متن جالبيه!!!!!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

متن جالبيه!!!!!!!!

پست توسط m313m »

زن در حال قدم زدن در جنگل بود كه ناگهان پايش به چيزي برخورد كرد. وقتي كه دقيق نگاه كرد چراغ روغني قديمي اي را ديد كه خاك و خاشاك زيادي هم روش نشسته بود. زن با دست به تميز كردن چراغ مشغول شد و در اثر مالشي كه بر چراغ داد طبيعتا يك غول بزرگ پديدار شد....!!!

زن پرسيد : حالا مي تونم سه آرزو بكنم ؟؟

غول جواب داد : نخير ! زمانه عوض شده است و به علت مشكلات اقتصادي و رقابت هاي جهاني بيشتر از يك آرزو اصلا صرف نداره،همينه كه هست....... حالا بگو آرزوت چيه؟

زن گفت : در اين صورت من مايلم در خاور ميانه صلح برقرار شود .

زن اين را گفت و از جيبش يك نقشه جهان را بيرون آورد و گفت : نگاه كن. اين نقشه را مي بيني ؟ اين كشورها را مي بيني ؟ اينها ..اين و اين و اين و اين و اين ... و اين يكي و اين. من مي خواهم اينها به جنگ هاي داخلي شون و جنگهايي كه با يكديگر دارند خاتمه دهند و صلح كامل در اين منطقه برقرار شود و كشورهايه متجاوزگر و مهاجم نابود شون.

غول نگاهي به نقشه كرد و گفت : ما رو گرفتي ؟ اين كشورها بيشتر از هزاران سال است كه با هم در جنگند. من كه فكر نمي كنم هزار سال ديگه هم دست بردارند و بشه كاريش كرد. درسته كه من در كارم مهارت دارم ولي ديگه نه اينقدر ها . يه چيز ديگه بخواه. اين محاله.

زن مقداري فكر كرد و سپس گفت: ببين...من هرگز نتوانستم مرد ايده آل ام راملاقات كنم. مردي كه عاشق باشه و دلسوزانه برخورد كنه و با ملاحظه باشه. مردي كه بتونه غذا درست كنه(!!!) و در كارهاي خانه مشاركت داشته باشه. مردي كه به من خيانت نكنه و معشوق خوبي باشه و همش روي كاناپه ولو نشه و فوتبال نگاه نكنه(!!!!!) ساده تر بگم، يك شريك زندگي ايده آل.

غول مقداري فكر كرد و بعد گفت : اون نقشه لعنتي رو بده دوباره يه نگاهي بهش بندازم....!!!!؟ :grin: :grin:
*رويا باش. در رويا نباش...........
*انسانهاي بزرگ انسانهايي هستند که خانه هاي خود را در بلند ترين نقاط تنهايي ميسازند...........
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

متاسفانه اين دوران پيدا کردن انسانهاي صادق و واقعي بسيار مشکل شده، همه به فکر خودشون هستند و تنها زماني براي انسان احترام قائل خواند شد که به فرد نيازي داشته باشند و بعد رفع مشکل بي منت سلام هم نمي‌کنند ؛ بايد قدر دوستان واقعي رو دونست که واقعا کميابن :sad:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط adib »

m313m, :grin: خيلي جالب بود و تو اين دوره زمانه خيلي سخت هست كه شريك زندگي پيدا كرد و الان همه در سنهايه بالا ازدواج ميكنن و اميدوارم كه تمام مشكلات به زودي حل بشه. راستي شماره اون زن رو به من بديد چون من شريك زندگي هستم :?
چنان چه چیزی نیافته ای که به خاطرش بمیری استحقاق زندگی را نداری.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
اگر انسان درست به شخصي توجه کند و احساسات را کنار بگذارد به راحتي مي تواند شريک زندگي خود را بيابد.
Don't play games with the ones who love you
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

adib نوشته شده:m313m, :grin: خيلي جالب بود و تو اين دوره زمانه خيلي سخت هست كه شريك زندگي پيدا كرد و الان همه در سنهايه بالا ازدواج ميكنن و :?

آقا من 35 سالمه هنوز هیچ دختری منو نپسندیده :?
فکر نکنم تا 35 سال دیگه هم بپسندن :eek:
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”