[BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]اشتباه نکنید این ویلا رویایی نیست. در شهرک غرب تهران هم می توانید از این خانه ها مشاهده کنید.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
منبع: باشگاه خبر نگاران
ویلای باورنکردنی در شهرک غرب تهران
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
Re: ویلای باورنکردنی در شهرک غرب تهران
تو کشور ما بسیاری از مردم در ارزوی خوردن مرغ به سر میبرند.اینکه وظیفه دولت هست کاملا قبول ولی وظایف انسانی و ملی ما چی میشه؟امیدوارم این هموطن چیزی معادل یک درصد از این خرج رو برای هموطنان نیازمندش کرده باشه تا خدا سرمایه اش رو بیشتر کنه.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...

- سپاسهای ارسالی: 40 بار
- سپاسهای دریافتی: 56 بار
- تماس:
انشاالله هم خمس و زکات مالش رو بده هم روز به روز از این ویلاها بیشتر ببینیم .این که اینقدر تو این ساختمون ذوق به خرج داده واقعا جای تحسین داره
راجع به خمس و زکات مالش نه من بلکه هیچ کس جز بالایی چیزی نمیدونه و من تنها چیزی که میبینم این خونه هست که به نظر من جای تحسین داره
راجع به خمس و زکات مالش نه من بلکه هیچ کس جز بالایی چیزی نمیدونه و من تنها چیزی که میبینم این خونه هست که به نظر من جای تحسین داره

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
میهن پرست نوشته شده:تو کشور ما بسیاری از مردم در ارزوی خوردن مرغ به سر میبرند.اینکه وظیفه دولت هست کاملا قبول ولی وظایف انسانی و ملی ما چی میشه؟امیدوارم این هموطن چیزی معادل یک درصد از این خرج رو برای هموطنان نیازمندش کرده باشه تا خدا سرمایه اش رو بیشتر کنه.
تا جایی که من میدونم خمس و زکات به مال اضافه تعلق می گیره و هیچ جایی هم نگفتن که پول خرج نکن خمسش رو بده
ضمنا همین ایشون مسلما برای ساختن یک چنین ویلایی اشتغال زایی کرده برای معماران و مهندسان و کارگران پس همیشه نباید نیمه خالی لیوان رو دید

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
بحث خمس و زکات نیست، دوست عزیز.
هر کجا کاخی ساخته شده است، حتما جای دیگر خانه ای خراب شده است !
ابوذر غفاری.
هر چند این ویلا در مقابل کاخ های مذهبی امروز کشور ما هیچ است. طلاکاری ها وآینه کاری های برخی بناها و آرامگاه ها . . . تفاوت ندارد، کاخ، کاخ است حتی اگر شکل مسجد باشد. امام خمینی آرمانش حذف کاخ نشینی بود و ملت ما با هدف تعویض شکل و ظاهر کاخ ها و آدمهای داخل انقلاب نکردند! اما امروز مرقد همون امام خمینی ... و در اون سرسراها می خوانند ما پابرهنه هستیم ... به قول اشو هر مسیری اول توسط مبلغینش منحرف خواهد شد ...
باز خدا را شکر آنقدر حرص و طمعشان زیاد است حتی قدرت حفظ ظاهر ندارند بسیاریشان
یادم نیست نقل کدوم کارگردان بود، شهید همت و ماجرای آب خوردنش تو پوتین اون سرباز، گفته بود من چطور فیلمش را بسازم، هنرپیشه های ما تو فیلم و در نقش و با حفظ نظافت هم حاضر نیستند این کار را بکنند ...
برخی خوبی ها حتی ظاهر سازیش هم همت بلند می خواد ...
نزدیک انتخابات هست، من معتقدم ما نه اقتصاد دان نیاز داریم، نه یک دیپلمات بین الملل، ما چند تا همت کم داریم ...
