مقایسه تفنگداران دریایی ايران و امريکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 594 بار
سپاس‌های دریافتی: 994 بار

مقایسه تفنگداران دریایی ايران و امريکا

پست توسط hany »

_______________________________________________________________________________________
ساز وبرگ................................................ایران.............................................امریکا.............
=================================================================

اسلحه انفرادی................................AK.47 ,G.3 uzi سیمینوف....................M.16 M4 MP5 M9 M4

تحهیزات...........................چهاربند.جیبخشاب .قمقمه .کلاهخود.....................جلیقه.قمقمه.سرنیزه.نارنک......................سرنیزه نارنجک.ماسک ......................ماسک.دوربین دید در شب

تجهیزات ویژه .............................--------........................GPS . کلاه خود ضد گلوله عینک .جلیقه ضدگلوله

بار همراه........................................حدود ۱۹کیلوگرم....................................حدود ۱۹کیلوگرم

وضعیت اموزش......................................نسبتا خوب..............................................عالی

وضعیت تیر اندازی ..................................متوسط...............................................خیلی خو

وضعیت پشتیبانی..................................ضعیف................................................خیلی خوب

تحمل شرایط سخت..................................خوب................................................نسبتا خوب

امادگی جسمانی......................................خوب (سریع وچابک)................................خیلی خوب

لباس......................................سنگین بد شکل وبدون کیفیت .........سبک .راحت.شیک ودارای کیفیت خوب نسوز

سلاح ضد تانک...............................RPG.7 و تفنگ۱۰6ب...........................بازوکا .جاولین.دراگون.تاو AT 4

سلاح ضد هوایی..............................SAM-7 (استرلا) میثاق.........................................استینگر

بالگرد مورد استفاده..................................UH.60, CH.53 , CH.47.......................MI.17,CH.47,SH.

_______________________________________________________________________________________

[External Link Removed for Guests]
گر به خود آیی به خدا رسی
Major II
Major II
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط su34 »

چرا ايران براي تفنگداران دريايي خودش تجهيزات بهتري فراهم نميكنه؟؟
الان نيروهاي پياده ي سپاه دارن اي كي 47 هاشون رو با ام 16 هاي ساخت وطن تعويض ميكنن :-? چرا اينها هنوز از سلاحهاي 50 ساله استفاده ميكنن؟؟

ايران جديدا موشك هاي ضد تانك خوبي توليد كرده ولي...يه موشك دوش پرتاب مدرن نداريم!
الان موشك هاي مثل AT-3 و AT-7 و ‌BGM-71 تاو و دراگون آمريكايي با نام صاعقه 2 رو توليد ميكنه!
هيچ كدوم از اين موشك ها به غير از دراگون دوش پرتاب نيستند...دراگون هم يه سيستم تقريبا قديميه!
البته در برابر آر پي جي 7 بسيار مدرن تر به حساب ميان...نيروي زميني آمريكا تا همين چند سال پيش هم از دراگون استفاده ميكرد و همونطور كه ميبينيد تفنگداران هنوز
هم از دراگون استفاده ميكنن...چرا تفنگداران ما از اين موشك استفاده نكنن؟؟ به نظر شما تو اين دوره و زمونه كدوم آر پي
جي 7 ميتونه يه تانك رو نابود كنه؟؟ زمان جنگ ما بيست سال پيش ار پي جي 7 براي زدن تانك هاي تي-62 عراقي مشكل داشتند :sad:
البته ايران الان آر پي جي 28 رو ميسازه كه نيروهاي حزب الله زياد باهاش مركاوا زدن! ولي تفنگداران ما از ار پي جي 7 استفاده ميكنن!

