arian2020 نوشته شده:حالا خداييش كجاي اون كاريكاتور مربوط به دوران دفاع مقدسه؟ چرا ذهن بعضي ها اينقدر دنبال حاشيه اس و متشنجه؟
بی حرمتی شرق در هفته دفاع مقدس به ساحت رزمندگان!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 303 بار
- سپاسهای دریافتی: 575 بار
Re: بی حرمتی شرق در هفته دفاع مقدس به ساحت رزمندگان!
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.

- سپاسهای ارسالی: 303 بار
- سپاسهای دریافتی: 575 بار
Alpha4 نوشته شده:سلام
از دیدگاه شما آزادی بیان یعنی چی ؟ممنون میشم پاسخ بدین
آزادی بیان از دیدگاه من یعنی اینکه شما کاری نداشته باشید که منظور من از آزادی بیان چیست!
برای من جالب است که در فیلم اخراجی ها اسرای ما در زندان های عراق دارند قر و فر میریزند و توهین به رزمندگان نیست....!!
الا این است که آقای ده نمکی از باند همین ها است؟!
آزادی بیان یعنی این که تو ازادی تا زمانی که به آزادی دیگران لطمه وارد کنی!تو حق نداری به بهانه آزادی بیان به دیگری توهین کنید.
در مورد اخراجی ها نیز اسرای مظلوم ایرانی قر نمی دادند بلکه این بریده ها بودند که قر می دادند و البته بریده ها نیز اسیر بودند.
شما مقاومت اسیران و وطن دوستی انها را ندیدید ولی قر آقایون بریده را دیدید؟؟
جانم فدای پیامبر مهربانی.

-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
fighter نوشته شده:اقا مي خوام در مورد فيلم موهن بگم...1ماه ديگه تمام سروصدا ها ميخوابه....خب....پاشين 1فيلم بسازين در باره حضرت محمد (ص) و خصلت هاي واقعي ايشان را نمايش دهيد و به دنيا بشناسانيد...واقعا متاسفم كه 1فيلم بي كيفيتي مثل بي گناهي مسلمانان اين همه باعث اين اقدامات ميشه.....مگر در زمان صدر اسلام كم به پيامبر توهين كردند؟؟؟؟پيامبر چه كار كرد؟؟؟؟؟اگر در اين زمان بود حاضر به قتل 4 نفر بود فقط به خاطر توهين به پيامبر؟؟؟؟به خدا قسم اگر اين اقداماتي كه در اين مدت انجام شددر زمان پيامبر به خاطر توهين به پيامبر صورت ميگرفت الان چيزي از اسلام نبود....يادتان باشد پيامبر رحمه للعالمين بود....
البته اگر جریان های تندرو سلفی و وهابی در این کشورهای عربی و همسایه مثل القاعده طالبان و.... را مسلمان بدانیم....شخصا خطر اینها برای ایران رو از امریکا و اسرائیل هم بیشتر می دونم!!
بخشی از این جریان ها مدام تحت عنوان دشمن مشترک یا منافع مشترک توسط سرویس هایی مانند موساد سیا ام آی شش و...بازی می خورند.......در لیبی قذافی را برای لو ندادن سالها همکاری با این سرویس ها با وجود تسلیم شدن بدون دستگیری و دادگاه می کشند بعد قاتل آن را هم می کشند!
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
آزادی بیان یعنی این که تو ازادی تا زمانی که به آزادی دیگران لطمه وارد کنی!تو حق نداری به بهانه آزادی بیان به دیگری توهین کنید.
در مورد اخراجی ها نیز اسرای مظلوم ایرانی قر نمی دادند بلکه این بریده ها بودند که قر می دادند و البته بریده ها نیز اسیر بودند.
شما مقاومت اسیران و وطن دوستی انها را ندیدید ولی قر آقایون بریده را دیدید؟؟
دوست عزیز با عنایت به صحبت خودتان هم میشود پاسخ سوالتان را داد.
شما فرمودید بریده ها قر میدادند از کجا معلوم که منظور این کاریکاتور اگر هم با رزمندگان بوده (که نبوده) با آنهایی باشد که در جبهه ها بریده بودند؟!
یعنی شما میخواهید بگویید ما در رزمندگان و کلا نیروهای در جنگ افراد ترسو و بریده نداشته ایم؟!
البته من قصد دفاع از این کاریکاتور و طراح آن را ندارم ولی باید با چشم باز به مسائل نگاه کرد.