[HR]
تفریحی - ویلایی : شهرک غرب
مساحت زمین: ۸۰۰ متر مربع
تعداد طبقات: ۴
امکانات: قرار گرفتن در بین ۷ کاندید برتر مسابقات هوشمند KNX آلمان در سال۲۰۱۰ (هوشمندترین ساختمان ایران تا سال۲۰۱۰) ، دارای برچسب انرژی نوع A (بهینه سازی مصرف سوخت و انرژی) ، خانه زنده(با تغییر روز و شب و فصل تغییراتی در خانه بوجود می آید.) ، تلفیق معماری سنتی ایرانی با معماری مدرن ، استفاده از آخرین تکنولوژی ها,متدها و برندهای سلطنتی و روز دنیا ، اجرای بسیار دقیق و خاص توسط استادان ایرانی و
[HR]
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
مرفه ستیزی و مستضعف پروری رو آقایان به اندازه کافی در این مملکت تبلیغ و تبیین کردند و نتیجه اش هم تقریبا مشخص هست. کشور مدیر و متخصص میخواد آقا میلاد کسانی که سالهاست خونه نشین شدند وگرنه شخصیت هایی که این روزها مدام به یادشون هستید با تمام حرمت و عزتشون تاثیر مثبت به سزایی در روند پیشرفت و آبادانی کشور نداشتند. اندیشه و عمل هست که ماندگار میشه نه صرفا یک سری اسامی !
در روح و جان من میمانی ای وطن

-
- محل اقامت: NSH/ OINN
- سپاسهای ارسالی: 63 بار
- سپاسهای دریافتی: 90 بار
pedmehr نوشته شده:مرفه ستیزی و مستضعف پروری رو آقایان به اندازه کافی در این مملکت تبلیغ و تبیین کردند و نتیجه اش هم تقریبا مشخص هست. کشور مدیر و متخصص میخواد آقا میلاد کسانی که سالهاست خونه نشین شدند وگرنه شخصیت هایی که این روزها مدام به یادشون هستید با تمام حرمت و عزتشون تاثیر مثبت به سزایی در روند پیشرفت و آبادانی کشور نداشتند. اندیشه و عمل هست که ماندگار میشه نه صرفا یک سری اسامی !
همین به اصطلاح اسامی بودند که مردانه استادند تا نامردان پست آن روزگار که چشم طمع به خاک ماداشتند دستشون کوتاه بشه...امنیت پایدار مقدمه پیشرفت وآبادانی است .اگر همت وخرازی و دوران وآبشناسان وهزاران هزار شهید عزیز دیگر نبودند،الان نه ایرانی بود،نه پیشرفتی ونه آبادانی .همت یا افشردی و...تنها یک نام نبودند،هرکدومشون یه استراتژیست بودند که تفکراتشون برگه جنگ رو عوض کرد.ما به تک تک شهدا مدیونیم،از سردارش گرفته تا سرباز وظیفه ش،هرکسی که درراه وطن وحفظ این کیان مجاهدت کرده پایه های پیشرفت مملکت رو باخون خودش استوار کرده...
درضمن متخصصین کشور که خونه نشین شدن،احیانا احمدی روشن ورضایی نژاد وامثالهم جزءشون نبودند؟

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
مغلطه و سفسطه رو کنار بگذارید . وضعیت اقتصادی کشور خودش گویای این هست که مدیران و دلسوزان و متحخصصان الان کجا هستند ! همه چیز مثل روز روشنه نیازی به بحث نیست .
در روح و جان من میمانی ای وطن

- تماس:
,
سخنان شما درست است. این افراد تاثیری در آبادانی کشور نداشته اند.
اینقدر از شریعتی نقل ها شده که آدم میترسد ازش حرف بزند و بگویند از خودش در اورده. خودتان بروید بخوانید نظرش را و کتابش را و ببینید این روشنفکر ما آبادانی را در چه دید وقتی اهرام مصر را تماشا می کرد و چه گفت ...
من فقط عرض کنم، " اری این چنین بود برادر ... "
دوست من، تفاوت دیدگاه من با شما در تعاریف شفاف و از قبل اثبات شده است. بنده نظرات شما را بر مبنا تعاریف شما صحیح و منطقی می دونم و بهش اشکالی نمی تونم وارد کنم. حتی از این منظر واقعیت است که بگوییم جنگ اگر آنطور که بنی صدر اداره اش کرد برای کشور کم خسارت تر پیش می رفت و قطعا حکومت شاه در کشور بیش از جمهوری اسلامی سازنده بوده است.
