HTC Sensation XE یا Samsung Galaxy SII

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 539 بار

HTC Sensation XE یا Samsung Galaxy SII

پست توسط Corporal »

دوستان من قصد خرید یک گوشی جدید دارم.
یکی از بهترین گزینه هایی که بنظرم رسید HTC Sensation XE هستش که به نظر من نسبت به رقیب نزدیکش Galasy S II بهتر و خوش دست تره (البته از لحاظ سخت افزاری اس 2 معروف تره.)
اما ظاهرا سری Sensation از مشکلات آنتن دهی و وای فای رنج میبره.
تو فروم های مختلف در مورد این گوشی بحث شده.اما نظرها کاملا متضاد ان!!
ممنون میشم اگه دوستانی که سابقه کار با این گوشی ها رو دارن راهنماییم کنن.
تصویرتصویر
انسان کیست؟وسرنوشت او چیست؟
جامیست که عقل آفرین میزندش صد بوسه ز مهر بر جبین میزندش

این کوزه گر دهر چنین جام لطیف میسازد و باز بر زمین میزندش

New Member
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 36 بار

Re: HTC Sensation XE یا Samsung Galaxy SII

پست توسط Reznov »

با سلام خدمت شما ،
هر دو مورد گزینه های خوبی هستند ... اما سامسونگ اس 2 در حال حاضر گوشی قدیمی محسوب میشه و شرکت سامسونگ اعلام کرده که آپدیت های جدید و develop ها شامل این گوشی نخواهد شد .
اما از نظر سخت افزار گوشی مناسبی است . و مشکلش اصلیش قدیمی بودنه . اگر با این مسئله مشکل ندارید "بنظر من" گزینه بهتری نسبت به HTC هست .
البته sensation با سی پی یو 1.5 نسبت به اس2 با سی پی یو 1.2 بظاهر قدرتمندتره ! اما در عوض اس2 با اسکرین superAMOLED نسبت به sensation با اسکرین LCD کیفیت تصویر بهتری در اختیار می ذاره . همچنین sensation از ویژگی به نام Beats Audio و هدفون YourBeats بهره می بره که اگه اهل موسیقی هستین بسیار به دردتون می خوره و کیفیت و بیس خوبی برای صدا بهتون ارائه میده مخصوصا با هندزفری beats ! برای اطلاعات بیشتر به دو لینک زیر مراجعه کنید :

HTC Sensation XE : [External Link Removed for Guests]

Samsung Galaxy SII : [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

البته هنوز اونقدر نگذشته که SII رو قدیمی در نظر بگیریم.
جدیدترین آپدیت آندروید 4.1.2 جلی بین هم برای SII آمده و هنوز پشتیبانی میشه.
مزایای SII نسبت به سنسیشن یکی صفحه نمایش اون هست که هم کنتراست عالی داری و هم مصرف باطری رو کم میکنه. به طوری که عمر باطری این گوشی دو برابر سنسیشن هست. یکی هم خروجی HDMI هست . همچنین این گوشی دارای قابلیت USB OTG هست که قابلیت اتصال فلش مموری و هارد اکسترنال رو به گوشی میده.

مزایای Sensation هم یکی جنس بدنه و کیفیت ساخت بهتره و همچنین فرکانس پردازنده بیشتره . کیفیت صدای گوشی هم به لطف هندزفری های بیتس خیلی خوبه.

هندزفری بیتس هم با قیمت حدود 200.000 تومان با گوشی به فروش میرسه "گویا دیجی کالا گوشی رو بدون این هندزفری میفروشه و قیمتش رو از گوشی کم کرده"
سوالی بود در خدمتیم .
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام :razz:

الان دیگه گوشی Sensation بدون هندزفری بیتس عرضه میشه و اگر کسی طالب هندزفری بیتس است، باید جداگانه تهیه کنه. چون گویا شرکت HTC با Dr.Dre به مشکل برخوردند...

قیمت هم که قبل از این وضعیت دلار حدود 170 هزار تومان بود، الان قطعا بالای 200 هزار هست :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ا يران - تهران - منطقه 11
سپاس‌های ارسالی: 844 بار
سپاس‌های دریافتی: 779 بار
تماس:

پست توسط ali nuri »

ASHKAN95 نوشته شده:سلام :razz:

الان دیگه گوشی Sensation بدون هندزفری بیتس عرضه میشه و اگر کسی طالب هندزفری بیتس است، باید جداگانه تهیه کنه. چون گویا شرکت HTC با Dr.Dre به مشکل برخوردند...

قیمت هم که قبل از این وضعیت دلار حدود 170 هزار تومان بود، الان قطعا بالای 200 هزار هست :razz:

دقیقا حرفتون درسته من گوشی HTC ام رو از دوبی خریداری کردم و دقیقا هندزفری بیتس اش روشه باورنکردی موسیقی گوش کردن باهاش نصب به گلکسی تو خوده دیچی کالا امتیاز ارزش خریدش بسیار بالاتر از گلکسی من بهت sensation رو پیشنهاد میکنم ولی این رو بدون یکم کار باهاش سخته و فارسی هم نمیشه ...
  پیش این عمری که ما داریم ، مرگ را باید عروسی خواند !! 

ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”