reza7070 نوشته شده:اف 14 توي بازي WOE كه من دارم اصلا HUD نداره فقط يه + يا همون GUNSITE معموليه.مشكل چيه؟
با سلام نوعی که شما استفاده میکنید ورژن قدیمی و ساخت تیم میراژ فکتوری هستش متعاقبا کاکپیتش هم قدیمی است به همون دلیل هاد نداره اگه فرمایش دیگه ای باشه در خدمتم
iiaf عزیز میشه از اسکین جدید میراز یک عکس از بغل بذارید ؟ ================================= در مورد ناومدن تاکت توی لیست هواپیماها باید تمام فایلهای موجود رو چک کنید .
من فايل مربوط به اف14 رو توي فولدر aircraft كپي كردم بقيه فولدرهاي مربوط به اون رو در فولدرهاي خودشون!ديگه چه اشكالي وجود داره كه اف14 تو ليست هواپيماها نمياد؟
دقیق نمیشه گفت مثلا ورزن مربوط به سری اول یا دوم رو باید مطمئن باشید که سری اول باشه بعد نام پوشه اصلی و نامی که توی فایل f-14.ini وجود داره باید همخوانی داشته باشه کلا این فایل مشخص کننده محل ذخیره تمام دیتا های مربوط هست که توی کدوم فایل هستن نمیشه به این راحتی تشخیص داد شما یه عکس از فولدر air crafts بذارید که فولدر مربوط به هواپیما دیده بشه بعد محتوات فایل f-14.ini و f-14_data.ini رو هم قرار بدید یا لینک دانلود رو بذارید تا بتونم دانلود کنم و اگر ایرادی داشت برای اصلاحش براتون کمک کنم .