نگه اگه همه برن نظر بدن بگن چقدر چرت نوشتید بیخود می کنند چیزی بگند.
چرا در بخش علوم مهندسی کسی نمی تونه اینقدر چرت بگه؟؟؟؟؟!!!!!
.
.
.
در دانشگاه یه کار علمی برای صنعت در حال انجام بودیم که یه خبر گزاری قرار بود این کارو پوشش بده قبل از انتشار مقاله،مقاله رو برای مسئولین دانشگاه فرستادند به قدری یاوه گویی کرده بودند که به سرعت جلو انتشار گرفته شد و حتی این خبر گزاری می خواست از جای دیگه روی رئیس دانشگاه فشار بیاره که تیم ما تهدید به کنار گذاشتن پروژه و عدم تحویل نتایج آزمایش شد که دیگه نتونستند کاری کنند....
فقط در حوزه هایی این یاوه گویی ها ادامه پیدا می کنه که کسی بهشون چیزی نگه اگه همه برن نظر بدن بگن چقدر چرت نوشتید بیخود می کنند چیزی بگند.

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
یه سر بزنید
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]