اما اگر مبنا را تعاریف خودم بگذارم، اساسا مسیر شما بیراه خواهد بود و ما را بیشتر فرو خواهد برد. از نظر من اقتصاد / علمی باشد برای بالا بردن صرفه مالی کار و تلاش / اما اقتصاد در نگاه برخی / بالاتر رفتن درامد با کار کمتر / خوب. ما اگر بخواهیم اقتصاد دان هم انتخاب کنیم صلاح نمیریم
بحث واقعیات نیست که شما یک طرفه به قضاوت می رید. شما بر مبنا خود اتفاقات را نگاه کرده و واقعیت می پندارید، من نیز. اما تاریخ مبنا ندارد ... پس با نگرش در تاریخ شاید قضاوت میان افکار ما منصفانه تر باشد.
شما خوب من را میشناسید، نه مانند برخی از بابت عقب بودن از جهان این حرف را میزنم که درگیر مدرن ترین تکنولوژی ها هستم نه به خاطر بی خبر بدون از بیرون مرزها، اتفاقا من چون قبلا تعاریف مشابه شما داشتم نیز همین دیدگاه شما را داشتم اما دیدگاه من اینطور تغییر کرده است:
نام نیک ماندن از نگاه من خوش تر است تا صنعت نیکو و ملک گران ... این را از سعدی یاد گرفتم
بنابراین از منظر من جهان جای تن آسانی نیست، اصلا چرا سخن از بزرگان نگیم، خدا را شکر نقل از سعدی بر خلاف شریعتی مستند تر است:
ایهاالناس! جهان جای تنآسانی نیست مرد دانا به جهان داشتن ارزانی نیست
خفتگان را چه خبر زمزمه ٔمرغ سحر؟ حَیَوان را خبر از عالم انسانی نیست
داروی تربیت از پیر طریقت بِسِتان کآدمی را بَتَر از علت نادانی نیست
روی، اگر چند پَریچهره و زیبا باشد، نتوان دید در آیینه که نورانی نیست
شبِ مردان خدا روزِ جهان افروزست روشنان را به حقیقت شب ظلمانی نیست
پنجهی دیو به بازوی ریاضت بشکن! کاین به سرپنجگی ظاهر جسمانی نیست
طاعت آن نیست که بر خاک نهی پیشانی! صدق پیشآر! که اخلاص به پیشانی نیست *
حذر از پیروی نفس که در راه خدای مردم افکنتر ازین غول بیابانی نیست
عالم و عابد و صوفی، همه طفلان رهند مرد اگر هست بجز عارف ربانی نیست
با تو ترسم نکند شاهد روحانی روی کالتماس تو بجز راحت نفسانی نیست
خانه پُرگَندم و یک جو نفرستاده به گور برگ مرگت چو غم برگ زمستانی نیست؟
ببری مال مسلمان و چو مالَت ببرند بانگ و فریاد برآری که مسلمانی نیست!
آخِری نیست تمنای سر و سامان را سر و سامان بِهْ از بیسر و سامانی نیست
آن کس از دُزد بترسد که مَتاعی دارد عارفان جمع بکردند و پریشانی نیست!
وآنکه را خیمه به صحرای فراغت زدهاند گر جهان زلزله گیرد غم ویرانی نیست
یک نصیحت ز سر صدق جهانی ارزد؛ مشنو ار در سخنم فایده دو جهانی نیست
حاصل عمر تلف کرده و ایام به لغو گذرانیده، بجز حیف و پشیمانی نیست
سعدیا! گرچه سخندان و مصالح گویی به عمل کار برآید به سخندانی نیست
تا به خرمن برسد کشت امیدی که تُراست چارهٔ کار بجز دیده ٔبارانی نیست
گر گدایی کنی از درگه او کُن باری که گدایان درش را سر سلطانی نیست
یارب از نیست به هست آمدهٔ صُنع توایم وآنچه هست از نظر علم تو پنهانی نیست
گر برانی و گرم بنده ٔمخلص خوانی روی نومیدیَم از حضرت سلطانی نیست
ناامید از در لطف تو کجا شاید رفت؟ تو ببخشای که درگاه تو را ثانی نیست
دست حسرت گَزی ار یک دِرَمَت فُوْت شود هیچت از عُمرِ تلف کرده پشیمانی نیست
جسارت نباشد، اما انتظار ندارم شعر سعدی از نگاه شما فلسفه بافی باشد که کلام حضرت به قول ما اند فلسفه هست.
باشد حال ما بیت آخرش.
* آنطور که ما نیز گلایه مند از فعل برخی، مبادا ما را به چوب برخی برانید که من حساب شما دوستان را از برخی خودتان سوا گذاشتم.
