من با فشرده ترین حالت ممکن / 3 ترم 24 واحد - ترم اول 18 واحد / بدون ترم تابستان ظرف مدت 4 ترم رشته برق کاردانی (90 واحد) را پشت سر گذاشتم. تو دانشگاه ما فقط من موفق شدم و اکثرا یا 2 تا تابستان هم واحد گرفتند یا 5 ترم شدند.
اما کاردانی به کارشناسی اگر 80 واحد باشد، بدون ترم تابستان محال است.
خصوصا که جدیدا ترم اول خود دانشجو انتخاب واحد نمی کند و بیش از 16 واحد بهش نمیدهند. بنابراین با فرض اینکه ترم دوم 24 واحد (به شرط معدل +18 در ترم قبل - شرایط زمان ما) داشته باشید، تابستان اول هم 6 واحد (اگر سقف مجاز عوض نشده باشد).
روی هم می شود 56 واحد پس از 2 ترم و یک تابستان. ترم سوم هم 24 واحد پشت سر بزارید، جمع واحد پاس کرده شما می شود 80 واحد ... و در پایان ترم سوم فارغ التحصیل خواهید بود به آن شرط که این بین اصلا درسی را نیوفتید و معدل ترم اول و دوم شما بالای 18 باشد (با 24 واحد کار سختی است) و مدیر گروه هم بابت پیش نیاز و همنیاز سر بلامانع دادن با شما کنار بیاد.
اما اگر ورودی بهمن باشید یک شانس دارید. با توجه به اینکه به این ترتیب شما 2 ترم تابستان را می توانید در بازه تحصیلی خودتان داشته باشید. خصوصاً که اگر شما امکان فارغ التحصیلی در ترم تابستان را داشته باشید، سقف مجاز واحدها از 6 واحد به 9 افزایش خواهد یافت که به این ترتیب شما میتونید کمی از فشردگی اون 3 ترم کم کنید و مثلا با 21 واحد اونها را پشت سر بزارید و ترم تابستان آخر 9 واحد باقی مانده را پاس کنید.
البته این محاسبات بر مبنای قوانین و ضوابط زمان خودم بود و الان اطلاع ندارم ازش، ضمناً به شرط 80 واحد بود. اگر بیش از 80 و حداکثر تا 89 واحد باشد باز هم می شود 3 ترم و 2 ترم تابستانه به شرط ورودی بهمن بودن شما.
اما من توصیه نمیکنم درس را با عجله بخوانید، خود مباحث دانشگاهی ما به حد کافی خلاصه شده هستند