[FONT=Tahoma, Arial] کمیته بین المللی المپیک در اقدامی غافلگیرکننده رشته کشتی، یکی از کهنترین ورزشها را از المپیک 2020 حذف کردند. این تصمیم در حالی گرفته شده است که ورزش ایران اکثر موفقیت هایش در المپیک های گذشته را در رشته کشتی فرنگی و آزاد کسب کرده است.
[FONT=Tahoma, Arial] گزارش مهر، مسئولان اجرایی کمیته بین المللی المپیک روز سه شنبه تصمیم به ابقای رشته پنجگانه گرفتند و به جای آن کشتی را از فهرست رشته های المپیکی حذف کردند.
[FONT=Tahoma, Arial] پایه گزارش آسوشیتدپرس، مسئولان کمیته بین المللی المپیک پس از مطالعه 26 رشته المپیکی چنین تصمیمی را اتخاذ کردند. حذف این رشته بدین معنی است که کمیته بین المللی المپیک می تواند رشته جدیدی را جایگزین این رشته کند.
[FONT=Tahoma, Arial] شامل کشتی فرنگی و کشتی آزاد می شود که از المپیک 1896 آتن در دستور کار این بازی ها قرار گرفته بود. کاروان ایران در ادوار گذشته المپیک بخش عمده ای از موفقیت ها و مدال های خود را از این دو رشته کسب می کرد.
[FONT=Tahoma, Arial]
[FONT=Tahoma, Arial]
[FONT=Tahoma, Arial]
[FONT=Tahoma, Arial]
[FONT=Tahoma, Arial]امیدمون به همین کشتی بودا!
کشتی از المپیک 2020 حذف شد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 2097 بار
- سپاسهای دریافتی: 2074 بار
Re: کشتی از المپیک 2020 حذف شد
با تشکر از شما
اما به نظر بنده و با مطالعه "[External Link Removed for Guests]" درج شده در وبسایت کمیته ی بین المللی المپیک متوجه خواهید شد که خبر نادرست مخابره یا ترجمه شده. ظاهراً این کمیته تصمیم گرفته که رشته های ورزشی رو در دو دسته تقسیم کنه، رشته هایی که مستقیماً توسط این کمیته برگزار و هدایت میشن که 25 مورد ذکر شده و یک مجموعه ی دیگر شامل 8 ورزش دیگر از جمله کشتی، بیسبال و کاراته و ووشو که مقرر شده در مورد حضور و نحوه ی برگزاری اون رشته ها در المپیک 2020 مجدداً در جلسه ی آتی در سنت پترزبورگ تصمیم گیری بشه. فعلاً خبری در مورد حذف کشتی از مسابقات المپیک اعلام نشده و منبع خبری مهر کمی عجولانه خبر رو مخابره کرده.
امیدوارم اگر اشتباه برداشت کردم دوستان مطلع گفته های من رو تصحیح کنند.
اما به نظر بنده و با مطالعه "[External Link Removed for Guests]" درج شده در وبسایت کمیته ی بین المللی المپیک متوجه خواهید شد که خبر نادرست مخابره یا ترجمه شده. ظاهراً این کمیته تصمیم گرفته که رشته های ورزشی رو در دو دسته تقسیم کنه، رشته هایی که مستقیماً توسط این کمیته برگزار و هدایت میشن که 25 مورد ذکر شده و یک مجموعه ی دیگر شامل 8 ورزش دیگر از جمله کشتی، بیسبال و کاراته و ووشو که مقرر شده در مورد حضور و نحوه ی برگزاری اون رشته ها در المپیک 2020 مجدداً در جلسه ی آتی در سنت پترزبورگ تصمیم گیری بشه. فعلاً خبری در مورد حذف کشتی از مسابقات المپیک اعلام نشده و منبع خبری مهر کمی عجولانه خبر رو مخابره کرده.
امیدوارم اگر اشتباه برداشت کردم دوستان مطلع گفته های من رو تصحیح کنند.