ببینید در اخراجی ها یک سری از اسرا میرقصند و یک سری دیگر در زیر شکنجه ها طاقت می آورند. مجموع و برآیند این دو طیف میشود اسرای ایرانی!
حال در بین این اسرا افراد بریده هست افراد مقاوم هم هست.
مقصود این است که اگر احیانا و احیانا و احیانا منظور این کاریکاتور دوران جنگ بوده اشاره اش به آن عده ای بوده که به قول شما بریده و چشم بسته بوده اند.
موفق باشید.<span style="cursor:pointer;" onmousedown="if(editor_type=='1'){WriteHTML('','editor');}else{WriteTEXT('
','editor');}">

-
- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 752 بار
دوستان عزیز اون کاریکاتور هیچ ربطی به دفاع مقدس و توهین به رزمندگان اسلام نداره و نشون دهنده اینه که خیلی از مسوولین عزیز نسبت به بیکاری و گرانی ومشکلات عدیده این مملکت چشماشون رو بستن 

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
تا بوده و نبوده در تمام فیلم های سینمایی زمان جنگ و ... این نماد پشت سرهم ایستادن و سر بند یا زهرا (ص) بستن نماد رزمندگان جان بر کفی بوده که لحظه ای برای اهدا جان خود برای کشورشون درنگ نمی کردند . شما نوعی که چون سامانه رعد شبیه بوک هست اون رو کپی از روی آن میدانید آیا اینجا شباهتی نمی ببینید ؟! یا شاید هم به نفع شماست که نبینید !؟ به هر حال هر کسی نظر خودشو داره ولی از وازرت ارشاد در این مورد کمال تشکر رو دارم !
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
در مورد تصویر و نیتش هر کس برداشت خودش را دارد ... من بنا را بر صداقت طراح می گذارم هر چند به قول ایشان من هم دچار سو تفاهم شدم !
امام علی فرموده است، سخن راست را به زبان نیا ورید اگر گمان دروغ گویی بر شما رود ! برداشت با خود دوستان.
و آزادی بیان در ایران را می سنجید با این که مثلا 12 ساعت نشده یک روزنامه بسته می شود، آزادی نامحدود که وجود نداره، تا به حال من در این مورد قانع نشده ام و در همین سنترال هم که از جمع دوستان گاها بحث شده کسی نتوانست دلایل قانع کننده ای عرضه کند .. بنابراین آزادی بدون محدودیت و مرز دست نیافتنی و حتی شاید به تعبیر برخی گشتن به دنبال واحه ای که وجود ندارد، باشد.
حال مرز آزادی را چه کسی و در کجا قرار است تعیین کند ؟
فکر نمی کنم در مرز های ایران، مقابله با توهین به کسانی که این مرزها را حفظ کرده اند کوچک کردن مرز آزادی بیان به شمار برود که اگر برود باید متعجب بود !
فارغ از نیت طراح، القا این مضمون توهین آمیز هر چند سو تفاهم هم بوده باشد، نیازمند مقابله است و نمی توان این حرکت را مثلا کاری ناشایست دانست.
امام علی فرموده است، سخن راست را به زبان نیا ورید اگر گمان دروغ گویی بر شما رود ! برداشت با خود دوستان.
و آزادی بیان در ایران را می سنجید با این که مثلا 12 ساعت نشده یک روزنامه بسته می شود، آزادی نامحدود که وجود نداره، تا به حال من در این مورد قانع نشده ام و در همین سنترال هم که از جمع دوستان گاها بحث شده کسی نتوانست دلایل قانع کننده ای عرضه کند .. بنابراین آزادی بدون محدودیت و مرز دست نیافتنی و حتی شاید به تعبیر برخی گشتن به دنبال واحه ای که وجود ندارد، باشد.
حال مرز آزادی را چه کسی و در کجا قرار است تعیین کند ؟
فکر نمی کنم در مرز های ایران، مقابله با توهین به کسانی که این مرزها را حفظ کرده اند کوچک کردن مرز آزادی بیان به شمار برود که اگر برود باید متعجب بود !
