تو رو خدا کمک...

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

تو رو خدا کمک...

پست توسط mahdi zolfa »

با سلام
من ویندوز لب تابم رو تازه عوض کردم و یادم هم نمیاد که ویندوزم 64 بیتی یا 32 بیتی بود و الان ویندوز سون 64 بیتی نصبه
قبلا مطالب مهمی رو با word 2003 یادداشت کردم و تبدیل به pdf کردم. بعد از نصب ویندوز جدید با هیچ برنامه ای باز نمیشه و کپی هم نمیشه
در ضمن اسمشون به رنگ سبز درومده .به هر کی نشون میدم نمیتونه بازش
کنه و واسه کارم خیلی حیاتیه.ممنون میشم مشکلم رو حل کنید.
تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: تو رو خدا کمک...

پست توسط Mahdi1944 »

,
تغيير رنگ نام فايلها به دليل Compress‌ شدن و يا Encrypt شدن فايلها هستند معمولا، در صورتي که encrypt شدند، بايد با همون برنامه که اين کار رو انجام داديد اون رو باز کنيد، همچنين اطمينان حاصل کنيد که آخرين نسخه‌ي برنامه‌ي خواندن PDF مانند Adobe Reader و يا Foxit Reader رو نصب داريد، در صورتي که مشکل شما حل نشد و مايل بوديد، ميتونيد يکي از قايلها رو اينجا ارسال بفرماييد تا دوستاني که ميتوانند شما رو در اين زمينه راهنمايي کنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط mahdi zolfa »

با تشکر از لطفتون آقا mahdi1944
همانطور که گفتم این فایل ها رو نمیشه کپی کرد نه در لب تاب خودم و نه بر روی هارد یا فلش دیگر
در ضمن 2 سوال :
1_منظو ر از برنامه ای که این کار رو انجام دادم word 2003 است یا خیر؟
2_اگر هاردم رو recavery کنم این امکان وجود داره که فایل اصلیم(اولیه) برگرده یا خیر؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
فايلهاي شما Encrypt شدند، اگر پسورد زمان Encrypt کردن رو داريد، ميتونيد با استفاده از برنامه‌ي زير و يا برنامه‌هاي مشابه فايلها رو بازيابي کنيد، در غير اينصورت با ريکاوري کردن ديسک هم اطلاعات شما بازيابي نخواهد شد
[External Link Removed for Guests]
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”