بی حرمتی شرق در هفته دفاع مقدس به ساحت رزمندگان!
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 42 بار
Re: بی حرمتی شرق در هفته دفاع مقدس به ساحت رزمندگان!
شکی نیست که کسی که جانش را سر دست گرفته وبرای این کشور جنگیده همیشه قابل احترام است .ولی از طرف دیگر خاصیت هنر برداشتهای متفاوت از ان است شاید قبل از اینکه این سروصداها بشود خیلی ها برداشت دیگری ازین کارتون میکردند که با این بگیروببند وتوقیف اولا ببیندگانش 1000برابر شد تازه همه با همین پیشداوری تصویر را میبینند.یعنی نتیجه عکس برای مخالفان این کاریکاتور

- سپاسهای ارسالی: 2116 بار
- سپاسهای دریافتی: 5462 بار
بر فرض که این کاریکاتور مقصودش دفاع مقدس هم نبوده باشه..اما با این طرح و شکل ایستادن پشت سر هم افراد و نوع بستن و پارچه ای که شبیه سربند هست.در نگاه اول همون حال و هوای جبهه ها و کمک بسیجی ها برای بستن سربند به یاران خود رو تداعی میکنه...
اینکه بگیم این برداشت غلطه و یا ما چنین چیزی نمیبینیم باعث نمیشه که سایرین فکر کنن این طرح در رابطه با دفاع مقدس و بسیج نیست...
در ضمن ادعایی که مسئولین روزنامه راجب قصدشون از این طرح مطرح کردن هم بسیار بعید و دور از موضوع بوده...
اینکه بگیم این برداشت غلطه و یا ما چنین چیزی نمیبینیم باعث نمیشه که سایرین فکر کنن این طرح در رابطه با دفاع مقدس و بسیج نیست...
در ضمن ادعایی که مسئولین روزنامه راجب قصدشون از این طرح مطرح کردن هم بسیار بعید و دور از موضوع بوده...
خواب دیدم قیامت شده است .
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»
گفت:«میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»
گفت:«میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!

- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 83 بار
من هم با همه تفاضیل برداشتی توهین آمیز از این کاریکاتور نسبت به رزمندگان دفاع مقدس ندارم الکی شلوغش کردن مثل چند سال پیش که به خاطر مصاحبه با ساغر قهرمانی روزنامه رو توقیف کردن چرا که خانم قهرمانی در زندگی خصوصیش تمایلات همجنسگرایانه داره !!!!!؟؟؟؟؟
موضوع مصاحبه ادبیات معاصر بود پیدا کن پرتقال فروش را
موضوع مصاحبه ادبیات معاصر بود پیدا کن پرتقال فروش را

-
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
مايك مشت هوچي گريم كه منتظريم هربار يك اتفاقي بيفته و اونا در بوق و كرنا كنيم...تا ديروز فيلم موهن...امروز كاريكاتور...فردا ...واقعا بيكاريم...

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 263 بار
- سپاسهای دریافتی: 1222 بار
- تماس:
متاسفانه بعضی از دوستان به خاظر تمایلات سیاسیشون سرشون رو مثل کبک کردن زیر برف! و این عمل رو توجیه می کنن!
تو هفته دفاع مقدس ! تو ویژه نامه دفاع مقدس ! این کاریکاتور چاپ شده!....توجیه الکی نکنید...
امثال این آقایون کاریکاتوریست رو خوب ملت خوب می شناسن!....(نیک آهنگ کوثر...مانا نیستی..(این دوتا خارج نیشین هستن...ماهیت اصلی خودشون رو بروز دادن)....حالا هم هادی حیدری...)
ازشون الکی دفاع نکنید!...
تو هفته دفاع مقدس ! تو ویژه نامه دفاع مقدس ! این کاریکاتور چاپ شده!....توجیه الکی نکنید...
امثال این آقایون کاریکاتوریست رو خوب ملت خوب می شناسن!....(نیک آهنگ کوثر...مانا نیستی..(این دوتا خارج نیشین هستن...ماهیت اصلی خودشون رو بروز دادن)....حالا هم هادی حیدری...)
ازشون الکی دفاع نکنید!...