فارغ از نیت طراح، القا این مضمون توهین آمیز هر چند سو تفاهم هم بوده باشد، نیازمند مقابله است و نمی توان این حرکت را مثلا کاری ناشایست دانست.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 2116 بار
- سپاسهای دریافتی: 5462 بار
فکر میکنم حالا که همه فهمیدن مردم چقدر به ارزشهاشون پایبندن دیگه مهم نیست نیت واقعی طراح و روزنامه چی بوده...همینکه همه به نوعی این کار رو یا منکر شدن یا محکوم کردن یعنی مردم هنوز هم برای رزمندگان و آرمان هاشون ارزش قائلن، و این خودش جای شکر داره....
خواب دیدم قیامت شده است .
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»
گفت:«میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟»
گفت:«میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
عبرت نیوز: جمعی از طنزپردازان کشور (طنزنویسها و کاریکاتوریستها) دربارهی کارتون هادی حیدری نامه نوشتند.
در این نامه که در اختیار بخش طنز و کاریکاتور خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قرار گرفته، آمده است:
«به نام ایزد بخشاینده و مهربان
سوءتفاهم چیز بدی است و اهالی طنز، چه مکتوب و چه تصویری، روزی سه مرتبه قبل از صرف غذا، صبح و ظهر و شب، درگیر همین سوءتفاهم هستند.
حال این روزها هادی حیدری کاریکاتوریست ما، دوست ما، همکار ما، قاری قرآن ما، بچه مسلمان ما، رفیق پرمحبت و انسان ما، تصویری کشیده و ماجرای یک سوءتفاهم جدی شده تا روزنامهای توقیف و خود هادی احضار شود.
اساسا و اصولا یک سؤال مطرح است:
چرا هادی حیدری که دوستدار رزمندگان است، قاری دعاهای شبهای قدر ماه مبارک رمضان است و تمام وجودش نیل به دین و ایمان است، باید کاریکاتوری بکشد که به رزمندگان توهین کرده باشد؟
الف) چون دلش برای احضار تنگ شده است؟
ب) چون خودآزاری دارد؟!
ج) نه برادر من، بگذریم از این سؤالهای چهارجوابی، هادی بزرگترین جرمش در این مدت تقلید صدای دوستانش است! این را هم ما میدانیم هم شما.
این سوءتفاهم را پایان دهیم. به اهالی طنز، چه تصویری، چه مکتوب، با چشم اعتماد بنگریم.
امان از سوءتفاهم که گاهی حتا میتواند منجر به این شود که گمان برند کاریکاتوریستی که تمام زندگیاش احترام به رزمندگان بوده و پدر خود نیز جانباز دفاع مقدس است، تصویری بسازد که توهین به این عزیزان تلقی شود.
ما اهالی طنز، ایمان داریم که دوستمان هادی حیدری چنین نکرده است. این را هم شناخت و دوستی ما میگوید و هم تمام عناصر موجود در آن تصویر.
به اهالی این حیطه و به هادی حیدری عزیز مهربانتر نگاه کنیم.»
جواد علیزاده، ابراهیم رها، رؤیا صدر، جمال رحمتی، محمدرضا عالیپیام، علی درخشی، حسن کریمزاده، مسعود مرعشی، کیارش زندی، شهرام شهیدی، سلمان طاهری، مهدی استاداحمد، نیما دهقانی، امین مؤیدی، نسیم عربامیری، کیوان زرگری، سوشیانس شجاعیفرد، فیروزه مظفری، احسان پیربرناش، محسن ایزدی، رضا ساکی، امین منتظری، ارمغان زمانی فشمی، پیمان مقدم، همایون حسینیان، سعید نوروزی، محمدعلی مؤمنی، لاله ضیایی، حسن غلام علیفرد، فاضل ترکمن، کورش کهبازی، نعیم تدین، مهدی تمیزی، مهدی عزیزی، رضا نادم، محسن پوررمضانی، حسام حیدری، نازنین جمشیدی، عبدالله مقدمی، حسام فطرتی، احمدرضا کاظمی، حسام دادخواه، مهدی طوسی، پدرام ابراهیمی، ایمان پیربرناش، کیوان وارثی، مهرداد نعیمی، الهه ملکمحمدی، علی رستگار، آیدین سیار سریع، فرزانه برمایون، عرفان صفیپور، بهاره عسگری، شاهین شهبازی، مریم بابایی، مانی رضویزاده، شیرین بغدادی، علیرضا مقدم، نادر ختایی، بهنام مظاهری، فریور خراباتی.
