اولین شکست تاریخ ایران مقابل لبنان/شاهکار کیروش و بازیکنان
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 375 بار
- سپاسهای دریافتی: 550 بار
Re: اولین شکست تاریخ ایران مقابل لبنان/شاهکار کیروش و بازیک
فوتبال کیلویی چنده؟؟؟ مگه عقلم را ازدست دادم برم بازی یک مشت بچه لاشی لمپن را نگاه می کنم که اندازه 30 سال یک کارگر حقوق می گیرند اما غیرت اون کارگر را ندارند!!! وقتی ورزشکاران معلول کشورم هستند که با اون وضع و اون حمایت میرن تو جهان یازدهم می شن من بیکارم بازی بچه مفت خورها راببینیم؟؟؟؟؟

- محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
- سپاسهای ارسالی: 773 بار
- سپاسهای دریافتی: 2479 بار
اوایل فصل اگر یادتون باشه برنامه ی 90 یه موضوع بحث داشت درباره ی پرداخت ها به بازیکنان و سقف قرارداد و این چرندیات...!!
در حین پخش برنامه یکی از دوستان یه SMS برای من فرستاد متنش خیلی جالب بود!!
"در حالی که در برنامه ی 90 صحبت از پرداخت های میلیاردی به چهارتا بچه قرتی میباشد بزرگترین کتاب فروشی خوزستان (در اهواز) بدلیل عدم پرداخت مالیات که قانونا" باید از پرداخت آن معاف باشد در آستانه ی بسته شدن قرار گرفته "
صاحب کتاب فروشی با هزار بدبختی مالیات رو پرداخت کرد ولی دلم میخواد الا نسری به کتاب فروشی بزنید!
در حین پخش برنامه یکی از دوستان یه SMS برای من فرستاد متنش خیلی جالب بود!!
"در حالی که در برنامه ی 90 صحبت از پرداخت های میلیاردی به چهارتا بچه قرتی میباشد بزرگترین کتاب فروشی خوزستان (در اهواز) بدلیل عدم پرداخت مالیات که قانونا" باید از پرداخت آن معاف باشد در آستانه ی بسته شدن قرار گرفته "
صاحب کتاب فروشی با هزار بدبختی مالیات رو پرداخت کرد ولی دلم میخواد الا نسری به کتاب فروشی بزنید!

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
چقدر بی غیرتی و بی تعصبی ...
چرا مراقب ساق پاهاشونن ...
چرا .........
چرا امثال علی دیگه نیست ؟

==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
خیلی خیلی خجالت اوره....باید از اینها بازخواست بشه...اقلا از پول دولت به اینها ندن که حق مردمه و مردم راضی نیستن.