hikmat313.blogfa.com

-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
fighter نوشته شده:مايك مشت هوچي گريم كه منتظريم هربار يك اتفاقي بيفته و اونا در بوق و كرنا كنيم...تا ديروز فيلم موهن...امروز كاريكاتور...فردا ...واقعا بيكاريم...
البته با فرض شما کسانی که نسبت به شعار مرگ بر اسرائیل و امریکا و آتش زدن پرچم امریکا و اسرائیل اعتراض می کنند هم یك مشت هوچي هستند....مانند کسانی که به ادعای شما نسبت به فیلم توهین به پیامبر یک میلیارد مسلمان یا سوزاندن کتاب مقدسشان قرآن و......اعتراض می کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
پس اگه هوچی نیستیم چرا وقتی که هیچ اتفاقی نافتاده دین اسلام و انقلابمون رو دفاع مقدسمون رو از یاد میبریم جانبازان عزیز خانواده های شهدیمون رو یادمون میره تا یکی یه کاری میکنه یادمون میاد که 8 سال یه مردایی رفتن جنگیدن که باید ازشون دفاع کنیم تا کتاب آسمانی مون رو آتیش میزنن یادمون می افته باید به خاطرش حمله کنیم و یه سافرت رو اشغال کنیم یا وقتی به پیغمبر خاتم توهین میشه یادمون می افته باید داد و بیداد کنیم . چرا وقتی خبری نیست میشینم و یک بار نمیگیم محمد(ص) کی بود علی رو چطور پرورش داد چگونه عاشقانه دخترش رو دوست میداشت چطور با احترام و عشق با همسرش و مادر تنها دخترش زندگی کرد چطور لقب محمد امین رو در اون دوران جاهلیت به اون داده بودن . چرا یادمون میره قران رو بخونیم و فقط معنا کنیم و به دیگر ملتها هم بگیم توی این کتاب چی نوشته . چرا تا یکی کاریکاتور نکشه یاد ما و اون نمایندگان محترم مجلس نمی افته 8 سال مردایی جنگیدن تا ایشون الان برای خودشون قانون افزایش حقوق تصویب کنن.
در هیچ موردی نباید جو گیر شد حتی در مورد شعاری مثل مرگ بر آمریکا ، سایستهای دولتی این کشور بر خلاف موازین دمکراتیک واقعی هست برای همین آرزوی مرگ برای این سیاستها میتونه یک آرزوی خوب باشه ولی خب آتش زدن پرچم آمریکا توهین به ملت این کشور هست شاید دوستان ندیده باشن ولی صحنه اتش زدن پرچم ایران در سوریه عراق و فلسطین به نظر شما خوب هست ؟
و تا اونجایی که من میبینم و توضیحات کاریکاتوریست در مورد این اثر رو خوندم اصلا قصد توهین نداشته و یک اثر نمادین بوده وگرنه باید نمادی از رزمنده و جنگ در این اثر باید باشه .
یک روز یکی از دوستان به من پی ام داد و شروع به شعار دادن کرد که حق ندارم از فرماندهی که حرفهایی بزرگتر از سن خودش گفته بود انتقاد کنم
باید اینجا هم بگم من کسی هستم که وقتی نام باکری جهان ارا و خیلی از این بزرگمردان میاد اشک میریزم یا وقتی صحنه های واقعی و مستند جنگ رو میبنیم واقعا دلم میگیره دوست ندارم شعار بدیم باید همیشه یادمون باشه نه وقتی احساس میکنیم به اونها توهین شده همیشه باید مراقب باشیم نه الان که بهانه ای به دستمون اومده .
در هیچ موردی نباید جو گیر شد حتی در مورد شعاری مثل مرگ بر آمریکا ، سایستهای دولتی این کشور بر خلاف موازین دمکراتیک واقعی هست برای همین آرزوی مرگ برای این سیاستها میتونه یک آرزوی خوب باشه ولی خب آتش زدن پرچم آمریکا توهین به ملت این کشور هست شاید دوستان ندیده باشن ولی صحنه اتش زدن پرچم ایران در سوریه عراق و فلسطین به نظر شما خوب هست ؟
و تا اونجایی که من میبینم و توضیحات کاریکاتوریست در مورد این اثر رو خوندم اصلا قصد توهین نداشته و یک اثر نمادین بوده وگرنه باید نمادی از رزمنده و جنگ در این اثر باید باشه .
یک روز یکی از دوستان به من پی ام داد و شروع به شعار دادن کرد که حق ندارم از فرماندهی که حرفهایی بزرگتر از سن خودش گفته بود انتقاد کنم
باید اینجا هم بگم من کسی هستم که وقتی نام باکری جهان ارا و خیلی از این بزرگمردان میاد اشک میریزم یا وقتی صحنه های واقعی و مستند جنگ رو میبنیم واقعا دلم میگیره دوست ندارم شعار بدیم باید همیشه یادمون باشه نه وقتی احساس میکنیم به اونها توهین شده همیشه باید مراقب باشیم نه الان که بهانه ای به دستمون اومده .
آخرین ويرايش توسط 1 on ramin-am, ويرايش شده در 0.
به رویاهایت بی اندیش ..........