سخنان شما درست است. این افراد تاثیری در آبادانی کشور نداشته اند.
اینقدر از شریعتی نقل ها شده که آدم میترسد ازش حرف بزند و بگویند از خودش در اورده. خودتان بروید بخوانید نظرش را و کتابش را و ببینید این روشنفکر ما آبادانی را در چه دید وقتی اهرام مصر را تماشا می کرد و چه گفت ...
من فقط عرض کنم، " اری این چنین بود برادر ... "
دوست من، تفاوت دیدگاه من با شما در تعاریف شفاف و از قبل اثبات شده است. بنده نظرات شما را بر مبنا تعاریف شما صحیح و منطقی می دونم و بهش اشکالی نمی تونم وارد کنم. حتی از این منظر واقعیت است که بگوییم جنگ اگر آنطور که بنی صدر اداره اش کرد برای کشور کم خسارت تر پیش می رفت و قطعا حکومت شاه در کشور بیش از جمهوری اسلامی سازنده بوده است.
اما اگر مبنا را تعاریف خودم بگذارم، اساسا مسیر شما بیراه خواهد بود و ما را بیشتر فرو خواهد برد. از نظر من اقتصاد / علمی باشد برای بالا بردن صرفه مالی کار و تلاش / اما اقتصاد در نگاه برخی / بالاتر رفتن درامد با کار کمتر / خوب. ما اگر بخواهیم اقتصاد دان هم انتخاب کنیم صلاح نمیریم
بحث واقعیات نیست که شما یک طرفه به قضاوت می رید. شما بر مبنا خود اتفاقات را نگاه کرده و واقعیت می پندارید، من نیز. اما تاریخ مبنا ندارد ... پس با نگرش در تاریخ شاید قضاوت میان افکار ما منصفانه تر باشد.
شما خوب من را میشناسید، نه مانند برخی از بابت عقب بودن از جهان این حرف را میزنم که درگیر مدرن ترین تکنولوژی ها هستم نه به خاطر بی خبر بدون از بیرون مرزها، اتفاقا من چون قبلا تعاریف مشابه شما داشتم نیز همین دیدگاه شما را داشتم اما دیدگاه من اینطور تغییر کرده است:
نام نیک ماندن از نگاه من خوش تر است تا صنعت نیکو و ملک گران ... این را از سعدی یاد گرفتم
بنابراین از منظر من جهان جای تن آسانی نیست، اصلا چرا سخن از بزرگان نگیم، خدا را شکر نقل از سعدی بر خلاف شریعتی مستند تر است:
ایهاالناس! جهان جای تنآسانی نیست مرد دانا به جهان داشتن ارزانی نیست
خفتگان را چه خبر زمزمه ٔمرغ سحر؟ حَیَوان را خبر از عالم انسانی نیست
داروی تربیت از پیر طریقت بِسِتان کآدمی را بَتَر از علت نادانی نیست
روی، اگر چند پَریچهره و زیبا باشد، نتوان دید در آیینه که نورانی نیست
شبِ مردان خدا روزِ جهان افروزست روشنان را به حقیقت شب ظلمانی نیست
پنجهی دیو به بازوی ریاضت بشکن! کاین به سرپنجگی ظاهر جسمانی نیست
طاعت آن نیست که بر خاک نهی پیشانی! صدق پیشآر! که اخلاص به پیشانی نیست *
حذر از پیروی نفس که در راه خدای مردم افکنتر ازین غول بیابانی نیست
عالم و عابد و صوفی، همه طفلان رهند مرد اگر هست بجز عارف ربانی نیست
با تو ترسم نکند شاهد روحانی روی کالتماس تو بجز راحت نفسانی نیست
خانه پُرگَندم و یک جو نفرستاده به گور برگ مرگت چو غم برگ زمستانی نیست؟
ببری مال مسلمان و چو مالَت ببرند بانگ و فریاد برآری که مسلمانی نیست!
آخِری نیست تمنای سر و سامان را سر و سامان بِهْ از بیسر و سامانی نیست
آن کس از دُزد بترسد که مَتاعی دارد عارفان جمع بکردند و پریشانی نیست!
