آزاده برومند خوش فرمترین و ورزیدهترین دختر ایرانی در جهان است؟
در اکتبر
به جرات بتوان او را خوش فرمترین و ورزیدهترین دختر ایرانی دانست اگر چه شاید خیلی از ایرانیان از او خبر نداشته باشند. چندی پیش گزارش پیروزی آزاده برومند در مسابقات چند گانه ورزیدگی بدنی (CrossFit) ایالت تگزاس آمریکا منتشر شد . در آن زمان مفسرین ورزشی آمریکایی او را "شکست ناپذیر" خواندند. برومند در مسابقات نهایی در کارسون کالیفرنیا در ماه جولای در رقابت با ۴۴ خانم آمریکایی با بدنهای فوق العاده ورزیده در ۱۵ مرحله طاقت فرسا رتبه ۱۸ را کسب کرد اما باید گفت این رتبه را اولین بار است که یک خانم با اصلیت و ژن خاور میانهای بدست میاورد. اکثر شرکت کنندگان مرحله نهایی این مسابقات ژن اروپایی (شمال اروپا، اسکندیناویا) یا آفریقایی و قدهای بلند و هیکلهای عضلانی دارند. برای مثال برنده نهایی مسابقات امسال آنی تریسدتیر از کشور ایسلند است. برای روی فرم بودن در این نوع ورزش گاه روزی ۱۰ ساعت تمرین لازم است و آزاده نیز از این مستثنی نیست.
خیلی آمریکایی ها جالب است که آزاده ریشه ایرانی خود را پنهان نمیکند و معتقد است زندگی سخت آنها به عنوان مهاجرین نسبتاً فقیر در آمریکا و پشتکار و ایستادگی پدرش به آزاده درس استقامت داده است. پدر آزاده مربی ورزش و کشتی بوده است و همیشه به فرزندانش میگفته که با رقابت سالم و پشتکار میتوان به همه هدفها رسید. آزاده قبل از زندگی در تگزاس در دانشگاه پیتزبورگ پنسیلوانیا مشغول به تحصیل بود و بهترین بازیکن تیم والیبال زنان دانشگاه و منطقه شرق آمریکا شناخته شد.
[HIGHLIGHT=#d8d8d8]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
آزاده برومند ورزیدهترین دختر ایرانی در جهان است ؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
آزاده برومند ورزیدهترین دختر ایرانی در جهان است ؟
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)

- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
Re: آزاده برومند ورزیدهترین دختر ایرانی در جهان است ؟
با سلام
به این میگن زن نه کمر درد میگیره نه مریض میشه نه زود شکسته میشه
منتها باید مواظب باشی باهاش درگیر نشی والا مثل کیسه گونی برنج راستت میکنه میکوبه به زمین
به این میگن زن نه کمر درد میگیره نه مریض میشه نه زود شکسته میشه
منتها باید مواظب باشی باهاش درگیر نشی والا مثل کیسه گونی برنج راستت میکنه میکوبه به زمین

چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.