-
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
اقا مي خوام در مورد فيلم موهن بگم...1ماه ديگه تمام سروصدا ها ميخوابه....خب....پاشين 1فيلم بسازين در باره حضرت محمد (ص) و خصلت هاي واقعي ايشان را نمايش دهيد و به دنيا بشناسانيد...واقعا متاسفم كه 1فيلم بي كيفيتي مثل بي گناهي مسلمانان اين همه باعث اين اقدامات ميشه.....مگر در زمان صدر اسلام كم به پيامبر توهين كردند؟؟؟؟پيامبر چه كار كرد؟؟؟؟؟اگر در اين زمان بود حاضر به قتل 4 نفر بود فقط به خاطر توهين به پيامبر؟؟؟؟به خدا قسم اگر اين اقداماتي كه در اين مدت انجام شددر زمان پيامبر به خاطر توهين به پيامبر صورت ميگرفت الان چيزي از اسلام نبود....يادتان باشد پيامبر رحمه للعالمين بود....
-
- سپاسهای ارسالی: 66 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
یک نکته در اینجا برای من مبهم باقی مونده 
دوستانی که میگن وقتی این کاریکاتور رو میبینن به یاد بسیجی ها می افتن، تا به حال یک بسیجی زمان جنگ رو باید دیده باشن.
نشانه های یک بسیجی زمان جنگ چیه:
1- لباس بسیجی که رنگش خاکیه و به فرمت مخصوصیه. تو این کاریکاتور آدم هاش لباس یقه هفت پوشیدن. آخه کدوم بسیجی زمان جنگ لباس یقه هفت می پوشید.
2- آیا تو این عکس آدم ها تفنگ، چفیه، پوتین که نشانه یک بسیجیه دارن.
3- آیا رو چشم بندشون نوشته یا زهرا که فکر می کنید همون پیشانی بنده.
و ....
واقعا یک مقدار انصاف هم چیز خوبیه. اگر این کاریکاتور تو روزنامه کیهان هم چاپ میشد همین طوری فکر میکردید یا میگفتید این آدم ها حزب مجاهدین خلق هستند که زنجیروار چشمشون رو به حقیقت بستند.

دوستانی که میگن وقتی این کاریکاتور رو میبینن به یاد بسیجی ها می افتن، تا به حال یک بسیجی زمان جنگ رو باید دیده باشن.
نشانه های یک بسیجی زمان جنگ چیه:
1- لباس بسیجی که رنگش خاکیه و به فرمت مخصوصیه. تو این کاریکاتور آدم هاش لباس یقه هفت پوشیدن. آخه کدوم بسیجی زمان جنگ لباس یقه هفت می پوشید.
2- آیا تو این عکس آدم ها تفنگ، چفیه، پوتین که نشانه یک بسیجیه دارن.
3- آیا رو چشم بندشون نوشته یا زهرا که فکر می کنید همون پیشانی بنده.
و ....
واقعا یک مقدار انصاف هم چیز خوبیه. اگر این کاریکاتور تو روزنامه کیهان هم چاپ میشد همین طوری فکر میکردید یا میگفتید این آدم ها حزب مجاهدین خلق هستند که زنجیروار چشمشون رو به حقیقت بستند.