فرمانده نيروي دريايي ارتش از ساخت پيشرفتهترين توپ دريايي جهان توسط متخصصان دفاعي كشورمان خبر داد.
به گزارش فارس، امير دريادار سجاد كوچكي اظهار داشت: اين توپ كه نام «فجر» بر آن نهاده شده است، از نزديك به 25 هزار قطعه تشكيل شده و جمهوري اسلامي ايران پس از دو كشور آمريكا و ايتاليا توانسته است اين وسيله مهم دفاع دريايي را با مشاركت بيش از 100 شركت داخلي و نخبگان دانشگاهي توليد كند.
وي با اشاره به اينكه اين توپ دريايي با كاليبر 76 ميليمتر از قابليتهاي مختلفي برخوردار است و ميتواند اهداف مختلف را هم در دريا و هم در هوا از بين ببرد، افزود: نقاطي در فاصله 19 كيلومتري در سطح و 23 هزار پايي در هوا در تيررس توپ دريايي فجر قرار دارد.
فرمانده نيروي دريايي ارتش درخصوص زمان بهرهبرداري از توپ دريايي فجر اعلام كرد: اين توپ پيشرفته دريايي بر روي ناوچه موشكانداز «جوشن» كه توسط نيروي دريايي كشورمان ساخته شده، نصب گرديده است و همزمان با به آب انداخته شدن اين ناوچه پرقدرت، به بهره برداري خواهد رسيد
منبع : بازتاب
ايران و ساخت پيشرفتهترين توپ دريايي جهان
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
همسفر با کوير, عزيز
فكر كنم اين يك نوع سياست باشه كه همه تسليحات يك دفعه رو نشه و البته من فكر ميكنم سياست درستي باشه ...
يعني با اطلاع رساني قطره چكاني باعث دلشوره و سر در گمي ديگران ميشوند ....
و دليل ديگرش آماده نبودن ناوچه هاي ساخت ايران همچون همين جوشن كه نامبرده شده ميتواند باشد.
به نظر من نيمي از بودجه كشور صرف تحقيقات نظامي و ساخت جنگ افزار ميشه و اين رويه مدتهاست ادامه داره ... كه نتايج آنرا ميتوانيد ببينيد.
موفق و شاد باشيد .
فكر كنم اين يك نوع سياست باشه كه همه تسليحات يك دفعه رو نشه و البته من فكر ميكنم سياست درستي باشه ...
يعني با اطلاع رساني قطره چكاني باعث دلشوره و سر در گمي ديگران ميشوند ....
و دليل ديگرش آماده نبودن ناوچه هاي ساخت ايران همچون همين جوشن كه نامبرده شده ميتواند باشد.
به نظر من نيمي از بودجه كشور صرف تحقيقات نظامي و ساخت جنگ افزار ميشه و اين رويه مدتهاست ادامه داره ... كه نتايج آنرا ميتوانيد ببينيد.
موفق و شاد باشيد .

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
ertebat نوشته شده:سلام کسی می تونه کمک کنه ؟ من چند تا سایت می خوام که اطلاعات موثقی از سلاح های ایرانی به زبان فارسی با عکس داشته باشه ؟ کجا برم ؟ لطفا" برام email کنید چون دیگه اینجا بر نمی گردم ممنون
هادی خسته ertebat_biz@yahoo.com
شما الان آنلایت هستی پس نیازی نیست برگردین، آدرس سایت [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای دریافتی: 15 بار

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار