خرید اوراق مشارکت خوبه منتها نه اورقی که سودش از نرخ تورم کمتره.

مدیر انجمن: شوراي نظارت

SORENA نوشته شده:"دولت معجزه کند و یک طرح ارایه بدهد که باعث کاهش قیمت دلار و سکه و در نتیجه افزایش ارزش پولی بشود "
نگران نباشید معجزات دولت جهت عکس این مطلب هست

اما درست و غلط بودن این خواست دولت و حمایت یا مخالفت باهاش زمانی مقدوره برام که دلیل این کارش روشن شود.
MiimA نوشته شده:ظاهرا دعوا سر فارکس و راه اندازی این بورس است، تا دیروز این بورس مورد پسند برخی افراد نبود و امروز خود این افراد در حال تلاش برای قانع کردن مخالفانش هستند. آدم شک میکند نکنه قرار یه جورایی از راه اندازی چنین بورسی زینفع بشوند. تا دیروز این بورس عین ربا و کسب پول با پول معرفی میشد اما امروز یک راهکار منطقی برای کنترل ارز و ... .
دولت تو بازار ارز رفتار بسیار عجیب و غریبی از خودش نشان داده، راستش را بگم بنده که هنوز نفهمیدم احمدی نژاد نظرش در مورد بازار ارز چیست که ازش حمایت کنم یا باش مخالفت !
, جان
در کنار حمایت های کورکورانه، مخالفت های کورکورانه هم کم نیست. چون حداقل من به عنوان طرفدار سیاست های احمدی نژاد هنوز خبر ندارم موضعش در این مورد چیست. بنابراین چطور عده ای بدون دانستن موضع دولت در این حوزه شروع به مخالفت میکنند؟ این دسته افراد هم درست حکایت همان طرفداران کورکورانه هستند![]()
آن چه روشن است دست داشتن دولت است.
دولت ما (دوره احمدی نژاد) روی نرخ ارز هیچ وقت کنترل نداشته است که دلایلش هم مشخص است، اساسا اگر کنترل داشت جای تعجب بود ! دولت خاتمی با توجه به روابط نسبت دوستانه ای که با برخی کشورها برقرار کرد توانست یک انقلاب در کنترل ارز داشته باشد. اما ... !
این روزها این اتفاقات که در بازار ارز جاریست چیزی فرا تر از نداشتن کنترل است و به نظر میرسد نوسان هایی غیر طبیعی در بازار وجود داره که نخست شدیدا به سمت بی ارزش کردن ریال در حال پیشرفت است، از سمت دیگه اصلا منطقی و متناسب با حوادث بین المل و روند اقتصاد جهان و ایران نیست! به عبارت ساده و خودمانی، روشن است دستی در کار است به وسعت کل بازار ارز ایران که فکر نکنم هیچ دلال ارز خیابانی اینقدر قدرت داشته باشد ! که اگر داشته باشد بهتر است جای مافیا ایتالیا بیان در مورد این افراد در ایران فیلم بسازند.
من باور نمی کنم نرخ ارز اینقدر تغییر کند بدون آن که دولت خواسته باشد.اما درست و غلط بودن این خواست دولت و حمایت یا مخالفت باهاش زمانی مقدوره برام که دلیل این کارش روشن شود.
ای قسمت ضعف دولت در کنترل بازار، دوست عزیز زمان رضاخان که نیست ... امروز پسردایی من گفت میلاد، نرخ دلار را داری ... جنس بدیم ؟ (چند سفارش داریم و البته فروش آنلاین عمده)
یا بزاریم فردا پس فردا بدیم ؟
این تصمیم من هست که قحطی تو بازار وارد میکنه دوست عزیز و دولت ایران که هیچ، کل دولت های جهان هم تا من خودم فلز خراب باشم کاری از دستشان در این مورد بر نخواهد آمد ...
حداقل ما به افزایش قیمت آن هم نصف درصد افزایش قیمت دلار اکتفا کرده و معاملات را انجام دادیم (جتی برخی را با نرخ دیروز) ویترین خودمون هم تعطیل نکردیم با نرخ امروز البته.
اما واقعیت این است اکثریت اینطور نیستند و طمعشان زیاد است آنقدر که اگر دستشان بیاد و چرخه مالیشان گیر نکند احتکار را جزو فوت و فن های تجارت می دانند و با افتخار ازش حرف میزندن و اصلا به نرخ دلار هم کار ندارند زیاد ;)