در این نامه که در اختیار بخش طنز و کاریکاتور خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قرار گرفته، آمده است:
«به نام ایزد بخشاینده و مهربان
سوءتفاهم چیز بدی است و اهالی طنز، چه مکتوب و چه تصویری، روزی سه مرتبه قبل از صرف غذا، صبح و ظهر و شب، درگیر همین سوءتفاهم هستند.
حال این روزها هادی حیدری کاریکاتوریست ما، دوست ما، همکار ما، قاری قرآن ما، بچه مسلمان ما، رفیق پرمحبت و انسان ما، تصویری کشیده و ماجرای یک سوءتفاهم جدی شده تا روزنامهای توقیف و خود هادی احضار شود.
اساسا و اصولا یک سؤال مطرح است:
چرا هادی حیدری که دوستدار رزمندگان است، قاری دعاهای شبهای قدر ماه مبارک رمضان است و تمام وجودش نیل به دین و ایمان است، باید کاریکاتوری بکشد که به رزمندگان توهین کرده باشد؟
الف) چون دلش برای احضار تنگ شده است؟
ب) چون خودآزاری دارد؟!
ج) نه برادر من، بگذریم از این سؤالهای چهارجوابی، هادی بزرگترین جرمش در این مدت تقلید صدای دوستانش است! این را هم ما میدانیم هم شما.
این سوءتفاهم را پایان دهیم. به اهالی طنز، چه تصویری، چه مکتوب، با چشم اعتماد بنگریم.
امان از سوءتفاهم که گاهی حتا میتواند منجر به این شود که گمان برند کاریکاتوریستی که تمام زندگیاش احترام به رزمندگان بوده و پدر خود نیز جانباز دفاع مقدس است، تصویری بسازد که توهین به این عزیزان تلقی شود.
ما اهالی طنز، ایمان داریم که دوستمان هادی حیدری چنین نکرده است. این را هم شناخت و دوستی ما میگوید و هم تمام عناصر موجود در آن تصویر.
به اهالی این حیطه و به هادی حیدری عزیز مهربانتر نگاه کنیم.»
جواد علیزاده، ابراهیم رها، رؤیا صدر، جمال رحمتی، محمدرضا عالیپیام، علی درخشی، حسن کریمزاده، مسعود مرعشی، کیارش زندی، شهرام شهیدی، سلمان طاهری، مهدی استاداحمد، نیما دهقانی، امین مؤیدی، نسیم عربامیری، کیوان زرگری، سوشیانس شجاعیفرد، فیروزه مظفری، احسان پیربرناش، محسن ایزدی، رضا ساکی، امین منتظری، ارمغان زمانی فشمی، پیمان مقدم، همایون حسینیان، سعید نوروزی، محمدعلی مؤمنی، لاله ضیایی، حسن غلام علیفرد، فاضل ترکمن، کورش کهبازی، نعیم تدین، مهدی تمیزی، مهدی عزیزی، رضا نادم، محسن پوررمضانی، حسام حیدری، نازنین جمشیدی، عبدالله مقدمی، حسام فطرتی، احمدرضا کاظمی، حسام دادخواه، مهدی طوسی، پدرام ابراهیمی، ایمان پیربرناش، کیوان وارثی، مهرداد نعیمی، الهه ملکمحمدی، علی رستگار، آیدین سیار سریع، فرزانه برمایون، عرفان صفیپور، بهاره عسگری، شاهین شهبازی، مریم بابایی، مانی رضویزاده، شیرین بغدادی، علیرضا مقدم، نادر ختایی، بهنام مظاهری، فریور خراباتی.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در

-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
احمدینژاد در نشست خبری با خبرنگاران
اقدام وزیر ارشاد علیه «شرق» اشتباه بود
اقدام وزیر ارشاد علیه «شرق» اشتباه بود

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
کمال تبریزی، خالق آثاری درباره دفاع مقدس همچون «لیلی با من است» و «شیدا» یادداشتی را درباره ماجرای جنجالی یک کاریکاتور در روزنامه شرق با عنوان «اندر معانی کاریکاتور شرق» منتشر کرد.
