مدیر انجمن: شوراي نظارت

برای پیدا کردن دلیلش هم زیاد به خودت فشار نیار، این قانون عرضه و تقاضاست، ایران با فروش نفتش نمیتونه دلار بگیره، پس دلار نداره که تو بازار تزریق بکنه درحالی که تقاضا برای دلار زیاده، برای همین قیمتش میره بالا، به همین آسونی...

به هر صورت این قضیه دلار واقعا داره توی این مملکت به مردم فشار میاره و من فکر میکنم دولت با این کار میخواد تا حدودی پول موجود در کشور رو جمع کنه تا یه منبع درامدی برای خودش درست کرده باشه و کسری بودجه اش رو جبران کنه و بتونه حقوق کارمنداش رو بده .به نظر من حرفتون کاملا درسته و متاسفانه الان بزرگترین مافیای دلار کشور خود دولته چون تقریبا تمام ارز مملکت دست دولته . این وسط فقط مردم دارن قربانی میشن و چوب کارای دولت رو میخورن.

MiimA نوشته شده:FREE MAN,
البته ما شنیده بودیم کبریت بوده ...برای پیدا کردن دلیلش هم زیاد به خودت فشار نیار، این قانون عرضه و تقاضاست، ایران با فروش نفتش نمیتونه دلار بگیره، پس دلار نداره که تو بازار تزریق بکنه درحالی که تقاضا برای دلار زیاده، برای همین قیمتش میره بالا، به همین آسونی...
خوب شما ظاهرا بی خبر هستید!
برخی دوستان میدانند، چقدر دلار سرگردان به صورت پالت پالت در بازار داره جا به جا میشه که مستقیما هم از طریق دولت داره تزریق میشه منتها به جای تزریق به بانک ها به بازار آزاد تحویل داده میشود ! و این یعنی دولت اصلا خودش داره با دست خودش بانک ها را در مقابل بازار آزاد ناتوان میکند! اگر همین دلار ها به بانک داده شود و با نرخ مرجع عرضه شوند بازار آزاد نیز ناچار به طبیعت از اون بوده و نرخش را به نرخ مرجع نزدیک میکند!
در جریان امور نیستید که اینطور نظر می دهید. کسانی که در بازار مالی هستند خوب می فهمند که دولت خودش در حال گران کردن دلار است اما برای چرای آن هیچ جواب قطعی وجود نداره !
از بین دلایل مختلف که گفته شده به نظر من این 3 مورد با توجه به شناختی که از دولت و مجلس دارم بیشتر است:
- دعوای افتتاح فارکس
- کنترل گمرک
- تسریع حذف صفر واحد پولی
و چند گزینه دیگر هم مطرح است که البته در اینجا اکثر دوستان ازشون غافل بودند و این غفلت نشان از بی خبری از اوضاع داخل کشور داره، گاه آنقدر سرگرم آن خبر هایی که پیش چشمان می گذارند هستیم که از اطراف بی خبر می مانیم و تصوری غلط از فضا داریم.