به گزارش فارس، «امیرزی سنگین» وزیر مخابرات افغانستان در این خصوص گفت: قرار است این ماهواره توسط یک شرکت بینالمللی به فضا پرتاپ شود و هزینه آن بالغ بر 250 میلیون دلار خواهد بود و کابینه افغانستان این طرح وزارت مخابرات افغانستان را تصویب کرده است.
به گفته سنگین، 3 شرکت بینالمللی «یوتل ست»، «سوپریم ست» و یک شرکت دیگر پیشنهاد خود را برای پرتاب این ماهواره به دولت افغانستان ارائه کردهاند.
وزیر مخابرات افغانستان موقعیت این ماهواره را 50 درجه شرقی اعلام کرد و گفت: دولت افغانستان در نظر دارد که فرکانس و موقعیت مربوط به دولت افغانستان بوده و سرمایهگذاری توسط شرکت برنده انجام شود.
به نقل از «[External Link Removed for Guests]»، وی تصریح کرد که پرتاب این ماهواره میتواند به تأمین ارتباطات مخابراتی، رادیویی و تلویزیونی کمک کند و در کنار فیبرنوری، این ماهواره در ایجاد ارتباط بین فرمانداریها و مرکز افغانستان میتواند مؤثر واقع شده و در بخش خدمات اینترنتی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
اکنون در افغانستان حدود 20 میلیون نفر از تلفن همراه استفاده میکنند و شبکههای مخابراتی اغلب خصوصی بوده و تعداد کاربران اینترنت در این کشور روز به روز بیشتر میشود.
در طول یک دهه گذشته افغانستان در حوزه ارتباطات پیشرفت چشمگیری داشته است.
تعداد شبکههای تلویزیونی این کشور اکنون به بیش از 60 کانال رسیده و تعداد ایستگاههای رادیویی آن بالغ بر 160 ایستگاه است.
مالیاتی که دولت افغانستان سالانه از شرکتهای مخابراتی دریافت میکند یکی از مهمترین منابع درآمدهای داخلی افغانستان است.
افغانستان ماهواره به فضا می فرستد
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: افغانستان ماهواره به فضا می فرستد
تعداد شبکههای تلویزیونی این کشور اکنون به بیش از 60 کانال رسیده و تعداد ایستگاههای رادیویی آن بالغ بر 160 ایستگاه است.
فکر کنم در آمار شیطنت شده است. کدام شبکه های تلوزیونی و رادیویی؟
آنها که از خارج اداره میشوند و اینترنتی هستند به گمانم اگر نه من دوستان زیاد در افغانستان دارم، این خبرها نیست ... یک موج تبلیغات سرعت نت بالا و ارتباطات و ... اما مردم این کشور روحشان بی خبر از این آمار و ارقام مستند و رسمی بین المللی و دولتی این کشور هنوز درگیر دعوا که تو کارت ملی کشور نوشته شود نوم یا نام !
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
M.Abooali نوشته شده:تعداد شبکههای تلویزیونی این کشور اکنون به بیش از 60 کانال رسیده و تعداد ایستگاههای رادیویی آن بالغ بر 160 ایستگاه است.
آنها که از خارج اداره میشوند و اینترنتی هستند به گمانم اگر نه من دوستان زیاد در افغانستان دارم، این خبرها نیست ... یک موج تبلیغات سرعت نت بالا و ارتباطات و ... اما مردم این کشور روحشان بی خبر از این آمار و ارقام مستند و رسمی بین المللی و دولتی این کشور هنوز درگیر دعوا که تو کارت ملی کشور نوشته شود نوم یا نام !