به نظر من ما هم بايد به دنبال سلاح هايي مثل جاولين و ميلان 2 و اريكس باشيم. :-?
البته اين رو هم اضافه كنم كه نيروهاي حزب الله تعدادي موشك و لانچر جاولين در اختيار داشتند كه با انها به شكار مركاوا ميپرداختند...پس در
اين صورت ايران هم جاولين دارد...ولي اينكه چه وقتي شاهد توليد انبوه ان با يك نام عربي هستيم خدا و فرماندهان نظامي دانند :-(

با تشكر از مطلب خوب شما هاني جان :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

پدر من آموزش تفنگدار دريايي در پادگان نکا ديده و عموم هم جزو تفنگداران ويژه ارتش در زمان جنگ بود ...

وضعيت تير اندازي نيروهاي ايراني عاليه نه متوسط ( مخصوصا تفنگداران ارتش )

تحمل شرايط سختشون هم عاليه و زمين تا آسمون با آمريکايي ها فرق دارن .

در مورد کلاه خود هم ، احتمالا در آينده نزديک تفنگداران دريايي ايران هم به کلاه خود هاي ضد گلوله مجهز ميشن .

براي اطلاعاتتون عرض ميکنم تفنگداران دريايي ارتش مي تونند 14 کيلومتر با تجهيزات کامل و بدن توقف در بيابان بدوند .

بنابراين آمادگي جسمانيشون اگر از آمريکايي ها بيشتر نباشه کمتر هم نيست .
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

البته من تفنگداراني که جزو پرسنل نيروي دريايي ارتش هستند را عرض کردم نه سربازان وظيفه چون در مورد نحوه آموزش سربازان اطلاعي ندارم .

اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

su34,
چرا ايران براي تفنگداران دريايي خودش تجهيزات بهتري فراهم نميكنه؟؟

براي اينکه ندارند. از توليد يک پيش نمونه با کمک فني چين و کره شمالي
تا ورود به خدمت همان وسيله، فاصله اي به اندازهء 10 تا 15 سال فاصله هست. :?
اين موشکهايي مثل صاعقه2 يا طوفان، در حد اخبار صدا و سيما باقي موندن.
اگر غير از اين بود در همين مانور نظامي ذوالفقار، حداقل براي نمونه و تبليغ هم که
شده، چند نمونه اي از اينها رو نشون مي دادن. پس چيزي ندارن که نشون بدن.
نمونه اش همين هواپيماي «F-5 صاعقه» که در واقع همون F-5A هست با يک سکان
عمودي اضافه شده و برخي تغييرات در سيستم کنترل پروازي جهت انطباق با
سکان عمودي اضافه شده. از اخبار ج ا ا تا واقعيت، فاصلهء زيادي هست. :-(
Major II
Major II
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط su34 »

آقا رضا در مورد موشك هاي ضد تانك نظر من چيز ديگه ايه! من خودم فيلم آزمايش موشك توفان رو دارم!
بعد هم ايران الان چند ساله مشغول توليد صاعقه هست كه با صاعقه 2 همون ارتقا يافته ي صاعقست
كه بهش سوپر دراگون هم ميگن!
توليد به روش مهندسي معكوس سلاح هاي ضد تانك خيلي كار پيچيده اي نيست! در ضمن هزينه ي كمي هم
دربرابر كاري كه انجام ميده داره! يه موشك چند هزار دلاري يه تانك چند ميليون دلاري رو داغون ميكنه
:razz:
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

چرا تفنگداران ايران و با آمريکا مقايسه ميکنيد مثل مقايسهء پيکان با لامبورگيني بهتره با کشوراي هم سطحي مثل پاکستان مقايسه بشن به هر حال مقاله که عالي بود. :razz:
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

JSF,
دليلي ندارد...ما قرار نيست سر مواض هسته ايمان با پاکستان بجنگيم...دشمن اصلي امريکاست :-o
hany,
دوست من...اشنايي با محيط را جا زدي....امريکا در اين مورد در حد صفر..................ايران عالي :(
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

iranian_marine,

البته اين آمار قديمي زمان شاه بود که 14 کيلومتر مي دويدند الان همه از اين مانور ها توي بيابون فرار و شانه خالي ميکنند
بايد در نظر داشت که دوره عوض شده ارتشي ها بهمديگر اعتماد ندارند