به گزارش " ایران آباد" متن این یادداشت به شرح ذیل است:
اندر معني کاريکاتور شرق
اول بايد در نظر داشته باشيم که اثر هنري -از هر نوعي که باشد- يک معنا نزد خالق اثر دارد و بسياري معاني و استنباط، نزد مخاطبين که بسته به جهان بيني و نوع نگرش و حال و احوال هريک از آنان دارد و با اين تفسير، بايد پرسيد که معني کاريکاتور از نظر خالق اثر، يعني آقاي هادي حيدري چيست؟ هرچه که باشد خودش که به صراحت مي گويد در معني مورد نظرش توهيني به رزمندگان عزيز و شهداي گرانقدر دفاع مقدس، هرگز نيست و قاعدتا بايد همين اندازه را از او پذيرفت. اما در عين حال، و در ظاهر و جزئيات کاريکاتور هم اثري از آثار جبهه و دفاع مقدس نيست. پس مي توان پذيرفت که معني مورد اتهام، در استنباط بعضي از مخاطبين بوده و ابداً مربوط به معني مورد نظر آقاي هادي حيدري نيست و نمي تواند مبناي اتهام به او باشد؛
دوم اينکه مي خواهم خودم را به عنوان يکي از مخاطبين، مثال بزنم؛ من وقتي کاريکاتور را ديدم؛ معني اي که از آن استنباط کردم؛ مقايسه و تفاوت زمان حال، با گذشته پرافتخار دوران دفاع مقدس بود. کاريکاتور به من گفت : يادش بخير دوراني که رزمندگان اسلام، همچون صحنه اي که در فيلم ليلي با من است" بود؛ روبان مطهر به اسامي معصومين (ع) به پيشاني يکديگر مي بستند؛ اما امروز عده اي که از فرهنگ بسيج و بسيجيان فاصله گرفته اند؛ (به شهادت وضعيت افرادي که در کاريکاتور مي بينيم) به چشمان هم چشم بند مي زنند تا حقيقت ديده نشود! در هر صورت بايد توجه داشت که زمان کاريکاتور با توجه به طراحي فضاي آن، مربوط به حال و يا آينده مي تواند باشد و نه گذشته پرافتخار دفاع مقدس که باز هم تاکيد مي کنم؛ اثري از آن، در فضا و طراحي کاريکاتور موجود نيست.
والسلام
کمال تبريزي
tabnak
به گزارش " ایران آباد" متن این یادداشت به شرح ذیل است:
اندر معني کاريکاتور شرق
اول بايد در نظر داشته باشيم که اثر هنري -از هر نوعي که باشد- يک معنا نزد خالق اثر دارد و بسياري معاني و استنباط، نزد مخاطبين که بسته به جهان بيني و نوع نگرش و حال و احوال هريک از آنان دارد و با اين تفسير، بايد پرسيد که معني کاريکاتور از نظر خالق اثر، يعني آقاي هادي حيدري چيست؟ هرچه که باشد خودش که به صراحت مي گويد در معني مورد نظرش توهيني به رزمندگان عزيز و شهداي گرانقدر دفاع مقدس، هرگز نيست و قاعدتا بايد همين اندازه را از او پذيرفت. اما در عين حال، و در ظاهر و جزئيات کاريکاتور هم اثري از آثار جبهه و دفاع مقدس نيست. پس مي توان پذيرفت که معني مورد اتهام، در استنباط بعضي از مخاطبين بوده و ابداً مربوط به معني مورد نظر آقاي هادي حيدري نيست و نمي تواند مبناي اتهام به او باشد؛
دوم اينکه مي خواهم خودم را به عنوان يکي از مخاطبين، مثال بزنم؛ من وقتي کاريکاتور را ديدم؛ معني اي که از آن استنباط کردم؛ مقايسه و تفاوت زمان حال، با گذشته پرافتخار دوران دفاع مقدس بود. کاريکاتور به من گفت : يادش بخير دوراني که رزمندگان اسلام، همچون صحنه اي که در فيلم ليلي با من است" بود؛ روبان مطهر به اسامي معصومين (ع) به پيشاني يکديگر مي بستند؛ اما امروز عده اي که از فرهنگ بسيج و بسيجيان فاصله گرفته اند؛ (به شهادت وضعيت افرادي که در کاريکاتور مي بينيم) به چشمان هم چشم بند مي زنند تا حقيقت ديده نشود! در هر صورت بايد توجه داشت که زمان کاريکاتور با توجه به طراحي فضاي آن، مربوط به حال و يا آينده مي تواند باشد و نه گذشته پرافتخار دفاع مقدس که باز هم تاکيد مي کنم؛ اثري از آن، در فضا و طراحي کاريکاتور موجود نيست.
والسلام
کمال تبريزي
tabnak