دوست عزیز ای کاش مطالب بیشترو امار درستی در مورد صحت وسقم این خبر میدادید تا حالا من هرچه خوانده ام و دیده ام همه به نوعی پیشرفت افغانها در اوردن فناوری IT به افغانستان بوده حال شما خط بطلانی بر روی همه این گفته ها کشیدید دوست عزیز دوست دارم در مورد گفته هایتان بیشتر بدانم
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
M.Abooali نوشته شده:تعداد شبکههای تلویزیونی این کشور اکنون به بیش از 60 کانال رسیده و تعداد ایستگاههای رادیویی آن بالغ بر 160 ایستگاه است.
باز وضعیت مردمی عقبتر از دولتشون باشن خیلی بهتر از مردمی هست که گیر دولت عقب مونده بیافتن
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 188 بار
- سپاسهای دریافتی: 204 بار
[External Link Removed for Guests]
اینجا لیست کانالهای افغانستان هست .
با بقیه کانال هاشون کاری ندارم ولی کانال راه فرداشون بعضا خیلی به دردم خورده (برای فوتبال دیدن ) دمشون گرم
.
اینجا لیست کانالهای افغانستان هست .
با بقیه کانال هاشون کاری ندارم ولی کانال راه فرداشون بعضا خیلی به دردم خورده (برای فوتبال دیدن ) دمشون گرم
.-
- سپاسهای ارسالی: 123 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
بیشتر شبکه های افغان تو ماهوارهEXPRESS AM 22 واقع در53درجه شرقی قابل دریافت هستن.شبکه هاشونم اکثرا خصوصی هستن و تقریبا تا حدی هم ازادی دارن.

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
,
شاید شما اطلاع نداشته باشید، دوست عزیز من اداره کننده سایت [External Link Removed for Guests] هستم، تقریبا روزانه اگر نگویم صدها . ده ها خبر از فناوری اطلاعات را رصد میکنم. حق با شماست، ما هر چه شنیده ایم گل و بلبل است در افغانستان، اما واقعیت چیست؟
همین لینک ویکیپدیا را با دقت بخونید، خودش سند تمام ادعاهای بنده است
در مورد بحث سو تفاهم مترجمان ما، بحث دیرین تلوزیون کابلی باز پا در میان بوده است که البته متن بالا عین متن ویکی است، خانه های پیشرفته افغانستان ؟ ! آمار شبکه ها هم که در جدول زده یک بررسی کنید. من اول گفتم شاید مقصود تلوزیون های اینترنتی بوده اما خوب شکر خدا وضع از اون خراب تر است و منظور شبکه های کابلی بوده است.
تنها دو شبکه ملی (دولتی) در افغانستان است تلویزیون ملی و تلویزیون تعلیمی که دومی باز داستان ها دارد.
اما تا دلتان بخواهد تلوزیون های خصوصی در این کشور فراوان است. در این حوزه البته این موضوع باز گویای یک حقیقت است که مردمی که سالها فاقد شبکه تلوزیونی بوده اند و تازه 2 شبکه تلوزیونی به همت دولت داشته اند، چطور از پس اداره و ایجاد این همه شبکه بر آمده اند که خوب عاقلان دانند چطور
حال باز هم واقعا لازم است من شرح بدم چرا افغانستان باید در حال پیشرفت نمایش داده شود؟
شاید برای برخی لازم باشد: چون آمریکا آن را نجات داده است
اما من به موجب برخی فعالیت ها دوستان زیاد (بیش از ده ها نفر) و خصوصا از بین افراد تحصیل کرده (چند دکتر) دارم، اون چیزی که این دوستان با دیدگاه های مختلفی که دارند بیان می کنند، بسیار متفاوت است از این جریانات.
اما حقیقت هایی وجود دارد، مثل شبکه های خصوصی که سالهاست در کشور ما فقط حرفش است و جزو محدود کشورهای فاقدش هستیم شاید فقط کسی جراتش را ندارد دنبالش برود.
در دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری هر 4 کاندید وعده اش را داده بودند از جمله احمدی نژاد، اما تا اونجا که من اطلاع دارم هرگز چنین مسئله ای را با مجلس در میان نزاشته است تا کنون و بعید است در فرصت باقی نیز طرحش کند.