در مورد سپاه هم گفته باشم تفنگداران سپاه اگر عمليات در تنب بزرگ باشه بندري ها ميتونند بخاطر عادت داشتن به شرجي دوام بياورند ولي بدليل برتري تجهيزات آمريکايي و پشتيباني ماهواره نيروي ها ايراني کشته ميشن

من خودم زمان سربازي بعنوان تفنگدار درايي در زيبا کنار بندر انزلي مشغول به آموزش بودم تمرينات سخت بود ولي جهاني نبود خود بنده روزي 6 کيلومتر مي دويدم با اسلحه کلاش تمرينات مشکل ولي برايم جهاني نبود

بلااخره بعد از 2 ماه اموزش به بندرعباس و بعد به تنب بزرگ اعزام شدم در تنب بزرگ يک تمريني داشتيم که روي چشم ميخوابيديم و دست ها پشت گردن و کمر رو به بالا بود پا ها باز بود فرمانده براي اينکه بدونه چقدر کمرمان محکم شده رويکمر مان مي دويد

Kingman_62 :
دوست عزیز لطفا از بحث کردن و دعوا کردن با یکدیگر در سایت پرهیز کنید تا مشکلی پیش نیاد

با تشکر از همکاری ولطف شما
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

جناب tall یا همون تنگنا...... چرا از خودتون برای بچه های اینجا بیشتر نمیگین؟

Kingman_62 :
دوست عزیز لطفا از بحث کردن و دعوا کردن با یکدیگر در سایت پرهیز کنید تا مشکلی پیش نیاد :-o

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

SORENA,
اقا بي خيال مردم شين...بگذار خوش باشه

Kingman_62 :
دوست عزیز لطفا از بحث کردن و دعوا کردن با یکدیگر در سایت پرهیز کنید تا مشکلی پیش نیاد

پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

tall نوشته شده:iranian_marine,

البته اين آمار قديمي زمان شاه بود که 14 کيلومتر مي دويدند الان همه از اين مانور ها توي بيابون فرار و شانه خالي ميکنند
بايد در نظر داشت که دوره عوض شده ارتشي ها بهمديگر اعتماد ندارند

در مورد سپاه هم گفته باشم تفنگداران سپاه اگر عمليات در تنب بزرگ باشه بندري ها ميتونند بخاطر عادت داشتن به شرجي دوام بياورند ولي بدليل برتري تجهيزات آمريکايي و پشتيباني ماهواره نيروي ها ايراني کشته ميشن

من خودم زمان سربازي بعنوان تفنگدار درايي در زيبا کنار بندر انزلي مشغول به آموزش بودم تمرينات سخت بود ولي جهاني نبود خود بنده روزي 6 کيلومتر مي دويدم با اسلحه کلاش تمرينات مشکل ولي برايم جهاني نبود

بلااخره بعد از 2 ماه اموزش به بندرعباس و بعد به تنب بزرگ اعزام شدم در تنب بزرگ يک تمريني داشتيم که روي چشم ميخوابيديم و دست ها پشت گردن و کمر رو به بالا بود پا ها باز بود فرمانده براي اينکه بدونه چقدر کمرمان محکم شده رويکمر مان مي دويد

البته زماني که صبح برپا مي زدند همين رسمي هاي سپاه توي چادر مخفي مي شدند وما که افسر وظيفه بوديم زودتر حاضر مي شديم

بابا اين بحث بچگانه چيه چقدر مي تونن بدوند :-? بعد شما از كجا مي دوني الان نمي تونن 14 ك.م بدوند :-? :eek: معني جهاني يعني چي ما نفهميديم والا :-( انقدر از ماهواره نترسين كاربرد داشت تو جنگ الان حزب الله از بين رفته بود و.........// :D
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”