وآنکه را خیمه به صحرای فراغت زدهاند گر جهان زلزله گیرد غم ویرانی نیست
یک نصیحت ز سر صدق جهانی ارزد؛ مشنو ار در سخنم فایده دو جهانی نیست
حاصل عمر تلف کرده و ایام به لغو گذرانیده، بجز حیف و پشیمانی نیست
سعدیا! گرچه سخندان و مصالح گویی به عمل کار برآید به سخندانی نیست
تا به خرمن برسد کشت امیدی که تُراست چارهٔ کار بجز دیده ٔبارانی نیست
گر گدایی کنی از درگه او کُن باری که گدایان درش را سر سلطانی نیست
یارب از نیست به هست آمدهٔ صُنع توایم وآنچه هست از نظر علم تو پنهانی نیست
گر برانی و گرم بنده ٔمخلص خوانی روی نومیدیَم از حضرت سلطانی نیست
ناامید از در لطف تو کجا شاید رفت؟ تو ببخشای که درگاه تو را ثانی نیست
دست حسرت گَزی ار یک دِرَمَت فُوْت شود هیچت از عُمرِ تلف کرده پشیمانی نیست
جسارت نباشد، اما انتظار ندارم شعر سعدی از نگاه شما فلسفه بافی باشد که کلام حضرت به قول ما اند فلسفه هست.
باشد حال ما بیت آخرش.
* آنطور که ما نیز گلایه مند از فعل برخی، مبادا ما را به چوب برخی برانید که من حساب شما دوستان را از برخی خودتان سوا گذاشتم.
آخرین ويرايش توسط 2 on Solver, ويرايش شده در 0.

-
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 229 بار
دوستان کاری به بحث دیگران ندارم ولیکن نظر شخصی من این است که متاسفانه در چند سال گذشته در همه جا بخصوص صدا و سیما تبلیغات زیادی بروی تخریب چهره افراد ثروتمند جامعه صورت گرفته است.متاسفانه در هر فیلم و سریال افراد ثروتمند یا دارای مشکل اخلاقی هستند و یا مواد مخدر مصرف می کنند و یا دزدند و ....... ولیکن افراد بدبخت و بیچاره انسان هایی با خدا و با ایمان و مردم دار و ...
اگر واقعیت جامعه این است بهتراست آمار یک کلانتری در بالای شهر و یک کلانتری در پائین شهر را بررسی کنند تا بدانند جرم چیست و کجا رخ می دهد.این نوع فعالیت یک نوع سیاست فرار روبه جلو است بجای ارتقاء سطح رفاه عموم مردم فقط به تخریب افراد متمول می پردازند.بعدش می گویند فرار سرمایه از کشور چرا انجام می پذیرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر واقعیت جامعه این است بهتراست آمار یک کلانتری در بالای شهر و یک کلانتری در پائین شهر را بررسی کنند تا بدانند جرم چیست و کجا رخ می دهد.این نوع فعالیت یک نوع سیاست فرار روبه جلو است بجای ارتقاء سطح رفاه عموم مردم فقط به تخریب افراد متمول می پردازند.بعدش می گویند فرار سرمایه از کشور چرا انجام می پذیرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- تماس:
,
این سیاست کل بزرگان تاریخ است .... آقا حقیقت است. با خود صادق باشیم. اون پولدار کارش به کلانتری نخواهد افتاد ...
کلانتری چرا، تخلفات رانندگیشون هم کمتر است
بالاخره بیخود پولدار نشده اند. کافیست چشمهایمان را همیشه باز نگهداریم نه فقط وقت در حال خرج کردن پولشان هستند ... 
آقاجان حرف ما این است:
میتوان هر کجا عاشق و دلداده بودن،
پر غرور چون آبشاران بودن اما ساده بودن
هر چند برخی شعر خواندند و سخن دانستند اما خودشان عمل نکرده اند و به قول سعدی به سخندانی نیست ...
این سیاست کل بزرگان تاریخ است .... آقا حقیقت است. با خود صادق باشیم. اون پولدار کارش به کلانتری نخواهد افتاد ...
کلانتری چرا، تخلفات رانندگیشون هم کمتر است
بالاخره بیخود پولدار نشده اند. کافیست چشمهایمان را همیشه باز نگهداریم نه فقط وقت در حال خرج کردن پولشان هستند ... 
آقاجان حرف ما این است:
میتوان هر کجا عاشق و دلداده بودن،
پر غرور چون آبشاران بودن اما ساده بودن
هر چند برخی شعر خواندند و سخن دانستند اما خودشان عمل نکرده اند و به قول سعدی به سخندانی نیست ...