پیداست تا رئیس جمهوری هم حرفش را نزند، مجلس این کشور (تمامی دوره ها) خودش هیچ وقت به فکر این جور مسائل راهبردی نیست، کلا در نظام ما هنوز وظایف کمی جا به جا انجام می شود. مسائل راهبردی را رئیس جمهورمان تعیین می کنند، و مسائل وقت را مجلس در موردش تصمیم می گیرد
یه خورده پیچیده است و دو منظوره، من موافق یک معنیش
شاید شما اطلاع نداشته باشید، دوست عزیز من اداره کننده سایت [External Link Removed for Guests] هستم، تقریبا روزانه اگر نگویم صدها . ده ها خبر از فناوری اطلاعات را رصد میکنم. حق با شماست، ما هر چه شنیده ایم گل و بلبل است در افغانستان، اما واقعیت چیست؟
همین لینک ویکیپدیا را با دقت بخونید، خودش سند تمام ادعاهای بنده است
there have also been a fast growing number of cable television providers and viewers, with the newest houses in the country connected to cable networks.
در مورد بحث سو تفاهم مترجمان ما، بحث دیرین تلوزیون کابلی باز پا در میان بوده است که البته متن بالا عین متن ویکی است، خانه های پیشرفته افغانستان ؟ ! آمار شبکه ها هم که در جدول زده یک بررسی کنید. من اول گفتم شاید مقصود تلوزیون های اینترنتی بوده اما خوب شکر خدا وضع از اون خراب تر است و منظور شبکه های کابلی بوده است.
تنها دو شبکه ملی (دولتی) در افغانستان است تلویزیون ملی و تلویزیون تعلیمی که دومی باز داستان ها دارد.
اما تا دلتان بخواهد تلوزیون های خصوصی در این کشور فراوان است. در این حوزه البته این موضوع باز گویای یک حقیقت است که مردمی که سالها فاقد شبکه تلوزیونی بوده اند و تازه 2 شبکه تلوزیونی به همت دولت داشته اند، چطور از پس اداره و ایجاد این همه شبکه بر آمده اند که خوب عاقلان دانند چطور
حال باز هم واقعا لازم است من شرح بدم چرا افغانستان باید در حال پیشرفت نمایش داده شود؟
شاید برای برخی لازم باشد: چون آمریکا آن را نجات داده است
اما من به موجب برخی فعالیت ها دوستان زیاد (بیش از ده ها نفر) و خصوصا از بین افراد تحصیل کرده (چند دکتر) دارم، اون چیزی که این دوستان با دیدگاه های مختلفی که دارند بیان می کنند، بسیار متفاوت است از این جریانات.
اما حقیقت هایی وجود دارد، مثل شبکه های خصوصی که سالهاست در کشور ما فقط حرفش است و جزو محدود کشورهای فاقدش هستیم شاید فقط کسی جراتش را ندارد دنبالش برود.
در دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری هر 4 کاندید وعده اش را داده بودند از جمله احمدی نژاد، اما تا اونجا که من اطلاع دارم هرگز چنین مسئله ای را با مجلس در میان نزاشته است تا کنون و بعید است در فرصت باقی نیز طرحش کند.
پیداست تا رئیس جمهوری هم حرفش را نزند، مجلس این کشور (تمامی دوره ها) خودش هیچ وقت به فکر این جور مسائل راهبردی نیست، کلا در نظام ما هنوز وظایف کمی جا به جا انجام می شود. مسائل راهبردی را رئیس جمهورمان تعیین می کنند، و مسائل وقت را مجلس در موردش تصمیم می گیرد

باز وضعیت مردمی عقبتر از دولتشون باشن خیلی بهتر از مردمی هست که گیر دولت عقب مونده بیافتن
یه خورده پیچیده است و دو منظوره، من موافق یک معنیش

Personal Site: [External Link Removed for Guests]