راهی برای جلوگیری از هک

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

راهی برای جلوگیری از هک

پست توسط Karim1504 »

ما در اين روش از گزينه ويرايش وبلاگ استفاده می کنيم... اين گزينه را زمانی که وارد محيط کاربری خود می شويد در سمت راست صفحه مشاهده می کنيد... روی اين گزينه کليک کنيد تا صفحه مربوط به آن باز شود. در صفحه باز شده به دنبال خطی بگرديد (البته صفحه اصلی نه٬ وسط های صفحه يه صفحه ديگه هست که بايد روی آن کليک کنيد و آنجا دنبال حرف من بگرديد) که در آن نوشته شده باشد : aaaa@aaa.com اينجاست که بايد به جای اين عبارت ايميل دلخواه خود را جايگزين کنيد... يعنی اينجا ديگه راحت هر ايميلی را در hotmail يا Yahoo و يا هر جای ديگه وارد کنيد احتمالا يک يا حداکثر دو تا از اين عبارت را مشاهده می کنيد... پس از آنکه کل اين قسمت رو زير و رو کردين٬ و کار جايگزينی رو انجام دادين٬ دکمه ايی که زير اين صفحه با رنگ نارنجی نوسته شده را فشار دهيد ( دقيقا متن دکمه رو نمی دونم ؛ ولی فکر کنم نوشته ذخيره) پس از فشار دادن دکمه يه سوال از شما می شه و متن سوال اينه : قالب شما پاک خواهد شد روی دکمه بلی کليک کنيد تا کار انجام شده توسط شما ذخيره شود... پس از اينکه پيامی مبنی بر اينکه قالب شما ذخيره شده است روی صفحه آمد٬ به قسمت تنظيمات وبلاگ کليک بزنين تا صفحه مربوطه باز شود... در اين صفحه دقت کنيد که در قسمت ايميل شما٬ ايميلی که گفته بودم توی Noavar يا اينکه Parsmail و يا يه جای معتبر ( اما به غير از Hotmail و ياهو) بسازيد نوشته شده باشد و از همه مهمتر اين ايميل نبايد همان ايميل وبلاگ که تغيير دادين باشه... روی دکمه زرد زير اين صفحه کليک کنيد تا پيامی مبنی بر ذخيره شدن اطلاعات شما به روی صفحه ظاهر شود ... حالا می توانيد بلاگ خود را آزمايش کنيد... می بينيد که به جای ايميل تان همان ايميل قبلی که می خواستيد آمده... مطمئن باشيد که ديگه هک نمی شويد !
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”